طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست به روش سنتی
تهیه کیک سیب و دارچین با ماست به روش سنتی از دستورهای خوشمزه و پرطرفدار در بین علاقمندان به خوردن شیرینی هاست. این کیک با استفاده از مواد اصلی مانند سیب، دارچین، ماست، آرد و شکر تهیه می شود. در این دستور تمام قابلیت های یک کیک سنتی را داراست، به علاوه اضافه کردن سیب و دارچین به آن باعث می شود که این کیک خاصیت خود را نسبت به کیک های دیگر بیشتر ابراز کند.
برای شروع، بهتر است که سیب ها را همراه با پوست های آن ها رنده کرده و به آن مقداری دارچین اضافه کنید. سپس مواد خشک را در یک ظرف مخلوط کنید و آرد را به آرامی به آن اضافه کنید. در مرحله بعد، ماست را به مواد خشک اضافه کنید و همه چیز را با هم ترکیب کنید.
آن را از حالت خمیری به حالت روان تبدیل کرده و پس از آن، سیب های رنده شده را به آن اضافه کنید و به مواد ترکیب شده بیفزایید. سپس مخلوط را به ماهیتابه ای که پیش از آن چرب شده است ریخته و در آن به مدت 40-30 دقیقه درون فر پخته می شود. لازم به ذکر است که دمای فر را در حدود 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
پس از گذشت زمان مناسب، کیک را از فر خارج کرده و به صورت خنک و سرد سرو می کنیم. حال می توانید این کیک خوشمزه را با عده ای از دوستان و خانواده تان به اشتراک بگذارید و طعم بی نظیر آن را به همه بفرستید.
کیک سیب و دارچین با ماست و عسل، طرز تهیه
برای تهیه کیک سیب و دارچین با ماست و عسل، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کیک احتیاج به سیب ترش، آرد، ماست، عسل، پودر پخت و تخم مرغ دارید. همچنین چایخوری دارچین به یک قاشق چایخوری روغن زیتون، نمک و فلفل برای سس نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
ابتدا سیبها را پوست کرده و رنده کنید. سپس به آرد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس ماست، عسل، تخم مرغ و پودر پخت را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا ترکیبی همگن به دست آید.
قالب کیک را با کره پوشانده و خمیر را در آن ریخته و برای حدود 40 دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید. نتیجهی نهایی باید یک کیکی سفت، نرم و عطر دار باشد.
به منظور تهیه سس، چایخوری دارچین را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی کیک سرو کنید. با این سس کلمنجات سبک و رقیق بهترین همراه برای کیک شما هستند. کیک سیب و دارچین با ماست و عسل یکی از خوراکیهای شیرین و سالم است که میتوانید به همراه چای خود سرو کنید.
کیک سیب و دارچین با ماست و مغز پسته، طرز تهیه
کیک سیب و دارچین با ماست و مغز پسته، یکی از ترکیبات عالی برای یک کیک شیرین و خوشمزه است. در این کیک، از سیب و دارچین برای بو دادن به کیک استفاده شده است، که با ماست و مغز پسته به طور عالی ترکیب شده اند. طرز تهیه این کیک بسیار آسان و سریع است.
برای آماده سازی کیک سیب و دارچین با ماست و مغز پسته، ابتدا باید یک پایه کیک ساده آماده کنید. پس از تهیه پایه کیک، سیب ها را به صورت رنده شده به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس دارچین را به آن اضافه کرده و دوباره به خوبی مخلوط کنید. بعد از اینکه تمام مواد به خوبی ترکیب شدند، می توانید مغز پسته های خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.
حال باید کیک را در قالبی که با روغن چرب شده، ریخته اید و با کاغذ روغنی پوشانده اید، بریزید. کیک را در فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. پس از پختن کیک، آن را از فر بیرون آورده و تمام روغن هایی که بر روی آن وجود دارد را با کمک پشمک از بین ببرید.
سپس با استفاده از مخلوط ماست و شربت آبگوشتی، باید کیک را پوشش دهید. سپس، با استفاده از مغز پسته، می توانید کیک را تزئین کنید و از آن برای ناهار، شام یا عصرانه لذت ببرید. در نهایت می توانید از کیک سیب و دارچین با ماست و مغز پسته، با دوستان خود به عنوان یک دسر خوشمزه، لذت ببرید.
