دستور تهیه ژله بستنی میوه ای در خانه
برای تهیه ژله بستنی میوه ای در خانه، نیاز به ژله پودر، شیر، قند، آب میوه و تنوع میوه های تازه دارید.
ابتدا بهتر است میوه ها را مثل توت فرنگی، آب هویج، آناناس و هلو و یا هر میوه دیگری که در دسترس شماست، برش داده و آنها را در قالب چند محفظهای بریزید.
سپس در یک قابلمه، شیر، آب و قند را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. پودر ژله را بریزید و به مدت یک دقیقه آشپزی کنید. حتماً باید به خوبی هم بزنید تا قوام خوبی به دست آید.
موقع ریختن ژله بر روی میوه ها، پیش از هر چیز حتماً باید ورقه های زیبایی از مثلث های سفید را پیچش دهید که به هرکدام از لازانیاهای کوچک شبیه می شود، آن را به شکل مربع شده می توان پیچش داد.
ژله را روی میوه های شما بریزید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای پذیرایی از این ژله میوهای می توانید از تزئیناتی مثل نوارهایی از نعناع و یا پرتقال استفاده کنید. با اضافه کردن بهداشتی میوه های بهترین نوید ایجاد است!
چند نکته مهم در تهیه ژله بستنی میوه ای
تهیه ژله بستنی میوه ای یکی از روشهای خوشمزهای است که میتوان از ترکیبات مختلفی برای آن استفاده کرد. در اینجا چند نکته مهم در تهیه ژله بستنی میوه ای را بررسی میکنیم.
استفاده از میوههای تازه: بهترین روش برای تهیه ژله بستنی میوه ای، استفاده از میوه های تازه است. انتخاب میوه های پخته شده یا منجمد شده میتواند باعث کاهش کیفیت نهایی شود.
استفاده از گوارش دهنده: در بسیاری از دستور پخت ژله بستنی میوه ای، استفاده از گوارش دهنده لازم است. با اضافه کردن گوارشدهنده به ترکیب شما، میتوانید زمان تهیه ژلهای کوتاه تر و فرآیند پخت را بهبود بخشید.
ترکیب دقیق مواد: ترکیب دقیق مواد چیزی است که میتواند کیفیت ژله بستنی میوه ای را تغییر دهد. بهترین روش برای دستیابی به ترکیب مناسب، آزمایش و خطا و تغییر اشکال مواد است.
دمای سرویس: دمای مطلوب سرو ژله بستنی میوه ای، بین یک-سه درجه سلسیوس است. در صورتی که دمای محصول حتی بالاتر از این باشد، ممکن است باعث کاهش کیفیت نهایی شود.
در نهایت، در تهیه ژله بستنی میوه ای نیز خلاقانه و خودمانی بودن با ترکیب چندین نوع میوه و یا اضافه کردن مواد مانند شکر، نعنای هندی و...، میتواند بهبود بخشی کیفیت و تغییر طعم نسبت به نسخهی اصلی باشد.
مواد لازم برای تهیه ژله بستنی میوه ای
برای تهیه ژله بستنی میوه ای، موادی مانند آب، شیر، ژلاتین، میوه های تازه یا کنسرو شده، شکر، عصاره لیمو، و برخی از افزودنی های غذایی مانند پودر دسر و پوست لیمو نیاز است.
اما پیش از هر چیز باید از خوراکی هایی که از افزودنی های غذایی مثل ایمونوگلوبولین، کلرید کلسیم، تارتاریک اسید و یا آلوئه ورای صنعتی، و افزودنی های ناشناخته دیگر، استفاده می کنند، مطمئن شوید. به همین دلیل می توانید از ابتدای فرآیند استفاده از مواد طبیعی و ارگانیک و خودرو به هنگام تهیه ژله میوه ای دنبال کنید.
برای آماده سازی ژله بستنی میوه ای، ابتدا باید میوه هایتان را تمیز کرده و پوست های آن ها را برداشته و یا خالی کرده تا بتوانید از آن ها بهره ببرید. در مرحله بعدی شما باید با استفاده از دو لیوان آب و چند قاشق ژلاتین (به میزان مورد نیاز)، ابتدا ژلاتین را در آب حل کنید و سپس آن را به همراه پوست های میوه های خالی شده و شیر و شکر به کمک یک گریندر خوب مخلوط کنید.
حالا شما باید این مخلوط را در قالب چند قطعه بزرگ داخل یخچال برای چندین ساعت بگذارید تا خوب ژله شود. در آخر هم شما می توانید با استفاده از عصاره لیمو، یک عطر خوشبو کننده و رنگ انتخابی خود (مانند رنگ گیاهی حنا)، ژله بستنی میوه ای خود را تزیین کنید و آن را به خوردن سرو کنید.
