طرز تهیه ی هات داگ با قارچ و پنیر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی هات داگ با قارچ و پنیر

برای تهیه هات داگ با قارچ و پنیر، اولین قدم انتخاب نوع سوسیس است. قابل توجه است که سوسیس های فرموله شده یا بزرگ در نتیجه موجب شکستن نان می شوند، بنابراین بهتر است سوسیس را باقیمانده برش های نازک تر در نظر بگیرید.

درمیانه سوسیس ها را روی یک شعله ملایم گرم کنید و به آرامی سوخته سازید تا عطر و طعم بیشتری بگیرند. سپس قارچ ها را با کمی روغن و پیاز سرخ شده قاطی کرده و به سوسیس اضافه کنید.

بعد از اینکه سوسیس ها و قارچ ها سرخ شده اند، آنها را از حرارت بردارید و به دمای سرد آوردید. بهترین روش برای آوردن سوسیس ها به دمای سرد استفاده از یخچال است که منجر به جلوگیری از سوختن نون می شود.

حالا برخلاف روش های دیگر، مواد خارجی و داخلی هات داگ را جدا کنید. نان را برش داده و بعد سوسیس، قارچ و پنیر دلخواه را روی نان بگذارید. برای اضافه کردن یک چیلی، متوسط به نان ماست یدک کوچکی بگذارید. حالا نان را با مواد خارجی پوشیده و آن را در یک ماهیتابه کوچک گذاشته و درون آن را برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

بعد از انتظار، هات داگ آماده است. برای اینکه طعم بیشتری از آن بگیرید، می توانید آن را با خیارشور، فلفل دلخواه یا سس مورد نظر سرو کنید. حتما طعم لذیذ این نوع هات داگ را تجربه کنید.



1. هات داگ با قارچ و پنیر درست کنید

برای حضور در جمع دوستان و خانواده و سرو کردن یکی از انواع فست‌فود، می‌توانید هات داگ با قارچ و پنیر درست کنید. برای این کار، جایگزین سالاد خود و فضای خالی میز نهاری، یک سینی کامل از این کالری‌بالاتر و خوشمزه‌های را اماده کنید.

برای شروع، پنیر را به صورت رنده شده یا تکه‌ای خرد کنید و سس کچاب و کیچاپ را همراه با آن مخلوط کنید واگذار کنید. در تابه یا پان کوک، قارچ خرد شده به همراه کمی روغن زیتون را سرخ کنید، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. هات داگ را در تیره و از پیش پخته شده تهیه کنید.

بعد از این کار، هات داگ را درون کوچک‌ترین بین دو قسمت شکاف دهید، سس پنیری روی هات داگ بپاشید و قارچ‌ها را روی سس قرار دهید. در نهایت، هات داگ را با پروسه یک دقیقه درون فر گرم کنید و سپس آن را خنک کنید تا به دمای مطلوب برسد. سرو کنید و از خوراکی شیرین‌تر و مشروبات گازدار همراه با آن لذت ببرید.



2. آماده کردن مواد لازم برای هات داگ با قارچ و پنیر

بهترین انتخاب برای یک مهمانی روزانه، می تواند هات داگ با قارچ و پنیر شود. این غذا با عطر و طعم جالبش، بسیار از راه رفتن های خسته کننده نجات می بخشد.

آماده کردن این غذا بسیار آسان است. برای شروع، شما به مواد لازم برای تهیه آن نیاز دارید. این مواد عبارتند از:

- نان هات داگ

- قارچ های خرد شده

- سیر خرد شده

- پنیر چدار رنگ

- کره

- سس کچاپ

- فلفل قرمز

- گوجه فرنگی خرد شده

ابتدا باید قارچ ها را با سیر، فلفل قرمز و کره سرخ کرده و پس از آن، گوجه فرنگی خرد شده را اضافه نمایید. پس از آماده شدن این مواد، شما می توانید با اجازه نان های هات داگ خود، مقدار مورد نیاز از پنیر را روی آن ها اندازه بگیرید و سپس قارچ پخته شده را به روی آن ها اضافه کنید. در نهایت، با اسپری کردن سس کچاپ بر روی هات داگ های خود، آن ها را کامل کنید.

