طرز تهیه کمپوت سیب گلاب
برای تهیه کمپوت سیب گلاب، نیاز به چندین سیب، آب، شکر و گلاب دارید. ابتدا سیبها را شسته و پوست آنها را تمیز کرده و پس از برداشتن هستهها، سیبها را به قطعات کوچکتری تراشیده و در یک قابلمه با آب و شکر قرار میدهیم.
سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به مدت حدود 30 دقیقه میپزیم تا سیبها نرم شوند و مزه آنها به شکل قابل تحملی شیرین شود. در این مرحله، میتوان به علت ترکیب شکر و آب پوست های سیب به صورت رنگی در آشغال قابلمه باقی بمانند.
سپس با استفاده از یک برس یا سایر وسایل موجود، میتوانیم سیبهای نرمشده را آسیاب کنیم تا پوستهای بوجود آمده را جدا کنیم و کمپوت را بدون ترکهای پوستی، هموار و بیدردسر کنیم. در پایان، به میزان دلخواه گلاب به کمپوت افزوده میشود تا به عنوان طعم دهنده اضافی برای این دسر استفاده شود.
با این کار، کمپوت سیب گلاب خانگی آماده مصرف شده است. این دسر معمولاً داغ ولی میتوان آن را خنک نیز سرو کرد. همچنین، میتوانید کمی دانههای گردو یا تحلیل شده را برای تزیین روی دسر بریزید.
مرحله به مرحله درست کردن کمپوت سیب گلاب
برای تهیه کمپوت سیب گلاب ابتدا باید سیب ها را خرد کرده و به همراه قند و آب در قابلمهای بندازید. در این مرحله می توانید مقداری دارچین و فلفل سیاه نیز به مواد اضافه کنید تا طعم و مزه کمپوت شما بهتر شود.
حالا قابلمه را روی حرارت زیرین قرار دهید و بعد از جوش آوردن مواد، آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه به آهستگی بپزید تا سیب ها کاملا نرم شوند. پس از پخته شدن مواد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجاق را خاموش کنید.
سپس برای جداسازی اب از مواد، مواد را با مصفی پیچیده بگذرانید تا کمپوت شما بدون داشتن مواد زائد تهیه شود. در این مرحله نیز میتوانید برای طعم دلخواه خود، عصاره یا اسانس گلاب را به کمپوت اضافه کنید.
حالا کمپوت شما آماده لذتبردن است! میتوانید آن را با دمنوش یا چای دلخواهتان همراه کنید و یا به همراه برخی خوراکی های مرسوم مانند ساندویچ و کیک مصرف کنید. علاوه بر طعم خوشمزهی این کمپوت، سیب ها که در آن استفاده شدهاند حاوی مواد مغذی بسیار مفیدی همچون فیبر، ویتامین C و انواع آنتی اکسیدان ها هستند که به سلامتی و رشد سلول های بدن شما کمک می کنند.
راهنمای تهیه کمپوت سیب گلاب
کمپوت یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. این دسر از میوه های تازه و نیمه تلخ تهیه می شود و با کمی ادویه و طعم دهنده شیرین بهترین حالت خود را به خود می گیرد. در اینجا روش تهیه کمپوت سیب گلاب به شما آموزش داده می شود.
بهترین نوع سیب برای تهیه کمپوت سیب گلاب، سیب های رنگین و آبداری هستند. برای شروع این فرآیند می توانید چند عدد سیب را پوست کنید و با چاقوی تیز به قطعاتی تقسیم کنید.
سپس سیب ها را در داخل قابلمه بریزید و به آن ها آب اضافه کنید تا تمام سیب ها در آب غرق شوند. سپس برای هر کیلو سیب یک لیوان شیرین کن و غلیظ کرده ماست را اضافه کنید. به طور جداگانه یک قاشق چایخوری زعفران را در آب داغ حل کرده و به مواد اضافه کنید.
حرارت را روی شعله متوسط قرار داده و تا زمانی که مواد به جوش آیند هیجان خود را به داده ها بدهید. سپس شعله را کم کرده و حدود 30 تا 40 دقیقه دیگر پخته شوند. پس از اینکه کمپوت سیب گلاب باقی مانده کمتر شده است، آن را روی حرارت ملايم گذاشته و به مدت 5 دقیقه ديگر پخته شود. سپس از روی حرارت برداشته و به مدت 30 دقیقه خنک شود.
سپس کاملا خنک شده، کمپوت سیب گلاب را به دلخواه خود در ظروف شيشه ای بریزيد و در يخچال نگهداری کنید. این دسر می تواند به صورت ژله نیز خورده شود و بصورت ویژه خانوادگی و میهمانی ها سرو شود. در پایان، می توانید از روی کمپوت سیب گلاب کاستارد را تهیه کرده و از طعم بي نظيرش لذت ببريد.
مشخصات کمپوت سیب گلاب و روش تهیه آن
کمپوت سیب گلاب یکی از شیرینیهای پرطرفدار و خوشمزه است که از سیبهای تازه تهیه میشود. مشخصات کمپوت سیب گلاب شامل رنگی قرمز تیره با مزهای شیرین و ترش در عین حال میشود.
