طرز تهیه ی پیتزا مرغ و قارچ بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی پیتزا مرغ و قارچ بدون فر

برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ بدون نیاز به فر، می‌توانید از یک تابه بزرگ استفاده کنید. در مرحله اول، برای تهیه برگه‌ی پیتزا، می‌توانید از برش‌های تخم مرغ، آرد، پودر کمی اب بندازید و با هم مخلوط کنید. سپس برگه‌ی پیتزای تهیه شده را در تابه بچینید و آن را در حدود ۲۰ دقیقه به خوبی بپزید.

در مرحله بعدی، شروع به تهیه مزهای پیتزا کنید. برای این کار، یک پیاز را به شکل رنده خورده به همراه مسیره‌های قارچ و مرغی که پیشتر پختید، به تابه اضافه کنید. سپس با یک قاشق چوبی، همه‌ی مزه‌ها را با هم مخلوط کنید.

در مرحله آخر، مزه‌های تهیه شده را روی برگه‌ی پیتزا قرار دهید. برای این کار می‌توانید از قاشق چوبی استفاده کنید که همه‌ی مزه‌ها را به طور یکنواخت روی پیتزا بچیند. سپس پیتزا را به مدت بیشتری در تابه بگذارید تا بتواند به خوبی پخته شود. در نهایت، پیتزا آماده خوردن است!



1. طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ بدون استفاده از فر

تهیه پیتزا در خانه یکی از بهترین روش‌های خوردن غذای خانگی و خوشمزه است. امروزه پیتزا انواع مختلفی دارد و همگی با نوع خاصی از مواد تهیه می‌شوند. اما همیشه مکمل شدن مافوق‌العاده و چندان سالم به مواد ناسالم در پیتزاها باعث می‌شود که اکثر ما فقط به قیمت گران‌ترین نوع پیتزاها در رستوران‌ها تمایل داشته باشیم.

در اینجا، یک روش ساده برای تهیه یک پیتزای سالم مرغ و قارچ را به شما معرفی می‌کنیم که بدون نیاز به فر و با استفاده از اجزای ساده در خانه قابل تهیه است.

ابتدا برای تهیه تست آن را مخلوط کنید: دو قاشق غذاخوری آب، یک پیمانه آرد، یک قاشق چایخوری پودر خمیر، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک به مقدار دلخواه خود را با هم مخلوط کنید.

سپس آن را روی صفحه پخت پیتزا بریزید و آن را با رولر آرام‌آرام فشار دهید تا شکل دلخواه خود را به آن بدهید. سپس روی آن را با ماست بپوشانید.

قطعات مرغ را برای چند دقیقه تفت دهید و سپس با چندین قارچ تفت داده شده بریزید به همراه پیاز یا سیر به میزان دلخواه خود. روی آن را با پنیر پیتزا پوشش دهید و با روغن زیتون فراوان روی پیتزای خود را بریزید.

به دلخواه، می توانید با انواع سبزیجات دیگر مانند گوجه فرنگی یا پنیر رومی روی آن را تزیین کنید. سپس آن را با فر بجوشانید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.

در نتیجه، شما یک پیتزا سالم، خوشمزه و بدون نیاز به فر خواهید داشت که می‌توانید آن را همراه با سرشار از مواد سالم به خود ابتدای هفته بپخشید!



2. روش ساخت پیتزای مرغ و قارچ در فرن پانینی

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیا می‌باشد که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند آن را درست کنند و بخورند. با وجود اینکه برای ساخت پیتزا می‌توان از منوی رستوران یا پیتزایی‌ها استفاده کرد، اما در خانه نیز می‌توان به راحتی و با مواد اصلی و تازه این غذا را تهیه کرد. در اینجا روش ساخت پیتزای مرغ و قارچ برای فرن پانینی را توضیح می‌دهیم.

مواد لازم‌:

- دو عدد نان پانینی

- یک عدد پوست گردو

- یک کاسه پوره گوجه فرنگی

- چند حبه قارچ تازه

- یک عدد پیاز خرد شده

- یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده

- نصف قاشق چایخوری جوشانده شده

- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

- یک قاشق چایخوری آرد

- یک عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست

- شیرینی درختی

- ماست

طرز تهیه:

- ابتدا باید نان پانینی را با دقت برش دهید و پوست گردو را در داخلش قرار دهید.

