راهنمایی کامل تهیه مرغ شکم پر در قابلمه
تهیه مرغ شکم پر در قابلمه، یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با استفاده از چند مرحله ساده، بسیار راحت تهیه می شود. این غذا با نمک، فلفل سیاه، زعفران و عسل طعم عالی و خوشمزه ای دارد و برای سرو در میهمانی ها و محافل خانوادگی بسیار مناسب می باشد.
مرغ را پس از شستشو و خشک کردن، در قابلمه کوچکی قرار داده و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و بهتر است آن را از هر دو طرف کاملاً بپزید. پس از پخت و آماده شدن مواد اولیه مرغ، باید یک قوری آب به آن اضافه کرده و آن را در حفظ رطوبت کمک می کند. در نهایت، باید زعفران، عسل و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را به آن اضافه کرده و حرارت را بر روی حرارت آرام تنظیم کرده و برای 30 دقیقه در حال پخت بگذارید.
در طول پخت عدم حضور شیمیایی های غذایی در آن باعث حفظ مواد مغذی و مقوی آن خواهد شد. پس از پخت یک قاشق سوپ خوری کره را به داخل آن اضافه کرده و با مخلوط کردن به خوبی به آن لذت ببرید. این غذا را می توان با چند روش مانند سرو کردن در کنار نان یا سرو کردن در تکه های بزرگ کنار سالاد سرو کرد. بهتر است این غذا را با مخلوط وژه سبزیجات یا سالاد فصل سرو کنید.
طرز تهیه پخت مرغ شکم پر در قابلمه با مواد ساده
تهیه پخت مرغ شکم پر در قابلمه با مواد ساده
مرغ شکم پر یکی از مرغ هایی است که برای پخت و پز بسیار مناسب هستند. مرغ شکم پر بافتی نرم و طعمی خوش دارد که با استفاده از آن میتوانید غذاهای لذیذی را تهیه کنید. در این مطلب، نحوه تهیه پخت مرغ شکم پر در قابلمه با مواد ساده را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- 1 عدد مرغ شکم پر
- 2 عدد پیاز
- 4 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1. اولین مرحله برای تهیه پخت مرغ شکم پر، تمیز کردن مرغ است. برای این منظور، مرغ را بشویید و آن را خشک کنید.
2. سپس پیاز و سیر را خرد کنید و در قابلمه با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شوند.
3. سپس مرغ شکم پر را به قابلمه اضافه کنید و به همراه پیاز و سیر سرخ شده، به مدت چند دقیقه بپزید تا رنگ مرغ به طلایی تبدیل شود.
4. سپس آب گرم را به قابلمه اضافه کنید تا مقداری برای پختن مرغ وجود داشته باشد. فراموش نکنید که آب موجود در قابلمه باید برای پختن کافی باشد.
5. سپس نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کنید، و مرغ را در حرارت کم وقتی که نیمه پخته شده است، بپزید.
6. در پایان، مرغ شکم پر پخته شده میتواند به همراه نان تافتون، سالاد و رنگین کمان سرو شود.
با اجرای دقیق این روش تهیه پخت مرغ شکم پر در قابلمه با مواد ساده، میتوانید یک غذای شاداب، خوشمزه و سبک را برای خانواده و مهمانان خود درست کنید. این غذا فقط در چند دقیقه آماده و طعمی خوش دارد که هر کسی از آن لذت خواهد برد.
افزودن طعم بهتر به مرغ شکم پر در قابلمه
مرغ شکم پر یکی از غذاهای پرطرفدار دربین خانواده های ایرانی است. اما گاهی اوقات طعم مرغ در قابلمه می تواند کمی تکراری و بی رنگ باشد. در اینجا چند روش به منظور افزایش طعم و ارتقای کیفیت مرغ شکم پر در قابلمه معرفی می شود.
رب گوجه فرنگی و ادویه های عطری مانند زردچوبه و فلفل سیاه به عنوان دو اصلی ترین مواد مورد استفاده در تهیه مرغ در قابلمه هستند. برای افزایش طعم غذا و منحصر به فرد کردن آن می توان از ترکیبات متنوعی از ادویه ها و سبزیجات مانند پیاز، سیر، زنجبیل و آویشن استفاده کرد.
برای ارائه یک طعم تازه و غنی تر، بهتر است از مرغ تازه یک روزه استفاده کنید. همچنین، پخت به صورت کامل برای یک غذای خوشمزه اما چربی کمتر و بهتر است.
در نهایت، به فعالیت پخت و پز اهمیت بدهید. زمان پخت و نحوه آماده سازی مواد غذایی باعث تفاوت اساسی در طعم و کیفیت غذا خواهد شد. با رعایت این نکات و استفاده از ادویه ها، سبزیجات و رب گوجه فرنگی، مرغ شکم پر در قابلمه خود را با طعم بیشتر و منحصر به فردی که دوست دارید به دست خواهید آورد.
مرغ شکم پر در قابلمه با سبزیجات و سس آلفردو
مرغ شکم پر در قابلمه با سبزیجات و سس آلفردو یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که در بسیاری از رستورانها و خانههای ایرانی سرو میشود. این غذا از قطعات مرغ شامل شکم پر تهیه میشود که با سبزیجاتی مانند کرفس، قارچ، پیاز و فلفل دلمه در قابلمه پخته میشود.
