آموزش تهیه کیک سیب و کارامل
تهیه کیک سیب و کارامل یکی از خوشمزهترین دسرهای طبیعی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. این دسر با ترکیبی بینظیر از پسته، کارامل و سیب تهیه میشود که به همراه چای شیرین یک محصول دست ساز فوق العاده خوشمزه و استثنایی را به دست میآورید.
برای تهیه کیک سیب و کارامل ابتدا باید سیبهای خود را خرد کنید و در یک کاسه با کمی نمک، روغن، نارگیل خرد کرده و چند قاشق رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. سپس آمادهشده را در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آن ها سرخ و نرم شوند.
حالا برای آماده کردن کارامل، شمع مشکی را در یک قابلمه کوچک و عمیق قرار دهید و روی حرارت قرار دهید و منتظر شوید تا به صورت کامل ذوب شود و به رنگ قهوهای تیره تبدیل شود. سپس آن را به سمت خاکستر بکشید و نوشیدنی تهیه شده را در آن بکشید تا خنک شود.
حالا برای تهیه پخت کیک، در یک کاسه بزز مخلوط کنید و تخم مرغها را اضافه کنید. سپس شربت دارچین، کره، وانیل و عصاره سیب را اضافه کرده و خوب بهم بزنید. بعد از آن، آرد، بیکینگ پودر، نمک، شکر و پودر زندگی را به زیر آن مخلوط کنید. سپس آن را به بلور شکر کاراملی که پیشتر درست کرده بودید اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
ودرنهایت داخل قالب کیک پخته شده خود با روغن آماده شده را بپاشید. سپس مواد آماده شده را در قالب کیک بریزید و برای 30 تا 35 دقیقه در دمای 350 درجه فرنهایت بپزید. پس از پختن، کیک را بلند کرده و پنبه روی آن قرار دهید تا کیک مرطوب و خوشمزه شود.
در نهایت، کیک سیب و کارامل را همراه با یک قاشق کره بانی، در کنار چای شیرین سرو کنید و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و کارامل
برای تهیه کیک سیب و کارامل موادی که نیاز است عبارتند از: سیب، کره، شیر، تخم مرغ، آرد، بکینگ پودر، کره یا سیب زمینی پوره، شکر، فرماژ کرهای، و فرماژ کارامل.
اولین ماده لازم برای تهیه کیک سیب و کارامل سیب است. بهتر است از سیبهای تازه و ترجیحا نوع شیرین که رنگ سفید روشن دارند استفاده کنید. پس از شستشو و خرد کردن سیبها، درون دو دیس کوچک و داغباز محتوی سیب، کره، شیر، تخم مرغ، آرد، بکینگ پودر و شکر را ترکیب کنید.
در مرحله بعد، لازم است کره یا سیب زمینی پوره را در ظرفی جداگانه به مدت چند دقیقه داغ کرده و سپس به مواد سیب اضافه کرده و همه را دقیقا باز میکس کنید. سپس در پنکه ها کارامل را ذوب کرده و به مواد داخل دیس ها اضافه میکنید. سپس دیس ها را درون فر یا چرخ گردان گذاشته و در درجه حرارتی 175˚C برای مدتی حدود 30 دقیقه میپزید.
بعد از مدتی از فر خارج کرده و صبر میکنید تا کیک سیب و کارامل برای کمی سرد شدن آماده به خوردن شود. در این موقع فرماژ کرهای یا مخلوطی از شیر و شکر ریخته بر روی کیک سیب و کارامل و دقایقی صبر کنید تا فرماژ به مواد متمرکز شود و سپس به راحتی میتوانید کیک خود را در بشقاب سرو کنید و سرو کنید.
طریقه تهیه کارامل
کارامل یکی از مهمترین اجزای دسرهای خاص و شیرین مانند پودینگ، پفک و شیرینی است. تهیه کارامل از فرآیندی ساده است که میتوانید در خانه انجام دهید. در اینجا قصد داریم که به شما نحوه تهیه کارامل در خانه را به طور کامل توضیح دهیم.
