تهیه کیک مرغ و گردو در ۱۰ قدم
تهیه کیک با گردو یک دسر خوشمزه و محبوب است؛ در این مطلب به شما یاد میدهیم که چگونه در ۱۰ قدم مواد لازم را تهیه کرده و یک کیک لذیذ و خوشمزه با گردو درست کنید.
1. مواد لازم:
- یک فنجان آرد
- یک فنجان شکر
- دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک فنجان شیر
- دو تخم مرغ
- دو سوم فنجان نیمه خام گردو
- یک قاشق چایخوری وانیل
2. تهیه دوغاب:
ابتدا باید دوغاب را تهیه کنید. برای تهیه دوغاب، تمام مواد را در یک کاسه یا میکسر اندازهگیری کنید و آنها را با هم مخلوط کنید تا یک دوغاب گرفته شود.
3. تهیه قالب:
بهتر است از یک قالب روغنی با قطر ۲۰ سانتیمتر و ارتفاع ۱۰ سانتیمتر برای پخت کیک استفاده کنید.
4. روغن کردن قالب:
قالب را با کره یا روغن چرب کنید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
5. مخلوط کردن مواد:
مواد را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و آنها را به آرامی ترکیب کنید تا دوغاب تخم مرغ بدست آید.
6. اضافه کردن گردو به مواد:
گردوها را در مواد خامهای اضافه کنید.
7. پخت کیک:
آرد، شکر، بیکینگ پودر، و نمک را به مواد فوق اضافه کنید و آنها را با دستهای شما آرام آرام ترکیب کنید. سپس مواد را به قالب منتقل کنید و آن را درون فر درجه حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید و تا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید. هنگامی که کیک طلایی و آماده است، آن را از فر بیرون بیاورید.
8. خنک کردن کیک:
کیک را بگذارید تا برای حداقل ۱۵ دقیقه خنک شود.
9. سرو:
سرو گردو را بر روی کیک بریزید و کیک را با پنیر خامهای یا کرم مخصوص تزئین کنید.
10. لذت بردن از کیک:
برای لذت بردن بهتر، کیک گردو را با یک لیوان شیر سرد و نسکافه یا چای ترشیر همراه کنید. در نهایت، از دسر خوشمزه و لذیذ خود لذت ببرید.
نکات مهم در طرز تهیه کیک مرغ و گردو
کیک مرغ و گردو یکی از پرطرفدارترین کیکهاست که با طعم منحصر به فردش، هرکسی را به خود جذب میکند. برای تهیه این کیک نکات مهمی که باید رعایت کرد، عبارتند از:
1- استفاده از مواد باکیفیت
استفاده از مواد با کیفیت، مهمترین نکته در تهیه کیک است. آرد، شکر، تخم مرغ، روغن و یا کره، وانیل و بیکینگ پودر از جمله موادی هستند که باید با کیفیت خوب تهیه شوند.
2- ترکیب مواد به میزان دقیق
تعادل و ترکیب دقیق موادی مثل آرد و شکر بسیار مهم است. باید به میزانی که در دستور غذایی یا رسپی به دست میآورید ترکیب و با نسبت دقیقی مخلوط کنید.
3- زمان پختن دقیق
زمان پختن کیک با توجه به نوع فر و یا شومینهای که در دسترس دارید، ممکن است متفاوت باشد. باید دقیقا به دستور پخت کیک مرغ و گردو در رسپی رعایت شود تا کیک شما بهترین طعم را داشته باشد.
4- تزئین کیک با گردو
تزیین کیک مرغ و گردو با وضعیت مناسب گردوها بسیار جذاب و زیباست. برای تزیین کیک با گردو باید قبل از پخت کیک، گردو را در قطعاتی کوچک خرد کرده و سپس به ترتیبی مشخص بر روی کیک قرار دهید.
5- استفاده از قالب مناسب
استفاده از قالب مناسب و تمیز و سالم، برای پخت کیک بسیار ضروری است. قالب باید تمیز و سالم بوده و آسیابنشده و ضایع نباشد.
با رعایت نکات بالا، تهیه کیک مرغ و گردو با طعمی مستهلک و جذاب، در خانهها به صورت گستردهای انجام میشود.
مواد لازم برای طرز تهیه کیک مرغ و گردو
کیک مرغ و گردو یکی از خوشمزهترین دسرهاست که میتوانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه این دسر به چند مواد اساسی نیاز دارید که از جمله آن ها میتوان به آرد، بیکینگ پودر، تخم مرغ، شیر، بوجاری، شکر، وانیل، یک نیمه ولیفر، گردو و روغن اشاره کرد.
غلات مانند آرد و بیکینگ پودر از جمله مواد اولیه این دستور آشپزی هستند. برای تهیه کیک مرغ و گردو شما نیاز دارید که 2 پیمانه آرد و 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و نگهداری کنید.
تخم مرغ، شیر، بوجاری، شکر، روغن و وانیل نیز در تهیه این دسر بسیار مهم هستند. برای این کار، 3 تخم مرغ را با 1.5 پیمانه شکر و 2 قاشق چایخوری بوجاری درون میکسر ریخته و تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند، میکس کنید. سپس به این ترکیب، نصف پیمانه روغن، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 نیمه ولیفر و 1 پیمانه شیر اضافه کرده و دوباره میکس کنید.
