چیکن بریانی هندی: آموزش تهیه
چیکن بریانی یکی از محبوب ترین غذاهای هندی است که با استفاده از چندین نوع ادویه و مواد غذایی به شکلی فوق العاده و خوشمزه درست میشود. حتی در کشورهای دیگر نیز این غذا محبوبیت بسیاری دارد و به راحتی در رستورانهای هندی موجود است.
تهیه چیکن بریانی هندی، خیلی ساده است و میتوانید با چند مرحله ساده در خانه خود این غذا سریع و آسان تهیه کنید. در این غذا از مرغ تازه، برنج، لوبیا سبز و غیره استفاده میشود. این غذا دارای مزه شیرین، تند و خوشمزه است و با نان های هندی، روتی و یا نان پوری سرو میشود.
تهیه چیکن بریانی به روش هندی با گرم کردن روغن در تابه شروع میشود. پس از اضافه کردن پیاز، سیر، زنجبیل و چند نوع ادویه، مرغ و لوبیا سبز به مواد اضافه میشود و بعد از چند دقیقه، برنج را با آن مخلوط میکنیم. سپس همه مواد را در تابه قرار داده، مخلوط میکنیم و درون یک قابلمه قرار می دهیم و مدتی روی حرارت گذاشته میشود تا ادویهها بهترین شکل خودشان را نشان دهند.
بعد از این که مواد درون قابلمه پخته شده است، آن را با مقداری کشمش و بادام خشک تزئین کرده و سرو میکنیم. این غذای شیرین، تند و فوقالعاده هندی را میتوانید در قالب غذایی کامل در میان دوستان و خانواده سرو کنید و لذت بینظیری از خوردن آن به دست بیاورید.
راهنمای کامل تهیه چیکن بریانی
راهنمای کامل تهیه چیکن بریانی
چیکن بریانی یکی از پرطرفدارترین غذاهای هندی است که در سراسر جهان شناخته شده است. این غذا در واقع از چاول و گوشت مرغ تشکیل شده است که با یکدیگر ترکیب شده و با اضافه کردن میوه ها، ادویه ها و سبزیجات، طعم بسیار خوشایندی به خود می گیرد. در ادامه راهنمای کامل تهیه چیکن بریانی را برای شما توضیح می دهیم.
مواد لازم:
- 1 پوند گوشت نرم کرده شده چیکن
- 1 لیوان برنج با اتلکی خشک شده
- 2 قاشق غذاخوری گردو ریز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری شیره زردچوبه
- 2 قاشق غذاخوری شیره زنجبیل
- 2 قاشق غذاخوری شیره سیر
- 1 قاشق غذاخوری کمون
- نمک به میزان دلخواه
- فلفل سیاه به میزان دلخواه
- 1 لیوان پیاز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 2 لیوان آب داغ
- 1 لیوان پسته، خلال شده
طرز تهیه:
- برنج را با آب سرد شسته و درون قابلمه قرار دهید.
- به آن شیره زردچوبه، شیره زنجبیل و شیره سیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
- گوشت مرغ را با کمون، نمک و فلفلسیاه ترکیب کنید.
- پیاز را در روغن روان کرده و سپس گوشت را اضافه کنید و به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزید.
- هنگامی که گوشت رنگ خود را تغییر داد، آن را با برنج مخلوط کنید.
- آب داغ را به ظرف اضافه کرده و آن را روی شعله کم بگذارید تا برای 30 تا 45 دقیقه بپزد.
- پسته های خلال شده را به غذا اضافه کنید.
- آماده بودن چیکن بریانی را با چک کردن درجه حرارت و نرمی گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس این غذا را با نان تنوری یا روتی سرو کنید.
با این راهنمایی، شما می توانید چیکن بریانی خود را در خانه تهیه کرده و با خانواده و دوستانتان به اشتراک بگذارید. طعم و مزه منحصر به فرد این غذا، شما را به دنیای شگفت انگیز آشپزی هندی می کشاند.
