1. نحوه ی تهیه ی تست خمیر کیک
تست خمیر کیک یکی از اصلی ترین قسمت های مربوط به پخت و پز است و بهترین راه برای آزمودن کیفیت خمیر کیک می باشد. این تست با استفاده از چندین ماده مختلف و با تغییر درصدهای موجود در آن درست می شود.
ابتدا برای تهیه تست خمیر کیک ابتدا مواد مورد نیاز را جمع آوری می کنیم. مواد لازم شامل آرد، پودر پخت، پودر شیرین کننده، نمک، کره، شکر و تخم مرغ هستند. سپس ابتدا آرد و پودر پخت را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم و سپس پودر شیرین کننده و نمک را به آن اضافه می کنیم .این مراحل باید به دقت انجام شود تا همه ی مواد به طور یکنوا با هم مخلوط شوند.
در قدم بعدی، کره را با شکر در یک ظرف جداگانه ترکیب و به آن تخمهای مرغ را اضافه میکنیم و همه چیز را با مداد یا با یک میکسر بعد از آنکه تمام مواد به صورت کاملا همزمان اضافه شده باشند، میکس کرده تا ترکیب تایید شده ای ایجاد شود. بهتر است زمانی که کره و شکر، با هم ترکیب شده اند، اگر ممکن است، تخم مرغ را به زودی درج کنید.
در نهایت، مخلوط آرد، پودر پخت و پودر شیرین کننده به تخم مرغ و کره آماده شده اضافه شده و همه چیز با دقت و توجه به سایر جزئیات مخلوط میشود تا حداقل خمیر بدیهی ترید است. برای شروع پخت کیک، میتوانید این خمیر را در قالب های مختلف قرار دهید و همه ی خمیر را بررسی کنید تا مطمئن شوید که خمیر کیک، به درستی تهیه شده است.
2. چگونگی تهیه ی خامه به صورت خانگی
خامه یکی از مواد ضروری در آشپزی میباشد که به عنوان نوعی روغن شیری شناخته میشود. کاربردهای خامه در آمادهکردن غذاها، شیرینیها و دسرهای مختلف بسیار پرطرفدار است. در این مقاله، به روش تهیه خامه به صورت خانگی پرداخته خواهد شد.
روش تهیه خامه خانگی بسیار ساده است و موادی که مورد نیاز هستند را میتوان در همه خانه ها پیدا کرد. ابتدا باید یک لیوان شیر را در قابلمه بریزید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید. بعد از آن، یک قاشق چایخوری از بیکینگ پودر را به شیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. سپس، قرار دهید تا به جوش آید و حرارت شعله را کاهش دهید تا خامه خانگی شما آرام آرام بجوشد و قوام مطلوبی به آن داده شود.
هنگامی که خامه خانگی آماده شد، از روی شعله بردارید و به طور کامل خنک کنید. سپس آن را در یک ظرف مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خامه سفت شود. برای بهبود طعم خامه، میتوانید قند یا شربت شکلاتی را به آن اضافه کنید.
با تهیه خامه خانگی، شما میتوانید در ساخت دسرهای مختلف و همچنین در تهیه قهوههای خانگی، مانند قهوه های لاته و کاپوچینو، از آن استفاده کنید. خامه خانگی به دلیل طعم و عطری که دارد، به عنوان جایگزین مناسبی برای خامه های صنعتی مورد استفاده در آشپزخانه میباشد.
3. نکات مهم در تزئین کیک با خامه
تزئین کیک با خامه به عنوان یکی از محبوب ترین روش های تزئین کیک در دنیای آشپزی مشهور است. با وجود مختلف شیوه ها و روش های تزئین کیک با خامه، برخی از نکات مهم در این زمینه وجود دارند که باید به آنها توجه ویژه ای داشته باشیم.
اولین نکته مهم در تزئین کیک با خامه، استفاده از خامه با کیفیت بالا است. همچنین باید مطمئن باشیم که خامه خنک و تماما بی رطوبت است. قبل از شروع به تزئین کیک، باید مطمئن شویم که ابتدا کیک کاملا خنک شده است. اگر کیک گرم باشد، خامه به سرعت ذوب می شود و تزئین کیک به طور کامل غیر ممکن می شود.
یکی دیگر از نکات مهم در تزئین کیک با خامه استفاده از ابزارهای مناسب مانند تیوپ های تزئین، ساک پیپینگ، فنجان اسپاتولا و استند تزئین می باشد. همچنین باید به یاد داشته باشید که ارباب آفتاب نباشید و از استفاده اضافه خامه دریابید، چرا که میتواند منجر به سست شدن تزئینات شود.
در نهایت، باید به یاد داشته باشیم که تزئین کیک با خامه یک هنر است و برای رسیدن به نتایجی کامل، باید صبر و حوصله داشته باشیم. با تمرین کردن و تجربه، شما می توانید به یک استاد تزئین کیک با خامه تبدیل شوید.
4. تزئین کیک خامه ای با فیوز
تزئین کیک با فیوز یکی از روشهای محبوب و جذاب در تزئین کیکهای خامهای است که به طراحیهای متنوع و زیبا اجازه میدهد. در این روش، از فیوزهای رنگی و سفید استفاده میشود که با تعداد کافی برش داده شده و بر روی کرم کیک چیده میشوند.
