فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک

مرغ شکم‌پر یکی از غذاهایی است که در سراسر دنیا محبوبیت دارد. این غذا در بسیاری از نقاط جهان تهیه و مصرف می‌شود. یکی از روش‌های تهیه این غذا استفاده از قابلمه نمک می‌باشد. در این روش طعم و مزه مرغ در کنار مزه دلچسب نمک طبیعی جا بیفتد و مرغ بسیار عطر و طعم خاصی داشته باشد.

برای تهیه این غذا بهتر است مرغی انتخاب شود که ساقه و پاهای آن درجه یک باشند و بعد از تمیز کردن مرغ، لازم است در قابلمه نمک قرار بگیرد. این قابلمه باید بدون آبیاری، در حرارت مداوم قرار داده شود.

برای رسیدن به طعم و مزه مناسب مرغ شکم‌پر، می‌توانید از ادویه‌های مختلفی نظیر زعفران، پیازک، ریحان و... استفاده کنید تا طعم خاصی برای این غذا به دست آورید.

آخرین قدم برای طرز تهیه مرغ شکم‌پر در قابلمه نمک، پخت و پز آن می‌باشد. برای پخت مرغ، باید ابتدا قابلمه را گرم کنید و بعد مرغ را داخل قابلمه بگذارید و برای پخت و پز، حدود یک ساعت را صرف کنید. پس از پخت و پز، مرغ شکم‌پر را باید در داخل قابلمه بگذارید تا بهتر بپزد و با طعم و مزه خاص خود سرو شود.

بنابراین، طرز تهیه مرغ شکم‌پر در قابلمه نمک به راحتی و در کمترین زمان ممکن می‌تواند پیشرفت شما در آشپزی را نشان دهد و علاقه‌مندان را به خود جذب کند.



1- طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک

مرغ شکم پر یکی از پر طرفدارترین غذاهای مرغ است که در فصول سرد سال تقریباً در هر خانه‌ای سرو می‌شود. این غذا به دلیل طعم شیرین، نرمی و پر از انرژی بودن، خانواده‌های زیادی را به سمت خود جذب کرده‌است. در ادامه نحوه تهیه این غذا در قابلمه نمک را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:

- مرغ با شکم پر (بدون پوست)

- نمک کافی برای آغاز شفت

- یک نیم‌لیوان آب

- روغن کافی

طرز تهیه:

1. ابتدا قابلمه‌ای در اختیار بگیرید که به مرغ شکم پر جای دهد.

2. به اندازه کافی نمک در قابلمه ریخته و کف قابلمه را با آن پوشانده و سپس مرغ را روی نمک بر آورده و درون قابلمه قرار دهید.

3. مقداری آب در قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

4. حرارت را کم کنید و قابلمه را با درب بسته و درون حرارت نرم شونده گذاشته تا مرغ به آرامی پخته شود.

5. پس از گذشت زمان پخت، مرغ را از قابلمه خارج کرده و نمک‌هایی که روی آن چسبیده است برداشته و با آب شستشو دهید.

6. حال مرغ در حالت نرم و خوشمزه آماده مصرف است.

بنابراین، تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک نسبتاً ساده و سریع است و همچنین یک روش سالم و کم کالری برای خوردن نوغان با مزه است.



2- نکات مهم در طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشورمان تهیه می‌شود. در اولین نگاه، تهیه این غذا ممکن است کمی دشوار به نظر برسد زیرا به شکلی ظاهر می‌شود که فقط با دسترسی به ابزارهای خاصی قابل تهیه است. اما در واقع، تهیه مرغ شکم پر بسیار ساده بوده و تنها نیاز است که به نکات برجسته در طرز تهیه آن توجه شود.

اولین نکته مهم در تهیه مرغ شکم پر، جوشاندن پروانه‌ها است. پروانه‌ها باید به مدت پنج دقیقه در آب جوش قرار داده شوند تا با خروج هوا از آن‌ها، بشکنند و قابل استفاده شوند. پس از جدا شدن پوست پروانه، می‌توان به طول آن‌ها دسترسی داشت.

