طرز تهیه یک غذای هندی خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه یک غذای هندی خوشمزه

غذاهای هندی با تنوع و بومی پذیری بالایی شناخته می‌شوند و با طعم، بو و رنگ‌های فوق‌العاده خود، عاشقان طعم‌های غذای هندی را شیفته خود کرده‌اند. از جمله غذاهای هندی خوشمزه، می‌توان به باورما، ساموسا، پانیر تیکا، بریانی، آلو گوبی و... اشاره کرد که هر کدام با تنوع مواد اولیه، روش پخت و تزیین می‌توانند برای سلیقه خود طراحی شوند.

یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای هندی، بریانی است. این غذا، یک ترکیب عالی از برنج، گوشت، سبزیجات، ادویه‌ها و افزودنی‌های دیگر مانند پسته و مغز کاج دارد. برای تهیه بریانی، ابتدا برنج را با آب و نمک همراه و پخته و یا برای برنج مزه‌بخش‌تر، آن را در یک ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید. سپس به‌صورت سبک، گوشت داغ و سبزیجاتی مانند پیاز، قارچ، فلفل دلمه‌ای، نخودچی و گوجه‌فرنگی با ادویه‌های فوق‌العاده مانند زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و... تفت داده و در آخر به برنج اضافه کنید.

این غذا با یک کوشمش یا روغن داغ ساخته‌شده با شانتی روغن کنار می‌آیند. کوشمش، یک نوع نان خفاشی است که با مخلوط کردن آرد، شکر، آب و روغن سبوس دانه‌های گندم به‌دست می‌آید. بعد از آماده کردن کوشمش، آن را در فر به‌مدت 10 تا 15 دقیقه پخته و سپس با روغن داغ یا شانتی روغن روی آن سرخ کرده می‌شود.

برای تزیین، بریانی می‌تواند با پسته، مغز کاج و غلات تزیین شود. این غذا به‌عنوان یک غذای کامل و مغذی می‌تواند به‌خوبی در هر زمان از روز و برای هر وعده‌ی غذایی سرو شود.



1. طرز تهیه بریانی هندی خوشمزه

بریانی یکی از خوراکی‌های شیرین هندی است که با استفاده از انواع مختلف از گوشت، سبزیجات و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود. این غذا به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاها در هند شناخته شده است و هر خانواده برای تهیه آن از روش‌ها و ادویه‌های خود استفاده می‌کنند.

برای تهیه بریانی ابتدا باید برنج را به مدت 30 دقیقه خیس کنید و سپس آن را با آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید. همچنین باید گوشت قرمز، گوشت مرغ یا سبزیجات موجود در دسترس را به مدت 20 دقیقه درون یک مخلوط‌کن با زرد چشمه، زنجبیل و دارچین رنده شده خرد کنید.

سپس پیاز را با روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود و گوشت یا سبزیجات را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه بیشتر بپزید. سپس نعناع ترش، آلوچه و کشمش را به مواد پخته شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در گام بعد باید یک لایه برنج را در قاشق بریانی ریخته و سپس روی آن لایه ای از مخلوط گوشت و سبزیجات را قرار داد و این کار را تا اتمام مواد تکرار کنید.

برای تهیه سس بریانی باید پیاز را سرخ کنید و سپس تره فرنگی، فلفل قرمز، کمی رب گوجه فرنگی و یک قاشق چای خوری پودر گرام ماسالا را به آن اضافه کنید و به مواد پخته شده بریانی اضافه کرده و همگی را به مدت 10 دقیقه درون قابلمه بپزید تا مزه ها یکدیگر را جذب کنند.

سرانجام بریانی آماده است برای سرو کردن، با استفاده از تاس خرد شده زیرین و بودنجان هندی به آن دکوراسیون دهید و سپس آن را با روغن تندی نظیر روغن تخم مرغ یا رب گوجه فرنگی سرو کنید. این غذا همچنین با روش های مختلف همراهی می شود از جمله ریشه های ترش بریانی، آچار، پاپادوم، لازانیا، ریوای، پیشوا، چاتنی و...