طریقه تهیه پودر ژله بستنی میوه ای
پودر ژله بستنی میوه ای یک ماده غذایی است که از میوههای مختلفی مثل توت فرنگی، توت، تمشک، انگور و... ساخته میشود. این پودر یکی از بهترین روشها برای تهیه ژله میوه ای در منزل به شمار میآید و باعث به طعم لذیذ و رنگ زیبا برای ژله میوه ای میشود.
برای تهیه پودر ژله بستنی میوه ای ابتدا باید میوههای خود را برداشته و خرد کنید. برای یک کیلوگرم میوه، یک لیوان آب ریخته و چند قاشق چایخوری ژله پودر را به آب اضافه کرده و به مواد تبدیل کنید.
ضمن مخلوط کردن همه مواد، باید آب را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا بهجوش آید. پس از به جوش آمدن آب، باید داغی آن را کمتر کنید و مواد را ترکیب کنید تا صاف شود.
برای این کار باید به موادی که قبلاً در آب اضافه کردید، نشاء یا جوانهکنده گندم را اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید. سپس به روش ریختن در چندین بازه و به صورت آرام از هوا مواد را خشک کنید.
پس از مدتی پودر شما آماده است و میتوانید با اضافه کردن آن به مواد مایعیای که میخواهید ژله بستنی میوه ای خود را با آن تهیه کنید. این نوع ژله که با استفاده از پودر با میوه ساخته میشود باعث شده که ژله خود را با شادابی و طعم لذیذ بشناسید.
طرز تهیه آب میوه برای ژله بستنی میوه ای
برای آموزش طرز تهیه آب میوه برای ژله بستنی میوه ای، ابتدا باید انواع میوه های مورد نظر را انتخاب کرده و خرد کرد. سپس نیاز است که میوه ها در مقداری آب جوش قرار داده شود تا مواد مغذی و طعم آن به آب منتقل شود. در این مرحله بهتر است از میوه هایی با طعم قوی و شیرین استفاده کنید.
در مرحله بعد، باید آب میوه را از میوه ها جدا کرده و با موادی مثل ژلاتین و شکر ترکیب کنید. درصورتی که میوه ها از دسترس نباشند، می توان از آبمیوه های طبیعی و یا کنسانتره های آنها نیز استفاده کرد.
بعد از ترکیب مواد، باید آنها را در محیطی مناسب جهت سرد شدن قرار دهید. معمولاً برای سریع تر شدن ژله، آن را در یخچال قرار می دهند. پیش از سرو کردن ژله، بهتر است آن را تزئین کنید تا بسیار جذاب و دلچسب به نظر برسد.
نوشیدنی های خنک کننده و خوشمزه مانند ژله، یکی از دلایلی است که بسیاری از افراد در فصل بهار و تابستان به دنبال آنها هستند. با این روش ساده، می توانید برای خود و خانواده جایی تازه ترین و خوشمزه ترین چیزهایی را درست کنید.
طرز تهیه ژله بستنی با میوه های تازه و شیرین
ژله بستنی با میوه های تازه و شیرین از دسرهایی است که به آن وسواس خود را به خرج میدهند. این دسر بسیار سرشار از ویتامینها و انرژی مفید برای بدن است. این ژله با استفاده از میوههای تازه و شیرین و صاف تهیه میشود و از نظر مشکلات گوارشی نیز بسیار سلامت است.
برای تهیه ژله بستنی با میوه های تازه و شیرین ابتدا باید میوه ها را ریز کرده و آنها را با مقداری شکر به طعم خودمانیزده سپس آنها را در یک ترکیب مایع ریخته و آنها را به هم بریزید تا همگن شوند.
در مرحله بعدی باید به مایع که میوهها را در آن به هم مخلوط کردهاید ژلاتین اضافه کنید و مواد را به هم آمیخته سپس مایع را بر روی شعلهی نمکی قرار دهید تا به جوش بیاید.
پس از این که همه اجزا به هم تبدیل شدند، شما میتوانید آنها را در قالبهای جداگانه و یا در قالبهای بزرگ در یخچال قرار دهید تا به خوبی بسته باشند و برای مصرف آماده شوند. جالب است بدانید که میتوانید این ژلهی دلچسب را به میوههای دیگری مانند توت فرنگی، زغال اخته، گریپ فروت، زردآلو، آناناس، گیلاس و ... تجربه کنید.