طرز تهیه ی پنیر پیتزای خانگی ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی پنیر پیتزای خانگی ساده

برای تهیه‌ی پنیر پیتزای خانگی ساده به دو روش متفاوت می‌توان پیش بروید، اولین روش استفاده از شیر پاستوریزه فرآوری‌شده و دومی استفاده از پودر پنیر است.

راه اول برای تهیه‌ی پنیر پیتزای خانگی ساده ابتدا شیر پاستوریزه را در دمای بالا از بین ببرید تا جلوی ویروس‌ها و باکتری‌های آن‌را بگیرید. سپس شیر را در قابلمه به دمای ۹۰ درجه سانتی‌گراد برسانید. بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه، شیر را کمی خنک کرده، و یک لیتر از آن را بیرون می‌ریزید. سپس ۱۰۰ گرم اسید لکتیک را در یک لیتر آب جوش حل کرده و به شیر اضافه کنید. سپس قاطی کنید تا دمای شیر به ۶۵ درجه برای بیست دقیقه برسد. در این مرحله، پنیر هم جمع می‌شود و هم دگرگون می‌شود.

راه دوم برای تهیه‌ی پنیر پیتزای خانگی ساده استفاده از پودر پنیر است. برای این‌ کار کافیست پودر پنیر ریخته و آب گرم برای رقیق شدن آن اضافه کنید، و پس از مدت کوتاهی این پنیر آماده‌ی استفاده‌ی شما خواهد بود.

بعد از تهیه کردن پنیر، شما می‌توانید از آن در پیتزای خانگی خود استفاده کنید. با این پنیر ساده، می‌توانید پیتزای سفید ساده یا پیتزای مخلوط با سس خودتان، تنها با چند قطره‌ی روغن و ادویه بپزید و طعمی لذیذ و خوشمزه در خانه‌ی خود تهیه کنید.



مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزای خانگی ساده

برای تهیه پنیر پیتزا ساده در خانه، نیاز به مواد اولیه‌ای مانند:

ماست، اسید لبنی، نمک، پنیر لبنانی و سایر افزودنی ها می باشد.

ابتدا ماست را به همراه اسید لبنی، نمک و دیگر افزودنی‌های خود مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در یک قابلمه روی حرارت قرار داده و به آرامی تا زمانی که خود را به طور کامل جمع کند، بپزید. سپس پنیر لبنانی را به این مخلوط اضافه کرده و به همراه پنیر روی پیتزا بپختید.

پنیر لبنانی یک پنیر نرم و خامه ای است که همچنین به پنیر خام، پنیر گرد و پنیر چرمی معروف است. با مزه ملايم و خوشمزه، پنیر لبنانی در پیتزاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. پنیر لبنانی حاوی املاح، کلسیم، پروتئین و مواد معدنی می باشد و برای ساخت پیتزایی که ملایم و خوشمزه است کاربرد دارد.

بنابراین، با استفاده از موادی نظیر ماست، اسید لبنی، نمک و پنیر لبنانی، با موفقیت می توانید پنیر پیتزای ساده و خوشمزه را در خانه تولید کنید و در پیتزا های خود استفاده کنید.



نحوه آماده سازی مواد

آماده سازی مواد یکی از مراحل اصلی در هنگام طهی و پختن غذاست و باید به صورت کامل و دقیق انجام شود تا غذای شما به صورت بهینه و با کیفیت تهیه شود.

اولین مرحله در آماده سازی مواد، تمیز کردن آنهاست. از این رو باید مواد تقریباً تمام شده را از روی آنها باز کنید، سپس آن‌ها را با آب داغ و سفید کن خشک کنید. ضمناً، برای تمیز کردن مواد باید از نظافتگران استفاده کنید یا در صورت نداشتن، ضمن ترک کردن آنها درون آب داغ چند دقیقه، با استفاده از مایکروفایبر پر سطح، به صورت ملایم تمیز کنید.

