فیلم طرز تهیه مرغ بریان در فر خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

فیلم طرز تهیه مرغ بریان در فر خانگی

فیلمی در مورد طرز تهیه مرغ بریان در فر خانگی قابل دسترسی است که در آن نحوه تهیه این غذا توضیح داده شده است.راه های مختلفی برای تهیه این غذا وجود دارد اما در این فیلم روشی ساده و کم هزینه برای تهیه این غذا به کار گرفته شده است.

ابتدا برای تهیه این غذا باید مرغ را با مواد اساسی مانند تندی، فلفل سیاه، دارچین و پودر سیر ترکیب کنیم. سپس بهتر است مرغ را با دست بدست بکشیم تا این مواد خوبی روی مرغ بماند. یک ظرف مناسب در اختیار داریم که می توانیم مرغ را در آن قرار دهیم.

برای تهیه سس بریان، روغن زیتون، پیاز، برگ بنفشه ، پودر ادویه و پودر گیاهی را با هم ترکیب کرده و به یک جایگاه در فر می ریزیم. سپس مرغ که با مواد اصلی ترکیب شده با این خلط در جایگاه سس بریان می ریزیم. سپس جایگاه را با کاغذ آلومینیوم روکش می کنیم و برای 30 تا 40 دقیقه درون فر قرار می دهیم. بعد از پایان مدت زمان تعیین شده، برای چک کردن آمادگی مرغ،آن را با چنگال برداشته و چک کرده و اگر درست پخته نشده است،باز می گردد به فر تا پخته شود.

در نهایت غذای آماده را می توانیم با نان ، برنج و سایر مواد پخته شده سرو کنیم.این غذا یکی از معروف ترین غذاهای هندی است که در تمام جهان شناخته شده و مورد توجه قرار می گیرد.



طرز تهیه مرغ بریان در فر خانگی

برای تهیه مرغ بریان در فر خانگی، نیاز به مرغ تازه یا قسمت‌های آن، پیاز، گوجه‌فرنگی، روغن، زردچوبه، فلفل سیاه، شیره انگور، نمک و آب است.

ابتدا، پیاز را خورددار کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس، گوجه‌فرنگی را خرد می‌کنیم و به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

سپس، به گوجه‌فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، شیره انگور و آب را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس، قسمت‌های مرغ را در این مخلوط قرار و آن را به داخل فر می‌گذاریم.

بعد از حدود یک ساعت یا تا زمانی که مرغ کاملاً پخته شده است، طبق سلیقه خود، غذای خود را به همراه نان یا برنج تقدیم می‌کنیم.

استفاده از شیره انگور در این غذا، به دلیل اینکه به جای قند در این روش استفاده شده، بهترین انتخاب برای افزایش مزه و شیرینی طعم غذا می‌باشد. بهتر است از مرغ تازه و نه گوشت مجمد برای تهیه این غذا استفاده کنید زیرا گوشت مجمد می‌تواند طعم مقوی را به غذا بدهد.



بریان مرغی خوش طعم و آسان

بریان مرغی یکی از غذاهای محبوب در کشورهای هند، پاکستان و بنگلادش است که در سال‌های اخیر نیز در ایران مورد توجه قرار گرفته است. این غذا از ترکیب برنج، مرغ، میوه‌ها، سبزیجات و ادویه‌های فراوان تهیه می‌شود. ترکیبی از طعم و بوی شیرین، تند و غنی که به دلیل این تنوع، بعضی افراد ممکن است عادت نداشته باشند.

برای تهیه بریان مرغی، ابتدا برنج با دقت شسته و در آب یک ساعت خیس می‌شود. پس از آن یک ماهیچه مرغ بدون پوست و استخوان تمیز می‌شود و در یک ظرف به همراه یک روغن گرم شده تفت داده می‌شود. در این مرحله، به مرغ میوه‌های نارنجی‌ مانند پرتقال، لیموترش و یا نارنج افزوده می‌شود که طعم مطبوعی به آن می‌بخشد.