با اینکه کوکینگ کالم می تواند برای خوردن غذاها، موادی با مشخصاتی را معرفی کند، شما می توانید برای خود، این نوع غذاها را با رعایت بیشتر محتوا و سلیقه خود، بهتر و خوشمزه تر به نظر برسانید.



3. خرد کردن قارچ و پختن آن همراه با پنیر

خرد کردن قارچ و پختن آن همراه با پنیر، یکی از غذاهایی است که نسبت به سایر غذاها بسیار آسان و سریع طبخ می‌شود و در عین حال شیرین و خوشمزه است. در ادامه به توضیح کامل این موضوع پرداخته خواهیم شد.

ابتدا باید قارچ‌ها را خرد کرد. برای آنکه قارچ‌های تازه دارای مزه و بوی بهتری باشند، باید از آنها استفاده کنیم. قارچ‌ها را حتی نباید شسته و باید با یک پارچ کاغذ صاف و خشک تمیز شوند. بعد از آن، باید آنها را خرد کرد تا به اندازه دلخواه ما خرد شوند. ما می‌توانیم قارچ‌ها را به صورت تکه‌های خرد شده یا نیمه خرد شده استفاده کنیم. سپس باید نمک و فلفل به میزان مورد نیاز با قارچ ‌ها را مخلوط کرده و بر روی یک تابه‌ی غیر چسبیده قرار داده و به مدت چند دقیقه بپزیم.

پس از آنکه قارچ‌ها پخته شدند، باید پنیر را اضافه کنیم. برای این کار می‌توانیم از یک مزه‌ی پنیر پرفکت استفاده کنیم که یکی از محبوب‌ترین پنیرهایی است که معمولا از آن برای داخل کردن در ساندویچ‌ها و پیتزاها استفاده می‌شود. پنیر را به اندازه‌ی مورد نیاز به بالای قارچ‌ها اضافه کنید. پس از اضافه کردن پنیر، باید بر روی تابه را پوشش دهیم و اجازه دهیم تا پنیر نرم شود. این کار زمانی که پنیر نرم شد به اتمام رسیده است.

درنهایت غذای تهیه‌شده را در یک ظرف سرویس داده و با چمن پارس و قارچ سرخ شده تزئین کرده و نوش جان کنید. جالب است بدانید که غذاهایی نظیر خرد کردن قارچ و پختن آن همراه با پنیر سالم، غذایی با سطح کالری پایین و تامین کننده‌ی مقدار بالایی از ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید هستند.



4. پخت هات داگ و درست کردن سس

پخت هات داگ و درست کردن سس از جمله مهمترین و محبوب‌ترین غذاهای سریع السیر در دنیاست که بسیاری از آدم‌ها به دنبال آموزش نحوه پخت آن هستند. هات داگ یک پنیری خودمانی است که درون یک ساندویچ تازه پخت شده وارد می‌شود و معمولا با مخلوط‌کردن کچاپ، خردل و پنیر درست می‌شود.

برای پخت هات داگ لازم است از موادی مانند نان هات داگ، سوسیس‌های گوشتی یا گیاهی، پنیر خامه‌ای و تخم‌مرغ استفاده کنید. ابتدا نان را درون فر برای حدود چهار تا پنج دقیقه داغ کنید تا لایه بیرونی آن کمی سرخ شود. سپس سوسیس‌ها را روی گریل یا تابه به مدت چند دقیقه بگذارید تا سرخ شوند و پنیر خامه‌ای را درون فر بگذارید تا آب شده و نرم شود.

سپس تخم‌مرغ ها را درون تابه با یک قاشق بزرگ و همیشه جمع کردن آن‌ها، سرخ کنید و پس از آن، سیب‌زمینی را رنده کنیدو برای چند دقیقه درون روغن گرم بگذارید تا سرخ شوند. حالا، نان را برش داده و سوسیس‌ها، پنیر و سیب‌زمینی را روی آن بگذارید. در نهایت، تخم‌مرغ سرخ شده را روی ساندویچ بگذارید و به همراه سس خوردنی و نوشابه‌ای خنک و خوشمزه سرو کنید.

سس هات داگ به‌عنوان جز قسمت‌های مهم این ساندویچ شناخته می‌شود که معمولا از مخلوط‌کردن ترکیبی از حجیم‌های خردل و کچاپ سس‌های مختلفی ساخته می‌شود. تهیه سس خود به‌عنوان ازین مواردی است که ساده به‌نظر می‌رسد، اما برای تهیه آن به نکاتی مهم‌تر توجه شده باید.

