طرز تهیه ی کیک گردو ساده
تهیه کیک گردو ساده، یکی از خوشمزهترین و محبوبترین دسرها است که میتوانید در خانه خود تهیه کنید. این کیک در سراسر جهان شناخته شده و علاقمندان زیادی در بین افراد هستند.
برای تهیه کیک گردو نیاز به موادی مانند کره، شکر، تخم مرغ، فرآورده شیری و پودر کاکائو دارید. ابتدا کره را با شکر تازه و تخم مرغ مخلوط کنید. سپس فرآورده شیری را به آن افزوده و همه را با هم مخلوط کنید تا به یک مایع آرام برسید. سپس پودر کاکائو را با کمی آب مخلوط کرده و به مواد مایع اضافه کنید.
حالا باید به مواد خام دودکهی یعنی آرد، بیکینگ پودر و گردو بپردازیم. آنها را با هم مخلوط کرده و به مایع آرام اضافه کنید. سپس مواد را به هم بزنید تا به یک خمیر نرم و صاف برسید.
حالا باید این خمیر را در قالب کیک ریخته و درون فر گذاشته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته شود. پس از پختن میتوانید کیک گردو را با تزئیناتی مانند گردو و شکلات کمی تزیین کرده و سرو کنید.
با این توضیحات کامل، شما به راحتی میتوانید در خانه خود کیک گردو ساده و خوشمزه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای کیک گردو ساده
کیک گردو ساده یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه این کیک، مواد لازم شامل: یک و نیم پیمانه آرد، پنج قاشق غذاخوری شیر، سه قاشق غذاخوری روغن نباتی، سه تخم مرغ، یک پیمانه قند، یک قاشق چایخوری پودر شیرینکننده، پودر کره گرفته شده، بیکینگ پودر، پودر دارچین و دو سوم پیمانه گردو خرد شده میباشد.
برای شروع، لازم است که آرد، پودر کره گرفته شده و بیکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کنید. پس از آماده شدن این مواد، درون مخلوط کن، قند، تخم مرغ، شیر، روغن نباتی، پودر شیرینکننده و دارچین را به همراه مواد قبلی اضافه کنید و همهی این مواد را با هم مخلوط کنید. بهتر است از میکسر برای این کار استفاده کنید.
سپس، گردو خرد شده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و کمی دوباره آنها را با هم مخلوط کنید. در نهایت، مواد را به داخل قالب کیک بریزید و آن را درون فری گرم شده به دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از ۵۰ دقیقه، کیک شما آمادهی مصرف خواهد بود. اگر دوست دارید به علاوه، بر روی کیک خود میتوانید تزئیناتی مثل پودر قند و گردو خرد شده اضافه کنید.
نحوه ی تهیه ی مخلوط کیک گردو ساده
تهیه کیک گردو ساده یکی از سادهترین و خوشمزهترین انواع کیک میباشد. برای تهیه این کیک آرد، تخم مرغ، شکر، روغن، شیر، و نارگیل خشک مورد نیاز است. این مواد را با هم مخلوط میکنیم تا به یک ترکیب افزایش حجم و کرمی تبدیل شوند.
برای شروع به تهیه کیک گردو ساده، ابتدا باید تمامی مواد مورد نیاز را آماده کنیم. سپس در یک کاسه، تخممرغها و شکر را بزنید تا ترکیبی کرمی و حجیم شود. به این خلیط روغن اضافه کنید و دوباره هم بکنید تا تمامی مواد به هم بخورند.
سپس، آرد و پودر پخت کیک را به مواد ترکیب شده اضافه کنید. میتوانید از یک مکانیزم برقی برای مخلوط کردن استفاده کنید، اما حتماً باید دقت کنید که آن را به مدت کوتاهی استفاده کنید تا خمیر ریز شود. یکی دیگر از مواد ضروری برای تهیه کیک گردو ساده شیر است. میتوانید شیر را به آرامی به مواد درون کاسه اضافه کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.
در ادامه، نارگیل خشک و پودر گردو را نیز به ترکیب باقیمانده اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. حتماً مطمئن شوید که تمامی مواد به خوبی هم ترکیب شدهاند. بعد از آن، خمیر همگون شده را، درون قالب کیک داخل شده و درون سینی یخچال قرار دهید تا مدتی بسته به سایز قالب، پخته شود. با این مدتی که به کیک میدهید، کیک گردوییتان حاضر خواهد شد و شما میتوانید از آن به عنوان دسر با شیر یا پخش کننده حسابی بعد از غذا استفاده کنید.
ریختن مخلوط کیک در قالب
ریختن مخلوط کیک در قالب، یکی از مهمترین مراحل در تهیه کیک است. در این فرآیند، شما باید مخلوط کیک را به صورت یکنواخت و بدون خالی ماندن کامل برای پختن در قالب ریخته و آماده کردن برای پخت کیک باشید.
برای شروع، قالب خود را آماده کنید. معمولاً قالبهای کیک به دو قسمت تقسیم میشوند، قسمت زیرین که به آن پایه کیک گفته میشود و قسمت بالایی که باعث شکل دادن به کیک میشود. پایه کیک را با روغن یا کره روغنی پوشانده و برای جلوگیری از چسبیدن آن، روی آن یک لایه آرد هم بریزید.
