طرز تهیه ی نان تست صبحانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی نان تست صبحانه

نان تست یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع نان در ایران محسوب می‌شود و به عنوان غذای اصلی صبحانه در بسیاری از خانواده‌ها استفاده می‌شود. طرز تهیه آن بسیار ساده و راحت است و به روش‌های مختلف می‌توان آن را پخت.

برای تهیه نان تست نیاز به مواد اولیه‌ی ساده و موجود در هر خانه دارید. برای این منظور، نیاز به 1 کیلوگرم آرد، یک قاشق چای‌خوری نمک، یک قاشق چای‌خوری پودر پخت و پز، یک قاشق غذا خوری شکر، یک پیمانه آب و یک پاکت خمیر‌مایه دارید.

از طریق مراحل زیر نان تست را تهیه می‌کنیم:

1.ابتدا آرد، شکر، نمک و پودر پخت و پز را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف عمیق قرار می‌دهیم.

2. به آرد مخلوط شده با این مواد، خمیر‌مایه و آب را اضافه کرده و با دست خوبی مخلوط می‌کنیم.

3. هنگام مخلوط کردن خمیر، آب را به تدریج به خمیر اضافه کرده تا خمیر نیمه مایل به لطیفی شود.

4. این خمیر را به مدت چند دقیقه با دست به صورت آرام و مداوم خمیر می‌کنیم تا مواد به هم متصل شوند.

5. سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه برای نیمه پخت در داخل ظرف یا روی ظرف پوشش داده شده با حوله قرار می‌دهیم.

6. پس از گذشت این مدت، خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر دو را به صورت دایره شکل مسطح درمی‌آوریم.

7. سپس هر دو دایره‌ی خمیری را با یک چاقو از بالای مرکز شکل به چند خط برش می‌دهیم.

8. حالا باید دیگر صبر کنیم تا خمیر نان آماده برای پخت شود. برای پخت نان تست، یک تابه کوچک و داغ روی حرارت قرار می‌دهیم و به هر دو طرف و برای چند دقیقه نان را بپزیم تا از هر دو طرف طلایی باشد.

9. هنگام پخت نان تست، بهتر است از روغن به میزان کم استفاده کرده و نان را به مدت کوتاهی در فر به دمای 200 درجه سانتی‌گراد بگذاریم تا کاملاً نرم شود.

همانطور که مشاهده کردید، نان تست به سادگی تهیه می‌شود و به همراه چای یا قهوه به عنوان صبحانه عالی است. با توجه به اینکه نان تست انواع گوشت سرخ شده، سس‌های مختلف، سبزیجات و تخم مرغ را نیز می‌توان به عنوان محتوای همراه آن استفاده کرد، هرگز عادت به نان تست خود را از دست ندهید!



طرز تهیه ی نان تست صبحانه

نان تست یکی از پرمصرف‌ترین نان های ایرانی است که معمولاً در صبحانه ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. طرز تهیه نان تست نیز ساده بوده و تنها نیاز به تهیه اجزای مورد نیاز و چند مرحله تهیه دارد.

برای تهیه نان تست، ابتدا برنج را با آب شسته و پس از آن درون یک قابلمه با آب و نمک برای کنار زدن گرایش برنج به جا گذاشته می‌شود. پس از آن، در ظرف دیگر، نان خشک را با آب خیسانده و به مدت 10 دقیقه در آب نگه داشته و پس از آن نان را در سایر مواد تهیه شده انداخته و مواد را به‌طور کامل مخلوط کرده و به صورت دست چنده، شکل دلخواه به نان داده و درون فر در دمای 180 درجه سانتی‌گراد حدود 20 دقیقه پخته می‌شود.

برای سرو نان تست، می‌توانید از کره، ماست و یا سرشیر استفاده کنید. همچنین، با تزئین نان‌های تست با زعفران، گلاب و شیرینی مخلوط می‌توانید این نان‌ها را برای لحظات خاصی همچون صبحانه، عیدی و... تزیین کنید و از ظاهر جذاب آنها لذت ببرید.



مواد لازم جهت تهیه نان تست

تهیه نان تست از جمله مرسوم‌ترین نان‌های ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و تقریباً همیشگی، تهیه می‌شود. برای این کار نیاز به چند مواد اساسی دارید که در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم.

1. آرد: آرد گندم به عنوان مواد اصلی نان تست استفاده می‌شود. در اینجا نوع آردی که باید به کار گرفته شود، آرد گندم سخت است که برای تهیه نان تست بهترین گزینه است.

2. شیرگاز: شیرگاز یا آبغوره، به عنوان درجه دوم و پایین‌تر از نان نانسی، در تهیه نان تست استفاده می‌شود. این ماده، ترکیبی از پوست و دانه گندم است که به صورت خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

3. ماست: به مقدار یک لیوان ماست در تهیه نان تست نیاز است. این ماده علاوه بر این که برای نرمی و خوشمزگی نان تست مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای جلوگیری از کف زدن نان نیز بسیار موثر است.

