1. معرفی فیلم طرز تهیه شراب انگور سیاه مست کننده
فیلم طرز تهیه شراب انگور سیاه مست کننده یک فیلم آموزشی است که به تهیه و تولید شراب انگور سیاه مست کننده میپردازد. این شراب یکی از محبوبترین نوشیدنیهای الکلی در سراسر جهان محسوب میشود و از انگور سیاه تهیه میشود.
در این فیلم تمامی مراحل تولید شراب انگور سیاه مست کننده بهطور جامع و کامل نمایش داده شده است. در ابتدای فیلم، مواد لازم برای تهیه این شراب به طور دقیق معرفی شده و نحوه انتخاب بهترین انگور سیاه نیز توضیح داده میشود. سپس، تمامی مراحل ترکیب، خمیر کردن، فشردن و تبخیر انگور سیاه در جعبه چوبی به عنوان محل تولید شراب نمایش داده میشود.
در ادامه، نحوه تبدیل عصارهای که از انگور سیاه بهدست میآید به شراب انگور سیاه مست کننده توضیح داده میشود. این شامل افزودن شکر، میکروبکش و سایر مواد مانند اسید های آلی، که باعث تولید الکل و مستی کردن شراب میشوند، است.
در نهایت، نحوه بستهبندی و نگهداری شراب انگور سیاه مست کننده نیز در فیلم به تفصیل توضیح داده میشود. در این بخش، نحوه نگه داری شراب در دمای خنک و پایین صحبت میشود تا شراب و کیفیت آن حفظ شود.
با تماشای فیلم طرز تهیه شراب انگور سیاه مست کننده، همه علاقهمندان به تولید شراب میتوانند به طور حرفهای شروع به تولید شراب انگور سیاه کنند. این فیلم برای همه علاقه مندان به تولید شراب به عنوان یک منبع بزرگی از آموزش ها و راهنماییهای عملی در این زمینه محسوب میشود.
2. ابزار و مواد مورد نیاز برای تهیه شراب انگور سیاه مست کننده
تهیه شراب انگور سیاه مست کننده نیاز به چندین ابزار و مواد دارد که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.
1- انگور سیاه: برای تهیه شراب انگور سیاه مست کننده باید از انگور سیاه با کیفیت و تازه استفاده کرد. انگورها باید معتدل و بدون آسیب باشند.
2- دیگ بزرگ: برای تهیه شراب انگور سیاه به یک دیگ بزرگ نیاز است. برای ساخت شراب باید به اندازه کافی فضای دیگ در اختیار داشته باشید تا بتوانید تمام انگورها را در آن قرار دهید.
3- لوازم جانبی: خوراکیهایی مانند عسل، خمیر آمیزشی، زنجیر، لیوان و کیسه نیز برای تهیه شراب انگور سیاه استفاده میشود.
4- بطریها و دراورها: ویژگی اصلی شراب انگور سیاه این است که باید به مدت کافی درباره آن قرار گیرد تا بتواند به بهترین شکل مخلوط شود. برای این کار باید دراورهای را در اختیار داشته باشید که به قدر کافی طولانی باشد و بتواند بطری را کاملاً پوشش دهد.
در کل مواد و ابزار مورد نیاز برای تهیه شراب انگور سیاه مست کننده شامل انگور سیاه، دیگ بزرگ، لوازم جانبی و بطریها و دراورها است. به یاد داشته باشید که هنگام تهیه شراب از بهترین و معتدل ترین انگورها استفاده کرده و از دقت و دانش لازم در استفاده از تجهیزات مختلف برای تهیه شراب استفاده کنید.
3. مراحل تهیه شراب انگور سیاه مست کننده
شراب انگور سیاه مست کننده یکی از مشروبات رایج در سراسر جهان است. تهیه این شراب در چند مرحله صورت میگیرد، که به طور کلی شامل پختن انگور، فشار دادن آن تا جدا شدن از درجهبندی و شیره گیری است.
در مرحله اول تهیه شراب، انگورهای تازه شکسته و به همراه پوست و بذرشان درون یک قابلمه قرار میگیرند. پس از اینکه آنها در این قابلمه آماده شدهاند، به صورت شیره به دست میآید. بهترین روش برای این مرحله استفاده از دستگاههای فشار بالا است که هم در مصرف انرژی صرفه جویی میکنند و در کمترین مدت زمان، به شیره انگور میتوانند دست یابند.
در مرحله دوم، شیره انگور آماده به فرآوری خواهد بود. در این مرحله از طریق فیلتراسیون، ماده جامد مانند پوست و بذر جدا شده و فقط شیره انگور که شامل ترکیبی از قند، اسیدها و آب است، باقی میماند. میتوانید برای تجمیع، رنگدهی و اصلاح طعم برای شیره انگور از چوب صندل و نعناع استفاده کنید.
در مرحله سوم و پایانی، که شروع به تبدیل شیره انگور به شراب تقریباً رسمی شده است. در این مرحله، شیره انگور را به ظرفی نگهداری در داخل آن دو قلم بزرگ اضافه کرده و مدت زمانی از ۳ تا ۵ هفته داخل ظروف به آن نگه ندارید تا بتواند به شراب تبدیل شود. پس از مدت زمان ذکر شده، قلمهای خالی و شراب خواهند بود. در نهایت، شراب انگور سیاه مست کننده آماده و قابل مصرف خواهد بود.
4. متد های مختلف برای خمیر زدن انگور سیاه
خمیر زدن انگور سیاه یکی از فرآیندهایی است که قبل از فرآوری انگور به کار میرود، که تکنیکهای مختلفی برای آن وجود دارد. ترکیبی از انگور سیاه، آب و قند یا شکر استفاده میشود تا یک خمیر سفت و قابل شکلدهی برای استفاده در شیرینیپزی بهدست آید.
