طرز تهیه ی چیز کیک یخچالی شکلاتی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی چیز کیک یخچالی شکلاتی

برای تهیه یک کیک یخچالی شکلاتی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل گراهام کرکرهای خرد شده، کرم پنیری، خامه، شکلات تلخ و شکر می باشند.

نخستین قدم در تهیه کیک یخچالی شکلاتی آماده کردن بسته ی گراهام کرکرهای خرد شده است. باید تقریباً 200 گرم این کرکرها را با یک پرس کف له کرده و در کف تهیه کننده یک کیک قرار دهید. سپس آنها را با لایه شکر و زبان مرغی تراشیده که با کرم پنیری و خامه مخلوط شده اند، پر کنید.

بعد از اینکه اولین لایه کرکرها و خامه توسط شما قرار گرفت، باید دوباره تکرار شود تا دو لایه تشکیل شود. بعد از آن، شکلات را در یک قالب برش کنید و سپس در حمام آب داغ نزدیک به یک لیوان آب داغ و چند قاشق غذاخوری از خامه حل کنید. سپس این مخلوط شکلات را به صورت یک لایه روی لایه های کرم اعمال کنید.

بهتر است که کیک را در یخچال به مدت شب قرار دهید تا وقتی که میل کنید شما بتوانید آن را برای میهمانان خود سرو کنید. نتیجه ی نهایی یک کیک یخچالی بسیار خوشمزه و شیرین با طعم شکلاتی خواهد بود.



طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با توت فرنگی

تهیه کیک یخچالی شکلاتی با توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که در میان دسرهای ساده و راحت به تهیه و خوشمزه‌ترین نتیجه را دارد. این دسر با شکلات تلخ، توت فرنگی صورتی جذاب و پنیر کرم که به خوبی به کیک بلغوری چسبیده است، طراحی شده است.

جهت تهیه این دسر، می‌توان با شکلات تلخ شروع کرد. شکلات را با قیف و میله رنده کرده و در وعده‌ای اب درجه حرارت صفر درون قابلمه قرار دهید. بعد از آن، با محکم کردن پیاز یا بشقاب فوری در بالای کادر، اجازه دهید که شکلات ذوب شود.

در صورتی که پیاز را با عملکرد چرخشی (فلاپ) سریع‌تر بکنید، آن را کهکشانی می‌نامند. می‌توان ادعا کرد که‌این شبیه به سرخ کردن شکلات است، زیرا غلظت هوا، به علاوه صفر دما باعث می‌شود که شکلات سفت و خمیر مانند شود. بعد از ذوب شدن شکلات، پنیر کرم و عصاره توت فرنگی به ترتیب به آن افزوده می‌شوند.

در این مرحله باید به دلیل پودر خاموش کننده شدن از صفر دما، آن دسته از تیغه‌های صفر دما را حذف کرد تا کیک بدون پودر روی آن شکل بپذیرد. پس از آماده شدن خلیج های هوا سعی شود دوباره آن‌ها را از سطح شکلات به همان شکل در ابتدای آماده‌سازی منفوخ کرد تا به بهترین شکل ممکن، آماده ریخت شدن بر روی کیک شوند. سپس خلیج‌های هوا را با پنجه حاشیه‑ها نسبتا قوی‌ای که برای پنجره‌های مجاور و خمیر در دسترس قرار دارد، در جای مناسبی دوباره خم کنید. به محض این که کیک شکلاتی، پنیر کرم و عصاره توت‌فرنگی در هم مخلوط شده‌اند، باید تمام آنها را در قالب سیلیکونی یا نوار مرزی چسبیده به دیواره‌های وعده، ریخت.

بعد از ریختن خمیر در خانه، کلاهی شفاف از بالای آن قرار می‌گیرد، که به راحتی قابل ترمیم شدن است، و آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید، تا کاملا خود را به هم بپیونداند. سپس کلاه را بردارید و آماده سرو کنید. بهتر است قبل از سرو، کیک را با نوار مرزی یا کوک آینه روی آن دکوراتیو کنید و ارزش تزئینی آن را بالا ببرید.

با این روش، تهیه کیک یخچالی شکلاتی با توت فرنگی از دسترسی آسان، به تهیه و تزئین آسان، البته با شنیداری دقیق و دقیق، نتیجه‌ای ساده و خوشمزه را به ارمغان می‌آورد.



طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با پیاز کاراملی

کیک یخچالی شکلاتی با پیاز کاراملی یک دسر خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید در جشن‌ها و مهمانی‌ها سرو کنید. برای تهیه این کیک نیاز به چند مواد اولیه داریم که شامل کوکو شکلاتی، پنیر کرم و پیاز کاراملی است.

ابتدا برای تهیه پیاز کاراملی، پیاز را خرد کرده و در تابه با شیرین کننده و نمک سرخ کنید. سپس، یک قالب که مناسب برای تهیه کیک یخچالی است را با کاغذ روغنی پوشانده و پیاز کاراملی را در قالب بریزید و آن را روی یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود.

سپس، برای تهیه کوکو شکلاتی، آرد، پودر کاکائو، پنیر کرم، شکر و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید. بعد از آن، گردو را خرد کرده و به مواد مخلوط شده اضافه کنید.

در مرحله بعدی، تخم‌مرغ را از سفیده و زردش جدا کرده و زرده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و آن را با استفاده از میکسر به خوبی هم بزنید. سپس، سفیده تخم‌مرغ را نیز به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با حرکات دورانی هم بزنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند.

حالا، مواد مخلوط شده را به قالب حاوی پیاز کاراملی بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا دو ساعت شود. بهتر است بعد از سرو، کیک را بر روی ظرف سرو قرار دهید و پس از تزئین با پودر کاکائو، باریکه‌های شکلات یا آجیل ها سرو کنید. چنانچه مایل به تزیین بیشتر باشید، می‌توانید با اضافه کردن توت فرنگی و خامه به کیک، دسر خود را تزیین کنید.



طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با سیب و دارچین

کیک یخچالی شکلاتی با سیب و دارچین یکی از محبوب‌ترین حلواجات یخچالی است که با دو ماده اصلی چوب شکلاتی و ترکیبات سیب و دارچین تهیه می‌شود.

برای تهیه این کیک، ابتدا شکلات را در یک کاسه مذاب کرده و به دلخواه عصاره وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی، سیب را خرد کنید و دارچین را به آن اضافه کرده و خوب کم کنید. شکلات را به ترکیب سیب-دارچین اضافه کنید و آن را با دست یا میکسر مخلوط کنید تا ترکیب کامل شود.

سینی کوچکی را با کاغذ پیمانه پوشانید و ترکیب شکلاتی و سیبی را روی آن بریزید و آن را در یخچال قرار دهید. در مرحله بعدی، کیک یخچالی را برای حداقل چهار ساعت (یا بهترین حالت برای آن، طول شب) در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود.

در نهایت، کیک یخچالی شکلاتی با سیب و دارچین آماده خوردن است. این کیک را می‌توانید برش خورده و روی آن کرم شکلاتی، خامه و یا یک آبنبات ساده قرار دهید. همچنین می‌توانید از برش‌های سیب برای تزیین آن استفاده کنید و آن را برای ارائه به مهمانانتان آماده کنید.



طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با نارگیل و شیرین کننده

کیک یخچالی شکلاتی با نارگیل و شیرین کننده یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای خانگی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این کیک دارای طعم شیرین و شکلاتی است که با نارگیل خرد شده در بستنی آماده شده است.

برای تهیه این کیک، مواد لازم شامل تخم مرغ، قند، پودر کاکائو، شکلات سیاه، بیسکوییت، نارگیل، وانیل و شیرین کننده هستند. ابتدا تخم مرغ را با قند و وانیل در میکسر خمیر کنید تا به آن یک آرامی ببخشید. سپس پودر کاکائو را به خمیر اضافه کرده و در میکسر مخلوط کنید. در این مرحله، شکلات سیاه را در یک کاسه برش‌دهید و به خمیر اضافه نمایید.

پس از آماده کردن خمیر، باید نارگیل را نیز به آن اضافه کرد. برای این کار، نارگیل را با بیسکوییت خرد کرده و به مواد پیوسته اضافه کنید تا مخلوط همگن شود. بعد از مخلوط کردن همه مواد، محتوای کیک را به صورت یک پخته قرار دهید و آن را در فریزر برای ده دقیقه قرار دهید.

سپس، برای طراحی کیک، آن را از فریزر بیرون بیاورید و آن را در یک سینی کیک با کاغذ آشپزی قرار دهید. بعد از نصب کیک در سینی، باید شیرین کننده را همراه با نارگیل بر روی سطح کیک قرار دهید تا کیک در جا کند. سپس کیک را دوباره در فریزر قرار دهید تا حداقل دو ساعت خنک شود.