2. طرز تهیه کاری هندی با گوشت

تهیه غذاهای هندی با گوشت از جمله انواع غذاهایی است که در این کشور محبوب و پرطرفدار هستند. این نوع غذاها به دلیل استفاده از انواع مختلف ادویه و سبزیجات، طعمی متفاوت و خوشمزه به غذا می‌بخشند.

یکی از محبوب ترین غذاهای هندی با گوشت، بریانی است که با استفاده از گوشت چرخ شده، برنج، سبزیجات و ادویه‌های هندی تهیه می‌شود. این غذا دارای مزه‌ی خوشمزه و پرطرفدار در بین مردم هند است.

یکی دیگر از غذاهای مشهور هندی با گوشت، کری است که با استفاده از گوشت قرمز و ادویه‌های هندی تهیه می‌شود و با نان یا برنج سرو می‌شود. این غذا دارای شیرینی و تندی خاصی است که با هم ترکیب شده و طعم ویژه‌ای به غذا می‌بخشد.

غذاهای دیگری هم مانند کباب و ساموسا با استفاده از گوشت تهیه می‌شوند که تندی و ترشی برای مزه‌ی غذایی به آن اضافه می‌شود.

بنابراین، غذاهای هندی با گوشت یکی از محبوب ترین نوع غذاهایی هستند که به دلیل مزه‌ی خوشمزه و تندی و ترشی که دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از انواع مختلف ادویه و سبزیجات نیز باعث می‌شود تا طعم آنها به شیوه‌ای خاص و ویژه و تازه دنبال شده شود.



3. طرز تهیه پلو هندی با روشنی

پلو هندی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان می باشد که با همراهی روشنی سرو می شود. روشنی یک نوع سالاد خورشتی است که مزه تند و شور آن غذای اصلی را تکمیل می کند. برای تهیه این پلو نیاز به برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه جات است. در ادامه، طرز تهیه پلو هندی با روشنی توضیح داده می شود.

ابتدا برنج را بشویید و در آب با نمک حدود 30 دقیقه جوش بدهید. سپس برنج را روی صفحه ای بریزید و به خنک شدن بگذارید. در میانه این فرایند، گوشت چرخ کرده را در تابه با روغن داغ سرخ کنید. سپس سبزیجات شامل پیاز، سیر و فلفل دلمه شده را به آن اضافه کنید و برای ۵-۱۰ دقیقه تفت دهید. سپس ادویه های مانند زنجبیل، کروی تازه و پودر دارچین را به تابه بیفزایید.

در مرحله بعد، برنج را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. آبی که برای جوش دادن برنج استفاده کرده اید را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس تابه را روی حرارت بی نهایت با قوت متوسط بگذارید تا برای حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد و به نوعی روشنی کند.

برای تهیه روشنی، نیاز به سبزیجات جاری شده، لیموترش تازه و نمک دارید. همه ی این مواد را تفت دهید و بگذارید خنک شود. بعد از مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه پلو هندی با روشنی آماده است. پلو را روی ظرف سفید یا بهترین حلقه طلا سرو کنید و روشنی را در کنار آن قرار دهید. این غذا را می توان با مرغ، ماهی، گوشت و یا حتی یک سالاد ساده مانند سالاد ایرانی سرو کرد.



4. طرز تهیه آلو گوبی هندی

طرز تهیه آلو گوبی هندی یکی از غذاهای محبوب هندوستان است که با استفاده از ترکیبی از سبزیجات و ادویه‌های خاص، طعمی منحصر به فرد به آن اضافه می‌شود. برای تهیه آلو گوبی نیاز به موادی همچون آلو، گوجه فرنگی، پیاز، زنجبیل، سیر، دارچین، پودر گرام ماسالا و ادویه‌های دیگر دارید.

ابتدا آلو و گوجه فرنگی را به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس پیاز را نیز به صورت خرد شده به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی طلایی شود. در ادامه، زنجبیل را رنده کرده و به ترکیب قبلی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بعد از گذشت چند دقیقه، سیر خرد شده و دارچین به آن اضافه کنید.