سپس، به این مرغ خورشیدگرفته، زعفران، دارچین، ادویه‌های مرغ و سبزی‌جات خشکفروشی‌ افزوده می‌شود و همه مواد با مرغ مخلوط می‌شوند. پس از گرفتن یک ظرف عمیق، ترکیبی از یکی دو لیوان و نیم آب، نمک، فلفل و همچنین یک قاشق غذاخوری روغن در آن اضافه می‌شود. بعد از آن، ترکیبی از برنج، مرغ، سبزیجات و میوه‌ها به طور لایه به لایه در ظرف مورد نظر قرار داده می‌شوند.

و در نهایت، ظرف بر روی حرارت ملایم قرار داده می‌شود و به مدت یک ساعت پخته می‌شود تا تمامی مواد به طور کامل پخته شوند و ترکیب فوق‌العاده خوشمزه و دلپذیری از پیش‌تهیه شوند.این غذا می‌تواند به همراه شیرینی هندی، نان، راتی، خیار شور و دوغ سرد سرو شود. مزیت بزرگ بریان مرغی این است که بسیار آسان در تهیه است و برای چند نفر نیز مناسب است.



مرغ بریانی خانگی در فر

مرغ بریانی یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه است. این غذا با استفاده از مرغ، نعناع، سیر، زنجبیل، پیاز و چندین ادویه و مواد دیگر تهیه می‌شود. مرغ بریانی معمولاً با برنج، نان تنوری یا نان لواش سرو می‌شود.

برای تهیه مرغ بریانی خانگی در فر، ابتدا مرغ را کاملاً تمیز کرده و پوست آن را کنده می‌کنیم. سپس مرغ را به قطعات مناسب تقسیم می‌کنیم. در این مرحله، می‌توانیم مرغ را با چندین ادویه، نمک و فلفل طعم‌دهی کنیم و بعد از چند دقیقه آن را داخل فر می‌ریزیم.

پس از حدود ۱۵ دقیقه، مرغ را از فر درمی‌آوریم و یک غلاف پوششی از روی آن می‌گذاریم. این غلاف معمولاً از پیاز، نعناع، سیر، زنجبیل و گاهی اوقیانوسی تهیه می‌شود. پس از اینکه غلاف پوششی بر روی مرغ قرار گرفت، می‌توان آن را مجدداً در فر برای حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار داد.

خوردن مرغ بریانی تازه پخته بسیار خوشمزه است و بهتر است این غذا را با سالاد، رشته، نان تنوری یا نان لواش سرو کنید. به دلیل محبوبیت فراوانی که مرغ بریانی در ایران دارد، این غذا در بیشتر رستوران‌ها هم قرار دارد.



نکاتی در مورد تهیه مرغ بریان در فر خانگی

تهیه مرغ بریان در فر خانگی، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار بین افراد است که می تواند به صورت سریع و آسان تهیه شود و باعث خرسندی همه خانواده شود. در ادامه، نکاتی را در مورد تهیه این غذا در فر خانگی بیان کرده ایم.

اولین مرحله در تهیه مرغ بریان در فر خانگی، پخت مرغ است. برای پخت مرغ، می توانید از شیوه های مختلفی استفاده کنید از جمله پخت در ماهیتابه، پخت در آب، پخت در هواپز و یا پخت در فر. اگر از فر برای پخت مرغ استفاده می کنید، بهتر است مرغ را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت پخت کنید.

در مرحله بعد، شروع به تهیه سس بریان می کنیم. برای تهیه سس بریان، می توانید از نمک، فلفل، زرده تخم مرغ، گردو، زرشک و دارچین استفاده کنید. این ترکیب از مواد به سس بریان، طعم خاص و خوشمزه ای می دهد.

در مرحله بعد، مرغ را با سس بریان مخلوط می کنیم و در فر برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر پخت می کنیم تا غذا به خوبی درست شود. در نهایت، می توانید مرغ بریان را با نان تازه یا رز سفید سرو کنید و از غذایی خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.

در نتیجه، تهیه مرغ بریان در فر خانگی، یکی از غذاهایی است که به راحتی و سرعت می توان از آن تهیه کرد و لذت بخش برای همه خانواده خواهد بود. همچنین، با ترکیب صحیح مواد و دقت در پخت و آماده سازی، می توانید بهترین نتیجه را بدست آورید.



