طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون استفاده از فر
جستجوی یک روش ساده برای تهیه کیک سیب و دارچین بدون نیاز به فر میتواند برای همه ویژگیهای کارآمدی را داشته باشد. کیک سیب و دارچین یکی از کیکهای پرمحبوب است که برای شخصیسازی مزههای پسته، خرما و زنجبیل بهکار میرود. برخی از مواد لازم برای این کیک شامل سیب، کره، شیر، شکر، گلاب و... میشوند.
برای شروع، پخت کیک سیب و دارچین بدون نیاز به فر، با شیر، کره و شکر در قسمتی از این کار شامل صفحه پان و کیسههای پلاستیکی بسیار سریع انجام میشود. شیر چرب و کره، با شکرانها که قبلتر در حالتی مخلوط شدهاند، در قابلمهای در حرارت ملایم داغ میشوند. بعد از آن، سیبها، پستهها، خرما و زنجبیل به مخلوط کره-شیر-شکر اضافه میشوند و اجازه داده میشود تا همه مواد تازه ترکیب شوند.
بعد از اضافه کردن سایر مواد، دستور حاوی آرد، بیکینگپودر، دارچین و ادویه در یک مخلوطکن یا یک کاسه بزرگ قرار میگیرد و روی مخلوط مرطوب شده قرار میگیرد. حالا، مخلوط ارد باید به مواد مرطوب اضافه شود و همه با هم مخلوط شوند تا ترکیب شوند.
بعد از ترکیب دو مواد، مواد را با یک کیسه پلاستیکی بسته کرده و صفحه پان را با آن کف کنید. حالا، کیک را به فر معمولی خود راه میدهید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه پختهشده و سپس آن را برای خنکشدن سرد کنید. با این روش ساده و کاملاً سلامت، کیک سیب و دارچین بدون نیاز به فر را بسادگی میتوانید در خانه خود تهیه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
راهنمایی برای تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر
تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر، یکی از شیرینیهایی است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. اما برای آنکه این کیک با طعمی خوب و لذیذ به دست شما بیاید، باید از این نکات پیروی کنید:
ابتدا بهتر است که مواد خام را به دقت و به میزان دقیقی که در دستور نوشته شده است، تهیه کنید. برای این کار بهتر است از ابزارهای مخصوص در حوزه پخت و پز استفاده کنید. پس از تهیه مواد خام، کمی روغن را در تابه به سرخی کنید و سپس توده خمیر کیک را به داخل آن بریزید.
به منظور جلوگیری از چسبیدن خمیر به تابه، میتوانید دو تکه کاغذ روغنی روی این تابه قرار دهید. سپس تابه را بر روی حرارت خیلی بلند و خیلی پایین قرار ندهید و به محض اینکه خمیر کیک گرفتار شدن در پایین تابه، حرارت را کم کنید.
باید توجه داشت که کیک سیب و دارچین باید به میزان دقیق پخته شود و برای این کار بهتر است از چندین تست دورهای استفاده کنید. با تست کردن کیک با چند سوزن (یا سیخ) میتوانید مطمئن شوید که کیک درست پخته شده است.
بعد از پخت کیک بدون فر، باید آن را به مدت چند دقیقه در اجاق گاز نگه دارید تا دمای آن کاهش یابد. سپس کیک را در بشقاب بردارید و با سسی خانگی یا شیرقه خامهای سرو کنید.
با پیروی از این نکات، می توانید یک کیک سیب و دارچین خوشمزه و لذیذ بدون فر را در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
طریقه ی تهیه کیک سیب و دارچین در شرایطی که فر در دسترس نیست
برای تهیه کیک سیب و دارچین در شرایطی که فر در دسترس نیست، میتوان از یک تابه استفاده کرد. ابتدا سیبها را پوست کنید و رنده کنید. سپس در تابه، به همراه دارچین، آرد، شکر، تخم مرغ، روغن و شیر را مخلوط کنید. حرارت روی شعله متوسط قرار داده و با مراقبت به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت پخت کنید.
در طی پخت کیک، باید مراقب باشید که سطح کیک سوخته نشود. برای این کار میتوانید از یک سوزن یا دندانکش استفاده کنید و به مرور زمان در برخی نقاط کیک، سوزن را قرار دهید تا ببینید کیک آماده شده یا نه.
هنگامی که کیک آماده شد، آن را از روی شعله بردارید و به خنک شدن رها کنید. سپس میتوانید خامه یا مواد دیگری را روی بالای کیک بریزید و در نهایت آن را برش دهید و سرو کنید.
در نتیجه، حتی در شرایطی که فر در دسترس نیست، میتوان به راحتی یک کیک سیب و دارچین خوشمزه و لذیذ تهیه کرد. این روش ارزان، سریع و آسان است و همچنین با استفاده از مواد ساده که به راحتی در دسترس هستند، میتوان یک دسر خانگی شیرین و لذیذ را تولید کرد.
