طرز تهیه مرغ شکم پری در تنور گازی
تهیه مرغ شکم پری در تنور گازی یک غذای خوشمزه و عالی برای پذیرایی از مهمانان است. برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ را با آبکشی کردن و شستن آن داخل و خارج از محفظه شکم پاک کنید و سپس با پوست و اعضای داخلی خود را از بین ببرید.
برای طعم دهی به مرغ، می توانید از چندین ماده مختلف مانند زیره، روغن زیتون، نمک، فلفل و برگ جوز هندی استفاده کنید. پس از مخلوط کردن تمامی مواد، به دقت آن را به داخل و خارج مرغ بمالید.
سپس آن را داخل سینی و قابلمه مناسب برای پخت تهیه شده قرار دهید و در ابتدا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد همراه با روشن کردن تلویزیون یا شنیدن موسیقی، مرغ را به مدت حدود ۶۰ دقیقه در حرارت پخت دهید.
اگر به دنبال این هستید که از مرغ شکم پری با پوست خوشمزه بهره مند شوید، می توانید پوست را هم برای چند دقیقه تحت حرارت اضافه بگذارید تا بتوانید پوست مرغ را به راحتی پوست کنید. پس از پخت مرغ، آن را از فر بیرون بیاورید و با استفاده از چاقو، آن را روی یک سطح صاف قرار دهید و با استفاده از چاقو یا قیچی، پوست مرغ را تمامی پوست کنید. سپس مرغ را در قالب دلخواه سرو کنید و با سبزیجات تزیین نمایید.
در نهایت، این غذا را با سالاد و سس سبزیجات سرو کنید. امیدواریم که با دنبال کردن این روش، توانسته باشید طعم دلچسب مرغ شکم پری در تنور گازی را به دست آورید و از آن بهره مند شوید.
طرز تهیه مرغ شکم پری با مواد اولیه ساده
تهیه مرغ شکم پری با استفاده از مواد اولیه ساده، روشی سریع و آسان است که میتوانید در کمتر از یک ساعت آن را تهیه کنید. در ادامه به شما نحوه آماده سازی و پخت این غذای خوشمزه را توضیح میدهیم.
ابتدا باید یک مرغ شکم پری را خریداری کنید. سپس یک تابه کوچک با روغن گرم کرده و مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید. بهتر است ابتدا پیاز ریز شده را با روغن تابه سرخ کنید تا پخته شود و سپس مرغ را هم اضافه کنید.
پس از آن، به تابه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه داغ کنید تا مرغ کاملاً بپزد. در صورت لزوم، میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید تا غذایتان خیس نشود.
هنگام سرو، میتوانید مرغ شکم پری را با نان لواش یا برگ نعنا به همراه سالاد سرو کنید. این غذا همچنین میتواند به عنوان یک غذای خوشمزه برای مهمانیها یا جشنها مناسب باشد.
به طور کلی، تهیه مرغ شکم پری با مواد اولیه ساده یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که با استفاده از این دستور آشپزی، شما هم میتوانید آن را در خانه خود تهیه کنید.
طرز تهیه مرغ شکم پری با طعم و امتیاز خاص
مرغ شکم پری یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزهی مرغ است که در تمامی رستورانها و خانههای ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا با طعم و امتیازی خاص سرو میشود و بسیار جذاب و شیرین است.
ابتدا برای تهیه این غذا باید مرغ پاکشده و روشن شده را به شکل ۲۴ تکه از نصفی کرد و در ظرفی ریخته و به داخل آن ادویههای پونه، زردچوبه، پیاز، سیر، فلفل سیاه، نمک و روغن زیتون اضافه کنید و تمام مواد را برای حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس آتش را روی حرارت بالا قرار داده و تابهای را روی اجاق گاز گذاشته و روغن ذرت درون آن ریخته و صبر کنید تا روغن گرم شود. سپس تکههای مرغ را از روی هم جدا کرده و به تدریج در تاویش روی حرارت قرار داده و تمام طرفها را سرخ کرده و تا زمانی که مرغ سفت شده و رنگ طلایی پوست آن شده را بگیرد.
در نهایت مرغ شکم پری را برای سرو در بشقاب یا کاسه قرار داده و پیازسرخ شده، چند برگ نعناع تازه، لیمو ترش و سیر خرد شده روی آن ریخته و سرو کنید. این غذا با چاشنیهای مختلف مانند زردچوبه، زعفران و فلفل سیاه نیز بسیار خوشمزه است و میتواند با برنج سفید و سالاد ترشیجاتی سرو شود.
