طرز تهیه ی پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
پاستا آلفردو یکی از پرطرفدارترین پاستاهای ایتالیایی است و در سرتاسر جهان با علاقه زیادی مصرف میشود. این رستورانی که اولین بار در رم ساخته شد و توسط سرآشپز آلفردو دی للیوو ساخته شد، بعداً در سراسر جهان شهرت یافت و امروزه یکی از پرطرفدارترین پاستاها محسوب میشود.
برای تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ، میتوانید با چند قدم ساده و با استفاده از موادی که در دسترس شماست، غذای خوشمزه و شیرینی بسیاری برای خانواده و میهمانان خود به ارمغان بیاورید.
برای آماده سازی پاستا آلفردو با مرغ و قارچ، نیاز دارید به موادی مانند پاستا، مرغ، قارچ، سیر، پنیر پارمزان، روغن زیتون، کره، فلفل سیاه، نمک و کره خام.
در ابتدا، پاستا را در آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میپزید و به دقت مواظب باشید تا با اضافه کردن نمک و روغن زیتون به آب پخته شود و نچسبد. همچنین، میتوانید مرغ را پخته و قارچها را به همراه سیر و کره سرخ کنید و در نهایت پاستای ریز را به آنها اضافه و با یکدیگر مخلوط کنید. سپس با استفاده از پنیر پارمزان و کره خام، پنیر را در روی پاستای خود بریزید و آن را درون فر برای چند دقیقه داغ کنید تا پنیر نرم و خمیری شود.
بعد از آماده شدن پاستا آلفردو با مرغ و قارچ، آن را با سس خاصی که از کره، شیر و پنیر پارمزان تهیه شده است در کنار سبزیجات سرو کنید و سعی کنید آن را همراه با نان سنگک و آجیل میل نمایید. این غذای شیرین و خوشمزه، به خودی خود یک وعده غذایی کامل و مغذی است و میتواند با یک لیوان شراب وسط شام دوستانه شما خالی شود.
پاستا آلفردو با مرغ و قارچ درست کنید
پاستا آلفردو یکی از محبوبترین پاستاهای ایتالیایی است که با سس خامهای و پنیر پارمزان درست میشود. در این دستور غذایی، مرغ و قارچ نیز به عنوان مهمانان خوشآمدید گفته میشود که به طعم و غذای اصلی افزودنی مناسبی محسوب میشوند.
برای آماده کردن پاستا آلفردو با مرغ و قارچ، ابتدا باید پاستا را در آب جوش برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشانید تا آن را پخته کنید. در همین حین، قارچها را شسته و خرد کنید و مرغ را نیز به قطعات کوچک خرد کنید.
سپس در تابهای، مرغ را بدون مواد روغنی بپزید تا رنگش تغییر کند و بعد از آن قارچها را به شکل پنیرخوری به آنها اضافه کنید. سرخکردن این مواد به مدت چند دقیقه کافی است.
حالا باید به سس آلفردو بپردازیم. برای این کار باید پنیر پارمزان را پودر کرده و به خامه اضافه کنید. در قدم بعد، سس آلفردو را نیز به تابه اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا تمامشوند.
حال به مرحله نهایی میرسیم. پاستا را از آب پخته خود خارج کنید و به تابه سس اضافه کنید. حرارت را به حداقل کاهش دهید و پاستا را به همراه سس،مرغ و قارچ برای چند دقیقه دیگر بپزید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند. حال پاستا آماده سرو کردن است و میتوانید آن را با سبزیجات تزیین کنید و مستقیماً سرو کنید.
طرز تهیه ی پاستا آلفردو با مرغ و قارچ درست کنید
منجی سامان ،
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ:
پاستا آلفردو با مرغ و قارچ یکی از غذاهای پرطرفدار در کلیه رستوران های ایتالیایی است. احتمالاً در یک رستوران این غذا را سفارش داده اید، اما شاید به دلیل قیمت بالای آن یا دل نزدن به طعم آن، نتوانسته باشید این غذا را بیشتر امتحان کنید. این غذا با استفاده از مواد ساده و جذاب مانند پنیرپارمزان، خامه، قارچ، مرغ، خیار تند و سیر تهیه می شود. در اینجا یکی از قابلیت های شگفت انگیز را برای تهیه این غذای ایتالیایی برای شما آموزش می دهیم.
