طرز تهیه ی پیراشکی گوشت بدون قارچ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی پیراشکی گوشت بدون قارچ

پیراشکی یکی از انواع خوراکی‌های مناسب برای مصرف در بین وعده‌های غذایی است. این خوراکی به روش دستگاه خشک کن تهیه می‌شود و به عنوان یکی از خوراکی‌های محبوب محسوب می‌شود. در ادامه، طرز تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ را شرح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ شامل گوشت چرخ کرده، روغن، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه و رازور(جعفری خشک) است. برای شروع، گوشت چرخ کرده را در یک قابلمه تهیه کرده و به همراه پیاز و سیر را برای سرخ کردن در آتش قرار دهید.

بعد از سرخ کردن، به مواد تند‌پز خود اضافه کنید. سپس، به مواد خود نمک، فلفل سیاه و رازور (جعفری خشک) بیفزایید. با استفاده از قوری داغ و روغن، مواد را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا گوشت به خوبی پخته شود.

حالا نوبت به خشک کردن مواد دارد. برای این کار می‌توانید از دستگاه خشک کن استفاده کنید یا این کار را به صورت سنتی انجام دهید. در صورت استفاده از دستگاه خشک کن، حدود ۱۶ تا ۲۰ ساعت را برای خشک شدن مواد زیر نظر داشته باشید. در صورتی که این کار را به صورت سنتی انجام دهید، مواد را بر روی نشاء فلزی قرار دهید و به مدت دو روز خشک کنید.

هنگامی که پیراشکی خود کاملاً خشک شد، آن را آماده برای مصرف کنید. پیراشکی گوشت بدون قارچ می‌تواند به عنوان یکی از خوراکی‌هایی باشد که به مهمانان یا خانواده شما پیشنهاد دهید. این خوراکی علاوه بر طعم خوب، غنی از پروتئین و انرژی است و می‌تواند یکی از خوراکی‌هایی باشد که برای بعد از ورزش مفید است.



بررسی مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ

تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاهایی است که می‌توان در منزل تهیه کرد. این غذا از گوشت چرخ کرده، نان تست و انواع ادویه و سبزیجات تشکیل می‌شود و در برخی از نسخه‌ها از قارچ استفاده می‌شود. در اینجا به تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ پرداخته می‌شود.

برای تهیه این غذا، باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای گوشت چرخ کرده، باید گوشت قرمز را درست متخلخل کنید و جایی برای آن در نظر بگیرید. برای نان تست، می‌توانید از نوع اصلی و یا نوع نان تست تهیه شده از برنج و جو استفاده کنید. برای ادویه‌ها، می‌توانید از پودر سیر، فلفل سیاه، پودر دارچین، زردچوبه و پودر چیلی استفاده کنید. برای سبزیجات، می‌توانید از پیاز، گوجه فرنگی و نعناع استفاده کنید.

پس از آماده کردن مواد لازم، مراحل تهیه پیراشکی شروع می‌شود. باید گوشت چرخ کرده را با ادویه‌ها و سبزیجات به مدت حدود ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود. سپس باید نان تست را به اندازه دلخواه خرد کرده و در ظرفی پهن و داغ قرار دهید. سپس بر روی نان تست گوشت چرخ کرده و سبزیجات را بریزید.

سپس باید ظرف را درون فر گذاشته و با شعله ‌ی متوسط به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه پخته شود. بعد از پخته شدن، پیراشکی را از فر درآورده و کمی خنک کنید. در نهایت می‌توانید با تنوع بیشتر، روی پیراشکی خامه، سس یا پنیر تند و یا با کشمش یا جوانه گندم تزیین کنید. پیراشکی گوشت بدون قارچ آماده سرو شدن است.



طرز تهیه ی پیراشکی گوشت بدون قارچ از صفر تا صد

پیراشکی یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که در اغلب مناطق کشور موردپسند قرار می‌گیرد. این غذا از گوشت چرخ کرده با ترکیبی از نان، سبزیجات و قارچ تهیه می‌شود. با این حال، برخی افراد قارچ را در غذاهای خود نمی‌پسندند و به دنبال یک نسخه از پیراشکی بدون قارچ هستند.

