طرز تهیه یتیمچه اصفهانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه یتیمچه اصفهانی

یتیمچه اصفهانی یک دسر سنتی و خوشمزه از استان اصفهان است که با استفاده از مواد اولیه ساده و متنوعی تهیه می‌شود. این دسر معمولاً در ایام جشن‌ها و مناسبت‌های خاص در اصفهان و سراسر ایران مصرف می‌شود و طعم ویژه‌ای دارد.

برای تهیه یتیمچه اصفهانی نیاز به موادی از قبیل برنج، نوشابه، شکر، زعفران، پودر مغز بادام و گلاب است. ابتدا برنج را به مدت چند ساعت خیس کنید و پس از آن آن را آبکش کنید و در قابلمه‌ای قرار داده و یکی دو لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس برنج را بپزید تا نرم شود. در این میان به برنج شکر، نوشابه، زعفران و پودر مغز بادام را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

بعد از این مرحله برنج را روی حرارت کم گذاشته و به مدت حدود یک ساعت دیگر بپزید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و یتیمچه آماده شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و یتیمچه را در ظرف‌های مورد نظر ریخته و با گلاب تزئین کنید. بعد از خنک شدن یتیمچه، می‌توانید از این دسر خوشمزه و سنتی لذت ببرید.