نحوه ی تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی
برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی، ابتدا بايد پاستا را با آب جوش درست کنيم. بهتر است برای تهیه پاستا از نوع آب پز و تخم مرغ استفاده شود، زیرا طعم پاستا با آن بهتر خواهد شد. پس از آماده شدن پاستا، باید آن را زیر آب سرد بشویید تا سریعتر خنک شود.
حالا برای تهیه سس گوجه فرنگی، یک قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. سپس یک پیاز را خرد کنید و به روغن اضافه کنید تا طلایی رنگ شود. پس از اینکه پیاز طلایی رنگ شد، یک سیر را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
حالا برای تّف کردن سیر و پیاز، یک قاشق چایخوری را از فلفل قرمز به آن بیفزایید. سپس سس گوجه فرنگی را به روغن اضافه کنید و به مدت حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا جا بینده شود. در صورتی که سس شما خیس و آبکی است، می توانید آن را با یک قاشق خشک کنید.
اگر می خواهید سس خود را چرب تر کنید، می توانید یک قاشق چایخوری کره به آن بیفزایید. بعد از حدود ۵ دقیقه پخت سس ، سس را از حرارت بردارید و به پاستا اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس می توانید با زعفران برشته شده و پنیر پارمزان آن را تزیین کنید و سرو کنید.
یادآوری می شود که شما می توانید با اضافه کردن موادی همچون گوشت چرخ کرده و مرغ ، سس گوجه فرنگی خود را تنوع ببخشید. در حالت کلی، این سس یکی از پرکاربردترین و خوشمزه ترین سس های ایتالیایی است که می توانید با هر نوع پاستا ایتالیایی سرو کنید و از غذای خود لذت ببرید.
طرز تهیه ی پاستا با سس گوجه فرنگی آسان و سریع
موضوع ما در اینجا "طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی آسان و سریع" است. برای شروع، بهتر است آمادگی لازم را برای تهیه پاستا بررسی کنیم. این آمادگی میتواند شامل انتخاب نوع پاستا، آماده کردن آب برای جوشاندن پاستا، و انتخاب مواد اولیه برای سس باشد.
نوع پاستا که برای تهیه سس گوجه فرنگی استفاده میشود، میتواند با توجه به سلیقهی شما تغییر کند. معمولاً پنهه، اسپاگتی، فوزیلی، پنهتونه و ... پرطرفدار است. برای آمادهسازی پاستا، در یک قابلمه آب را به جوش آورده و پاستا را در آن برای مدت زمانی که روی بسته پاستا نوشته شده است نگه دارید.
برای سس گوجه فرنگی، مواد لازم عبارتند از: یک پیاز خرد شده، چند حبه سیر خرد شده، گوشت چرخ کرده (اختیاری)، کنسرو گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویهای که میپسندید.
در یک ماهیتابه روغن را گرم کرده و پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید. سپس به آن گوشت چرخ کرده را اضافه میکنید (اگر آن را اضافه کردید) و برای مدت دو تا سه دقیقه تفت میدهید. سپس کنسرو گوجه فرنگی به مواد اضافه کرده و به همراه آن نمک، فلفل و ادویه را هم اضافه کنید. همهی مواد را با هم تفت دهید و تا زمانی که سس غلیظ شود، -حدود 15 دقیقه- در حرارت ملایم بپزید.
بعد از تهیه پاستا و سس، میتوانید پاستا را در بشقاب سرو کرده و سس را روی آن بریزید. پاستا با سس گوجه فرنگی آماده است. حالا میتوانید آن را با سبزیجات یا بوقلمون سرو کنید.
در کل، تهیهکردن پاستا با سس گوجه فرنگی اغلب بهصورت ساده است. همچنین، میتوانید سس گوجه فرنگی را بیشتر یا کمتر سفت یا غلیظ کنید، بهتناسب سلیقهی خود. این یک غذایی میانوعده است که رستورانها نیز آن را بهعنوان یکی از منوهای خود دارند و میتواند یک جایگزین مناسب برای غذاهای سنتی برای شما باشد.