در مرحله دوم، برخی از مواد نیز بهتر است قبل از کار آماده شوند. مثلاً طعم‌دهنده‌ها همانند پیاز، سیر یا گیاهان ترشی باید خرد شوند و برای قرمز کردن میوه‌ها و سبزیجات به صورت تکی، از پیش آماده شوند. با انجام این کار، سرعت تهیه غذا بسیار بیشتر می‌شود.

در ادامه نیز می‌توانید مواد را مطابق با دستورپخت خود چیده و آنها را آماده طبخ کنید. توجه داشته باشید که همیشه باید دقت کنید که تمام تره‌بارها و شاخه‌ها را از روی مواد قبل از اضافه کردن به غذا حذف کنید و اجازه دهید که غذای شما برای مدت کوتاهی بر روی حرارت باقی بماند تا دمای درست را پیدا کند. با رعایت این موارد، می‌توانید پختن غذا را با کیفیت و در کمترین زمان ممکن انجام دهید.



چگونگی تهیه تست پنیر

تهیه تست پنیر یکی از پرمصرف ترین روش‌های تهیه خوراکی های سریع الوصول است. تست پنیر یک خوراکی ترکیبی است که از ترکیب پنیر و تخم مرغ، برنج و آرد ساخته شده است که در تهیه آن، بافت و ظاهر این خوراکی به دلیل پختن در مقیاس نسبتاً بزرگ به معضلاتی برخورد می‌کند. در این مطلب نحوه تهیه تست پنیر خانگی و مراحل تهیه آن به طور کامل توضیح داده خواهد شد.

مرحله اول در تهیه تست پنیر، آماده‌سازی اجزای مورد نیاز است. برای این منظور، پنیر را رنده کرده و تخم مرغ، برنج و آرد را به صورت جداگانه در وعاءی خاموش بریزید. یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و آن را با یک قاشق روغن تفت دهید تا داغ شود.

پس از آماده‌سازی اجزای مورد نیاز، مرحله بعدی تهیه مخلوط تست پنیر است. برای این منظور، تمامی اجزا را به همراه نمک و فلفل، به یکدیگر اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. بهتر است از یک ماشین همزن برای این کار استفاده کنید.

سپس، تابه‌ای را تهیه و روی حرارت قرار دهید. آرد را داخل تابه ریخته و آن را به صورت یک لایه تقسیم کنید. سپس مخلوط تست پنیر را به صورت یک لایه بر روی لایه آرد قرار دهید. سپس با استفاده از دست شما، لایه تست پنیر را به صورت ذغالی شکل داده و با شکلات یافته به شکل گرد برید.

روی حرارت را کم کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید. تست پنیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به‌طوری که همه طرف ها بپزد، سر بپوشاند. سپس با چنگال، تست پنیر را برچسبانده و آن را از تابه خارج کنید.

نوش جان! بهترین تست پنیر خانگی امروز توسط شما ساخته شد. اکنون می‌توانید با خانواده خود به سرعت و با لذت، از تست پنیر تازه و طعم دار خود لذت ببرید!



آماده سازی سس پیتزا

در آماده سازی سس پیتزا، انتخاب موادی که باعث تهیه یک سس خوشمزه، شیرین و شور و همچنین مضافتی رنگی شود بسیار مهم است. اکثر خانواده‌ها سعی می‌کنند سس خود را با ترکیب گوجه فرنگی و چند ماده میوه ای تهیه کنند. برای شروع، مواد اولیه را تهیه کنید. شما از گوجه فرنگی تازه و ریز خورده استفاده کنید. همچنین می‌توانید از پودر سیر، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه استفاده کنید.

برای تهیه سس، در یک قابلمه سس پنیر را آماده کنید. برای این کار می‌توانید از پنیر چدار و موزارلا استفاده کنید. همچنین می‌توانید از پودر سیر، فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه استفاده کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و آنها را در سس پنیر بریزید. سپس سس را به حرارت بیاورید تا سس پخته شود و مواد درون آن مصرف شوند.