برای تهیه کمپوت سیب گلاب، ابتدا باید سیبهای تازه را بشویید و به دو نیم ورقهای هایی رنده کنید. سپس سیبهای رندهشده را در قابلمه بریزید و به اندازهی کافی آب اضافه کرده و روی حرارت بگذارید. احتیاط کنید تا حرارت بشود و سیبها پخته شوند.
زمان پخت سیبها به طور معمول حدود 15 تا 20 دقیقه زمان میبرد. بعد از آن، سیبها را با استفاده از یک سفرهی نظیف و قابل تراش از آب و پوست میوهها را تفکیک کنید. حال، سیبهای پختهی خنک شده را با استفاده از یک خردکن یا میکسر خوب خرد کنید تا به صورت پورهای تبدیل شود.
آنگاه به کمپوت سیب گلاب، شکر، مربای ترش، آب لیمو و عصارهی زرد یا نارگیل را به اضافه کنید. همهی این مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت کرمی یکدست ترکیب شوند.
بعد از ترکیب کردن تمامی مواد، کمپوت را در ظروف شیشهای تمیز بریزید و زیر آن را خوب ببندید. سپس باید کمپوت را در یخچال نگهداری کنید تا سرد شود. تهیه کمپوت سیب گلاب بسیار ساده و راحت است و میتوان از آن به عنوان دسر، برای تزئین کیک و یا تهیهی دیگر شیرینیها استفاده کرد.
روش های درست کردن کمپوت سیب گلاب
کمپوت سیب گلاب یکی از خوشمزهترین و محبوبترین دسرهای پاییزی است که کمتر کسی هست که آن را نپسندد. این دسر با سیبهای خوشمزه و طعم دار، روغن گیاهی، نبات و گلاب تهیه میشود و با ویتامین های موردنیاز برای بدن شما پر شده است.
راه درست تهیه کمپوت سیب گلاب به شرح زیر است: اولین گام در تهیه این دسر، شستن سیبها برای حذف آلودگی ها و مواد شیمیایی میباشد. در مرحله بعد، سیب ها را خرد میکنیم و روی حرارتی ملایم در قابلمهای بزرگ که دارای یک لایه روغن است، می پزیم. بعد از حدود نیم ساعت هنگامی که سیب ها نرم شدهاند، آنها را از قابلمه بر میداریم و به شکل یک پوره خامهای میکوبیم. سپس نباتهای شیرین، گلاب و شکر را به مقدار دلخواه که پسندیدهتر است،به قابلمه اضافه کرده و کمپوت را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت تهیه میکنیم.
باید توجه داشت که برای بهتر شدن طعم کمپوت سیب گلاب، شده به مدت بیشتری بپزانید و برخی هم به جای استفاده از نبات در تهیه این دسر آب لیمو ترش را به آن اضافه میکنند. با توجه به تمام این موارد، کمپوت سیب گلاب در یک دمای مناسب باید سرو شود و در صورت تمایل میتوانید برای تزئین، برگ بادام داغ را روی آن قرار دهید. این دسر بصورت گرم یا سرد قابل سرو در میان خانواده یا مهمانان است.
آموزش تهیه کمپوت سیب گلاب برای مبتدیان
آموزش تهیه کمپوت سیب گلاب یکی از غذاهایی است که خانواده ها به خصوص در فصل پاییز و زمستان از آن استفاده میکنند. کمپوت سیب گلاب به عنوان یکی از سالمترین شیرینی ها از لحاظ سلامتی در بین غذاها شناخته شده است و امروزه بسیاری از خانواده ها از آن برای کمک به سیستم گوارشی خود در فصول سرد استفاده می کنند.
برای تهیه کمپوت سیب گلاب، نیاز به تهیه سیب گلاب، قند، آب و چند مواد افزودنی دیگر مانند روغن اسانس لیمو، دارید. با توجه به استفاده از سیب گلاب، احتمالاً این طبقه از مبتدیان با نامزدهای محلی این نوع سیب آشنایی ندارند. بنابراین، برای تهیه این غذا در مورد سیب گلاب توضیحی ارائه شود. سیب گلاب یک نوع سیبی است که درخت آن از خانواده سیبهای بنفش در نظر گرفته میشود. سیب گلاب رگه های اعمقی دارد که سبب میشود ظاهر آن نسبت به سایر سیب ها باکیفیت تر باشد.
نحوه تهیه کمپوت سیب گلاب به صورت زیر است: در ابتدا باید سیب ها را بشویید و پوست آن ها را برداشته و با یک وسیله غذایی آنها را خرد کنید. سپس آنها را در داخل یک قابلمه با یک لیوان آب و یک لیوان قند مخلوط کرده و یک نقطه از اسانس لیمو ریخته تا طعم و بوی عالی به قند سیب داده شود. برای خاموش کردن قرار دهید قابلمه را روی حرارت کم تا متوسط قرار داده و در مدت حدود نیم ساعت بگذارید، در حین آن باید با چند دقیقه یکبار غذای بره است تا خاموش شده و آماده سرو شدن شود.
به طور خلاصه، تهیه کمپوت سیب گلاب بسیار ساده است و تنها به چندین مواد اصلی نیاز است که بیشتر آنها در هر خانه که هستند موجود هستند. این غذای سالم و خوشمزه گزینه ای عالی برای خانواده هایی است که می خواهند در فصول سرد این غذای سالم را اضافه به سفره خود کنند.