فیلم طرز تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

فیلم طرز تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی

فسنجون یکی از غذاهای ایرانی محبوب و سنتی است که در بیشتر مناطق کشور به راحتی قابل دسترسی است. این غذا با استفاده از گوشت قلقلی یا جوجه و همچنین انواع مختلف دانه های خشک مانند گردو، انگور، فندق و زرشک تهیه می شود. در اینجا ما برای شما همراه با یک فیلم آموزشی نحوه تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی را شرح می دهیم.

ابتدا، گوشت قلقلی را به صورت کوبیده خرد کرده و با سبزیهای تر شده مانند پیاز، سیر و زرشک درون قابلمه قرار می دهیم. سپس، آب را به مخلوط اضافه کرده و آن را روی حرارت بالا به جوش آورده و تا زمانی که گوشت پخته شود، پخت می کنیم.

در ادامه، به مخلوط فوق، دانه های گردو و انگور خشک را اضافه می کنیم. سپس، با استفاده از یک قاشق، زرشک خشک را روی مخلوط قرار می دهیم و آن را با یک غطای مناسب برای پخت در دمای ملایم قرار می دهیم. در این مرحله باید به مدت چند ساعت مخلوط را به آرامی پخت داد تا طعم فسنجون واضح و شیرین تر شود.

بعد از پخت کامل فسنجون، می توان آن را با برنج مزه دار، نمک و فلفل سیاه سرو کرد. همچنین، می توانید از سبزی های خوراکی نیز استفاده کنید و آن را با سس فسنجون ترکیب کرده و نوش جان کنید. با دیدن فیلم آموزشی، شما هم می توانید فسنجون مجلسی شیرین و تلخ خود را با گوشت قلقلی بسرایید.



طرز تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی

فسنجان یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با استفاده از انواع مختلف گوشت، مرغ، کبک و حتی قلقلی تهیه می‌شود. در این پست به طرز تهیه فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی می‌پردازیم.

مواد اولیه:

- نصف کیلو گوشت قلقلی

- یک پیاز متوسط

- نصف فنجان روغن

- نصف فنجان آبلیمو

- یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

- نصف قاشق چایخوری زعفران

- سه چهارم قاشق چایخوری نمک

- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

- یک قاشق چایخوری رازیانه

- یک قاشق چایخوری دارچین

- یک قاشق غذاخوری شهد

طرز تهیه:

1. گوشت قلقلی را مقداری نمک و فلفل سیاه بپوشانید و بگذارید برای نیم ساعت بماند.

2. پیاز را خرد کنید و روی حرارت ضعیف در روغن سرخ کنید.

3. گوشت قلقلی را به پیاز اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر بگذارید روی حرارت باشد.

4. به مواد یک و نیم لیوان آب بپردازید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت پنجاه دقیقه بپزد.

5. رب گوجه‌فرنگی، آبلیمو، زعفران، رازیانه، دارچین و شهد را به مواد اضافه کنید و حدود یک ساعت دیگر بپزید.

فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی آماده‌ی سرو شدن است. این غذا را با برنج سفید و ترشی دلمه‌ای سرو کنید تا لذت کامل از مزه‌های تند و شیرین آن ببرید.



فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی چگونه تهیه کنیم

فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانیان است که به عنوان یکی از غذاهای مهم دوره جشن‌ها و مراسم مذهبی مانند عید نوروز و عید قربان آماده می‌شود. برای تهیه این غذا از طریق مرحله به مرحله اجرای وسیع آشپزی نیاز دارید.

برای شروع، باید گوشت قلقلی را تمیز کرده و به اندازه نیم کیلوگرم خرد کنید. سپس در قابلمه‌ای با روغن گرم شده، گوشت را تفت دهید تا رنگ به دست آید. سپس آن را از قابلمه خارج کنید و در صورت نیاز، روغن نمک و فلفل به مقدار کافی اضافه کرده، دوباره به قابلمه برگردانده و برای مدتی روی حرارت کم نیم ساعت بپزید تا گوشت برش خورده برشمرده شود.

سپس باید فسنجان را با استفاده از آب پرتقال و انواع خشکبار مانند پسته و گردو تهیه کنید. برای این کار، ابتدا باید هشت قاشق غذاخوری آب پرتقال را در یک قابلمه به همراه دو قاشق غذا خوری ادویه جات مانند دارچین و زرد چوبه ریخته و به مدت نیم ساعت برای به جوش آمدن و غلیظ شدن اجازه داده شود و سپس آن را به همراه یک لیوان آب نبات، نیم پیمانه رب انار و پنج قاشق غذاخوری شکر به قابلمه بیفزایید و برای یک ساعت در حرارت ملایم بپزید.

در نهایت، به مواد آماده شده که گوشت قلقلی و فسنجان است، افزوده شود و برای یک ساعت دیگر روی حرارت کم پخته شود تا مزه‌ها در آن ترکیب شوند و حاصل آن یک غذای خوشمزه و دلچسب با مزه‌ای تلخ و شیرین باشد که معمولاً با برنج سفید سرو می‌شود.



آموزش تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی

فسنجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است و در سفره‌های مجلسی و جشن‌های مهمانی‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی یکی از نسخه‌های متفاوت این غذاست. برای تهیه این غذا ابتدا باید گوشت قلقلی را به تکه‌های کوچک بریده و درون یک قابلمه قرار دهید. سپس با اضافه کردن آب، نمک و فلفل سیاه، آن را بر روی حرارت بگذارید تا طراوت و نرمی گوشت حفظ شود.

در مرحله بعدی باید پیاز و سیر را ریز کرده و در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. پس از تفت دادن پیاز و سیر باید نیمی از مغزهای آجیل را نیز به آن اضافه کنید تا به غذا مزه و عطر خوبی بدهد.