- سینه مرغ را همراه با پیاز و فلفل دلمه‌ای در یک ماهیتابه به همراه یک قاشق کوچک نصف شده با آرد به صورت تفت داده و به مدت پنج دقیقه پخته شود.

- سپس قارچ و پوره گوجه فرنگی را اضافه و با هم مخلوط کنید و برای چند دقیقه دیگر بپزید.

- در آخر نصف قاشق چایخوری جوشانده شده و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و دوباره آن را به مدت کمی در حرارت قرار دهید.

- سپس سینه مرغ را به همراه مخلوط قارچ و پوره گوجه فرنگی درون نان پانینی قرار دهید و با شیرینی درختی و ماست پایین آن را فر درجه ۴۵۰ درجه فارنهایت پیش‌داغ کرده و آن را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید.

- سپس پیتزای خود را از فر خارج کرده و آن را بر روی میز قرار دهید و با طبقاتی از پیاز و فلفل دلمه‌ای تزئین کنید و یک پیشنهاد می‌شود که استفاده از انواع سس به همراه پیتزا مورد علاقه شما برای عطردهی بیشتر به پیتزا ببخشید.

با این روش ساخت پیتزای مرغ و قارچ در فرن پانینی، طعمی لذیذ و خوشمزه را تجربه خواهید کرد و با استفاده از مواد تازه، با توجه به سلیقه شخصی خود می‌توانید بهترین پیتزای خانگی خود را درست کنید.



3. طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ بدون نیاز به فر دار

برای تهیه پیتزای مرغ و قارچ بدون نیاز به فر، می‌توان از یک تابه یا قابلمه استفاده کرد. ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید که شامل دو عدد نان تافتونی، یک عدد سینه مرغ، یک پیاز کوچک، دو دندان سیر، دو قاشق غذاخوری رب، نمک، فلفل، پودر سیر و یک لیوان قارچ خرد شده می‌باشد.

ابتدا سینه مرغ را در قطعات کوچک خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و دندان سیررنده شده در تابه به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا مرغ به طور کامل پخته شود. سپس قارچ را اضافه کرده و بهمراه رب، نمک، فلفل و پودر سیر برای حداقل ۵ دقیقه تفت دهید تا همه مواد را با هم ترکیب کنند.

در مرحله بعد، دو عدد نان تافتونی را نصف کرده و هر کدام را با مخلوط مرغ و قارچ پر کنید. می‌توانید روی پیتزای خود پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون تابه سرخ کنید تا پیتزا به طور کامل پخته شود. در نهایت، پیتزا را با یک دستمال کاغذی بپوشانید و برش دهید.

این روش پیتزا مرغ و قارچ بدون نیاز به فر یک محلول سریع و ساده برای غذای شبانه است که در خانه به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد. آن را با سالاد خوراکی و سس مورد علاقه خود همراه کنید و از غذای خوشمزه خود لذت ببرید.



4. تهیه پیتزای مرغ و قارچ با استفاده از مایکروویو

برای تهیه پیتزای مرغ و قارچ با استفاده از مایکروویو، ابتدا باید پایه پیتزا تهیه شود. برای این کار، می توانید از نان تستی یا نان پیتزا استفاده کنید. اگر از نان تستی استفاده می کنید، آن را به اندازه ی مطلوب برش بزنید. اگر از نان پیتزا استفاده می کنید، آن را در قالب پیتزا به اندازه ی مطلوب بخشید.

سپس به عنوان سس پیتزا، از رب گوجه فرنگی و پودر سیر استفاده کنید. پودرهای چیلی، سبزیجات یا قارچ نیز می توانند به سس پیتزا اضافه شوند. پس از تهیه سس پیتزا روی پایه پیتزا تخمیر کنید و سپس از روی آن مرغ ، قارچ و پنیر را پخش کنید.

بهتر است نوع مرغی که استفاده می کنید، قبل از استفاده به کوچکی قطعات آن را برش دهید تا سریع تر پخته شود. برای پخت پیتزای مرغ و قارچ در مایکروویو، در ظرف آن را قرار دهید و برای 5 تا 7 دقیقه به توان 100% بگذارید.