هنگامی که سس داغ شد، می‌توانید آن را به پیتزای خود بریزید. حالا با تازه ترین مواد دلخواه خود (مانند قارچ، گوشت برگر، پیاز، بادمجان و...) پیتزای خود را تزیین کنید. سپس پیتزای خود را به داخل فر برای یک زمانی برای پخت باقی بگذارید. می‌توانید پیتزا خود را با سس سنتی گرم سرو کنید و از لذت آن ببرید.



ردیابی کردن تست پنیر و سس پیتزا

تست پنیر و سس پیتزا از جمله اقلامی است که در تهیه و تزئین پیتزاها استفاده می‌شود. این تست به صورت اساسی از پنیر رنده شده و حسب مورد از مواد دیگری مثل روغن زیتون، پیاز، گوجه، پیازچه، سیر، فلفل دلمه ای، پیاز داغ و ... تهیه می‌شود.

برای تست پنیر و سس پیتزا باید مراحل تهیه آن را دنبال کرد. در این راستا ابتدا از پنیرهایی که مکدر نشده اند استفاده کنید، سپس موادی مثل پیاز، سیر و فلفل را خرد کرده و در اصل همراه با پنیر قاطی کنید. در مرحله بعدی به هر تست یک سس همراه می‌دهیم که معمولا از رب گوجه فرنگی و یا روغن‌زیتون و ادویه جات تهیه می‌شود.

برای ردیابی تست پنیر و سس پیتزا، باید این دو عنصر را با دقت بیشتری دنبال کرد. انتخاب پنیر مناسب و بهترین مواد افزودنی، تاثیر بسزایی در کیفیت نهایی آن تست خواهد داشت. در نتیجه می‌توانید پانزده تا بیست دقیقه روی این مرحله برای تهیه تست پنیر و سس پیتزا بگذارید.

در نهایت، پس از تهیه تست پنیر و سس پیتزا، این تست با توجه به نوع پیتزا مورد استفاده قرار خواهد گرفت. همچنین، می‌توانید این تست را در قالب ضایعاتی در جاهای مختلف از جمله هتل‌ها، رستوران‌ها، بوفه‌ها و ... قرار دهید تا مشتریان از کیفیت بخشیده پنیر و سس پیتزا مطمئن شوند.



تهیه لایه اول پیتزا

تهیه لایه اول پیتزا یکی از مهمترین مراحل تهیه این غذای پرطرفدار است. در این مرحله، باید لایه ای از تست سفت و نرم و با بوی خوب تهیه شود که به عنوان پایه پیتزا استفاده می شود.

برای تهیه لایه اول پیتزا ، موادی مانند آرد، آب، شیر، نمک و خمیر نان باید با یکدیگر مخلوط شوند تا تست درست شود. مقدار مواد به تناسب تعداد پیتزاهای مورد نظر تهیه می شود.

برای تهیه تست، ابتدا باید آرد را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید سپس نمک و خمیر نان را به آن اضافه کنید. سپس تخم مرغ، شیر و آب را به آن اضافه کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا تست درستی تهیه شود.

پس از تهیه تست، می توانید آن را به صورت یک گلوله بزرگ در ظرف مربوطه قرار دهید و با استفاده از دستهایتان به صورت دایره ای شکل دهید. سپس قطر تست را به تناسب قطر پیتزاهای مورد نظر خود کاهش دهید.

در این مرحله لایه اول پیتزا به صورت یک دایره کامل درون ظرف قرار گرفته و آماده پخت شدن می باشد. اگر قصد دارید در فرن بین قرار دهید ، تست را بر روی دیسک پیتزا وایت کرد و مواد پیتزا را روی آن قرار دهید. در این صورت با مدت زمان کوتاهی پیتزایی خوشمزه و سفت خواهید داشت که اساسا باید لایه اول آن (تست) را درست تهیه کنید تا پیتزایی با کیفیت خوب و استاندارد بتوانید برای خود و دیگران تهیه کنید.