طرز تهیه کوبیده گوشت گوساله با سبزیجات
کوبیده گوشت گوساله با سبزیجات یکی از پرطرفدارترین غذاها در ایران است. این غذا به سادگی تهیه می شود و با استفاده از مواد اولیه ساده و سرشار از مواد مغذی، سلامتی شما را تقویت می کند. در این غذا، گوشت گوساله با سیب زمینی، پیاز و سبزیجات ترکیب می شوند.
برای تهیه کوبیده گوشت گوساله با سبزیجات ابتدا گوشت گوساله را خرد کرده و به همراه سیب زمینی، پیاز و نمک در یک ظرف مخصوص مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا یکنواخت شود.
برای پخت کوبیده، می توانید از روش سرخ کردن در روغن استفاده کنید. برای این منظور، روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید و گوشت را به صورت کوبیده درون آن قرار دهید. سپس آتش را کم کرده و غذا را تا حد مورد نظر پخته کنید.
در ادامه، می توانید انواع سبزیجات را به صورت خرد شده به کوبیده اضافه کنید. می توانید از روش پخت سبزیجات درون یک ماهیتابه با روغن استفاده کرده و آنها را به صورت کوچک نرم کنید و به مواد اولیه اضافه کنید.
در آخر، کوبیده گوشت گوساله با سبزیجات را با روشنی و نان لواشکی سرو کنید و از طعم لذیذ و خوشمزه آن لذت ببرید. این غذا را می توانید به عنوان غذای اصلی یا سفره ناهار خود استفاده کنید.
طرز تهیه کوبیده گوشت گوساله با سیب زمینی
کوبیده گوشت گوساله با سیب زمینی یک غذای کاملاً سنتی و محبوب در فرهنگ غذایی ایرانی است. در این غذا، سیب زمینی با گوشت گوساله تلخی را که در گوشت قرار دارد، از بین میبرد و دو بهترین عنصر در یک غذای پر از پروتئین را با یکدیگر ترکیب میکند.
برای تهیه کوبیده گوشت گوساله با سیب زمینی، مواد لازم عبارتند از:
- یک پوند گوشت گوساله ترد.
- دو عدد سیب زمینی متوسط.
- یک پیمانه نخود فرنگی خشک شده.
- یک عدد پیاز متوسط.
- دو سر سیر.
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجهفرنگی به میزان لازم.
ابتدا گوشت گوساله را با یکسوزنی یا چاقوی بسیار تیز برش داده و سپس برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و با گوشت گوساله مخلوط کنید. نخود فرنگی را نیز به صورت خام در مستردوم یا آسیاب کرده و به مواد مخلوطشده اضافه کنید. سپس چند قاشق رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به مواد اضافه کرده و همهی مواد را با دقت با هم مخلوط کنید.
حالا سیب زمینی را پوستکنده و رنده کنید. سپس آن را به مواد گوشتی اضافه کنید و همهی مواد را خوب با هم مخلوط کنید. بعد از این کار، برای نیم ساعت به کمک دستهای خود، مواد را هم میزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
حالا میتوانید از این مخلوط، کوبیدههای کوچکی به شکل گرد یا بلند برش دهید. سپس آنها را درون قابلمهای قرار دهید، رویشان آب بیفزایید و آنها را بر روی حرارت بالا همراه با تعدادی روغن برای مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید. حالا کوبیده گوشت گوساله با سیب زمینی شما آماده است و میتوانید آن را با روشنی، آب پرتقال و سالاد سرد میوه سرو کنید.
طرز تهیه کوبیده گوشت گوساله با پنیر
کوبیده گوشت گوساله با پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و سرشار از انرژی و پروتئین است که دارای طعمی بینظیر و چشمنواز است. برای تهیه این غذا باید به دو عنصر اساسی آن، یعنی گوشت گوساله و پنیر، توجه خاصی داشته باشیم.
ابتدا بهتر است گوشت را به صورت مربعهای کوچک خرد کرده و آنها را به همراه پیاز خرد شده و چند قاشق غذاخوری نمک و فلفل داخل یک میکسر بریزیم و برای حدود ۱۰ دقیقه میکس کنیم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس از مواد تر شده یک گلوله برداریم و به دو دو برابر آن از پنیر رومی استفاده کنیم.
برای پختن کوبیدههای گوشت، تابهای را روی حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن به داخل آن بریزید. سپس سه تا چهار دقیقه آن را روی حرارت متوسط بگذارید. بعد از آن گلولهای از آن مواد ترشیده را به صورت پهن و مسطح بر روی هم بگذارید و دو برابر اندازه آن گلوله پنیر را بر روی مرکز آن قرار دهید. سپس دور آن پنیر نیز گوشت را محکم کنید تا پنیر بین دو لایه گوشت باقی بماند. سپس کوبیده را با یک دسته کاملتر کنید و بهطور کامل صاف کنید تا شکلی گرد و شیب دار بگیرد.
حال که کوبیدهی شما آماده شدهاست، آن را برای ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد از آن، کوبیده را در تابهای با روغن داغ بگذارید و بهطور آهسته پخت کنید تا از هر دو طرف طلایی شود. حتی میتوانید کوبیدهی شما را با روغن زیتون فرشته برای بهبود طعم تهیه کنید. غذا آماده سرو شدن است. میتوانید با سالاد، نان، پنیر شکافته شده و دنبالهدار سرو کنید. Bon Appétit!
طرز تهیه کوبیده گوشت گوساله با لوبیا
تهیه کوبیده گوشت گوساله با لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که بسیاری از افراد دوست دارند آن را در منزل تهیه کنند. این غذا با استفاده از گوشت گوساله تازه و لوبیا قرمز درست می شود و به روشی ساده و با کمترین تعداد ادویه و انواع چاشنی ها تهیه می شود.