انتها، با یک تزئین‌کننده کیک، کیک خود را تزیین کرده و آن را برای سرو کردن طرحی کنید. کیک یخچالی شکلاتی با نارگیل و شیرین کننده بسیار خوشمزه و لذیذ است و در مهمانی‌ها و جشن‌ها به عنوان دسری لذت‌بخش و مرغوب شناخته شده است.



طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با بادام زمینی

کیک یخچالی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوبی است که می‌توانید به سادگی و با استفاده از تنها چند مواد اصلی در منزل تهیه کنید. این دسر علاوه بر عطر و طعم خوشایند، دارای ظاهر جذاب و شکیلی نیز می‌باشد.

برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی با بادام زمینی، ابتدا باید بادام زمینی را خرد کرده و در قابلمه‌ای که روی حرارت قرار داده‌اید، با شکر و کره روغنی تفت دهید تا برشته شوند. در ادامه، باید شکلات را در یک ظرف وسط حرارتی قرار دهید و با حرارت ملایم آنها را آب پذیر کنید.

سپس، در یک کاسه، تخم مرغ‌ها را باز کرده و با استفاده از میکسر یا مخلوط کن، آنها را از هم جدا کنید تا کره روغنی در مرحله بعد بتواند بهتر با آنها ترکیب شود. بعد از آن، باید شیر تازه را به مواد درون کاسه اضافه کرده و با میکسر یا مخلوط کن، آنها را مخلوط کنید تا یک مایع نرم و قابل انعطاف حاصل شود.

در مرحله بعدی، باید ظرف حاوی شکلات را از روی حرارت بردارید و کره روغنی را به آن اضافه کنید. سپس، مایع حاصل از ترکیب تخم مرغ و شیر را به تدریج به مواد داخل ظرف اضافه کنید و با استفاده از میکسر یا مخلوط کن، همه مواد را به هم بریزید تا یک خمیر صاف و بدون گود و خلل حاصل شود.

سپس، با استفاده از یک قالب یخچالی، باید کیک را در داخل آن قرار داده و به مدت حدود چهار ساعت در یخچال قرار داده تا خمیر به خوبی خمیر شود. زمانی که کیک یخچالی درست شد، می‌توانید آن را با بادام زمینی خرد شده، و پودر کاکائو تزیین کنید. حالا کیک یخچالی شما آماده سرو شدن می‌باشد.



طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی با شیره خرما

کیک یخچالی شکلاتی با شیره خرما یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید در منزل خود تهیه کنید. این کیک شیرین و خامه‌ای با طعم شکلات و عطر خرما بسیار خوشمزه است و به راحتی می‌توانید آن را در مهمانی‌ها و جشن‌های خود ارائه دهید.

برای تهیه این دسر لازم است در ابتدا 200 گرم پودر کاکائو و 200 گرم شکر را در یک ظرف مخلوط کنید. سپس 4 تخم مرغ را برای حدود 5 دقیقه با یکدیگر ترکیب کنید و به مخلوط کاکائو و شکر افزوده و هم بزنید تا تماماً ترکیب شوند. در ادامه 250 گرم بیسکویت تر دیده شده را خرد کنید و به مواد ترکیب شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعد 200 گرم کرم خامه را در یک ظرف جدا تهیه کنید و با تخلیه 2/1 لیوان شیره خرما (حدود 350 میلی لیتر) به آن افزوده و به مدت حدود 3 دقیقه به کمک یک میکسر هم بزنید تا قوام دلخواه را به دست آورید.

حالا کیک خرد شده را در قالب مستطیلی پهن آرایید و با لایه‌ای از مخلوط شیره خرما و خامه پوشانید. برای لایه بعدی دوباره با بیسکویت تر شده کار کنید و برروی لایه قبلی آن را پهن کنید. همین کار را با لایه بعدی خامه و شیره خرما تکرار کرده و ادامه دهید تا قالب کامل شود. سپس قالب را برای حدود 8 ساعت به یخچال بگذارید تا سفت شود و سپس کیک خود را بصورت مستطیلی برید و در ظروف سرو کنید. با افزودن تزئینات شکلاتی و خرمای خرد شده کیک یخچالی شکلاتی با شیره خرما را آماده سرو کردن کنید.