طرز تهیه ی مرغ با هویج و فلفل دلمه
برای تهیه این غذا، در ابتدا باید مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کرده و با مقداری زعفران، نمک، فلفل و روغن زیتون ترکیب کرده و حداقل 30 دقیقه در پیشتهیه قرار داد تا به خوبی مزه بگیرد.
در مرحلهی بعد، باید هویج و فلفل دلمه را با توجه به سلیقه به قطعات مناسبی تقسیم کرده و آنها را به صورت جداگانه در یک ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید تا لطیف و سرخ شوند.
حال که هویج و فلفل دلمه خامه رنگی شدهاند، آماده بهمراه کمی پیاز و سیر خلالی شده، به ماهیتابه اضافه شوند و برای چند دقیقه روی حرارت بالا هم بزنند. حال، قطعات مرغی که در پیشتهیه خودشان قرار گرفته و با مزهی ترکیبی از زعفران، نمک و فلفل پر شدهاند، را بهمراه یک پیاز خلالی شده و کمی آب اضافه، به ماهیتابه اضافه کنید. سپس برای 30 دقیقه روی شعلهی کم، ماهیتابه را روی هاور تهیه شده گذاشته و اجازه دهید مرغ به خوبی پخته شود.
در نهایت، باید برای تزیین و افزایش مزه با مقداری نمک و فلفل بیشتر، روی غذا افزوده و پیشنهاد میشود آن را همراه با نون تازه ارایشی در سفره قرار دهید.
نکته های مهم در تهیه ی مرغ با هویج و فلفل دلمه
تهیه مرغ با هویج و فلفل دلمه از غذاهایی است که علاوه بر خواص بسیار خوب سلامتی، طعم و لذیذی جالبی دارد. در این غذا، بسیاری از مواد غذایی مورد نیاز برای سلامتی از جمله ویتامین C، پروتئین، فیبر و مواد معدنی گوناگون به كار رفته است. برای تهیه این غذا، میتوانیم از مرغ، هویج، فلفل دلمه، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زعفران و روغن استفاده کنیم.
افزودن هویج به این غذا، علاوه بر اینکه به طعم و رنگ غذا مزه و نکته تازهای بخش میکند، باعث میشود تا خواص بیشتری به غذا اضافه شود به دلیل اینکه هویج، تامینکنندهی مناسبی برای بسیاری از ویتامینها و موادمعدنی مهم است.
فلفل دلمه نیز به غذا طعم دلچسبی میدهد، همچنین شاید این طعم برای خانوادههایی که تمایلی به استفاده از فلفل دارند، مناسب باشد. برای تهیه و طعمدهی بهتر به آن نمک و فلفل قرمز هم اضافه میشود. روغن نیز به عنوان کاربردیترین ماده غذایی در این غذا به کار رفته است.
با توجه به اینکه مرغ، با گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئین برای بدن محسوب میشود، ویتامینهای گروه بی و همچنین مواد معدنی اساسی دیگری را نیز دارا میباشد. پس، تهیه این غذا، باعث میشود تا پروتئینهای مورد نیاز بدن از قبیل آهن، روی، فسفر و پتاسیم به بدن ارائه شود و بدن به سبب مصرف این غذا قویتر و سلامتتر میشود.
در نتیجه با توجه به تمام مواردی که برای تهیه این غذا به کار برده شده، این غذا یک انتخاب عالی برای هرکسی است که به دنبال سلامت بدن و طعم لذیذی در خور ماهیت خود است.
مواد لازم برای تهیه ی مرغ با هویج و فلفل دلمه
تهیه ی مرغ با هویج و فلفل دلمه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در بین خانواده های ایرانی است. این غذا با ترکیبی از مرغ، هویج و فلفل دلمه، طعمی گرم، شیرین و لذیذ به ارمغان می آورد. برای تهیه این غذا، نیاز به چند مواد اساسی دارید که به زودی به آن ها پرداخته خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه ی مرغ با هویج و فلفل دلمه، شاملِ مرغ، هویج، فلفل دلمه، پیاز، نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، روغن زیتون و آب می باشد. مرغ به صورت قطعات کوچک شده و هویج و فلفل دلمه نیز به صورت تکه تکه در آماده سازی این غذا دخیل می شوند. پس از خرد کردن پیاز، آن را در روغن زیتون سرخ می کنیم و سپس قطعات مرغ را اضافه می کنیم تا رنگی زرد به خود بگیرند. سپس، هویج و فلفل دلمه را به مرغ اضافه می کنیم و همه ی آن ها را خوب با هم مخلوط می کنیم.
بعد از اینکه تمام مواد خوب با هم مخلوط شدند، پیاز سرخ شده، فلفل سیاه، نمک، زرد چوبه و آب نیز به آن ها اضافه می شوند. بعد از اضافه کردن همه ی مواد، حرارت روی قرار داده می شود و غذا به مدت حدود 30 دقیقه به آهستگی پخته می شود تا همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و ترکیبی لذیذ و گرم به وجود آید. در انتها، می توان برای تزیین این غذا، تره فرنگی یا نعناع را هم به آن اضافه کرد. این غذا با نان تازه خانگی و یا برنج سفید عالی همراهی می شود و می تواند به عنوان یک وعده کامل غذایی محسوب شود.