یکی از متد های خمیرزدن این است که انگورها به همراه شکر در مخلوطکن ویتامیکس قرار داده شده و با مزهدهی شکر با هم مخلوط میشوند. سپس مخلوط را به داخل یک ماشین مخصوص شیرینیپزی با طرطوش خمیرزنی قرار میدهیم و آهسته آهسته خمیرزنی را شروع میکنیم. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، خمیر آماده است و میتوانید از آن استفاده کنید.
روش دیگری که ممکن است برای خمیرزدن انگور سیاه استفاده شود، استفاده از مکانیزم های دستی قدیمی است. این روش بسیار ساده و کارآمد است ولی ممکن است نیاز به صبر و حوصله داشته باشد. در این روش، انگور ها و شکر باهم در ظرفی ریخته شده و سپس با دست انگورها را به طور مداوم روی شکر فشار میدهند که باعث میشود شکر و آب اضافه به انگور به خوبی در هم مخلوط شوند. این روش ممکن است زمان بر باشد، اما به دلیل عدم نیاز به ابزار خاص، برای بسیاری از شیرینیپزان مفید است.
در روش دیگری نیز از یک میکسر کوچک به نام دستگاه حلاج استفاده میشود. در این روش، انگورها، شکر و آب با هم مخلوط شده و سپس در دستگاه حلاج قرار داده میشوند. دستگاه قابلیت شکلدهی خمیر را دارد و بهمنظور افزایش کیفیت خمیر، ممکن است تلاش شود تا از قبل برای حصول مناسب از مقدار نسبتاً دقیقی از هر ماده استفاده شود.
بهطور کلی، متد ها و روش های خمیرزنی انگور سیاه تنوع زیادی دارد که هر کدام از آنها به شکلدهی خمیر بهتری کمک میکنند. برای دستیابی به کیفیت بهتر در شیرینی پزی ممکن است با ترکیب چندین متد و روش در کنار یکدیگر بتوان به نتایج مطلوب رسید.
5. مراحل جانبی مرتبط با تهیه شراب انگور سیاه مست کننده
تهیه شراب انگور سیاه مست کننده از مراحل جذاب و جالبی است که از رونق بخشیدن به صنعت باغداری و دامداری نیز میتواند موجب توسعه کشور شود. در این مقاله ما به مراحل جانبی مرتبط با تهیه شراب انگور سیاه خواهیم پرداخت.
1- انتخاب انگور: برای تهیه شراب انگور سیاه، باید به انتخاب انگور بهترین توجه را داشت. انگوری که برای شراب سازی به کار میرود باید به شدت خوشمزه باشد و نیز کوچکترین عارضهای صورت نگیرد.
2- شستشو: پس از جمعآوری انگور، باید آنها را به دقت شستشو داد. هَدَفِ اینکار پاککردن انگور از ذرات گرد و غبار و همچنین پاککردن دیگها، محیطها و لوازم شخصی است.
3- ربگیری: پس از شستشو، باید آب از روی هستههای انگور خالی شود. این کار به وسیله ربگیر صورت میگیرد. ربگیر که دستگاهی مانند مانع است، با نشتکهایی که درون آن قراردارند، میتواند آب را از روی هستههای انگور جدا کند.
4- فشرده شدن: پس از ربگیری هسته انگورها، باید آنها را فشرده کرد تا شیره انگور به دست آید. شیره انگور مورد استفاده در تهیه شراب سیاه قابلیت بخوریدن حاوی مواد مغذی بالایی دارد.
با توجه به مراحل جانبی که برای تهیه شراب انگور سیاه لازم است از همه مهمترین اصل رعایت بهداشت و تحلیلی کردن هر مرحله است. به اینصورت میتوان به دقت به بهداشت عمومی و همچنین سلامت محصول توجه کرد.
6. فریز کردن و نگهداری شراب انگور سیاه
فریز کردن و نگهداری شراب انگور سیاه در بطری، یکی از روشهای پرکاربرد واحدهای تولیدی و مصرفی شراب است. فریز کردن باعث حفظ طعم، بو و ظاهر شراب انگور سیاه میشود و این روش یکی از بهترین راه حلها برای افزایش عمر مفید شراب است. در ادامه مراحل فریز کردن و نگهداری شراب انگور سیاه را بهطور کامل توضیح میدهیم.
مرحله اول، شراب انگور سیاه خود را با استفاده از یک فیلتر و توری شکن، از نمک و ترکیبات دیگر پاک میکنیم. سپس با استفاده از یک قرص کربن فعال و فیلتر، این شراب را خالص و آماده برای فریز میکنیم.
در مرحله دوم، شراب انگور سیاه را به یک بطری تمیز و قابل اطمینان میریزیم و بطری را به یک فریزر قرار میدهیم. برای نگهداری ماندگاری بهتر، میتوانید درجه حرارت نگهداری این فریزر در حدود ۱۸-۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
در مرحله آخر، بطری نگهداری شده در فریزر تا زمان استفاده بعدی مانده از شراب انگور سیاه آماده است. برای استفاده، بطری را از فریزر بیرون میآوریم و در جایی به دور از نور خورشید قرار میدهیم. بعد از باز کردن بطری، شراب انگور سیاه باید به سرعت مصرف شود و در مدت کوتاهی به جای خنک و تازه خواهد بود.
بنابراین، فریز کردن و نگهداری شراب انگور سیاه شامل مراحل پاکسازی، فیلترینگ، فریز و نگهداری است. با دقت و انجام دادن همه مراحل، میتوانید شراب انگور سیاه خود را بهخوبی نگهداری کنید و در طولانی مدت از آن استفاده کنید.