برای تهیه این غذا، ابتدا قطعات مرغ با چند قاشق روغن و کمی نمک و فلفل سیاه سرخ شده و از قابلمه خارج میشوند. سپس در همان قابلمه با روغن کمی سبزیجات که به ترتیب هم باید کاملاً شسته شده با آب و خشک شده باشند، سرخ میشوند و نمک و فلفلهم اضافه میشود. در این لحظه میتوانید از ادویههای دیگری مانند زعفران، زنجبیل و فلفل سیاه نیز برای افزایش مزه غذایتان استفاده کنید.
بعد از سرخ شدن سبزیجات، مرغ به آنها اضافه شده و با کمی آب بهمراه چند قاشق عرقیجات و شیرینیهای طبیعی مانند عسل یا انگورسیاه، یکسان میشوند. سپس باید سس آلفردو درست شود که برای آن باید یک قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی کره در تابه بپزید و بعد از این که کمی رنگ پیدا کرد، شیر اضافه کنید. در ادامه قوام شیر با دو قاشق آرد و پنیر پنیر پارمزان افزایش داده میشود و به مدت حدود ۵ دقیقه در حرارت کم میپزد.
وقتی مرغ و سبزیجات درست شدند و سس آلفردو آماده شد، فرآورده آمادهشده سس بر روی مرغ و سبزیجات ریخته شده و قابلمه به مدت حدود ۵ دقیقه در حرارت کم میپزد. پس از آماده شدن غذا، آن را در بشقابهای مناسبی قرار داده و در کنار سرو میکنید. این غذا را میتوان با نان تازه و سالاد خورد.
مهمانی خود را با مرغ شکم پر در قابلمه رنگی کنید
مهمانی ها به یکی از شادترین و مملو از خاطرات ترین رویداد های زندگی افراد تبدیل شده است. در این رویداد ها می توانیم با دوستان و خانواده خود به یادگاری هایی دوام دهیم و لحظات خوشی را با هم به اشتراک بگذاریم. اما یکی از مهمترین و پرکاربردترین بخش های مهمانی صرف غذا و نوشیدنی می باشد.
اگر به دنبال ایده ای پر جنب و جوش برای مهمانی خود هستید، پیشنهاد می کنیم مرغ شکم پر را با رنگ های مختلف در قابلمه هایی اقتصادی و زیبا آماده کنید. این غذای سنتی و محبوب، دلپذیر بودن شما و مهمانان را به خود جلب می کند.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را برش دهید و در قابلمه قرار دهید. سپس مواد مورد نیاز شامل پیاز، گوجه، فلفل دلمه ای، زعفران، نمک، فلفل سیاه و روغن را اضافه کنید. بعد از این که همه مواد را درون قابلمه ریختید، با فر و یا گاز روشن، غذا را به مدت یک ساعت بپزید تا مرغ کاملا پخته شود و مرغابی های آن نرم و ریزشونده باشند.
در پایان، برای تزیین می توانید از تنوع رنگ های پیاز دلمه ای و فلفل دلمه ای بهره ببرید. قابلمه را روی یک میز زیبا و طراحی شده قرار داده و در پایان، با خنده و شادی، این مهمانی خوب را به پایان رسانید.
آموزش ساده تهیه مرغ شکم پر در قابلمه
برای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه نیاز به ابزار هایی مانند قابلمه، چاقو، نوک تیز و البته اجزای مرغ شامل شکم پر و تن مرغ می باشد. در ابتدا از چاقوی تیز خود، مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید، سپس شکم پر را با دقت باز کرده و داخل آن را خالی کنید. سپس با چاقوی خود، پوست شکم پر را خارج کنید و آن را با شمشیری نوک تیز به شیوه ای که همه شکم پر به هم متصل باشند، شکل دهید و در قابلمه بکشید.
سپس تن مرغ را در کنار شکم پر قرار داده و با افزودن آب یا مرغ که به آن دوست داشته باشید، روی حرارت قرار دهید. بعد از چند ساعت پخت در حرارت پایین، مرغ شکم پر آماده مصرف می شود. توجه داشته باشید که در طی پخت با لیوانی آب، طعم و ادویه های دلخواه خود را به مرغ شکم پر اضافه کنید تا طعم خوبی به آن بدهید. همچنین می توانید با اضافه کردن سبزیجاتی مانند جعفری، تره، شوید و ...، طعم و مزه این غذا را بهبود بخشید.
در نتیجه، تهیه مرغ شکم پر در قابلمه بسیار ساده است و با اجزای ساده مانند قابلمه، آب و ادویه های دلخواه، می توان به راحتی این غذا را تهیه کرد. این غذا علاوه بر این که خوشمزه است، تغذیه مناسبی را برای بدن فراهم می کند و همچنین نوعی پخت غیر چرب است که سلامتی بدن را نیز حفظ می کند. (واژه هایی مانند "آب" یا "شکم پر" در فارسی بدون واکال بکار میروند.)