برای تهیه پیراشکی بدون قارچ می‌توانید به جای قارچ از سبزیجات دلخواه خود، مانند ریحان، جعفری یا کرفس استفاده کنید. این غذا بهتر است با گوشت چرخ کرده بدون چربی تهیه شود. برای به دست آوردن پیراشکی با طعم خوشمزه، می‌توانید از پودر پیاز، زنجبیل و نمک و فلفل سیاه استفاده کنید. همچنین بهتر است از نان تازه یا نان خشک نسبتا تازه استفاده کنید.

برای تهیه پیراشکی بدون قارچ، ابتدا گوشت را در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید. سپس پودر پیاز و زنجبیل را به آن اضافه کنید تا بوی خاصی را ایجاد کند و در نهایت سبزیجات خود را به ماهیتابه بیفزایید و بگذارید برای چند دقیقه در حرارت پایین آماده شوند. در این موقعیت، نان خرد شده را به مواد دیگر اضافه کرده و مخلوط کنید، مواد غذایی را به ترتیب به تفریخ برسانید و کمی آب بزنید تا مواد غذایی به خوبی ترکیب شوند. پیراشکی سپس درون فر برای 20 تا 25 دقیقه در حرارت 190 درجه سانتیگراد پخته می‌شود.

بعد از پختن پیراشکی، آن را از فر در آورده و بذارید برای چند دقیقه برای خنک شدن و سپس سرو کنید. می‌توانید با سس طعم‌دهنده موردعلاقه خود، همچون سس گوجه فرنگی و یا یک سالاد تازه، سرو کنید. پیراشکی بدون قارچ آماده سرو می‌باشد و به دلیل استفاده از سبزیجات تازه و نان تازه، بسیار مطبوع و خوشمزه است.



راهنمایی های کاربردی برای تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ

امروزه پیراشکی یکی از محصولات پرطرفدار و مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد. این خوراکی ساده و خوشمزه به صورت گسترده ای در بین افراد محبوبیت پیدا کرده است. اما برخی از افراد به دلیل مشکلات یا حساسیت های خاص به قارچ حساس بوده و نمی توانند پیراشکی گوشتی خود را با قارچ تهیه کنند. در اینجا راهنمایی هایی برای تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ را به شما معرفی می کنیم.

ابتدا بهترین روش برای تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ می تواند استفاده از ادویه های خانگی باشد. شما می توانید برای تهیه پیراشکی خود از مخلوط ادویه های مورد علاقه خود استفاده کنید. بهتر است از ادویه هایی مانند نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل و شوید استفاده کنید.

در مرحله بعدی باید گوشت را برش دهید و به همراه مخلوط ادویه ها درون پیراشکی بگذارید. بهتر است در این مرحله از گوشت قرمز استفاده کنید تا به پیراشکی طعم خوبی بدهد. همچنین می توانید از گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده نیز برای تهیه پیراشکی استفاده کنید.

در مرحله بعدی، باید پیراشکی را به صورت مورد نظر خود شکل دهید. معمولا پیراشکی ها به صورت گرد، مستطیل یا مربع شکل هستند. بسته به سلیقه شما می توانید آنها را به صورت دلخواه خود شکل دهید.

در نهایت پیراشکی ها را در ماهیتابه در کمی روغن سرخ کنید تا طعم و لذتی بیشتر به آنها بدهد. از این طریق می توانید پیراشکی گوشتی بدون قارچ خود را با طعم و لذتی بیشتر تهیه کنید.



مراحل لازم برای پخت پیراشکی گوشت بدون قارچ

جهت پخت پیراشکی گوشت بدون قارچ، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کار، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، یک عدد پیاز، یک قاشق کافی سیر تازه رنده شده و همچنین نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم را آماده کنید.

سپس برای شکل دادن به پیراشکی ها، می توانید از یک فرم پیراشکی استفاده کنید. اگر این فرم را ندارید، می توانید مخلوط گوشت را به صورت دایره ای روی یک بشقاب صاف قرار دهید و به مرور آن را به شکل پیراشکی های کوچک برش دهید.

سپس درون تابه، روغن را داغ کرده و پیراشکی ها را به آرامی درون آن قرار دهید. بعد از سرخ شدن یک طرف پیراشکی ها، آن را برگردانید و از طرف دیگر نیز سرخ کنید تا هر دو طرف آن سرخ شوند.