سپس، مخلوط کیک را آماده کنید. برای تهیه مخلوط کیک، مواد مختلفی مانند آرد، بیکینگ پودر، نمک، قند و … در کاسهای مخصوص با هم مخلوط شده و سپس مایعات مختلفی مانند شیر، روغن، تخم مرغ و … به آن اضافه میشود. مواد را با یک قاشق یا مخلوط کن به صورت یکنواخت مخلوط کنید.
حالا، مخلوط کیک را به صورت آهسته و پیوسته در قالب ریخته و صاف کنید. با توجه به اینکه ممکن است مواد بر روی دیوارههای قالب چسبیده و با نگهداشتن قالب جور در نیاید، می توانید ضخامت یکسان برای همه دیوارهها ایجاد کنید.
حتماً قبل از قرار دادن قالب درون فر، ورقهای از کاغذ جامد روی قالب بگذارید. سپس، قالب را در وسط فر داخل مرحله ی بیشترد رقیق شده ای از مخلوط کیک قرار داده و بعد از گذشت مدتی، به سمت پایین قرار دهید و فورا” در وسط فر بگذارید.
با این کار کیک شما در درون فر بوجود می آید و به همین دلیل ترک خوردن یا بیرون تراز شدن آن کمتر می شود. فر را بسته و کیک را به مدت حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰-۱۹۰ درجه سانتیگراد پخته و سپس آن را از فر درآورده و برای مدت چند دقیقه دم دهی کرده، همانند کوکی خنک کرده و سپس می توانید آن را از قالب خارج کنید و سرو کنید.
پخت کیک گردو
پخت کیک گردو یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که با استفاده از گردو و خامه تهیه میشود. این کیک دارای طعمی خوشایند و نرمی مطلوب و خامهای است که باعث شیرینی و لذت بخشی برای تمامی خورندهها میشود.
برای تهیه کیک گردو، ابتدا باید تمامی مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور باید تخم مرغ، شکر، وانیل، آرد، بیکینگ پودر، تخم گردو و خامه را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست و یکنواخت بدست آید. سپس به مخلوط یک لیوان شیر نیز اضافه کنید.
در مرحله بعد، قالب کیک را با کره یا روغن پوشانده و تخم مرغ روی ته قالب را شکسته و خشک کنید. سپس تقریباً نصفی از ترکیب خمیر گردو و خامه را به قالب کیک ریخته و کمی صاف کنید. در این مرحله میتوانید تخم گردوهایی به صورت خرد شده روی سطح خمیر اضافه کنید.
سپس باقی مایع خمیر را بر روی لایه اول اضافه کرده و یکبار دیگر صاف کنید. حالا میتوانید کیک را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پخته و سپس با کیک سوز یا چوبی تست کنید که آیا در داخل کیک خام باقی مانده یا پخته است.
در انتها کیک را از فر خارج کرده و با روشن شدن کامل، بدرستی سرد شده و پودر قند بر رویش ریخته میشود. کیک گردو آماده خوردن است و میتوانید آن را با چای یا قهوه سرو کنید.
آماده سازی خامه برای تزئین کیک گردو ساده
آماده سازی خامه برای تزئین کیک گردو ساده، یکی از اصلی ترین مراحل در تهیه دسرهای شیرین محسوب می شود. خامه، ترجیحاً به همراه انواع دسرها، به عنوان محصولی که طعم، روند و شکل های مختلفی ارائه می دهد، مصرف می شود. کیک گردویی به دلیل داشتن طعمی خاص و لزج همواره در فهرست علاقه مندی های بسیاری از مردم جهان غذایی محبوب است. خامه نیز به عنوان ماده ای مهم در تزئین این کیک مورد استفاده قرار می گیرد.
برای حضور خامه در تزئین کیک گردوئی ساده، می توان از خامه تازه یا خامه قنادی استفاده کرد. در هر دو حالت، ترجیحاً باید خامه سرد نگه داشته شود، چون در این صورت بهتر در تزئین کیک عمل خواهد کرد. برای آماده سازی و تهیه خامه، در اولین مرحله پارچه زیر کاسه را کمی یخین کنید. سپس خامه را با mixer در سریعترین حالت ترکیب کنید، تا حجم آن چند برابر شود. می توانید به خامه مقدار پودر شیرین کن بیفزایید تا خامه شیرین تر شود و همچنین اضافه کردن وانیل به خامه، خواصی عطری فوق العاده برای آن اضافه می کند.
در هر صورت، بهترین روش برای تزئین کیک گردو ساده با خامه، استفاده از کیک دکوریتور است. با چندین باکس ابزار مختلف، آن را مورد استفاده قرار داده به طوری که فرضی همچون تنه، صدف یا شکلات را در وسط کیک قرار دهید، سپس خامه را به دور آن قرار دهید. روش دیگر نیز استفاده از شیرینی پزی برای تزئین کیک است، که در آن، شکلات را با کمی روغن درون قابلمه روی حرارت خیلی بشکه بالا نگه دارید و بعد آن را با کیک پوشش بدهید. این روش علاوه بر زیبایی به کیک، طعم خوبی را به آن نیز می بخشد. با رعایت توصیه های فوق و استفاده از خلاقیت شما، شما می توانید کیک گردو ساده تان را با خامه بی نظیری تزئین کنید.