شما برای تهیه کارامل به دو عامل اصلی نیاز دارید: شکر و آب. برای شروع، شما باید درون یک قابلمه، شکر را قرار دهید. سپس آب را به مقدار کافی به قابلمه اضافه کنید، تا کف قابلمه را در پوشش گیرد. وقتی آب و شکر به همراه هم باشند، شما میتوانید قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید.
به محض اینکه محتویات آغاز به جوشیدن کرد، شما باید حرارت را به حداقل مقداری که باعث آهستگی جوشیدن محتویات شود، کاهش دهید. شما باید به این محتویات نظارت داشته باشید تا از دست دادن كارامل جلوگيري كنيد. وقتی شما میبینید بر روی سطح قابلمه، رنگ قهوهای تیرهای شکل گرفته است، یعنی کارامل آماده شده است.
در ادامه، باید از محتویات پخته شده، با احتیاط، کارامل را ترانسفر کرده و در یک قالب مناسب برای سرو، قرار دهید. برای ریختن کارامل در قالب، از روش خمیرکاری استفاده کنید و از دستگاه خمیرکار هم استفاده کنید تا قالب شما از طریق پخت کارامل به کارامل الصاق نشود. با ترانسفر کارامل به قالب، آن را درون یخچال قرار دهید تا کارامل سفت شود. به این ترتیب کارامل آماده سرو خواهد بود.
در اخر حتما به یاد داشته باشید که هنگام پختن کارامل احتیاط کنید و آب و شکر را به همراه هم قرار دهید تا از برجستگی و یا پوسته روی شکر جلوگیری کنید. همچنین هنگام ترانسفر کارامل از قابلمه به قالب و قرار دادن آن درون یخچال، احتیاط کنید و فرآیند را به دقت انجام دهید. با توجه به این نکات، میتوانید به راحتی کارامل خانگی خود را تهیه کنید و از این شیرینی فوقالعاده پرطرفدار، لذت ببرید.
طریقه تهیه تست کیک سیب
تهیه کیک سیب یکی از خوشمزگیترین و خوشعطرترین کیکهاست که میتوان با استفاده از چند مواد ساده تهیه کرد. در ادامه با روش تهیه کیک سیب آشنا میشوید.
ابتدا برگرداندن سیبها با روشی سریع و آسان صورت میگیرد. به این منظور، سیبهارا خرد کرده و درون قابلمهای قرار دهید. به این قطعات سیب، آب، شکر، پودر دارچین و نمک را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس با فرک شیرینکن آن را مخلوط کنید تا سیبها کاملا با مایع روییده و پخته شوند. این عمل باید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه انجام شود.
سپس دستگاه مخلوط کن را روی سرعت پایین تنظیم کرده و بیسکوئیتهای گرد را به وعده سیب اضافه کنید. ۲-۳ ثانیه با سرعت پایین مخلوط کرده و سپس دستگاه را خاموش کنید.
طبق معمول، فر را روشن کرده و درجه حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک قالب کیک با روغن پخش کنید، به وعده هوس پریده سیب را ریخته و از روی آن، تخم مرغ را اضافه کرده و به صورت گسترده مخلوط کنید.
پس از پخت ۴۵ دقیقه، وعده سیب پخته خواهد شد. به ویژه برای هنگام مصرف و یا پذیرایی در جمع، این نوع از کیکها بهتر است که همراه با کرم خامه یا همراه با یک سری میوه تزئین شود. این استفاده از میوهها به آن اجازه میدهد از یادداشت تاریخی به دلیل شیرینی و طعم خوشایند سیب استفاده کنید. با توجه به موادی که برای تهیه کیک سیب استفاده شده، این کیک یکی از بهترین وعدههای خوردنی در دستگاه افراد قرار میگیرد.
