مواد لازم برای تهیه ی خامه ای کیک شکلاتی
برای تهیه ی خامه ای کیک شکلاتی به دو دسته اصلی مواد نیازمندیم، مواد خام و مواد پر کننده. به عنوان مواد خام، ما به نیازمندیم 2/1 پیازی یا پودر شکر، 6 قطعه تخم مرغ، 2/1 فنجان شکر، 1 فنجان کره یا روغن، 1/2 فنجان شکلات خرد شده، 2/1 فنجان آرد، 2/1 قاشق چای خمیر پودر، 3/4 قاشق چای سدیم بیکربنات و نصف قاشق چای پودر کاکائو.
سپس به مواد پر کننده نیاز داریم، 1 قاشق چای خلاصه وانیل، 2/1 فنجان برای خامه ی درون کیک و 1/4 قاشق چای پودر شکر برای ایجاد خامه ی روی کیک. مواد پر کننده باید به طور دقیق با هم مخلوط شوند تا یک خامه تهیه شود که می توان از آن برای پر کردن داخل کیک و یا روی سطح آن استفاده کرد.
برای تهیه ی خامه، از اولین مرحله مواد پر کننده استفاده می کنیم. ابتدا باید لبه های ظرف پر نمایید، سپس یک قاشق از خلاصه وانیل داخل ظرف بریزید و به خوبی مخلوط کنید. سپس مقداری شکر و 2/1 فنجان برای خامه ی درون کیک به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا تمامی شکر حل شود. آخرین قدم، به همراه تهیه کننده خامه ی سفت از طریق مخلوط کردن بر روی سرعت بالا، تهیه ی خامه نرم و سفت است.
در آخر، کیک شکلاتی را بپزید، به خوبی خنک کنید و پس از ریختن خامه بر روی کیک، با مواد تزئینی مورد نظر تزئین کنید.
طریقه ی تهیه ی خامه ای کیک شکلاتی
تهیه کیک شکلاتی با خامه بسیار ساده است و می تواند به عنوان یک دسر سرگرم کننده برای توقف پذیرایی ها و مناسبت ها باشد. وقتی کیک شکلاتی با خامه تهیه می شود، یک لایه از خامه بسیار لطیف و خوشمزه بین دو لایه از کیک قرار می گیرد که این باعث می شود که کیک شکلاتی غنی و پرطرفدار باشد.
برای تهیه ی خامه، مواد اولیه برای استفاده شامل عسل، مخمل شیر (اصطلاحا "ویپینگ کریم" نامیده می شود) و بیکینگ پودر هستند. برای شروع، قبل از اینکه شروع به تهیه خامه کنید، برای بهتر شدن ذائقه، عسل را برای چند دقیقه در مایکروفر گرم کنید. سپس آن را به مخلوط شیر و بیکینگ پودر اضافه کنید و با استفاده از یک میکسر یا همزن، مواد را تا زمانی که خامه سفت شود، مخلوط کنید. توجه کنید که نباید بیش از حد مخلوط کنید، چون این ممکن است باعث شود تا خامه سخت و لزج شود.
بعد از تهیه خامه، می توانید شروع به تهیه کیک شکلاتی کنید. برای تهیه کیک، می توانید از یک میکسر اوتوماتیک یا دستی استفاده کنید. برای شروع، همه ی مواد نظیر کره، شکر، تخم مرغ، آرد، کاکائو و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. سپس می توانید آن را به قالب کیک پخته شده بریزید و درون فر را قرار دهید. بعد از 30-40 دقیقه، کیک شکلاتی شما به طور کامل از فر بیرون می آید.
بعد از کاملا خنک شدن کیک، می توانید شروع به تزئین کیک با خامه نمایید. ابتدا کیک را به دو بخش برش داده و جای خالی میان دو قطعه را با خامه پر کنید. سپس می توانید روی کیک خامه را مالیده و آن را با غلیظ کردن خامه همراه با تزئینات مختلف تزئین کنید. با این روش، شما یک کیک شکلاتی با خامه بسیار خوشمزه خواهید ساخت که برای هر مناسبت یا پذیرایی، خیلی مناسب است.
مواد لازم برای تهیه ی کیک بیسکوییتی شکلاتی
برای تهیه یک کیک بیسکوییتی شکلاتی، مواد لازم شامل بیسکوییت، شکلات، کره، شیر، شکر و وانیل می باشند. اما قبل از شروع تهیه کیک، باید قالب کیک را با کره یا روغن پوشانده و فر را در دمای حوالی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
ابتدا باید بیسکوییت هارا خرد کرده و در یک میکسر یا ظرف عمیقی که ضخامت دارد، قرار دهید. سپس باید شکلات را در یک ظرف آهنی یا شیشه ای برش دهید و به همراه کره و شیر در حالت جامد بر روی حمام مرطوب قرار دهید تا ذوب شوند. سپس شکر را به همراه شکلات و کره به آرامی با هم مخلوط کنید.
بعد از آماده شدن مواد شکلاتی، آنها را به بیسکوییت ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یک خمیر مناسب درست کنید. حالا میتوانید این خمیر را در قالب کیک بریزید و به داخل فر بگذارید.