در این مرحله، می توانید به صورت جداگانه، یا همراه با پیراشکی ها، سیب زمینی را نیز سرخ کنید و همراه با سبزیجات تزئین کنید.

نکته مهم در این مرحله آن است که برای رسیدن به گوشتی کاملا پخته، می بایست به هنگام سرخ کردن پیراشکی ها، حرارت را به حداقل برسانید تا درون پیراشکی ها نیز کاملا پخته شوند. پس از پخت، می توانید پیراشکی ها را همراه با سیب زمینی و سبزیجات، سرو کنید و لذت بردید.



طریقه آماده سازی گوشت برای تهیه پیراشکی بدون قارچ

برای تهیه پیراشکی بدون قارچ، ابتدا باید گوشت را تهیه کنیم. بهترین نوع گوشت برای تهیه پیراشکی گوشت بره است، اما می‌توانید از گوشت گاو یا گوسفند هم استفاده کنید. گوشت را باید ابتدا خوب بشوییم و بعد آنرا به قطعات کوچک تقسیم کنیم.

سپس باید گوشت را در یک قابلمه بزرگ قرار داده و با آبی که به اندازه کافی است ترکیب کنیم. آب می‌تواند با چند مشخصه به کار برده شود. اول از همه، باید مطمئن شویم که آب برای آشپزی استفاده می‌کنیم، تمیز و خالص است. همچنین می‌توانید به جای آب، برای تهیه پیراشکی، از آبمیوه ترش مانند آب لیمو، نارنج، یا آب گوجه فرنگی هم استفاده کنید. این امر باعث می‌شود که گوشت طعم تقویت شود.

گوشت را در حرارت ملایم، حدود یک ساعت بپزید تا مه کند. باید مراقب باشید که آب گوشت در حین پخت، خشک نشود. پس از پخت گوشت، می‌توانید گوشت را در ظرفی دیگر منتقل کرده و آنرا با استفاده از دستگاه خشک کن، روی پارچه یا رویه برای خشک شدن بگذارید.

پس از این کار، باید گیاهچه‌های مورد علاقه خود را به پیراشکی اضافه کنید، می‌توانید از گیاهچه‌های ترش مانند اسفناج، کنگرفرنگی، وجه سبز یا سبزیجات دیگر استفاده کنید. بعضی از مردم مانند گشنیز زیادی در پیراشکی خود، اضافه می‌کنند.

پس از اضافه کردن گیاهچه‌های مورد علاقه خود، پیراشکی خود را به یک ظرف مناسب منتقل کرده و در یخچال قرار دهید تا خشک شود. این کار معمولا حدود 24 تا 48 ساعت به طول می‌انجامد تا پیراشکی خشک شده و طعمی لذیذ داشته باشد.



گردآوری تمامی مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ

برای تهیه پیراشکی گوشت بدون قارچ، ابتدا باید تمامی مواد لازم را گردآوری کنید. این مواد شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک و فلفل سیاه، روغن گیاهی، شیر، آرد، تخم مرغ و نان تست می‌شوند.

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس با دست‌های مرطوب خود را کف شده به اندازه دلخواه فرم دهید. بعد از آن درون ماهیتابه روغن گرم کرده و سرخ کنید تا کاملا پخته شود.

سپس شیر، آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط و به یکدیگر بزنید. نان تست را هم خرد کرده و به مواد مخلوط اضافه کنید و مجدداً با هم مخلوط کنید.

سپس پیراشکی‌ها را در این مخلوط قرار دهید تا به خوبی برای سرخ کردن پوشش بگیرد. پس از آن، پیراشکی‌ها را به اندازه نیم سانتی‌متر تا یک سانتی‌متر به اندازه دلخواه خود قطع کنید و در روغن گرم کرده سرخ کنید.

در نهایت پیراشکی‌های چرخ کرده را بر روی دستمال کاغذی سفید گذاشته و از سرخی زیاد نجات دهید. حال پیراشکی‌های سرخ شده آماده سرو شدن هستند. این غذای خوشمزه را با سالاد یا سس مورد علاقه‌تان همراه کنید و از آن لذت ببرید.