برای تزئین کیک با فیوز، ابتدا باید کیک را با خامه پوشاند. سپس فیوزها را به طول مورد نیاز برش داده و به دو صورت مختلف درآورده و بر روی کیک بچسبانید. یکی از صورتهای فیوز را مانند پرچم بالا بریزید و صورت دیگر را بعد از چسباندن در بالاترین نقطه فیوز قرار دهید. این کار باعث میشود که فیوزها به صورت نازک و شنی و با حرکتی طرح دار بر روی کیک قرار گیرند.
از آنجایی که فیوزها بسیار نازک و سبک هستند، اجازه دهید آنها بر روی کیک پراکنده شوند و طرحهای زیبایی روی کرم کیک ایجاد کنند. بهترین کار این است که از فیوزهای رنگی استفاده کنید و طرحهای رنگارنگ و جذابی را بر روی کیک خود به وجود آورید.
در نهایت بهتر است که برای تزئین کیک با فیوز از کیک خامهای استفاده کنید تا شکلهای مختلف فیوزها روشن تر و زیبا تر ظاهر شوند. همچنین برای افزایش زیبایی کیک، میتوانید از برشهای ریز شکل ایجاد شده توسط فیوزها، برای تزئین دکوراسیون اطراف کیک نیز استفاده کنید.
5. تزیین کیک خامه ای با میوه ها و تخته های شکلاتی
تزئین کیک با خامه و میوهها یکی از شیکترین و جذابترین روشهای تزئین این دسر محبوب است. خامه میتواند با رنگها و طعمهای مختلف تزئین شود، و انواع میوهها نیز میتوانند بر روی کیک قرار گیرند تا ظاهر زیبایی به کیک ببخشند.
از جمله میوههایی که برای تزئین کیک استفاده میشوند، میتوان به توت، توت فرنگی، کیوی، آناناس، پرتقال، خرمالو، انگور و ... اشاره کرد. برای تزئین خامهای کیک با میوهها، میوهها به طریق هنرمندانهای در روی کیک قرار می گیرند تا ظاهر زیبایی به آن ببخشند. همچنین میتوان همراه با کیک از آبمیوه (برای مثال آب نارنگی یا آب آناناس) استفاده کرد و آن را بر روی کیک معرفی کرد.
همچنین، به دلیل محبوبیت شکلات در بین افراد، تختههای شکلاتی در تزئین کیک نیز میتوانند مورد استفاده قرار گیرند. برای تزئین کیک با تخته شکلاتی، تختههای شکلاتی در حین دم کردن خامه رند شده و سپس به طریق هنرمندانهای در روی کیک قرار میگیرند. همچنین میتوان تخته شکلاتی را به صورت نازک بر روی کیک قرار داد و با دستکش داغ برای شکل دادن آن به کیک، لمس کرد.
در نهایت، با توجه به اینکه تزئین کیک با خامه و میوهها و تختههای شکلاتی به دوست داشتنیترین روشهای تزئین این دسر بشمار میآیند، پیشنهاد میشود که هر یک با مهارت و توانایی بیشتر بررسی و به کار گرفته شوند.
6. روش درست کردن لایه های کیک و نحوه ی خمیرپزی بستنی
لایه های کیک یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها در میان مخاطبان خودش هستند که با نوآوری های جدید و روش های غذایی مختلف، همچنان جذابیت آنها را حفظ کرده اند. برای درست کردن لایه های کیک، ابتدا باید دقت کرد تمام مواد را به دقت و بر اساس دستور ذکر شده به کار برده و سپس برای درست کردن لایه های مختلف، می توانید از روشی آسان و ساده استفاده کنید.
یکی از مهمترین نکات درست کردن لایه های کیک، استفاده از تخته بزرگ و شبیه به صفحه پیکربندی است، که به آن تخته کیک میگویند. در این تخته باید به وسیله ی همان فرشه یا قلمکاری که همراه با آن ارائه می شود، خمیر را مساوی کرده و پخش کنید و سپس با ملاحظه به تراز بودن تمام لایه های کیک، یک کیک لایه ای زیبا و کاملا صاف به دست خواهید آورد.
راه دیگر درست کردن لایه های کیک، استفاده از روش خمیرپزی برای درست کردن بستنی های خانگی است. برای این کار، می توانید از شیر، بیسکوئیت فینگر، شکلات و سایر مواد خام و فرآورده های مختلف استفاده کنید تا بهترین جایزه رویایی را برای تمام خانواده خود پذیرایی کنید. به همین دلیل، با استفاده از روش نگهداری سرد از بستنی خود، فرآیند خمیر پزی را افزایش دهید و استفاده از خامه و مواد شیرین کننده به حداقل خود برسانید تا بهترین نتیجه را به دست آورید.
در کل، اگر می خواهید لایه های کیک و بستنی خود را با فرآیند خمیرپزی درست کنید، بهتر است که روش های مختلف و آسان را که در بهبود کیفیت خمیر، آسیب دیدگی پروتئین ها و حفظ روغن در تیز کردن بخشی از خمیر استفاده می شوند را به دقت بررسی کرده و از روشی که برای شما بهتر و آسان تر استفاده کنید.