باید کیک را در حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا به آرامی پخته شود. میتوانید با استفاده از یک دستگاه داخلی بررسی کنید که آیا کیک پخته شده است یا خیر.
بعد از پخته شدن کامل کیک، آن را از فر بیرون بیاورید و به مدت حدود ۱۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه در قالب خود خنک شود. سپس میتوانید قالب کیک را برگردانده و کیک خود را از آن خارج کنید.
در نهایت میتوانید به دلخواه برای تزئین کیک، از شکلات و تخم مرغ استفاده کنید و سرو کنید.
طریقه ی تهیه ی کیک بیسکوییتی شکلاتی
تهیه کیک بیسکوییتی شکلاتی از دسرهایی است که بسیار پرطرفدار و محبوب بین همه سنین می باشد. در این دسر، بیسکوییت های شکسته شده و شکلات به صورت لایه های متناوب برای ساختن یک کیک شکلاتی بافت بسیار خوشمزه و شیرین در کنار هم قرار می گیرند.
برای تهیه این دسر ابتدا باید بیسکوییت ها را خرد کرده و در یک میکسر با سرعت پایین انواع مواد خاصی مانند بیکینگ پودر، کره، شکر، تخم مرغ و شکلات را با هم مخلوط کرد تا خمیری یکدست به دست آید.
پس از اتمام مراحل مخلوط کردن، حالا نوبت به شروع آماده سازی کیک دارد. لایه اول کیک را با استفاده از بیسکوییت های شکسته در کفِ یک قالب کیک تفلونی قرار می دهیم و سپس روی آن لایه ای از خمیر بریزیم. این مرحله را به تعداد دفعات لازم تکرار می کنیم و در نهایت کیک را درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی سفت شود و آماده سرو شدن باشد.
در نهایت با برش و سرو کردن کیک، می توان لذت بخشی بافت فوق العاده و طعم شیرین این دسر خوشمزه را تجربه کرد. همان طور که می بینید، تهیه کیک بیسکوییتی شکلاتی بسیار راحت و سریع است و می توانید در صورت تمایل برای تزیین آن از موادی مانند کره، شکلات، توت فرنگی و فندق استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ی کیک شکلاتی بدون پخت
تهیه ی کیک شکلاتی بدون پخت، یکی از ساده ترین و شیرین ترین دسر هایی است که همیشه طرفداران بسیاری در بین خانواده ها دارد، با این حال اگر قصد دارید این دسر را تهیه کنید حتما باید با مواد لازم آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه ی کیک شکلاتی بدون پخت شامل یک فنجان شیر، سه قاشق غذاخوری شکر، یک فنجان آرد گندم، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، نصف فنجان کره ی نرم، گردو و شکلات می باشد.
برای تهیه ی کیک باید ابتدا شیر، شکر و کره ی نرم را در یک قابلمه ی متوسط اندازه با هم مخلوط کنید و به صورت آهسته آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید، حالا باید به مانند مانتو شکلاتی،آرد را با توجه به ترجیح شما بیشتر یا کمتر اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیب دلخواه شما ایجاد شود. سپس پودر را خوب با آن مخلوط کرده و برای چند ساعت به داخل یخچال برای خنک شدن قرار دهید.
سپس با استفاده از دسته ی خود گردو را خرد کرده و با کمک مری که به صورت نازک و کوچک تکه تکه شده، مخلوط کنید تا به آن تزیین زیبا تر ببخشید ، در نهایت شما به راحتی و در کمترین زمان ممکن می توانید کیک شکلاتی بدون پخت را به کمک این مواد تهیه نمایید.
طریقه ی تهیه ی کیک شکلاتی بدون پخت
برای تهیه کیک شکلاتی بدون پخت، مواد اولیهای مانند بیسکویت، نوتلا، کاکائو پودر و کره را مورد استفاده قرار میدهیم. در ادامه قدم به قدم به تهیه این کیک میپردازیم.
اولین مرحله تهیه کیک شکلاتی، کردن بیسکویتها است. در این مرحله باید بیسکویتها را خرد کنید. بهترین روش برای خرد کردن بیسکویت، استفاده از یک پودر کن با چندین شفت است که میتوانید بیسکویتها را در آن ریخته و خرد کنید.
سپس باید کره و نوتلا را درون قابلمه ریخته و روی حرارت کم آنها را آب شده کنید. بعد از آن، به مواد کاکائو پودر اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
حالا باید بیسکویتهای خرد شده را درون مواد شکلاتی قرار داده و مخلوط کرده. در این مرحله ممکن است نیاز به اضافه کردن کمی شیر هم باشد تا ترکیب بهتر شود.
آماده شدن کیک شکلاتی نیاز دارد که به یک کیک بافی، کیک پودر وجود ندارد. برای شکل دادن به کیک، باید آن را در یک قالب مربع ریخته، سپس به مدت ده دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
و در نهایت، کیک شکلاتی را از قالب خارج کرده و آن را با خامه یا توت فرنگی تزئین کنید. بهتر است کیک شکلاتی را در یخچال نگه دارید تا خنک و خوشمزه بماند.