1. طرز تهیه ی کلم پلو ساده با گوشت قرمز
کلم پلو به عنوان یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی در بین جامعه معروف است. این غذا یک ترکیب شیرین و نمکی با کلم و گوشت قرمز دارد که علاوه بر خوشمزه بودن، با پروتئین و ویتامین های مورد نیاز برای سلامت انسان هم پر است.
برای تهیه کلم پلو ساده با گوشت قرمز ابتدا روغن را در قابلمه داغ شده و پیاز را داغ کنید. پس از آن به آن گوشت بیف یا حتی ماهیچه برای چند دقیقه اضافه کنید تا قهوه ای شود. سپس از صفره به همراه کلم های رنده شده استفاده کنید و آن ها را با توجه به خواسته شما در قابلمه مولتی کوک بپزید.
پس از آن، به آن یک کمی زعفران اضافه کنید و با کباب بافته شده روی آن را در همراه پیاز و سیر تزیین کنید. سپس پوسته شده و نخورده روی آن را تزئین کنید و بعد از پختن در ظروف مخصوص سرو کنید تا در سراسر سفره مورد نظرتان جای داشته باشد.
اختلافات در این غذا به خاطر نوع گوشت و کلمی که برای تهیه آن استفاده می شود وجود دارد. برخی از افراد برای پختن آن از هویج و گوجه فرنگی نیز استفاده می کنند تا به آن طعم ویژه ای بدهند. اما در طرز تهیه کلم پلو ساده با گوشت قرمز، از مواد اصلی به منظور تهیه غذا استفاده می شود. این غذای سنتی و خوشمزه یکی از مورد علاقه قدیمیان و جوانان همیشه بوده است و در مهمانی ها و جشن ها به عنوان یکی از غذاهای اصلی هم استفاده می شود.
2. روش درست کردن کلم پلو ساده با مرغ
کلم پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از مناطق ایران تهیه میشود. این غذا به صورت ساده و با استفاده از مواد اولیه آسان در خانه تهیه میشود. در این رسم غذایی، کلم، برنج و مرغ به همراه ادویههای خوشبو کننده، با هم ترکیب میشوند و یک غذای سالم و پر انرژی تولید میشود.
برای تهیه کلم پلو با مرغ در ابتدا، مرغ را شسته و پوست آن را درآورید. پس از همین، مرغ را تکه تکه کنید و با نمک و فلفل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. در مرحله بعد، برنج را شسته و در آب مدتی قرار دهید تا آب را خودش جذب کند. سپس، برنج را در قابلمه به همراه نصف شمار کلم قرار دهید.
در مرحله بعد، کلم را خرد کرده و در یک تابه با روغن تفت دهید تا حداقل ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید. پس از آماده شدن کلم، آن را به برنج که قبلا در قابلمه قرار گرفته بیفزایید و همه را بهخوبی مخلوط کنید. سپس تکههای مرغ خود را با تابه ای روغن سرخ کنید و در قسمت بالای غذا قرار دهید.
در ادامه، میتوانید حکملی زعفران را در حد کمی و لوبیا و نخود پخت شده را روی غذا بریزید و همه را بسته به سلیقه ببخشید. بعد از آماده کردن تمامی مواد، قابلمه را با یک حوله سفید یا دستمال کغی پوشانده و بهمدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی حرارت خفیف قرار دهید تا برنج کاملا پخته شود و دمای درست حفظ شود.
در نهایت، غذای کلم پلو با پایهی برنج و مرغ و کلم و بهمراه ادویههایی که در طول تهیه استفاده کردهاید، آماده است. میتوانید این غذا سنتی و خوشمزه را با سالادی از سبزیجات تازه تهیه شده فراهم کنید و با دوستان و خانواده لذت ببرید.
3. طرز تهیه ی کلم پلو ساده با گوشت چرخ کرده
پلوی کلم یکی از غذاهایی است که در بسیاری از سفرههای ایرانی سرو میشود. این غذا به دلیل سادگی و خوشمزه بودن، بین خانوادههای ایرانی محبوبیت دارد. اما در اینجا نحوه تهیهی پلو کلم ساده با گوشت چرخ کرده را آموزش می دهیم.
ساخت کلم پلو آسان و به سرعت طبخ میشود و این باعث می شود که برای خانوادههایی که شاغل هستند، این غذا یکی از ساده ترین و بهترین گزینهها باشد. برای تهیه کلم پلو، ابتدا باید کلم را شسته و خرد کنید. سپس گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و با روغن داغ تفت دهید. بهتر است که به گوشت نمک و فلفل برای عطردهی اضافه کنید.
در مرحله بعد، کلم را به گوشت افزوده و برای چند دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. سپس آب را به کلم و گوشت اضافه کرده و داغ کنید. بعد از آن باید برنج را با آب شسته و به تابه اضافه کنید و تا زمانی که برنج آماده شود، با حرارت متوسط پخت دهید.
بعد از آن باید کمی روغن در قابلمه ریخته و برنج را به کمک سفارشی بریزید. برای جلوگیری از خشک شدن پلو، باید قابلمه را با فویل پوشش دهید و برای 30 دقیقه در حرارت کم روی حرارت بگذارید. سپس پلو را از روی حرارت برداشته و به مدت 5 دقیقه بماند. بعد از آن گاز قابلمه را روشن کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر پلو را در حرارت بالا بگذارید.