4. نمک: نمک به میزان لازم برای تنظیم طعم در تهیه نان تست استفاده می‌شود.

5. خمیرنمک: برای جلوگیری از کف زدن نان تست، معمولاً خمیرنمک به مواد تست اضافه می‌شود. این ماده امتیازات شیمیایی خاص خود را دارد و اگر با دقت استفاده شود، موجب ظاهری سبک و خوشمزه در نان تست می‌شود.

6. خمیر مادر: خمیر مادر، ماده‌ای بر پایه آرد، آب و بعضی ترکیبات فرماندهی است که به هدف تثبیت خمیر و پخت نان به کار می‌رود. استفاده از خمیر مادر در تهیه نان تست می‌تواند علاوه بر بالا بردن کیفیت نان، ماندگاری آن را نیز افزایش دهد.

از ترکیب این مواد می‌توان شیوه تهیه نان تست را پیش برد. نکته مهمی که باید در نظر داشت، کیفیت و میزان مواد استفاده شده در تهیه نان تست است. استفاده از آرد با کیفیت و شیرگاز خوب می‌تواند تاثیر قابل ملاحظه‌ای در شکل‌دهی به نان داشته باشد.



روش تهیه خمیر نان تست

خمیر نان تست یک نوع نان هست که در تهیه آن از آرد، آب، نمک و موادی مثل خمیردهی استفاده می‌شود. این نوع نان به دلیل سادگی و آسان بودن تهیه و استفاده آن، بسیار محبوب و پرکاربرد است. در ادامه نحوه تهیه خمیر نان تست را به طور کامل توضیح خواهیم داد.

ابتدا برای تهیه خمیر نان تست، مواد آرد و خمیردهی را با نمک در یک کاسه مخلوط می‌کنیم و سپس کم کم آب را به مواد اضافه می‌کنیم تا خمیر بدست آید. از آب می‌توان به تدریج استفاده کرد تا خمیر مناسبی بدست آید و در صورت نیاز می‌توان از آب بیشتر یا کمتری استفاده کرد.

حال خمیر را بر روی سطح صاف و خشکی مثل میز قرار داده و با دست ها آن را به شکل یک توپ بزرگ خمیر کوچکی را می‌گیریم و به صورت دایره‌ای روی خمیر بزرگ قرار می‌دهیم و با استفاده از دست‌ها آن را به شکل دایره صاف کوچکی پرس می‌کنیم.

سپس قطعه‌های کوچکی از خمیر بدست می‌آوریم و آن‌ها را به شکل تست، بازوکی، پامچال و یا قلابی شکل می‌دهیم. برای شکل دهی به خمیر نان تست، قطعه خمیر را به شکل دلخواه شکل دهید و بعد مدتی آن‌ها را درون آب جوشانده و در اب یخ زده به مدت چند دقیقه باقی می‌گذاریم تا نان کاملاً پخته شود.

در نهایت، خمیر نان تست آماده است و می‌توان آن را با نان گردونه و یا نون افغانی سرو کرد. خمیر نان تست می‌تواند به عنوان یک نوع نان خوشمزه در هر وعده‌ی غذایی مصرف شود و به دلیل آسان بودن تهیه و استفاده آن، بسیار محبوب است.



روش شکل دهی به نان تست

تهیه نان تست، یکی از روش های معمول در طبخ و خوردن نان در ایران است. در این روش، تخم مرغ و شیر به مایه نان اضافه و با کمی آب، آرد و نمک مخلوط شده تا دوام و انبساط خوبی داشته باشد. برای شکل دادن به نان تست، می توان از دو روش سنتی و مدرن استفاده کرد.

در روش سنتی شکل دهی به نان تست، از دستگاهی به نام "تخم مرغی" استفاده می شود. این دستگاه، دارای دو بخش است که در بخش اول تحت عنوان "چهار ورقی"، تخم مرغ، شیر و آرد با هم مخلوط می شوند تا به صورت یک تکه نان مربعی شکل به دست آید. در بخش دوم که تحت عنوان "دو ورقی" قرار دارد، دو تکه از نان چهار ورقی با هم یکی می شوند تا به صورت یک تکه نان مستطیلی شکل به دست آید.

در روش مدرن شکل دهی به نان تست، از دستگاه های خاصی به نام "نان صنعتی" استفاده می شود. این دستگاه ها دارای دو بخش هستند که در بخش اول، تخم مرغ، شیر، آرد و نمک به صورت اتوماتیک و با دقت به دستگاه اضافه می شوند و در بخش دوم بر اساس شکل دلخواهی که می خواهیم به نان بدهیم، نان را به صورت مستطیلی، مربعی یا دایره ای شکل می دهند.