کیک سیب و دارچین با ماست و کره بادام زمینی، طرز تهیه
کیک سیب و دارچین با ماست و کره بادام زمینی یکی از دسرهایی است که هم به دلیل طعم دلچسب و هم به دلیل قابلیت تهیه آن به سادگی، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در این دسر از اجزای مختلفی مانند سیب، دارچین، ماست، کره بادام زمینی و ... استفاده میشود که همه با هم ترکیبی زیبا و عالی را ایجاد میکنند.
برای تهیه این دسر ابتدا باید سیبها را خرد کنید و به همراه دارچین در قابلمه با هم بپزید. بعد از یکساعت، آنها را از روی حرارت بردارید و مجددا با استفاده از دستگاه بلندر پوره کنید. سپس مقداری ماست، کره بادام زمینی و شکر را با هم مخلوط کرده و به پوره سیب اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی همگن و آرام برای ساخت کیک داشته باشید.
حالا باید قالب کیک را با کره بادام زمینی پوشاند و مخلوط سیب و دارچین را به داخل قالب پر کنید. سپس قالب را به مدت 30 دقیقه درون فر در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از گذشت این مدت، کیک را از روی حرارت بردارید و آن را سرد کنید. سپس از قالب در بیاورید و روی کیک حلوا اضافه کنید تا فرشتیهای کوچکی را بسازید.
تهیه کیک سیب و دارچین با ماست و کره بادام زمینی خیلی ساده و آسان است و برای این کار نیازی به مهارت خاصی نیست. با دنبال کردن مراحل گفته شده و داشتن ابزار و وسایل لازم، میتوانید به راحتی این دسر خوشمزه را در خانه خود تهیه کنید.
کیک سیب و دارچین با ماست و هل، طرز تهیه
کیک سیب و دارچین با ماست و هل، یکی از خوشمزهترین کیکهایی است که میتوانید برای تولد، جشن و یا هر مناسبت دیگری درست کنید. این کیک با فراوردههای طبیعی و خوشمزهای همچون سیب، دارچین، ماست و هل درست میشود و به سادگی در خانه تهیه میشود.
برای تهیه این کیک ابتدا باید سیبها را پوستکنده و بعد از رنده کردن، درون کیک قرار دهید. پودر دارچین و هل نیز به ترکیب خمیر اضافه شده و با مخلوط کردن خمیر، این اسپایسهای خوشمزه در کیک توزیع میشوند. بعد از اضافه کردن سیب و اسپایسها، ماست به ترکیب خمیر اضافه میشود که برای کمک به نرمسازی خمیر و همچنین افزودن مزه به کیک مفید است.
با استفاده از فر، کیک سیب و دارچین با ماست و هل را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد پخته و بعد از پختن میتوانید آن را با گل و میوه تزیین کنید. این کیک با مزهای منحصر به فرد و کیفیتی عالی، همچنین با ظاهری زیبا و بهصرفه میتواند یکی از بهترین گزینههای شما برای هر مناسبت باشد. در نهایت میتوانید این کیک را با چای، قهوه یا شربت سرو کرده و با دوستان و خانواده لذت ببرید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست بدون شکر
کیک سیب و دارچین با ماست یکی از خوشمزهترین کیکهایی است که میتوانید در استفاده از این دو ماده معروف و پرطرفدار استفاده کنید. این کیک، با کیفیت مطلوب و مزهی دلپذیر، به صورت بدون شکر در دسترس شماست.
برای شروع، لازم است تا به مواد لازم برای تهیه این کیک دست یابید. برای تهیه کیک سیب و دارچین با ماست بدون شکر، مواد اولیه شامل سیب، دارچین، ماست، تخم مرغ، وانیل، آرد و پودر شیرین کننده هستند.
اولین مرحله برای تهیه این کیک، آماده کردن سیبهاست. برای این کار سیبها را پوست نزدیک به هسته و همچنین ساقهی آن را بردارید و آن را رنده کنید. سپس در قابلمهای که به آن اضافه کردن کمی آب باعث جوش آمدن آن شود، سیب رنده شدهی خود را بگذارید و آن را حدود ۵-۸ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
بعد از آنکه سیب رنده شده خود را با دمای مناسب پختید، به وسیلهی یک ماهیتابه، دارچین به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. حالا ماست، تخم مرغ، وانیل و پودر شیرین کننده را به مخلوط سیب و دارچین اضافه کنید و صاف مخلوط کنید.
در نهایت، روی آن آرد ریخته و آن را در ظرف یا قالب مورد نظر خود بریزید. آن را درون فر خود به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته و در نهایت آن را به همراه یک دستمال نرم و تمیز، از فر بیرون بیاورید. کیک سیب و دارچین با ماست بدون شکر آماده خدمت دوستان و خانواده شما است.