سپس با افزودن سس فسنجان و آب به مواد آماده شده، باید آن را بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد از جوشیدن، حرارت را کم کنید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت پخت کنید تا گوشت کاملا نرم شود و طعم فسنجان کامل شود.

در مرحله بعدی، با اضافه کردن نیمی از مغزهای آجیل دیگر به فسنجان، به آن زیبایی و خلاقیت بدهید. سپس حرارت را میانی کنید و آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا نهایتا غذای مورد نظر شما به دست بیاید. با تزئین این غذا با تخم مرغ سرخ‌شده و مغزهای کره ای، فسنجان شما بهترین شکل ممکن را گرفته و برای سرو کردن آماده است.



دستور تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی

تهیه فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی یکی از غذاهای محبوب و شهی در جشن ها و مراسمات مختلف ایران است. این غذا با ترکیب مواد اولیه‌ی غنی و فرآورده‌های خوشمزه از تندپزی گوشت قلقلی در کنار اثر گرفتن اسانس های منحصر به فرد دانه های انار، خود نوعی عشق و علاقه زیر چربی در بین دوستداران غذای خوشمزه به شمار می‌‌رود.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت قلقلی را شسته و تمام استخوان‌های آن را از روی گوشت جدا کنید. سپس گوشت را به شکل ریز ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بهتر است قبل از تفت دادن گوشت، آن را با استفاده از فلفل و نمک، تفت دهید تا طعم بهتر و عطر خوش بیشتری به آن بدهید.

سپس آن را به همراه پیاز خرد شده و کمی آب به صورت مداوم بپزید. بعد از مدتی، پس از سرخ شدن پیاز، لیمو عمانی خشک شده، گردو، زرشک، انار، شیرینی، کشمش و ادویه‌هایی چون دارچین، زنجبیل و به لیسته پودر را به غذا اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. این مواد به غذا طعم و عطر ویژه ای می‌بخشند.

وقتی مواد یاد شده به سرعت جذب شده و حالت گله‌ای به خود گرفت، به همراه چند قاشق گردو خردشده، میوه‌جات تازه و تازه چیده شده پایان دهید. با توجه به مزه غذای مخصوص فسنجان، مطمئن باشید که در دمایی مناسب غذا را سرو کنید و سیر، مخلفات مورد علاقه و یا نان تازه را به آن اضافه کنید. نتیجه فوق العاده لذیذ و شکوفایی که با تو کفیدن این غذای چهره تماشایی خود را پیدا می‌کنید، قطعا شما را و شما را به سر هر کسی که چنین نمایشی خوشمزه و خشنود کننده‌ای دست یاک خواهد داد.



گوشت قلقلی با فسنجون مجلسی چگونه طبخ کنیم؟

گوشت قلقلی با فسنجون مجلسی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سفره‌های ایرانی است. این غذا با ترکیبی از گوشت با طعم دلچسب و مزه‌دهنده قارچ، پیاز، سالیسیل و ادویه جات تهیه می‌شود. ترکیب این مواد باعث می‌شود که گوشت نرم و پخته شده در کنار فسنجونی شیرین و ترش قرار بگیرد که طعم خاص و بی‌نظیری با خود به همراه دارد.

برای شروع پختن این غذا، ابتدا باید گوشت را با سبکی مناسب و در اندازه‌ های مناسب برش داد و با نمک و فلفل به مدت چند ساعت خمیر کنید تا طعم و مزه بهتری به آن ببخشید. در مرحله بعد، پیاز را رنده کرده و با یک قاشق روغن تفت دهید تا طلایی شود و سپس ادویه‌های مورد نیاز و قارچ را اضافه کنید. پس از گذشت چند دقیقه، گوشت را همراه با مقدار کافی آب به تابه اضافه کرده و در حرارت ملایم با پوششی مشخص بپزید.

در مرحله بعد، فسنجون را به صورت معمول تهیه کرده و در نهایت، گوشت قلقلی را با فسنجون مجلسی و ترشی خورشت با قاشق هم بزنید. با تزئین کردن با تخم مرغ آبپزشده و خلال پسته، این غذای لذیذ و شگفت‌انگیز را تحویل سفره خانواده خود کنید و از خوردن آن لذت ببرید.



راهنمای تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی

راهنمای تهیه فسنجون مجلسی با گوشت قلقلی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به دلیل طعم و خوراکی آن، به عنوان یکی از آشپزی‌های کلاسیک و محبوب ایرانی در جشن‌ها و مجالس مورد استفاده قرار می‌گیرد. فسنجان یک غذای پرمصرف در ایران است که علاوه بر این‌که خوشمزه و شاداب‌کننده سلامتی است، مقدار زیادی پروتئین به بدن ارائه می‌دهد.

برای تهیه فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی، ابتدا باید قطعاتی از گوشت قلقلی را با اندازه مناسب بریده و برای مدتی در ظرف دیگی خود سرخ کنید تا جوشیده و رنگ قهوه‌ای به آن بگیرد. سپس پیاز را خرد و با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود. سپس می‌توانید پودر فندق، پودر چغندر، زرشک ترکی، لیموترش، گردو، زردآلو و شکر را به صورت مخلوط با هم به آن اضافه کنید و به مدتی در داخل دیگ خوراکی جا دهید.

هنگامی که مواد را به صورت کامل مخلوط کردید، باید آن را به صورت آهسته و به مرور نیم ساعت تهیه کنید. در طول این زمان، باید به لحظه برخورد بیش از حد با آن فکر نکنید و همیشه در دمای متوسط باشید تا خوراکی درست و با کیفیت تهیه شود. با این روش می‌توانید فسنجون مجلسی خود را با گوشت قلقلی درست کنید و طعم فوق‌العاده آن را تجربه کنید.