لوز پسته طرز تهیه باقلوا پسته کرمانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

لوز پسته طرز تهیه باقلوا پسته کرمانی

باقلوا پسته یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که از پسته، شکر، آرد و مایعات مختلف تهیه می‌شود. این شیرینی به خاطر مزه خوشمزه و عطر مطبوعی که از پسته در آن حس می‌شود، بسیار محبوب و مورد استقبال قرار دارد. روش تهیه باقلوا پسته ساده ولی نیازمند صبر و حوصله است، زیرا خود باقلوا نیاز به چند مرحله پخت دارد تا بتواند طعم و عطر منحصر به فرد خود را بر شیرینی ایجاد کند.

برای تهیه باقلوا پسته، ابتدا پسته‌ها را خرد کرده و با مقداری از طعم‌دهنده مورد نظر (مانند روغن وانیل یا پودر قند) مخلوط کرده و در کنارش قرار دهید. در مرحله بعد، در یک قابلمه، شکر، آرد و مقداری از مواد دیگر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط انبه شود. سپس پسته‌های خرد شده را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

وقتی مواد خوب ترکیب شده باشند، آن‌ها را روی یک سطح صاف و مرطوب استوانه‌ای چینی یا فلزی که قبلاً با روغن کره چرخ خوب مالیده‌اید، ریخته و تهیه خواهد شد. در انتها می‌توانید باقلوا را با پسته‌های خرد شده بر روی آن آرایش دهید و در یخچال قرار دهید تا سرد و جامد شود. سپس می‌توانید این شیرینی خوشمزه و معتاد‌آور را برای مهمانان یا خانواده‌تان ارائه کنید و لذت ببرید.