طرز تهیه بریان مرغ با سس راحت

تهیه بریان مرغ با سس راحت

بریان یکی از پرطرفدارترین غذاهای هندی است که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. این غذا با ترکیب برنج، گوشت، ادویه‌ها و سبزیجات تهیه می‌شود و با سس ترش و خوشمزه سرو می‌شود. در ادامه طرز تهیه بریان مرغ با سس راحت را برای شما شرح خواهیم داد.

مواد لازم:

1- مرغ آماده برش‌خورده: نصف کیلو

2- برنج: دو لیوان

3- پیاز: دو عدد

4- سیر: دو حبه

5- ادویه بریان: دو قاشق چایخوری

6- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

7- نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم

8- گوجه فرنگی: یک عدد

9- فلفل دلمه ای: دو عدد

10- سیر: دو حبه

روش تهیه:

1- در قابلمه، پیاز را به روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

2- سپس به پیاز ادویه‌های بریان، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.

3- پس از چند دقیقه، مرغ را به قابلمه اضافه کنید و با حرکت دادن کف قابلمه، مرغ را بپزید تا رنگ شفاف شود، سپس حرارت را به حداقل بکشید.

4- در تابه دیگر، برنج را بشویید و در حدی که آب را در یک لیوان گذاشته‌ایم‌به همراه نمک درون ده لیتر آب، بپزید.

5- سبزیجات مورد نیاز را نیز با حرارت پایین در تابه دیگری قرار دهید و بگذارید نرم شوند.

6- در کاسه‌ای، گوجه‌فرنگی را رنده کنید و سیر را ریز ریز کنید.

7- پس از آماده شدن برنج، به صورت دوتایی از برش‌های آماده شده در داخل قابلمه قرار دهید و شروع به ترکیب کردن با مرغ، سیر، گوجه فرنگی و سبزیجات کنید.

8- برای سرو داغ، در صحنه برنج را با سس ترش مخصوص خوشمزه کنید و لذت ببرید.

در نهایت، بریان مرغ با سس راحت برای سرو به میز اصلی شما آماده است. بهتر است که این غذا را همراه با سبزیجات تازه‌ای مثل نعناع، فلفل دلمه ای و لوبیا سبز سرو کنید. با این روش تهیه یک غذای بی نظیر، در خانه تهیه کنید و از هنر آشپزی هندی لذت ببرید.



نحوه سرخ کردن سبزیجات برای بریان مرغ

نحوه سرخ کردن سبزیجات برای بریان مرغ یکی از مهم‌ترین گام‌ها در آشپزی غذاهای سنتی و خوشمزه است. در ادامه به مراحل سرخ کردن سبزیجات برای بریان مرغ با توجه به پاره‌ای از روش‌های مختلف پرداخته خواهد شد.

اولین مرحله در سرخ کردن سبزیجات، مواد اولیه را آماده کردن است. برای سرخ کردن سبزیجات بهتر است سبزیجات را خرد شده و چوب کوبی را پهن کنید. همچنین، شما می‌توانید سبزیجات خرد شده را همراه با مواد دیگری همچون پیاز، سیر و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید.

بعد از آماده کردن مواد اولیه، می‌توانید به مرحله دوم یعنی سرخ کردن سبزیجات بپردازید. برای سرخ کردن سبزیجات، از روغن نباتی و مقداری کره استفاده کنید تا کیفیت غذا افزایش یابد. شما می‌توانید سبزیجات خرد شده را با چند قطره روغن تفت دهید و آنها را تازه و ضریب بیشتر کنید.

سرخ کردن سبزیجات پس از تفت دادن نوارهای مواد اولیه، به‌ندرت به عنوان مرحله پایانی در آشپزی استفاده می‌شود. در این مرحله باید به پذیرایی غذای دیگر از مرغها همراه با سبزیجات توجه کنیم. برای آن که سبزیجات در ظرف همراه با مرغ بریانی اورده شده، می‌توانید آن را بر روی پنجره یخچال ترکیب کرده، دم کنید یا استفاده کنید. برای پذیرایی عالی، به سفارش نان سنگک بهتر است از سبزیجات سرخ شده که به همراه بریان مرغ استفاده کرده شده باشد استفاده کنید که انرژی به سبزیجات تزارا داده می‌شود.