طریقه ترکیب بخش های مختلف کیک سیب و کارامل
طریقه ترکیب بخش های مختلف کیک سیب و کارامل بسیار ساده و در عین حال باعث می شود که در نهایت یک کیک عالی و خوشمزه به دست آید. خواص سیب و کارامل که به کار رفته اند، باعث می شود که این کیک به برزگی مورد توجه قرار گیرد و می تواند یک گزینه بسیار عالی برای تاقوی شما باشد.
اولین مرحله در تهیه این کیک این است که بخشی از سیب ها را خرد کرده و به ترشیجات اضافه کنید. بعد از آن، بخشی از کارامل را در یک قابلمه کوچک و با روغن تفت دهید. پس از این که کارامل کاملا حل شد، سیب های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و همه چیز را تا زمانی که سیب ها نرم شده و کارامل تماما در سیب ها جذب شده است، مخلوط کنید.
در مرحله بعد، بخشی از سیب های دیگر را در یک ظرف مخصوص مخلوط کار به همراه سایر مواد مانند تخم مرغ، شیر، آرد و پودر قند اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. پس از آن، بخشی از سیب ها که دارای کارامل هستند را به مخلوط اصلی اضافه کرده و دوباره همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.
نتیجه نهایی باید به گونه ای باشد که تمامی بخش های سیب آن را در برگیرد. بعد از این که مخلوط کار آماده شد، آن را به داخل قالب کیک ریخته و درون فر گذاشته تا به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزد. پس از آن، کیک را تا زمانی که کاملا خنک شد، در قالب خود ببینید. سپس آن را از داخل قالب خارج کنید و آن را در ظرف مناسب و زیبا قرار دهید تا بتوانید از آن لذت ببرید.
پخت کیک سیب و کارامل در فر
پخت کیک سیب و کارامل در فر یکی از محبوبترین دسرهایی است که در هر منزلی توسط خانوادهها برای جشنها و مراسمها و یا به منظور سرو به مهمانان تهیه میشود. این کیک فوقالعاده خوشمزه، با طعم فوقالعاده سیب و کارامل، امکان تداعی کردن روایح و عطر اسانسهای این میوه شیرین را دارد ولی به لطف فر، هیچ غلظت مزاجی ندارد و با ظاهری دستساز بینظیر، توانسته است مورد پسند همه قرار گیرد.
برای آمادهسازی این دسر دلچسب، ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک سیب و کارامل، شامل سیب، شکر، پودر کاکائو، نمک، کره، تخممرغ و آرد تهیه میشود. پس از شستشوی سیبها و خالی کردن آنها از مغز و بذر، آنها را رنده میکنیم تا ریزشدهاند و مقداری شکر به آنها اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. در مرحله بعد، پودر کاکائو و نمک را به ترکیب قبلی اضافه کرده و مجدداً آن را به خوبی مخلوط میکنیم.
بعد از انجام این مراحل، شروع به تهیه خمیر کیک و اضافه کردن تخممرغ، کره و آرد به مواد قبلی میشویم و همه را به خوبی با یکدیگر مخلوط میکنیم. سپس خمیر را در قالبی سیمی که قبلاً آن را روغن کردهایم، بریزیم و آن را به داخل فر بگذاریم و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزیم. پس از مدتی، یکبار به کیک ورق بدهید تا بپزد و با دقت کنترل کنید که نپزدازید. سپس آن را از فر بیرون آورده و به شکلی دلخواه، یک لایه کارامل بر روی آن بریزیم.
در نهایت، سفیده تخم مرغ در اندازهای که دارای حجم است، را در حدود یکساعت تکان میدهیم تا به شکل اسفنجه پف بکند. سپس این سفیده را با جعبهای اینکه دارای دهانهای نوکتیز میباشد، حاوی شکر و کارامل بر روی کیک روی کیک نشان میدهیم و کار کامل است.