آماده کردن مواد برای تهیه ی مرغ با هویج و فلفل دلمه
تهیه مرغ با هویج و فلفل دلمه یک غذای سالم و لذیذ است که با استفاده از ترکیبی از مرغ، هویج و فلفل دلمه تهیه میشود. این غذا میتواند به عنوان یک غذای اصلی در وعدههای ناهار و شام مورد استفاده قرار گیرد و همچنین در میان وعدهها نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
ابتدا باید یک عدد مرغ دو پوسته را خرد کنید. اگر پوست مرغ را نمیپسندید می توانید از پوست پرنده خودداری کنید. سپس هفت هویج را پوست کرده و به صورت ریز شده در ظرفی بریزید. سپس با دو قاشق چایخوری نمک همراه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
در مرحله بعد ، شش عدد فلفل دلمه را همراه با نصف فلفل قرمز رنده کرده و برای استفاده بعدی در ظرفی آماده کنید. سپس یک پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه تفت دهید تا زرد شود. سپس مرغ هایی که تکه تکه کرده اید را به پیاز اضافه کنید و بپزید تا رنگ به دست آید. سپس به مرغ ها نصف فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و مخلوط کنید.
پس از آن ، زیر های مرغ را با مرغ پر کنید. سپس هویج های یخ زده و ریز شده را اضافه کرده و یک لیوان آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و آن را در حدود 40 دقیقه بپزید تا هویج ها نرم شوند. در این مرحله یک قاشق غذاخوری از روغن را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا روغن به طور مساوی توزیع شود. غذای شما حاضر و آماده سرو شدن است. شما میتوانید این غذا را با نان یا برنج سفید سرو کنید.
طرز تهیه ی فلفل دلمه در مرغ با هویج
فلفل دلمه نوعی غذای ارمنی است که با حشرهخوار و آرد سفید و سیاه به صورت دانههای کوچک ساخته میشود. این دانهها سپس با سبزیجات و گوشت یا مرغ ترکیب میشوند و در پایین قوری به صورت سرخ شده سرو میشود. در اینجا طرز تهیهی فلفل دلمه در مرغ با هویج را به شما آموزش میدهیم.
مواد مورد نیاز:
- 2 عدد فلفل دلمه
- 2 عدد چندر
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد هویج
- 1 عدد مرغ
- نمک، فلفل، زعفران، روغن
طرز تهیه:
1. پیاز را خلال کنید و در روغن تفت دهید، هنگامی که طلایی شد هویج را هم اضافه کنید و تفت دهید.
2. فلفل دلمهها را در یک قابلمه با آب جوش و نمک به مدت 20 دقیقه بپزید تا نیم پخت شوند.
3. چندرها را در اب غلیظ نمک بجوشانید، پوست آن را گلبخوری کنید و تفت دهید.
4. مرغ را بپزید و با 2 قاشق روغن تفت داده و با فلفل، نمک و زعفران مزه دهی کنید.
5. فلفل دلمه ها را از آب برداشته و به همراه چندر نیم پخت و سبزیجات دیگر به مرغ اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید.
6. آن را در قابلمه ای که به روغن پخته شده کمی تفت داده و روی آن ریخته و به مدت 1 ساعت درون پختگاه پخته شود.
7. بعد از پختن، آن را با سبزیجات و یا نان تازه سرو کنید.
این غذای بسیار خوشمزه و سالم است و روش تهیه آن نیز بسیار ساده است. از این غذا میتوان به عنوان یک غذای اصلی در میان وعده ها و نیز در فارغالتحصیلی ها و میهمانیها استفاده کرد.
طرز تهیه ی هویج در مرغ با هویج و فلفل دلمه
تشکیل این غذا از دو قسمت مهم تشکیل شده است که اولین قسمت آن مرغ با هویج است. در این بخش، مرغ تهیه شده و به دو روش سرخ کردن و یا پخت با روغن حرارت داده میشود. هویج نیز در کنار آن قرار میگیرد و به صورت ریز خرد شده در هنگام پخت مرغ افزوده میشود. مزیت استفاده از هویج در این غذا، افزایش مقویت کننده برای سیستم ایمنی بدن و همچنین حفظ قلب و عروق است.
دومین قسمت این غذا فلفل دلمه است. فلفل دلمه، از مواد اصلی این غذاست که به عنوان یکی از اصلیترین رکنهای آن عمل میکند. این ماده، در کنار هویج و پخت مرغ، به صورت خرد شده و به غذا افزوده میشود. فایده هایی که میتوان به خواص فلفل دلمه اختصاص داد عبارتند از افزایش قدرت بینایی و سرکشی، کاهش درد مفاصل، کمک به پایداری وزن و کسب نیروی ضروری برای موقعیت های فیزیکی ورزشی.
از طرفی، با همکاری هویج و فلفل دلمه، طعم خوشایندتری نیز به این مهمانی داده میشود و این جمع بندی مرتبطی است که محض نکته خواستیم به آن اشاره کنیم.