طرز تهیه مرغ شکم پری با سس خاص
طرز تهیه مرغ شکم پری با سس خاص
مرغ شکم پری یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر دنیاست که با طعم لذیذش همه را مسحور خود میکند. برای طرز تهیه مرغ شکم پری با سس خاص، ابتدا باید تمام مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور میتوانید یک مرغ تمیز شده و تکههای کوچک شده، کره، پیاز، سیر، آرد، گلاب، زردچوبه و فلفل سیاه را آماده کنید.
اولین قدم برای تهیه مرغ شکم پری، برش دادن مرغ و مرغابی را به اندازه مناسب کرده و در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید و در حد سفت شدن قرار دهید. سپس پیاز و سیر را در کره تفت دهید تا رنگشان طلایی شود و آرد را اضافه کنید و لطیف تر شود. در این مرحله میتوانید گلاب، زردچوبه و فلفل سیاه را به مواد دیگر اضافه کنید.
سپس تابه را بر روی حرارت کم قرار داده و سس خاص را تهیه کرده، به داخل ماهیتابه اضافه کنید. در این مرحله، میتوانید سس را چند دقیقه روی حرارت کم آرامآرام اجازه دهید تا تیغهها را آغشته کند. سپس سس را روی مرغ شکم پری تزئین شده با یک عدد لیمو ترش سرو کنید.
این غذای خوشمزه و شکم پری را میتوان در هر مهمانی و عشایری سرو کرد و لذت برد. سعی کنید از بهترین مواد استفاده کرده و برای افزایش طعم و همچنین بوی استفاده از گل بو، زعفران و شوید نیز توصیه میشود. همچنین برای افزایش عملکرد و همچنین زیبایی باقلوا نیز توصیه میشود.
طرز تهیه مرغ شکم پری با روش سرخ کردن
برای تهیه مرغ شکم پری با روش سرخ کردن، ابتدا مرغ را با آب شسته و خشک کنید. سپس مرغ را در دو قسمت تقسیم کنید از روی شکم دو قسمت، فلفل، زردچوبه، نمک و آبلیمویی به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ در چنین ترکیبی خوب رنگ و مزه بگیرد.
لواشک بلا butyrifolia را به کمک سیخی رفیع در بالای پرهای مرغ قرار دهید. سپس کمی روغن در تابه ریخته و در حرارت متوسط، مرغ را از هر دو طرف به مدت حدود 20 دقیقه سرخ کنید. پس از سرخ شدن، مرغ را از تابه در بیاورید و به مدت پنج دقیقه صبر کنید تا با حرارت کمی خنک شود.
سپس مرغ شکم پری تهیه شده را با سبزیجات و نان سیردار لذیذ سرو کنید. این غذا را با رنگ و طعم فوق العاده خود می توانید در مهمانی ها و مجالس مختلف سرو کنید. همچنین می توانید از دم و داغ به صورت مستقیم استفاده کنید و با ترکیب پنیر و تندی این غذا را تبدیل به یکی از پرطرفدارترین غذاها در دنیا کنید.
طرز تهیه مرغ شکم پری با روش پخت در فر
برای تهیه مرغ شکم پری با روش پخت در فر ابتدا باید مرغ را تمیز کرده و از داخل آن را خالی کنید. سپس با داشتن ترکیبی از پیاز، فلفل بلدرچین، جعفری، گلاب و نمک مرغ را پر کنید. برای پایین آوردن احتمال شکستن گوشت، باید مرغ را با دوزی از مخلوط گلاب و نمک و سپس در کیسه نایلون برای چندین ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب نرم شود.
پس از آن، می توانید مرغ را در یک سینی بزرگ با پوششی از سیب زمینی و فلفل دلمه پخت کنید. برای پخت یک سینی باید در فر به دمای 220 درجه سلسیوس در بین یک تا یک و نیم ساعت قرار دهید. بعد از این مدت، باید مرغ را از فر خارج کنید و برای تزئین آن را با پودر سبزیجات و گل سرخ پوشانید. و در نهایت، مرغ را سرد کرده و بلافاصله بعد از سرخ شدن از روی سینی بردارید و برای سروینگ از آن استفاده کنید.
این طبقه شانسی از مرغ آماده شده با شکم پری علاوه بر طعم خوب خود، بسیار شبیه به یک بخش از یک پای کباب به نظر می رسد که می تواند در مناسبت های خانوادگی، جمعیت و یا در هر فرصت دیگری به عنوان یک غذای عالی و خوشمزه محبوبیت داشته باشد.