حالا آلو و گوجه فرنگی را به مواد قبلی اضافه کنید و همه‌ی مواد را هم بخوبی باهم مخلوط کنید. مرحله بعدی افزودن آب به مواد است تا به همراه پودر گرام ماسالا برای سه تا چهار دقیقه بجوشد. در نهایت، با نمک و فلفل سفید به سلیقه بهتان شکل دهید. تهیه‌ی آلو گوبی هندی می‌تواند بسیار جالب و لذیذ باشد و در کنار نان یا روی سفره‌ی غذای خود دم کنید.



5. طرز تهیه دال ماش هندی

دال ماش هندی یکی از پرطرفدارترین غذاهای هندی است که باطعم فوق العاده‌ای در سراسر جهان محبوبیت دارد. این غذا با استفاده از دال ماش، که یک نوع لوبیا سیاه است تهیه می‌شود. دال ماش هندی با طعم مطبوع و متعادلی ترکیبی از اسپایس ها، چیلی و اعشاب خشک در کنار چند لیوان برنج سفید یا نان همراه می‌شود. در ادامه روش تهیه دال ماش هندی آموزش داده خواهد شد.

برای تهیه دال ماش هندی، ابتدا باید یک لیوان دال ماش را بدون سیاه کردن با آب شستشو داده و در آب یک ساعت به گدام بندیم. سپس آب دال را ریخته و دال را درون قابلمه با سه لیوان آب و دو تا سه قاشق غذاخوری املاح برای یک نیم ساعت بپزید تا دال نرم شود. در حین پخت دال، قابلمه را باید مخلوط کنید، تا دال ماش خوب پخته شود.

سپس در یک قابلمه دیگر، یک قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و مواد را به هم بزنید. پس از آن، دو قاشق چایخوری زعفران و دو قاشق چایخوری برگ کاری را همراه با دو قاشق چایخوری کمین به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا این ترکیب تجانس یابد.

حالا دال ماش پخته شده را به قابلمه‌ای که روغن و مواد را اضافه کرده بودید اضافه کنید و به خوبی با آن مخلوط کنید. سپس دو قاشق چایخوری پودر دارچین و دو قاشق غذاخوری آرد نان را به مواد اضافه کرده و به خوبی با آن مخلوط کنید تا غلیظ شود. در این مرحله، اگر خواستید می‌توانید دو قاشق چایخوری روغن آفتابگردان یا کره را به مواد اضافه کنید.

برای پایان دادن به تهیه دال ماش هندی، یک غلطک بزرگ را برای از بین بردن دو عدد پیاز روی شعله قوی گرم کنید. سپس پیاز را با یک قاشق غذاخوری روغن برای چند دقیقه سرخ کنید و سپس آن را به دال ماش هندی اضافه کنید. غذای دال ماش هندی آماده است و می‌توان با نان، برنج یا کاهو به همراه سرو کرد.



6. طرز تهیه کنجی هندی

تهیه کنجی هندی یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است. این غذا به صورت یک پائه نان با طعم و بوی دلنشین تهیه می‌شود که به‌صورت معمول با سبزیجات و مرغ سرو می‌شود.

بهترین طریقه برای تهیه کنجی هندی، استفاده از آرد گندم به همراه آب یکنواخت، خمیر نرم و رقیق است. مواد موردنیاز برای تهیه این غذا شامل آرد، آب، نمک، بیکینگ پودر و همچنین خمیر مرغ می‌باشد که به عنوان عامل روان شوندگی خمیر استفاده می‌شود.

برای تهیه کنجی هندی، ابتدا آرد را به همراه آب، بیکینگ پودر و نمک ترکیب می‌کنیم تا خمیری نرم و آماده درست کردن کنجی به دست آید. سپس خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در دستان صاف و روی سطح تخت یا میز درست کنده. سپس خمیر را با چاقو یا قاشق به قطعات نازک ترکیبی بریده و روی طبقه پان به مدت چند دقیقه پخته شود.

با پخته شدن کامل کنجی هندی، آن را از طبقه پان خارج کرده و با سبزیجات یا مرغ سرو کنید. بهتر است که کنجی هندی بلافاصله بعد از پخت به سرو میز خود رسانده شود تا داغ و ترد باشد. این غذا را می‌توان در صبحانه یا نهار همراه با چای سیاه و سبوس دو میدان سرو کرد.