در نهایت، شما باید گردو های خرد شده فریز شده را با آرد خمیر ترکیب کرده و به ترکیب پیش تهیه شده اضافه کنید. این مواد را به صورت کامل با هم مخلوط کنید. سپس ترکیب را در قالب کیکری خود بریزید و در دمای 350 درجه فارنهایت برای 30 دقیقه بپزید. کیک خود را با استفاده از سایر مواد دلبخواه خود؛ مانند شکلات، خامه و....، تزئین کنید.
روش درست کردن توپکهای کیک
برای روش درست کردن توپکهای کیک که ابتدا به دو نوع توپک کوکی و توپک کره ای تقسیم میشوند، اولین گام انتخاب دقیق مواد اولیه است. برای تهیه توپک کوکی شما میتوانید از موادی همچون آرد، پودر قند، کره، تخم مرغ و مواد افزودنی مثل وانیل و باکینگ پودر استفاده کنید.
در مرحله بعد، تمام مواد را درون ظرف مناسب به دقت مخلوط کنید و به گونهای ماده را برای تشکیل توپک آماده کنید که به راحتی از دست شما بگذرد و با دستهای گرم شما قابل شکلدهی باشد. سپس هر کوکی را در یک سینی با فاصله مشخصی از هم قرار دهید و در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید تا به رنگ طلایی درآیند.
اما برای تهیه توپک کره ای صابونی، نیاز به صبر بیشتری دارید. این توپکها با استفاده از موادی همچون کرم پنیری، شکلات تلخ، پودر شکر، وانیل و شیر تهیه میشوند. بعد از مخلوط کردن تمام مواد، ماده را به گونهای شکل دهید که بتوانید توپکهایی با قطر ۱۵ الی ۲۰ میلیمتر تهیه کنید.
در نهایت، این توپکها را در یک سینی قرار داده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا به رنگ طلایی درآیند. بعد از خارج کردن توپکها از فر، آنها را درون بشقابی با پودر کاکائو تزیین کنید و پس از خنک شدن، از آنها لذت ببرید.
طرز تهیه خامه برای پوشش کیک
تهیه خامه برای پوشش کیک یکی از مهمترین مراحل در تهیه کیک است. خامه انتخابی باید با کیفیت بالا، خوشمزه و در عین حال پایدار باشد. برای تهیه خامه، میتوانید از انواع شیرهای چربی بالا مانند شیر خام، شیر خام گاو، شیر پاستوریزه و یا کره استفاده کنید.
ابتدا برای تهیه خامه، شیر یا کره را به صورت کامل خامه زده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس با استفاده از میکسر با سرعت پایین تا متوسط، شربت یا شکر را به خامه اضافه کنید و سپس با سرعت بالا خامه را تا زمانی که پایدار و حجیم شود، میزنید.
یکی از قابلیتهای خامه این است که میتوانید از انواع اسانسها و رنگهای غذایی مختلف برای عطر و طعم دلخواه استفاده کنید. همچنین، میتوانید برای پوشش کیک از خامه یخزده استفاده کنید که به شکل قوطی در دسترس است، و یا خامه روی کیک را با کمک یک قاشق یا اسپری را شکل دهید.
در نهایت، باید به یاد داشته باشید که خامه برای پوشش کیک، باید در حالت خنک و سرد نگهداری شود تا بهترین شکل خودش را حفظ کند. همچنین، میتوانید با استفاده از انواع مواد تزئینی مختلف، چشمنوازی بیشتری به کیک خود ببخشید.
تزئین کیک مرغ و گردو با کره و گردو
تزئین کیک یکی از مهمترین قسمتهای ساخت کیک است و به کیک رونق و جذابیت بخشیده و از کیکی که بدون تزئین هست، به کیکی با شکوه و زیبا تبدیل میشود. اما تزئین کیک نیاز به تخصص و دانش خاص دارد و همچنین ابزار و تجهیزاتی نظیر کره، ژله، شکلات و غیره نیز مورد نیاز است.
تزئین کیک مرغ و گردو با کره و گردو، یکی از روشهای پرطرفدار برای تزئین کیک است. در این روش، ابتدا کیک مرغ و گردو را به صورت مسطح بریده و با شکلات روی آن برای ثابت کردن کره پاشیده میشود. سپس با استفاده از ابزارهای خاصی مانند لولههای دکوراسیون کره، کره را به صورت رایج تزئین میکنیم. برای ایجاد یک اثر واحد و جذاب، میتوان از شکلات روی کیک نیز استفاده کرد و با استفاده از روشهای جدید، به یک طرح زیبا دست یافت.
استفاده از کره و گردو، برای به دست آوردن یک تزئین فوقالعاده شیک و جذاب مناسب است. برای دستیافتن به بهترین نتیجه، در تزیین کیک با کره و گردو، بهتر است از کیک های با قالب استفاده کنید. به دلیل اینکه کره و گردو ها با حرارت الصاق به کیک میشوند، با روشهای دستی واحد، تزئین کیک با کره و گردو کار سرسختی است و به دلیل نیازمندی به دانش خاص، حرفهایها و متخصصین تزئین کیک، توصیه میشود.
به طور خلاصه، تزئین کیک مرغ و گردو با کره و گردو یکی از جذابترین و پرطرفدارترین روشهای تزئین کیک است که به راحتی میتوان با کمی دانش و تجهیزات خاص به دست آورد. رعایت تکنیک و قواعد دقیق در تزئین، میتواند به دستیافتن بهترین نتیجه در تزئین کیک با کره و گردو کمک کند.