طرز تهیه چیکن بریانی در خانه
چیکن بریانی یکی از محبوبترین غذاهای هندی است که در بسیاری از خانوادهها به عنوان غذای اصلی ویژهی پذیرایی سرو میشود. این غذا اکثراً با دستور تهیه گوشت قرمز بریانی متفاوت است و با چرخههای طعمدهی غنی، برای کسی که با آن آشناست، یادآور خاطرات خواص دارود و برای آنکسی که نه، غذا را ارج مینهد.
مواد لازم برای تهیهی چیکن بریانی شامل گوشت مرغ، برنج، پیاز، زردچوبه، گلاب، فلفل دلمهای، فلفل سبز، نمک، روغن و ادویههای غذایی متنوع است. برای آماده سازی این غذا، روغن را در قابلمهای بزرگ بریزید و پیاز را تا زمانی که سبک و رنگش طلایی شود، سرخ کنید. سپس گوشت مرغ را به آن اضافه کرده و زردچوبه، نمک و فلفل را بر روی آن پاشیده و هم بزنید تا گوشت مرغ به خوبی طعم داده شود.
برای آمادهی برنج نیاز دارید به شستن برنج و داخل ظرفی بزرگ آوردن آن. سپس آن را با چند قطره روغن، گلاب و آب جوش پر کنید و برنج را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت شدن برنج، آن را تفت داده و با گوشت مرغ و تمام ادویههایی که قبلاً به آن اضافه کردهاید، مخلوط کنید.
سپس داخل قابلمه، بطری چیکن بریانی را به آرامی بریزید و سپس نیمی از محتویات برنج را روی آن بریزید. بعد از آن، دوباره ادامه برنج را روی آن قرار دهید. برای نهایت تزئین چیکن بریانی، فلفل دلمهای و سبز را بر روی برنج قرار دهید و بر روی آن صرف نمایید. این غذا را میتوانید با سالاد فریش همراه کنید و با یک نوشابهی خنک میل کنید.
چگونه چیکن بریانی اصیل هندی تهیه کنیم؟
برای تهیه چیکن بریانی اصیل هندی ابتدا باید چیکن را به صورت کوبیده شده تهیه کنید. بهتر است از فیله چیکن استفاده کنید و آن را به قطعات کوچک تری تقسیم کنید تا به آسانی توسط ادویهها مزه بگیرد.
سپس باید با استفاده از چندین ادویه، سبزیجات، روغن و آب، با مراعات نکات خاص، غذای خود را تهیه کنید. ادویههایی مانند زنجبیل، سیر، دارچین و گل سرخ حتماً در لیست ادویههایتان باشند. همچنین از سبزیجاتی مانند پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز و بادمجان نیز استفاده میتوانید.
برای تهیه چیکن بریانی، در دیگی مناسب، روغن را داغ کرده و به آرامی مواد خشک را به آن اضافه کنید. سپس سبزیجات را نیز به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید. در مرحله بعد، چیکن را هم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. آب را هم به درستی اضافه کرده و مواد را برای نیم ساعت به همراه آتش ملایم بپزید.
پس از آن که غذا آماده شد، میتوانید آن را با برنج سفید و سالاد تزئین کنید. در نهایت، با اضافه کردن برگهای تازه نعناع، برگ بادام و یا خردل، پایان دهید. طعم اصیل چیکن بریانی، غذای محبوب هندیان، در دهان شما خواهد سپرد.
نکات مهم در تهیه چیکن بریانی هندی
تهیه چیکن بریانی هندی، یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور هند است. در این روش، مرغ در سسی بافت دار و عطری از چندین گیاهان و ادویه معطر تهیه میشود، و سپس با برنجی که با ادویههایی مثل زعفران و کشمش و... طعم دار و عطری شده در لایه هایی روی هم، قرار میگیرد.
نکات مهمی در تهیه چیکن بریانی هندی وجود دارد که در صورت رعایت، میتوانید این غذای لذیذ را به درستی و بهترین شکل ممکن تهیه کنید.
روش اولیه در تهیه این غذا، استفاده از چندین نوع ادویه است که هر کدام برای دادن طعم و رنگ، بسیار مهم هستند. ادویه هایی مانند کمون، زنجبیل، فلفل سیاه، فلفل سفید، دار چینی و... از جمله ادویههای استفاده شده هستند.