برای تهیه کوبیده گوشت گوساله با لوبیا ابتدا باید گوشت گوساله را با چاقو یا ریز کردن گوشت در یک مخلوط کن معمولی خرد کنید. سپس باید لوبیا را با یک قاشق کوچک در ظرفی جداگانه پخته و پس از پخت به آن یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید.
سپس باید گوشت را با یک قاشق روغن کمی درون تابه سرخ کنید، بعد از آن یک قاشق غذا خوری پودر چوب دارچین به گوشت اضافه کنید و به مدت چند دقیقه به همراه گوشت قاط کنید. سپس به گوشت قبلاً خرد شده، دو قاشق غذاخوری آرد بادام کنید و به آن یک قاشق غذاخوری آرد نان را اضافه کنید.
سپس به گوشت و آرد، یک سیب زمینی نیز اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و تا به خوبی قاط کنید. بعد از آن باید به مواد دو قاشق غذاخوری نمک، دو قاشق غذاخوری زعفران تازه رنده شده، یک قاشق چایخوری فلفل، دو قاشق چایخوری جوهر لیمو خوری، یک قاشق چایخوری ادویه ترش و دو قاشق چایخوری هویج رنده شده را اضافه کنید.
سپس به مواد یک قاشق غذاخوری روغن کنجد اضافه کنید و همه مواد بخوبی هم تفت دهید. بعد از آن می توانید کوبیده ها را شکل داده و در تابه سرخ کنید. پس از تهیه کوبیده گوشت گوساله با لوبیا می توانید آن را با سبزیجات و نان خامه ای سرو کنید و از طعم خوشمزه و دلچسب آن لذت ببرید.
طرز تهیه کوبیده گوشت گوساله با نخود
طرز تهیه کوبیده گوشت گوساله با نخود یک صفحهی اساسی از رستوران های ایرانی است. این غذا با نرمی گوشت و اصالت خاص خود، سفرههای خانوادگی و اجتماعی را تزئین میکند. در ادامه به طرز تهیه این غذای محبوب پرداخته میشود.
ابتدا باید گوشت گوساله را خرد کرده، اما به قدری که بافت آن نرم بماند و نسبت به حرکات دست حساس نباشد. بهتر است گوشت را همراه با سبزیجات مختلط و در صورت تمایل با پیاز نیز همراه کنید. پس از آماده کردن مواد اصلی، نخود را که قبلا در آب خیس کردهاید، درون یک قابلمه قرار دهید و با آب داغ پوشیده شود. سپس پیاز را به صورت درشت خرد کرده و با روغن در قابلمه تفت دهید.
پس از چند دقیقه، زیر گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید. آرم و نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم اضافه کرده و زیر شعله ملایم تفت میدهیم. در این مرحله، باید به آن توجه کنید که گوشت کاملا پخته نشده و درونش بافت و رطوبت داشته باشد.
در مرحله بعدی، نخود را همان طور که پخته شده به مواد دیگر اضافه کنید. اگر قصد دارید کوبیده گوشت گاو سالمونی باشد، آن را با مواد دیگر در یک ظرف مخصوص مخلوط کرده، درست به شکل گرد و كرات شكل میدهید. سپس آنها را بر روی روغن داغ و با حالتی برابر، سرخ میکنید. پس از اینکه کوبیده ها سرخ و آماده شدند، آن ها را به صورت دور و بریک در میان سبزیجات، پیاز و نخود و ... قرار میدهید و این غذا در نهایت آماده مصرف است.
در کنار آن نوشیدنیهایی همچون آب پرتقال، دوغ، آب لیمو و چای سبز را پیشنهاد میکنیم. با مطالعه این نحوهی تهیه کوبیده گوشت گوساله با نخود می توانید بصورت احترافی در خانه آشپزی کرده و به سلیقهی خود اضافه و کاستی داده و طعمی بی نظیر و غذاهایی شفاف تر و کمتر شنیداری را لذت ببرید.
طرز تهیه کوبیده گوشت گوساله با قارچ
تهیه کوبیده گوشت گوساله با قارچ، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است. تهیه این غذا بسیار ساده و راحت است و می تواند به عنوان یک غذای سریع و سالم برای شبانه روزی های خانوادگی و یا جمعیت های بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.
ابتدا برای تهیه این غذا باید گوشت گوساله را مورد استفاده قرار دهید. برای این کار گوشت را با چند برش ظریف کردن، خرد کردن و یا هم زدن در میکسر به صورت کوبیده تبدیل کنید. سپس به گوشت گوساله، سیر، پیاز، نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید و آن را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس یک مقدار نیمه تازه قارچ را نیز با گوشت مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، با توجه به اندازه قطعات مورد نظر، گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با دست آن ها را به صورت دایره ای شکل دهید. با دقت به این نکته توجه کنید که قطعات را به صورت درست و مرتب تشکیل دهید. سپس، با حداقل روغن، کوبیده ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت درون قوری قرار دهید. حین پخت، بهتر است آن ها را چرخانده و به صورت یکسان کباب کنید.
اما برای تهیه پیش سرو، می توانید از گوجه فرنگی، سبزیجات تازه و یا سالاد به عنوان تزیین استفاده کنید. همچنین، می توانید با تهیه سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز به این غذا طعم خاص و ویژه ای ببخشید. با تهیه کوبیده گوشت گوساله با قارچ، می توانید یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی را برای خود و خانواده خود تهیه کرده و از آن لذت بردید.