استفاده از روش مدرن شکل دهی به نان تست، علاوه بر سرعت بیشتری در تهیه نان، کاهش هزینه های تهیه نان نیز دارد. با این حال، برخلاف روش سنتی که باعث ایجاد سطحی طلایی روی نان تست می شود، در روش مدرن چنین خصوصیتی وجود ندارد. در نهایت، هر دو روش می توانند به صورت کامل با استفاده از دستگاه های موجود در بازار در منازل و صنایع مختلفی انجام شوند و سبب ایجاد نان تست با ظاهری زیبا و خوش طعم می شوند.



روش آماده سازی و پخت نان تست

نان یکی از مهمترین پیداهای در غذای مردم است که با استفاده از طریق بیشترین موارد به صورت خام مصرف می شود. از این رو، آموزش هریک از مراحل آماده سازی و پخت نان امری ضروری است که بهتر است همه اشخاص بدانند. به همین منظور، در ادامه مراحل آماده سازی و پخت نان را توضیح خواهیم داد.

مراحل آماده سازی نان به صورت زیر است: ابتدا باید به دقت تمامی مواد لازم را همراه با آرد تمیز کنید. پس از آن، مقدار دقیقی آرد به مواد اضافه شود. به طور کلی، باید دقت داشته باشید که حجم آرد باید به اندازه همه مواد مصرف شده باشد.

پس از آن، مواد و آرد را به خوبی با هم مخلوط کنید. به طور کلی، می توانید از ماکینه های قوی نیز برای این کار استفاده کنید. بعد از این مرحله، نوبت به همنوردی قنادی رسیده است که پس از این کار، نان شکل پیدا خواهد کرد. سپس قسمت بعدی، صفحه پخت است که باید به دقت گرم شود. پس از آن نان به صورت افقی روی صفحه پخت قرار داده می شود تا بتوان به خوبی با کیفیت و به شکل صحیح پخت شود.

کلیدی ترین نکته در پخت نان، شعله های صحیح آتش است که باید به دقت تنظیم شوند. همچنین، باید مطمعن باشید که نان به شکل کامل پخت شده و بهتر است برای پخت نان از دمای مناسبی استفاده شود. به این دلیل است که دمای زیاد باعث می شود آرد عزل شود و دمای کمتر هم موجب می شود حالت خامی در نان باقی بماند. برای تست بهتر، می توانید از داخل نان استفاده کنید. اگر مرکز نان کمی تر از لبه های آن باشد، به احتمال زیاد کاملا پخته شده است. با این روش، می توان یک نان خوشمزه با قابلیت های بیشتر درست کرد.



راهنمایی های تزئین و سرو نان تست

با توجه به اینکه سرو نان یکی از بخش های مهم میز غذاست و همیشه حین خوردن غذا در جمع دوستان و خانواده مورد استفاده قرار می‌گیرد، تزئین آن می‌تواند باعث شرمندگی یا لذت بخشیدن به غذا باشد. تزئین نان درست مانند یک هنر است برای اینکه این کار را به خوبی انجام دهید باید به چند نکته موازی توجه کنید:

بهترین روش برای تزئین نان استفاده از انواع سبزیجات، مرغ، گوشت، خرما یا کشمش است. این مواد غذایی را می‌توانید در قسمت مرکزی نان قرار دهید. نکته مهم آن است که قسمت های کمتر مانند حاشیه‌ها را خالی بگذارید که میزان مصرف سبزیجات بیشتر شود.

در تزئین نان می‌توانید به شکل گرد، مثلثی یا دایره‌ای عمل نمایید. در اینجا مهم ترین قسمت گرد شدن نان است. نان‌های رند را در قسمت مرکزی بخشید و در قسمت هایی که مردم کمتر به آنجا توجه می‌کنند مربا، کره و یا مرغ و گوشت بگذارید.

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید، این است که چینی‌هایی که برای سرو نان استفاده می‌کنید قابل‌توجه بودند، بنابراین باید از روی هم‌رفتگی چینی استفاده کنید. هر چینی وسط یا دور سطح سرو شده نان‌ها باید به همین شکلی باشد.

همچنین، یکی دیگر از نکاتی که در تزئین یک نان خوب بسیار مهم است، انتخاب رنگ‌های مناسب برای مواد خوراکی است. به‌عنوان‌مثال، انتخاب استکان‌ها، چاقو و چنگال‌های با رنگ‌های مشابه با نان سبزتان، می‌تواند به‌صورت چشمگیری خود را نشان دهد.

استفاده از تزئینات ساده و دقیق مانند سبزیجات، خرما یا مرغ و گوشت در سرو نان، می‌تواند تخصصی شود و به هنرمندانه شکلی به دیدارنی های شما بپردازد. به‌این شکل به مهمانان نشان می‌دهید که درکی پیچیده از هنر داشته‌اید و خودتان نیز از این کار لذت برده‌اید.