پلو کلم ساده با گوشت چرخ کرده آماده سرو شدن است. این غذا را با سالاد خوشمزه، ماست و شور خورده میتوانید سرو کنید. در نهایت باید این نکته را به یاد داشت که تهیه کننده پلو می تواند مقدار شیرینی و تندی این غذا را تغییر دهد تا بتواند به سلیقه خانواده خود بپردازد.
4. روش ساخت کلم پلو ساده با ماهی
کلم پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در اکثر مناطق کشور محبوبیت زیادی دارد. این غذا با ترکیب برنج و کلم و تندی ماهی به دست میآید و طعم منحصر به فردی دارد. در اینجا روش ساخت کلم پلو ساده با ماهی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای ساخت کلم پلو ساده با ماهی شامل: برنج، کلم، تندی ماهی، پیاز، روغن، زعفران، نمک و فلفل سیاه میشود.
ابتدا برنج را برای چهار ساعت در آب خیس میکنیم تا بهتر و سریعتر پخته شود. سپس کلم را خرد یا ریز کرده و با کمی آب در قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم تا نرم شود. در میانه این زمان، ماهی تندی را با مقداری نمک و فلفل سیاه در قابلمه جداگانه پخته و روی کلم قرار میدهیم.
سپس پیاز را خرد میکنیم و در روغن گرم میکنیم تا طلایی شود. بعد از پخت شدن پیاز، زعفران را که قبل از این در آب یا حلال کافور خیس کردهایم، به آن اضافه میکنیم تا رنگ و عطر خوبی به غذا ببخشد. سپس برنج را از آب در میآوریم و به پیاز روی کلم و ماهی اضافه میکنیم و میگذاریم آن را به مدت ۳۰ دقیقه کمی بر روی حرارت بماند تا نسبت بهمه بگیرد.
در نهایت کلم پلو ساده با ماهی آماده است و میتوانید آن را با سبزیجات و ماست سرو کنید و از طعم و کیفیت خوب این غذا لذت ببرید.
5. طرز تهیه ی کلم پلو ساده با بوقلمون
در اینجا میخواهیم به طرز تهیهی یکی از خوراکیهای ایرانی پرمصرف، یعنی کلم پلو با بوقلمون، بپردازیم. که یک غذای سنتی و خوشمزه است که در مناطق مختلف ایران پخته میشود.
در این طرز تهیه، برای درست کردن کلم پلو با بوقلمون ابتدا باید از روی بوقلمون پوست و پرها را بردارید. سپس آن را بشویید و به همراه سبزیجات مورد علاقه و ادویه جات مورد نظر (مانند زنجبیل، فلفل سیاه، زعفران، کمی دارچین) و آب مقدار کافی در قابلمه برای پخت آن بگذارید. پس از بلعیدن و بر جا گذاشتن بوقلمون برای پخت، آب را به جوانه گندمی که قبلا به مدت حدود یک ساعت آبکشی شده بیافزایید و به مدت نیم ساعت بیشتر بجوشانید.
سپس کلم را شسته و برش آن را پهن درآورده و در ظرف دیگری با نمک و روغن زیتون سرخ میکنیم. سپس بوقلمون را از قابلمه خارج کرده و به همراه کلم سرخ شده روی چشمه مخصوص برای پخت پلو بگذارید. نباید فراموش کنید که هرچه کلم را پختهتر بریزید میتوانید پلو خود را با طعم بهتری به دست آورید.
بعد از گذشت حدود نیم ساعت، غذای شما به شکل یک پلو شاداب و خوشمزه آماده است. البته میتوانید به صورت تزئینی به آن کشمش و زعفران نیز اضافه کنید. این غذای اصیل ایرانی غذایی با ارزش و خوشمزه است که روزی را برای خانوادهتان به حافظه میسپارد.
6. روش درست کردن کلم پلو ساده با برگ کلم سفید
برای آماده کردن کلم پلو با برگ کلم سفید، ابتدا باید برگهای کلم را با دقت جدا کرده و در آب نمک شسته و خشک کنیم. سپس کلم را با چاقوی تیز ریز کرده و آن را برای پخت به صورت کبابی درآورده و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا کمی سرخ شود.
سپس باید برگهای کلم را در قالب لایههای نازک و مرتب روی هم قرار دهیم و برای این کار میتوانیم از فلفل دلمهای و رب قرمز استفاده کنیم. در پایان، کلم را به صورت یک لایه روی برگ کلم چیده و با آب و نمک مخلوط شده روی آن ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در فر درجه حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس بپزیم.
بعد از مدتی، کلم پلو با برگ کلم سفید آماده میشود. میتوانیم آن را با کمی زرشک و بادمجان سرخ کرده تزیین کنیم و با مرغ یا گوشت قرمز سرو کنیم. این غذا به دلیل طعم فوق العادهای که دارد، خوراکی محبوبی برای پذیرایی همراهان ما است و در مجالس خانوادگی و رویدادهای تهیه غذا، به عنوان دسر خاصی پیشنهاد میشود.