راهنمایی برای تهیه ی پاستا با سس گوجه فرنگی
چنانچه شما دوست دارید یک غذای ساده و خوشمزه درست کنید، پاستا با سس گوجه فرنگی گزینهی بسیار مناسبی است. دستور تهیه این غذا بسیار ساده و قابل اطمینان است و باعث خرسندی شما و خانواده خود خواهد شد.
برای شروع، پاستای دلخواه خود را انتخاب کنید. بسته به سلیقه ی شما، میتوانید از پاستای سفت یا نرم استفاده کنید. پس از آن، پاستای خود را در آب جوش سه تا پنج دقیقه ای ریخته و آن را بپزید. بهتر است پایه ی پاستا را کمی سفت تر از آن بپزید که به سرعت پخته شده و نرم نشود.
سپس، سس گوجه فرنگی را تهیه کنید. شما میتوانید سس گوجه فرنگی را آماده خرید کنید، یا آن را از صفر تهیه کنید. اگر شما سس خود را تهیه میکنید، شامل گوجه فرنگی، قارچ، پیاز و ادویههای عطری میشود. در ابتدا، پیاز را تفت دهید و سپس گوجه فرنگی، قارچ و ادویه های خود را به آن اضافه کنید. تمامی این مواد را با هم تفت دهید و به مدت حداقل 15 دقیقه بپزید تا سس بهخوبی آماده شود.
بعد از اینکه سس گوجه فرنگی آماده شد، پاستای خود را از بین برده و آب آن را تخلیه کنید. سپس، پاستا را درون تابه ی سرخ کن کاملاً خشک کنید و آن را به سس اضافه کنید. سپس، تمامی مواد را با هم تفت دهید تا پاستا بهطور کامل با سس قاطی شود. دمای پایین را برای ترشی کردن غذا انتخاب کنید و بهمدت 5 تا 7 دقیقه مواد را مخلوط کنید، تا غذا بهتر برسد.
در نهایت، پاستا را در بشقاب سرو کنید و پنیر پارمزان خرد شده را روی آن بپاشید. غذای خود را با نان سنگک خشک و سبزیجات تزئین شده سرو کنید. با اجرای مراحل فوق، یک غذای شاداب، سالم و خوشمزه برای خود و خانواده خود تهیه کردهاید. برای افزایش مزه، از روغن زیتون، سیر و ادویه ها هم میتوانید در تهیه آن استفاده کنید.
این غذا را میتوانید بهراحتی و بهسرعت درست کنید و با مواد ساده و ارزانی تهیه شده است. امیدواریم که این راهنمایی شما را در تهیه این پاستا با سس گوجه فرنگی بهخوبی کمک کرده باشد.
ترفندهایی برای تهیه ی پاستا با سس گوجه فرنگی
پاستا با سس گوجه فرنگی یک غذایی ساده و محبوب است که در هر خانواده ای سراغ داریم. اما برای گرفتن طعم و مزه ایده آل این غذا باید ترفندهایی را در نظر گرفت. در این مقاله به ترفندهایی برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی میپردازیم.
اولین ترفند برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی، استفاده از گوجههای تازه است. در واقع گوجههای تازه تر، سس گوجه فرنگی برای پاستا را طعم بهتری میبخشند. بنابراین، بهترین راه برای یک پاستا با سس گوجه فرنگی خوشمزه، خرید گوجههای تازه و از آنها استفاده است.
یکی دیگر از ترفندهایی که میتوان به کار برد، استفاده از سبزیجات است. اضافه کردن سبزیجاتی مانند بابونه، ریحان، فلفل قرمز و پیاز به سس گوجه فرنگی، میتواند رنگ و طعم آن را تغییر دهد و حتی ضمن افزایش مقدار ویتامینها، فیبر و آنتی اکسیدانها به آن، به خوبی ظاهر خاص و خوشمزهای ایجاد کند.
استفاده از روشی مناسب برای پختن پاستا، همچنین میتواند فرصتی برای پایداری پاستای طراوت و باطله نشدن آن فراهم کند. به عنوان نمونه، کمی نمک در حین آبگیری پاستای تازه باید بر روی آن پاشیده شود، برای اینکه آن بهتر بپزد. پس از پخت پاستا، حتماً باید آن را با آب سرد شستشو داد تا پاستا با شیبی به زودی کاملا سفت شود. سپس پر کردن پاستا با سس گوجه فرنگی می تواند طعم و ارگونوم آن را افزایش دهد.