برای آماده کردن پاستا آلفردو با مرغ و قارچ بهتر است از قطعات از پوست مرغ بدون استفاده از استخوان های بزرگ استفاده کنید. قطعات را با روغنی که به دلخواه خودتان انتخاب کرده اید سرخ کنید تا روغن را محو کنند. بعد از این کار، فقط قارچ را کمی سرخ کنید تا آب آن خشک شود. سپس یک قاشق غذا خوری روغن زیتون، سیر، پنیر پارمزان، شیر، فلفل سیاه، نمک و خامه را با هم مخلوط کنید تا یک پاستا آلفردو صاف و سفت تهیه کنید.
برای آماده کردن پاستا، آب را به جوش آورده و سپس به آن نمک و پاستا را اضافه کنید تا پاستا در حد فرم دهی کامل آبگوشت شود. پاستا را برای 15-10 دقیقه در آب جوش به عنوان بهترین زمان حدیقت کنید. بعد از پخت پاستا ، محتویات پاستا درون ماهیتابهای عمیق ریخته شوند. سپس مرغ را به همراه قارچ به آن اضافه کنید. توده را برای دو دقیقه آبگوشت کنید و با یک ساقه کتری خامه را اضافه کنید.
حالا پاستا آلفردو با مرغ و قارچ شما آماده است. غذا را روی پلاک سرو کنید و با پنیر پارمزان و پیاز خیس شده تزیین کنید. بسته به سلیقه شما می توانید با سس قرمز کنتاکی، اسفناج یا فلفل سیاه داغ کنید. این غذا را همراه با سالاد سبزیجات و نوشابه سرد سرو کنید. این فرمول رویایی برای پاستا آلفردو با مرغ و قارچ بسیار ساده و لذیذ است که همگان را به شگفتی خواهد انداخت. به طور خلاصه ، این پاستا با مرغ و قارچ چیزی نیست جز یک غذای ایتالیایی کاملاً خوشمزه که با دوستان و خانواده تان به اشتراک بگذارید.
پاستا آلفردو با مرغ و قارچ خانگی
پاستا آلفردو یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین پاستا های ایتالیایی است که امروزه در سراسر جهان شناخته و مصرف می شود. این پاستا با ترکیبی از شیرینیِ خامه، پنیر پارمزان و معطر به عود که به انگلیسی با نام parmesan reggiano شناخته می شود، یک غذای فوق العاده و با طعمی شیرین و خامه ای را به ارمغان می آورد.
برای درست کردن پاستا آلفردو با مرغ و قارچ خانگی، در ابتدا باید قارچ ها را به صورت نازک و ریز خرد کرده و به همراه مرغ را به صورت کوچک خرد کنیم. در قدم بعد، پیاز را ریز و خرد کرده و در داخل ماهیتابه زرد رنگی به همراه کمی روغن زیتون به صورت نیمه آهسته سرخ کنید. سپس خرد شدههای قارچ و مرغ را به ماهیتابه بیفزایید و همراه با پیاز روی حرارت الماسی تفت دهید.
بعد از پخته شدن مرغ و قارچ، ما باید به صورت جداگانه خامه، شیر گاوی و پنیر پارمزان را در ورقه هایی یکسان خرد کنیم. سپس به مرغ و قارچ حاصل از تفت دادن، شیر و خامه اضافه کرده و همه روی حرارت الماسی تفت دهید. سپس پنیر پارمزان را بیفزایید و تمام الماسی را به هم بزنید تا پاستا آلفردو با مرغ و قارچ خانگی شما آماده سرو شدن باشد.
این پاستا با مزه ای شیرین و خامهای که پارمزان کارخانه ای به آن اضافه نشده، تکمیل شده است و با لذتی بی نظیر به شما تقدیم می شود. بهتر است از پاستاهای آلفردو در میان غذاها استفاده کرده و لذت بهتری را به دست آورده و از طبقات مختلف خانواده و دوستان، تعریف کنید.