بعد از مدت زمانی که پیتزا پخته شد، آن را از مایکروویو بیرون بیاورید و به مدت چند دقیقه قبل از سرو کردن برای خنک شدن در معرض هوا قرار دهید. بهتر است پیتزای تهیه شده با مایکروویو را سراسر پیتزای معمولی روی آتش بگذارید، تا بازدارنده های باقیمانده پخت روی آن برطرف شوند. با این روش شما پیتزایی طراحی می کنید که از نظر طعم واقعا فوق العاده است!



5. ساخت پیتزای مرغ و قارچ در تابه

برای ساخت پیتزای مرغ و قارچ در تابه، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای پیتزای مرغ و قارچ در تابه، شما به یک تابه نچسب نیاز دارید که درون آن مواد پیتزا را بپزید. برای تهیه دو پیتزا بزرگ، به شما مواد زیر لازم است:

نان پیتزا: چند نان پیتزا بزرگ

سس پیتزا: یک بطری سس پیتزا یا سس توت فرنگی

پیاز: یک عدد پیاز خرد شده

قارچ: یک پکیج قارچ خرد شده

مرغ: یک سینه مرغ خرد شده

پنیر پیتزا: یک بسته پنیر پیتزا

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری آبلیمو

زعفران: یک قاشق چایخوری زعفران

فلفل سیاه: به میزان لازم

ابتدا، مرغ را در تابه بپزید و سپس پیاز و قارچ را به همراه زعفران و فلفل سیاه به مواد پیتزا اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر بپزید تا دمای تابه به طور کامل متعادل شود. سپس به ترتیب لایه‌لایه، سس، نان پیتزا و مواد پخته شده را در تابه قرار دهید و با پنیر پیتزا بپوشانید. سپس تابه را درون فر درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و تا زمانی که پنیر کاملا پخت شود، پخته کنید.

در نهایت، پیتزا را از فر خارج کرده و با استفاده از آبلیمو، طعم گیری کنید و سرو کنید. با دنبال کردن این مراحل ساده، می‌توانید پیتزای خوشمزه و لذیذ مرغ و قارچ در تابه تهیه کنید که به همه‌ی اعضای خانواده‌ی شما خوش می‌پسندد.



6. طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ با استفاده از تابه گرم

تهیه پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیاست. پیتزا با مواد اولیه ساده و شفاف، می‌تواند یک صرفه جویی مناسب برای مجالس خانوادگی، مهمانی ها یا هر موقعیت دیگری باشد. تهیه پیتزا برای غذای کودکان و بزرگسالان همیشه یک گزینه مهیج و جذاب است.

برای تهیه پیتزای مرغ و قارچ با استفاده از تابه گرم شما به شرایط زیر نیاز دارید: هر جای محلی برای تابه گرم، نان پیتزایی، گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا، قارچ، مرغ ، پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی و سس مایونز.

برای شروع، تابه گرم را روی شعله ی قوی اجاق گاز گذاشته و قرار دهید تا بسیار گرم شود. در همین زمان، پنیر موتزارلا را روی نان پیتزای تکه شده پخش کرده و به داخل تابه گرم برای پختن قرار دهید.

سپس گوجه فرنگی را به تابه چیده، سیر و پیاز را روی آن قرار بدهید. تازه قارچ ها را بشویید و سپس به تابه اضافه کنید، و در نهایت، مرغ را هم اضافه کنید. حرکت بدهید تا تمامی مواد به هم بریزند.

پس از چند دقیقه گرم بودن تابه، نان پیتزایی خود را روی مواد اضافه شده قراردهید و سپس به آن ورقه نان برای ایجاد حرارت و گرمای طبخ نیاز است. گرمی نان را با دقت نگه دارید. پس از چند دقیقه، نان پیتزایی شما به صورت تمام شده پخته شده است و آماده سرو شدن در میز می‌باشد.

در آخر می‌توان به دلخواه سس مایونز یا خردل روی پیتزای خود بریزید و سرو نمایید. در کنار پیتزای خود می‌توانید سالاد یا دلخواه خودتان را سرو کنید و از پیتزای خود لذت ببرید.