بدون استفاده از فر چگونه کیک سیب و دارچین بپزیم؟
کیک سیب و دارچین یکی از خوشمزهترین حلواهایی است که میتوان در فصل پاییز یا زمستان برای برگزاری جشنها، جمعهای خانوادگی و دوستانهترین میهمانیها سرو کرد. این کیک بافت نرم و مرطوبی دارد و طعم سیب، دارچین و کرمپاستری بسیار هماهنگ است. با استفاده از این ترکیب خوشمزه میتوانید یک دسر متفاوت و لذیذ درست کنید.
برای درست کردن این کیک تمام مواد را با هم ترکیب کرده، سپس آنها را در قالب کیک پخته و از روی آن خامه یا پودر قند بریزید. این مواد به کیک طعم خوبی میدهند و به طور کلی این کیک یکی از پرطرفدارترین دسرهای سریع و ساده محسوب میشود.
همچنین برای تزیین و سرو کیک میتوانید از شیرینیهای روی کیک استفاده کنید. این شیرینیها شامل پودر قند، کره خامه یا خامه فوقالعاده سفت و شیرین و نیز ترکیبات دیگری ازجمله مغز آجیل، توت فرنگی، پسته و... هستند.
دوست دارید کیک سیب و دارچین خانگی خود را به طریقی ساده و سریع بهبود ببخشید؟ در این صورت می توانید به جای ازدیاد میزان شکر در تهیه این کیک استفاده کنید. این به معنی استفاده از شیرینیهای طبیعی و ناسالم نیست. در واقع با استفاده از این روش میتوانید کیک خود را با توجه به مزههای مختلف، شیرین کنید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از روش بدون فر
برای تهیه کیک سیب و دارچین بدون استفاده از فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کار به تعداد مورد نیاز، سیب را خرد کنید و به همراه کمی آب و آرد دارچین در ماکسر (گوشت کوب) قرار دهید و آن را مخلوط کنید تا یک ماسه مایع به دست بیاید.
در مرحله بعد، مقداری روغن روی تاوی فلزی بریزید و مواد مخلوط شده را روی آن ریخته و سطح آن را صیقل کنید. حالا تاوی را به عنوان کف قرار داده و برای ۴۰ دقیقه به روی یک قوری آب جوش که در قسمت پایین تاوی برای پخت کیک قرار دارد، قرار دهید.
بعد از ۴۰ دقیقه که کیک در آبجوشید به روی یک دستمال خشک و تمیز که در قسمت پایین تاوی قرار دارد، انتقال دهید تا هر قسمتی از کیک کج نشود. سپس تاوی را برگردانید و کیک را با یک چاقو از حاشیه های آن جدا کنید.
با استفاده از میوه ها و مغز های تخم کدو درشت شده، کیک را تزئین کرده و در ظرف مناسب قرار داده تا سرد شود. پس از سرد شدن، کیک سیب و دارچین بدون استفاده از فر، آماده سرو و لذت بردن است.
آموزش تهیه کیک سیب و دارچین بدون نیاز به فر
تهیه کردن کیک سیب و دارچین بدون نیاز به فر یکی از راه های ساده و مفید در اختیار داشتن تنقلات خانگی است. برای این کار، ابتدا از توانایی تفنگی خود استفاده کرده و مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کیک را آماده می کنیم. در اینجا می توان از موادی مانند کره، شکر، تخم مرغ، نمک، دانه های کاج، شیر، پودر به جای بیسکوئیت و فر استفاده کرد.
برای آماده کردن بخش میوه ای کیک، از سیب نیمه خام بطور ریز خرد شده و یا بلند شده استفاده می کنیم. بعد از اینکه میوه ها را برای مدت کافی در کره سرخ کنیم، میوه های تند و کوچک را کنار گذاشته و بقیه میوه ها را با کره، شکر و دانه های کاج مخلوط کرده و به شکل خوش کنی دودی شده خود ثبت می کنیم.
بعد از آماده شدن بخش میوه ای، ادامه مراحل تهیه کیک سیب و دارچین بدون نیاز به فر با مخلوط کردن بیسکوئیت خرد شده، شکر، پودر آلوم، شیر و تخم مرغ ادامه می دهیم. سپس مزیت دادن به هر یک از اجزاء و درج کردن بخش میوه ای بین دو لایه از مزیت، کیک سیب و دارچین بدون نیاز به فر خود را تهیه می کنیم.
برای خوشمزگی بیشتر، پس از تهیه کیک، می توانیم یک روکش خامه و قهوه تازه روی کیک سیب و دارچین بدون نیاز به فر قرار دهیم. این کیک ساده و با طعمی دلچسب، یکی از بهترین راه هایی است که برای تنقل در منزل خود باید در نظر داشت.