ساخت پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
ساخت پاستا آلفردو با مرغ و قارچ، یکی از پر طرفدارترین و امتیاز برترین غذاهای ایتالیایی است. این غذا با ترکیبی از پاستای فتوچینی وسس خامه ای عالی است که با ترکیب نمک، فلفل سیاه، پنیر پارمزان و زعفران چندین روز در یخچال بهتر میشود. در ادامه ،ما به طریق سادهای ساخت این غذای خوشمزه و محبوب را برای شما توصیف خواهیم کرد.
اول از همه باید پاستای فتوچینی را با آب نمکی درست کنید. پس از جوشاندن آب، میتوانید پاستا را در آن پخته و سپس به یک کاسه بریزید. در این مرحله شما میتوانید مرغ را با نمک و فلفل به صورت ریز خرد کرده و داخل ماهیتابه چدنی به همراه پودر سیر و پیاز رنده شده داخل آن را سرخ کنید تا مرغ کاملا سرخ شود. همچنین شما میتوانید قارچ را هم به صورت ریز خرد کرده و به مرغ اضافه کنید و هر دو مواد را داخل ماهیتابه با هم مخلوط کنید تا قارچها نیز سرخ شوند.
حال نوبت به تهیه سس این پاستا میرسد. برای ساخت سس میتوانید از دو قاشق خوری کرم داشته باشید و برای سیر زده کردن آن سیر را رنده کرده به داخلش اضافه کنید. همچنین میتوانید نیمی از پودر پارمزان را، یک/چهار قاشق خوری کره و یک/چهار نیم قاشق مرباخوری زعفران را هم به سس اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن تمام اجزا، آن را روی حرارت خیلی کم بگذارید تا همگی با هم ترکیب شوند.
سرانجام شما میتوانید پاستای سفید را روی تابه پخته، مرغ و قارچ را روی آن پخش کنید و سپس مقداری سس نیز روی پاستا بریزید. در پایان، میتوانید با مواد خوراکی مختلف همچون، پیاز سبز و فلفل سیاه سرو کنید و به گرمای آنها لذت ببرید.
راهنمای پخت پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
پاستا آلفردو یکی از شهرت آورترین غذاهای ایتالیایی است که در تقریباً همه جای دنیا مورد پسند واقع شده است. این پاستا با حضور مرغ، قارچ، سوسیس و پنیر پارمزان که عطر و طعم خود را به دستور میدهد، به دلیل طعم خوشمزه و مشتاقکنندهاش برای بسیاری از افراد انتخاب اولیه محسوب میشود.
جهت شروع به پخت دستور آلفردو، ابتدا باید 500 گرم پاستا را با آب نمک شده به مدت حداقل 10 دقیقه درون قابلمه ریخته و ملایم پخت داده تا برسد به کامل یا ترجیحا نیمه پختگی. سپس حالت آبکش شده و در کنار گذاشته میشود.
برای درست کردن سس آلفردو، باید 60 گرم کره را داخل قابلمه بگذاریم تا ذوب شود. سپس پیاز خرد شده و 2 حبه سیر را به داخل قابلمه اضافه کنید و برای حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. بعد از آن، 200 گرم قارچ را اضافه کنید و برای تفت دادن حدود 5 تا 7 دقیقه را صبر کنید.
روی قارچهای تفت داده شده، 400 گرم نصفه یک مرغ را که پودرپنیری و فلفل سیاه روی آن ریختهایم، اضافه کنیم و برای تفت دادن آن، حدود 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا کاملاً پخته شود.
آخرین مرحله، اضافه کردن پاستا به مخلوط مرغ و سس و 300 میلیلیتری خامه تازه (برای ساخت سس خاص آلفردو) است. بهتر است روی پاستا پودرپنیری اضافه شود که چند لحظه در حرارت داشته شود تا گرم شود. سپس میتوانید از پاستا آلفردو با مرغ و قارچ و پنیر پارمزان خوراکی شیرین و لذیذ تازه لذت ببرید.