برای تهیه سس خانگی هات داگ از موادی مانند خردل، کچاپ، سرکه سفید و شیر استفاده می‌شود. برای تهیه آن ابتدا 2 قاشق خردل را با 1 قاشق شیر، 3 قاشق کچاپ و 1 قاشق سس سویا در مخلوط‌کن بریزید و تا زمانی که مخلوطی صاف به دست بیاید، آن‌را مخلوط کنید. سپس به این مخلوط، 1 قاشق سرکه سفید و مقداری شیر را اضافه کنید. نکته مهم در تهیه سس خانگی هات داگ، استفاده از خمیر دارچین است که ترشی را کمی تعادل داده و عطر و طعم خوبی به آن بخشیده است.



5. ریختن سس روی هات داگ

ریختن سس روی هات داگ یکی از رایج‌ترین روش‌های سرو کردن این غذای خوشمزه محسوب می‌گردد. هات داگ یکی از پرطرفدارترین غذاهای آمریکایی است و در ایران نیز بازار فروش خود را پیدا کرده‌است. این غذا با توجه به محتویات آن، در تمام دنیا مورد استقبال علاقه مندان به غذاهای سنتی قرار می‌گیرد.

طرز تهیه هات داگ به شکلی است که اول از همه سوسیس‌ها روی چنگال ریخته شده و سپس در نان برش‌داده شده قرار می‌گیرند. سپس در ادامه بر روی هات داگ سس‌های گوناگون اعم از کچاپ، ماست خامه‌ای، رلیش، سس مخصوص هات داگ و... ریخته می‌شود. این سس‌ها با افزودن نمک، فلفل، سیر و... علاوه بر تداعی طعم خوشمزه، تنوع ماژم حاصل را نیز افزایش می‌دهند.

در ریختن سس روی هات داگ نکته‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد، تنوع و مطابقت طعم سس با هات داگ است. به عنوان مثال، سس مخصوص هات داگ که غالباً با کچاپ، سیر، خردل و... ساخته می‌شود، روی هات داگ با غلظت مناسب قرار داده می‌شود تا طعم خوبی را به هات داگ ببخشد. همچنین استفاده از سس‌های مختلف بر روی هات داگ در مواقعی که با همراهی منجمد‌های خاص سرو شود، باعث افزایش لذت ماژم هات داگ می‌شود.

به طور کلی تر، ریختن سس روی هات داگ علاوه بر تداعی طعم لذیذ، درگیر کردن حواس ما را نیز به همراه دارد. علاوه بر این، استفاده از سس‌های گوناگون بر روی هات داگ، باعث ایجاد تنوع و افزایش لذت ماژم هات داگ می‌شود. به همین دلیل، ریختن سس روی هات داگ باید بدرستی و با توجه به مواد مختلف سرو شده، تا لذت ماژم آن به حداکثر برسد.



6. اضافه کردن قارچ و پنیر بر روی سس

اضافه کردن قارچ و پنیر بر روی سس، یکی از روش‌هایی است که برای تغییر طعم و رنگ سوسیس و کلباس می‌توانید استفاده کنید. در این روش، قارچ‌ها ابتدا خرد شده و سپس درون سس به همراه پنیر اضافه می‌گردند. این روش باعث می‌شود تجربه مصرف سوسیس و کلباس‌ها بسیار جذاب‌تر شود.

برای آماده کردن این روش، قارچ‌ها باید ابتدا تمیز شده و خرد شوند. در ادامه، سس باید متناسب با تعداد قارچ‌هایی که شما قصد اضافه کردن به آن دارید، تهیه شود. سس‌هایی که می‌توانید برای این روش استفاده کنید، شامل سس پیتزا، سس گوجه‌فرنگی، مایونز، سس فلفل قرمز و سس چیلی می‌باشد.

پس از تهیه سس مورد نظر، قارچ‌ها و پنیرها به آن اضافه می‌شوند و سس به مدت کافی و در دمای مناسب، قبل از اضافه کردن به سوسیس و کلباس، گرم شود. با افزودن این سس حاوی قارچ و پنیر به سوسیس و کلباس، لذت مصرف آن با مزه و طعم خاص و خوشمزه‌ای همراه است که همه را به شگفتی و سیری می‌کشاند.