یکی از نکات مهم ترین در تهیه بریانی هندی، استفاده از یک سس تهیه شده از پنیر یا ماست جهت نرم شدن و نرمی دادن به گوشت مرغ است. این سس برای تسریع فرآیند پخت و بارور شدن گوشت نیز کاربرد دارد.
نکته دیگری که بسیار مهم است، استفاده از برنج درست شده با روش آب روی برای تهیه بریانی هست. در این روش، برنج را نیاز است دو ساعت قبل از برگزاری پخت، در آب خیس کنید. سپس با استفاده از زعفران، کشمش و دارچین، به برنج طعم و رنگ دلخواه بدهید. با استفاده از این روش، برنج شما در نهایت، نرم و طراوت خاصی می یابد.
علاوه بر این، می توانید در فرآیند تهیه بریانی هندی، از سبزیجاتی چون پیاز، سیر، زنجبیل، گشنیز پایه برای سس استفاده کنید، که دادن طعم و رنگی خاص به چیکن بریانی هندی دارد. همچنین بهتر است از روغن گیاهی، نظیر روغن آفتابگردان، که حداکثر از نظر سلامتی میتوانید استفاده کنید، در تهیه این غذا استفاده کنید.
در نهایت، شما می توانید در هنگام سرو کردن بریانی، کنجد و آجیلهای مختلفی روی آن بریزید تا علاوه بر تغذیه کردن، برای چشم انداز و ظاهر بیشتر غذا، زینتی زیبا داشته باشد.
مراحل ساخت چیکن بریانی هندی شامل چه چیزهایی است؟
تهیه چیکن بریانی هندی یکی از محبوبترین غذاهای هندی است و یک سفر به دنیای طعم و رنگهای ویژه هند است. این غذا با ترکیب انواع پرکاربرد هندی مانند ماسالا، گارام ماسالا و زعفران تهیه میشود. در این مطلب، ما به شما نحوه تهیه چیکن بریانی هندی را با جزئیات کامل راهنمایی میکنیم.
مواد لازم برای ساخت چیکن بریانی هندی شامل برنج، چکیده گوشت مرغ، پیاز، نعناع، پیاز سبز، زنجبیل، سیر، فلفل سیاه، کمی دارچین، نمک، روغن، گردو و زعفران میباشد. برای شروع به ابتدا برنج را شسته و به همراه آب و نمک آن را بپزید. سپس وقتی برنج آماده شد، آن را گرم نگهدارید و به صورت نازک و یکنواخت پهن کنید.
در مرحله بعدی، پیاز را چرخ کنید و در یک قابلمه روغن را گرم کنید. سپس پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و گوشت مرغ را اضافه کنید و به همراه زیره، فلفل قرمز، سیر و زنجبیل تفت دهید. سپس دو قاشق غذاخوری کمی باطری را به این مخلوط اضافه کنید تا گوشت مرغ روان شود.
در مرحله بعدی به همراه دمنوش سبز نعناع و پیازهای سبز را در قابلمه اضافه کرده و آن را داغ نگه دارید تا تهیه شود. سپس، لایهای از برنج را در پایین یک سینی گذاشته و روی آن لایهای از مخلوط پیازهای سبز، گاوصندوق، گردو و زعفران را ریخته و آن را به شکل یک لایه فشار داده و بر روی آن برنج دیگری را گذاشته و این دومی را هم تحت فشار خوبی با بقیه مواد فشار دهید. در نهایت، آن را درون فر متوسط و مجهز به دمای 180 درجه 25 تا 40 دقیقه پخته کنید. سری کنترلی کنید که چیکن بریانی به رنگ طلایی قهوهای درآمده باشد و پس از خروج از فر چند دقیقه گرم نگه دارید. غذای چیکن بریانی هندی به روش سنتی با ریوه کاشی، دلی به همراه انواع رنگارنگ سالاد سرو میشود ولی میتوان آن را با عصاره لیمو تزئین کرد و لذت برد از غذای پرطرفدار هندی.