نکته دوم، روش درست ریختن ترشی است. ترشی مرغ شکم پر معمولاً با آبگوشت و یا نان ارده تهیه می‌شود. برای ریختن ترشی، نباید در حین شل دادن چنین موادی باشید. بلكه آن‌ها را دو دقیقه به صورت نرم در آب جوش قرار دهید و بعد اضافه نمایید.

نکته سوم، رعایت ترتیب لایه‌هاست. در تهیه مرغ شکم پر، لایه پروانه و سینه مرغ نیاز است که به صورت تناوبی روی هم قرار گیرد. در اکثر موارد، از آخرین لایه پروانه به صورت دائمی استفاده می‌شود. پس از قرار دادن لایه‌های مرغ، باید ترشی روی آن‌ها اضافه شود.

در نهایت، نکته مهمی که باید در تهیه مرغ شکم پر به آن توجه کرد، روش تهیه آن با استفاده از کتری برقی است. برای این کار، مرغ و ترشی را در ظروفی جداگانه به صورت نامتقارن قرار داده و ظرف حاوی ترشی را داخل ظرفی که سینه مرغ در آن قرار گرفته، قرار دهید. پس از گذشت زمان مورد نیاز، ظرف حاوی ترشی را به صورت آرام به ظرفی که سینه مرغ در آن قرار دارد، اضافه کنید تا به همراه پروانه‌ها، در فضای متعادل راه یابند. با این ترتیب، می‌توانید با فراگیری نکات مهم در تهیه مرغ شکم پر، این غذای خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه و از آن لذت ببرید.



3- مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک

برای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک، ابتدا باید مرغ را خریداری کرد. بهتر است مرغی با وزن حداقل ۱ کیلوگرم بخرید تا به درستی طبخ شود. همچنین برای مساله بهداشتی بهتر است که از مرغ خوارکی استفاده کنید.

در مرحله بعد نیازمندیم که یک قابلمه بزرگ و کف دار داشته باشیم. این قابلمه باید کاملا تمیز و بدون خط خشی باشد، زیرا از آن برای پختن مرغ استفاده خواهیم کرد. بعد از آن باید نمک کافی را برای پوشاندن مرغ داشته باشیم. برای هر کیلوگرم مرغ، حدود ۲ کیلوگرم نمک لازم است. نمک معمولی مورد استفاده قرار می گیرد، اما می توانید با اضافه کردن ادویه های دلخواه، طعم مرغ را بهبود بخشید.

هنگام پختن مرغ شکم پر، نیازی به اضافه کردن هیچگونه چیز روی مرغ نیست. بهتر است که مرغ را بصورت کامل در نمک کف قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را بر روی شعله متوسط گذاشته و حدود ۲ ساعت آن را پخته کنید. آن را در حین پخت عوض نکنید یا هیچگونه ورطه ای برای آن ایجاد نکنید.

بعد از گذشت زمان مشخص شده، مرغ شکم پر در قابلمه نمک آماده خوردن است. باید حتما برای استفاده از آن، نمک های زیادی که روی مرغ از قبل قرار داده شده، کاملا پاک کرد. سپس مرغ را با کناری های دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.



4- مراحل طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک

تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک، یکی از روش های پخت مرغ با طعم و عطر خاص و لذیذ است که با استفاده از تکنیک خاصی انجام می شود. این روش باعث می شود که مرغ در داخل قابلمه نمک خشک شده و طعم ویژه ای داشته باشد.

مرغ شکم پر اول باید بشویید و بعد درون آن را پر کنید. پس از آن، قابلمه را با نمک پر شده پوشش دهید و نصف مقدار آب را اضافه کنید. در این مرحله، باید مطمئن شوید که نمک کاملا از هرجای قابلمه پر شده است تا در هنگام پخت مرغ در حداقل میزان مرغ با نمک تماس داشته باشد.

سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید مرغ به آرامی پخته شود. پس از 30 دقیقه، قابلمه را برعکس کنید و از سمت دیگر به مدت 30 دقیقه دیگر پخته شود تا مرغ به طور کامل پخته شود و خوشمزه و عطرده باشد.

بعد از پخت مرغ، آن را از قابلمه برداشته و بر روی صحنه سرو کنید. شما می توانید آن را با سبزیجات تزئین کنید و با نوشیدنی های خوشمزه و دلچسب همراه کنید. این غذا علاوه بر طعم خوب، دارای ارزش غذایی بالایی است و می تواند یکی از برترین گزینه های غذایی برای وعده غذایی شما باشد.



5- نحوه سرو مرغ شکم پر در قابلمه نمک

برای سرو مرغ شکم پر در قابلمه نمک، ابتدا باید مرغ را نظافت کنید و پرهای اضافی را بردارید و سپس آن را تمیز کنید. سپس باید قابلمه‌ای با حجم کافی برای جایگذاری مرغ انتخاب کرده و داخل آن نمک را به میزان کافی قرار دهید. برای سرو مرغ شکم پر در قابلمه نمک، می‌توانید از نمک نمودار یا نمک رسیده استفاده کنید.

پس از قرار دادن نمک در قابلمه، باید مرغ را داخل آن قرار داده و به طور مرتب آن را درون نمک قرار دهید، تا همه قسمت‌های مرغ با نمک پوشیده شده باشد. سپس باید قابلمه را روی حرارت پایین قرار داده و با توجه به ابعاد مرغ، به مدت یک تا دو ساعت آن را به صورت آهسته و ادواری پخت دهید.

در طول پختن، می‌توانید از زعفران و سایر ادویه‌ها برای بهبود طعم مرغ استفاده کنید. بعد از پختن، مرغ باید به مدت حداقل نیم ساعت در قابلمه باقی بماند تا به طور کامل بپزد. بعد از آن می‌توانید آن را برداشته و به همراه خورشت، سردی و نان سرو کنید. سرو مرغ شکم پر در قابلمه نمک یک غذای خوشمزه و سنتی است که می‌تواند در هر مناسبتی سرو شود و حتی به عنوان یک غذای خانگی نیز به شما خوشمزه خواهد بود.



6- روش های جایگزین برای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک

روش تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک یکی از روش‌های پرکاربرد در آشپزی است. اما در برخی مواقع ممکن است به دلیل عدم دسترسی به قابلمه نمک یا هر دلیل دیگری، نیاز به روش‌های جایگزین برای تهیه مرغ شکم پر داشته باشید. در ادامه به ارائه نمونه‌هایی از روش‌های جایگزین برای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نمک می‌پردازیم.

یکی از روش‌های جایگزین، استفاده از قابلمه فلزی است. در این روش، نیازی به قابلمه نمک نیست و مرغ در قابلمه فلزی با تهیه‌کننده‌ی سس خاصی پخته می‌شود. با این روش همان چند روز قابلیت نگهداری‌ خوبی دارید و مرغ همانند روش قبل نرم و خوشمزه در می‌آید.

راه دیگر استفاده از روش پخت در فر است. در این روش مرغ شکم پر را با خمیر حاوی تنباکو، شیرین‌شده توت فرنگی و برنج پخته مخلوط کرده، بافت نرم و چربی کافی را به خود می‌گیرد. پس از آماده شدن برای پخت درون فر، در یک قابلمه‌ی خاص با یک چند سوت بافته شده از تنباکو در کنارش می‌گذارید و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پخته می‌شود.

به علاوه، شما می‌توانید از روش‌هایی مانند پخت درون قابلمه‌ی فلزی با زیره و روغن، پخت درون المو فلزی و یا حتی درون یک ساختار مناسب مانند یخچال استفاده کنید. اما باید به این نکته توجه داشت که هر روش جایگزینی که انتخاب می‌کنید، باید از روش قابلمه نمک به لحاظ مزه و طعم مرغ برتری داشته باشد.