تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
فیلم طرز تهیه چلو گوشت لای برنج
برای تهیه چلو گوشت لایهبرنج یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی، ابتدا باید برنج را به صورت روشن یا مویس پخته کنیم. در این روش غالب از برنج بومی و محلی ایران، یعنی برنج دمسفید یا برنج خوزستان استفاده میشود. برای این منظور، برنج را در آب شور یا آب معمولی چند ساعت خیسانده و سپس برنج را آبکشی کنیم. سپس برنج را با آب جوش و نمک به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزانیم تا نیمپخت شود.
سپس گوشت مرغ یا گوشت چرخکردۀ چرب را با نمک و ادویههای دلخواه خود مخلوط و سرخ کرده و اضافه کنید. پس از سپس کشک مدار و مخلوط کنید و برای گوشت ترد شدن پخت کنید تا گوشت خوب پخته شود. سپس مقداری ربگوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری زرده تخممرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. برای تهیه طرز تهیه این غذا، برنجی که پخته کردیم را سرهم کنید و روی آن لایهلا از گوشتی که پختیدهایم نهایتا ربگوجه فرنگی ریخته و مخلوط کنید.
سری زمان کنید تا روی برنج لایهلا شود و چسبنده بهم شده، سپس برنج و گوشت را بر حرارت کم بگذارید تا برنج داخل شود و آماده سرو شدن شود. بهتر است این غذا با چاشنی زعفران و زرشک تزئین شود و در همراه با ماست یا سالاد سرو شود. این غذا بهصورت سرخش قرمز و عسلی رنگی شگفتی برای چشم و عطر و طعم فوقالعاده برای سلیقهی شما خواهد بود.