در نهایت، استفاده از پنیر رسیده و تازه هم میتواند تفاوتی در طعم پاستا با سس گوجه فرنگی ایجاد کند. با اضافه کردن پنیر تازه به پاستای گرم، پنیر آب شده و از بین رفته را جایگزین میکند و طعم پاستا را تغییر میدهد. همچنین، استفاده از پنیر رسیده و شورانه به عنوان یک گزینه پایه ممکن است تغییرات در نظر آن را ایجاد کند و طعم سنتی غذا را بهبود بخشد.
در کل، تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی امری است که همه ما میتوانیم مهارت خوبی در آن بدست آوریم. با پیروی از ترفندهایی مثل استفاده از گوجههای تازه و سبزیجات، روشهای ذخیره پاستای طراوت، استفاده از پنیر رسیده و تازه و … خواهیم توانست به پاستای لذیذ و خوشمزه دست پیدا کنیم.
مواد لازم برای تهیه ی پاستا با سس گوجه فرنگی
برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی نیاز به چند مواد اساسی است که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.
اولین ماده لازم برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی پاستا است. پاستا یک نوع غذای نگهداریپذیر است که در بازارهای مختلف میتوان آن را یافت. پاستا بسته به نوع خود، معمولا دارای زمان پخت متفاوت است.
دومین ماده مورد نیاز برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی سس گوجه فرنگی است. سس گوجه فرنگی یکی از انواع محبوب سسهای پاستا است که معمولا برای درست کردن پاستا استفاده میشود. برای تهیه ی سس گوجه فرنگی میتوانید از گوجه فرنگی، پیاز، سیر، نمک، فلفل و روغن استفاده کنید.
ماده دیگری که برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی مورد نیاز است، پنیر پارمیزان است. پنیر پارمزان معمولا به عنوان یک پنیر خوراکی شناخته میشود که بسیار عطردار و خوشمزه است. برای تزیین پاستا، میتوانید پنیر پارمزان را روی سطح آن بریزید.
در نهایت، میتوانید گیاهان خوراکی مختلفی را هم به عنوان تزیین روی پاستا اضافه کنید؛ برای مثال، بازیل، پیاز کوچک، ریحان و غیره. استفاده از این گیاهان خوراکی میتواند به پاستای شما طعم و ظاهر جدیدی ببخشد و آن را متفاوت کند.
راهکارهایی برای تهیه ی پاستا با سس گوجه فرنگی
پاستا با سس گوجه فرنگی یکی از غذاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است. اما برای تهیه این غذا باید به چند نکته توجه کرد تا طعم و کیفیت غذا به بهترین حالت برسد.
ابتدا برای تهیه پاستا، باید آن را در آب جوش به مدت 8-10 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود. پس از پخته شدن پاستا، آن را در دوش آب سرد برای دو تا سه دقیقه قرار دهید تا آبی که روی پاستا هست، به خوبی از آن جدا شود.
حال باید به تهیه سس گوجه فرنگی بپردازید. برای این منظور، دو سالمه گوجه فرنگی را به صورت نصف دست، خرد کنید و با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به طور مرحله به مرحله در یک قابلمه بزرگ پخته و به مدت 10-15 دقیقه با حرارت روی متوسط، اجازه دهید حالتی که باید بگیرد. پس از این کار باید سس را مخلوط کنید تا همگن شود و برای چند دقیقه روی حرارت خفیف گذاشته شود.
وقتی پاستا و سس آماده شدند، به کمک چنگال، پاستا را باید به سس اضافه کرد و همه را با هم مخلوط کرد تا پاستا کاملا با سس مخلوط شود. سپس این مخلوط را به عنوان یک پیش غذا سرو کنید یا با پنیر تازه رنده شده سرو کنید. این سادهترین روش تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی است. با اضافه کردن گوشت چرخ کرده، کفته، مرغ یا مواد دیگر میتوانید آن را سفید یا قرمز کنید.