راهنمایی برای تهیه ی کباب کوبیده تابه ای
تهیه کباب کوبیده در تابه با گوشت چرخ کرده، یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است. در این مقاله، به شما نحوه تهیه کباب کوبیده در تابه را به طور کامل آموزش خواهیم داد.
برای تهیه کباب کوبیده در تابه، ابتدا باید گوشت چرخ کرده را با یک ساقه پیاز، سیر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، شکلاتی کباب را شکل داده و در تابه با روغن داغ سرخ کنید.
در صورتی که خواستار تهیه کباب کوبیده با طعم بیشتر هستید، می توانید برای این منظور از دانه های کمیون، زردچوبه و گردو نیز استفاده کنید. همچنین می توانید از مواد دیگری مثل نعناع و تخم مرغ نیز استفاده کنید.
پس از اینکه کباب کوبیده در تابه آماده شد، می توان آن را با نان لواش، نان تافتون یا نان تنوری معروف به تارتین سرو کرد. همچنین می توان به همراهش از پیاز داغ، چوبیده ترشی، فلفل دلمه ای و خیار شور نیز استفاده کرد.
در نهایت بهترین روش سرو کردن کباب کوبیده در تابه، پوشاندن آن با مقداری کره داغ و سرو کردن روی نان تنوری یا لواش است. با این روش می توان مزه و ترکیب متفاوتی از کباب کوبیده، نان و پیاز مزه دار و خوشمزه را تجربه کرد.
مواد لازم برای تهیه ی کباب کوبیده تابه ای
کباب کوبیده تابه ای غذایی پرطرفدار در ایران بوده و در رستوران ها و همچنین در خانه های ایرانی تهیه می شود. برای تهیه این غذا نیازمند چند مواد اساسی هستیم که در زیر به توضیح آنها پرداخته شده است.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده تابه ای شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، آرد نان، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زعفران، زردچوبه و روغن است. گوشت برای تهیه این غذا نوعی گوشت چرخ کرده از گوشت قرمز است که به دلیل چرخیدن آسان و پخت شدن سریع توسط آن انتخاب می شود. پیاز نیز برای بخشی شدن گوشت و ایجاد طعم خوشمزه در این غذا استفاده می شود.
آرد نان، تخم مرغ و نمک نیز برای کمک به ایجاد قوام لازم در کباب کوبیده به کار می روند. فلفل سیاه، زعفران و زردچوبه نیز برای افزودن طعم و عطر خوب به غذا به کار می روند. روغن نیز برای پخت کباب کوبیده به کار می رود و باید از نوعی روغنی با درجه حرارت بالا استفاده شود.
با استفاده از این مواد میتوان کباب کوبیده تابه ای خوشمزه و لذیذی را تهیه کرد. پس اگر شما هم علاقهمند به خوردن این غذا هستید، میتوانید این مواد را در دسترس خود قرار دهید و آن را تهیه کنید.
نحوه ی آماده سازی مواد برای کباب کوبیده تابه ای
کباب کوبیده تابه ای یک غذای محبوب و معروف ایرانی است که با ترکیبی از گوشت چرخ کرده و ادویه های خاص حاصل می شود. برای آماده سازی این غذا، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور، بهتر است از گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ استفاده کنیم که بهتر است حداقل یک روز قبل از پخت به یخچال بگذاریم و قبل از پخت، آن را به دو یا سه قسمت برش دهیم.
پس از این مرحله، باید ادویه های مخلوط شده را آماده کنیم. برای این کار می توانیم از پودر دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه، کمی نمک، پودر پیاز و سیر استفاده کنیم. همه این ادویه ها را با هم مخلوط کرده و در ظرفی نگهداری کنیم تا زمان استفاده آماده باشد.
حال باید گوشت را با ادویه های آماده شده مخلوط کنیم. برای این کار، بهتر است از دستگاه آسیاب گوشت استفاده کنیم تا بعد از عبور از آن، گوشت به شکل کوبیده ای در بیاید. پس از آسیاب کردن گوشت، آن را با ادویه های آماده شده مخلوط کرده و به مدت چند ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا ادویه ها بهتر جذب شوند.
حال باید کوبیده های گوشت را به صورت گلوله های کوچک شکل داده و روی تابه یا گریل قرار داده و به مدت چند دقیقه سرخ کنیم. پس از سرخ شدن، باید کباب کوبیده تابه ای را با ماست، پیاز، نون تازه و گیاهان خوراکی مختلف سرو کنیم. در نهایت، کبابی خوشمزه و شاداب آماده خوردن است.
روش پخت کباب کوبیده تابه ای در تابه
کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین انواع غذا در ایران است، که امکان پخت آن با استفاده از مختلف تجهیزات و وسایل را فراهم می کند. با استفاده از تابه، می توانید به راحتی و با کمترین هزینه، کباب کوبیده خود را پخت کنید.
ابتدا برای پخت کباب کوبیده در تابه، بهتر است گوشت قرمز را به اندازه 2 انگشت عرضی خرد کنید. سپس به گوشت خرد شده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چند قاشق روغن اضافه کنید. با دست یا چنگال، مواد را به صورت خوبی با هم مخلوط کنید.
پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند، بهتر است یک ساعت به دلیل کمک به ترکیب بهتر مواد، در یخچال قرار دهید. پس از گذشت یک ساعت، برای پخت کباب کوبیده، تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به هنگام گرم شدن تابه، کمی روغن را به آن اضافه کنید. سپس به کمک دست، گوشت را به صورت کوبیده درون تابه قرار دهید.
بهتر است حرارت تابه را در حد متوسط نگه داشته، تا گوشت به صورت کامل پخته شود. هر چند، ممکن است برای پخت بهتر کباب کوبیده، از قاشق چنگال استفاده کنید. بعد از پخت نیمه کردن گوشت، بهتر است آن را به صورت خوانا پخته و سرو کنید. به طور کلی، پخت کباب کوبیده تابه ای به گوشت شما ترکیبی عالی از مواد خواهد داد که می توانید با نان و سالاد سرو کنید.
ترفندهایی برای پخت کباب کوبیده تابه ای
ترفندهایی برای پخت کباب کوبیده تابهای
پخت کباب کوبیده، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاها در ایران است. با این حال، پختن آن ممکن است برای برخی افراد کاری آسان به نظر نرسد. اما با رعایت ترفندهای مناسب، پخت کباب کوبیده به یکی از بهترین و سادهترین غذاهایی تبدیل می شود که هر شخصی می تواند طعم اصیل آن را در خانه خود داشته باشد.
استفاده از گوشت تر و انتخاب غذایی بدون چربی، بخارپز کردن گوشت قبل از کوبیدن ، به کار بردن تخم مرغ برای چسباندن کباب و افزودن ادویه های خاص به صورت مناسب، ترفندهایی هستند که می توان در پخت کباب کوبیده تابهای به کار برد.
همچنین در هنگام پخت، بهتر است از یک کلید موزیکال - به عبارت دیگر با فواصل زمانی منظم کباب را به چرخه بین خام و پخته تبدیل کنید. این کار باعث می شود که کباب به طور یکنواخت پخته شود و داخلش آب نجوش نکند.
آخرین ترفند در پخت کباب کوبیده، استفاده از روغن نباتی خنک برای پخت کباب است. با این حال، اگر کباب خیلی خشک به نظر می رسد، می توانید روغن بیشتری به صورت بسیار کم اضافه کنید. بسیار مهم است که کباب را بر روی حرارت ملایم و با نظارت روی آن پخته کنید تا خشک نشود و با تست پز در ظاهر کمی ترد باقی بماند.
با رعایت ترفندهای مناسب و استفاده از روشهای صحیح، طعم لذیذ و اصیل کباب کوبیده تابهای را میتوانید در خانه تجربه کنید و برای خانوادهتان یک تجربه غذایی خاص ایجاد کنید.
پیشنهاداتی برای سرو کباب کوبیده تابه ای
سرو کباب کوبیده یکی از غذاهایی است که در ایران بسیار پرطرفدار است و بسیاری از رستورانها و طرفداران خودرویی از آن نوعی کردی و معمولی را سرو می کنند. این غذای سنتی با استفاده از گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل سفید تهیه می شود و بسیار خوشمزه و شاداب است. اگر شما نیز طرفدار این غذا هستید و دوست دارید آن را در خانه تهیه کنید، ما برای شما چند پیشنهاد داریم.
اول از همه باید به انتخاب گوشت خودتان توجه کنید. برای ساخت کباب کوبیده، باید گوشت با کمترین چربی و دارای بافت خوب را انتخاب کنید. سپس گوشت را بدون چربی و پوست با میکسر خرد کنید و با پیاز ، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
سپس نوبت به بعضی از تنظیمات اساسی در آماده سازی کباب دارید. شما باید یک تابه داغ با روغن گرم کنید و میله های کباب کوبیده را روی آن قرار دهید. هر چند دلخواه شماست یا برای تهیه کباب کوبیده ی تابه ای در قالب رقمی استفاده کنید.
برای تهیه گوشت کوبیده شده در تابه، باید ابتدا روغنی مثل روغن کنجد و یا روغن زیتون در تابه گرم کنید و گوشت را روی آن آماده کنید. با نگه داشتن یک سایه روی گوشت (تاندور یری یا اشکال دیگر) می توانید برنامه های طعم و مزه خود را روی گوشت اعمال کنید. هر چند که برخی نیز شاید دوست دارند به جای اینکه گوشت را روی تابه تهیه کنند، آن را روی آتش مستقیم قرار دهند.
بهترین روش برای انتقال کباب کوبیده به دیگران، سرو کردن آن با چندین نوع سس مختلف است. سس کتچاپ، مایونز و سیر، ریحان و سس گیاهی معمولی نوعی از سس های عالی هستند که رایج هستند. همچنین به قرار دادن سبزیجات مختلف در بشقاب که در کنار کباب کوبیده قرار می گیرند، توجه کنید. سبزیجاتی مانند خیار ترش، گریپ فروت، نان، پاوره و لیمو نیز می تواند موارد حاشیه ای برای سرو کردن کباب کوبیده باشد.