طرز تهیه ی مربای پرتقال کامکوات

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی مربای پرتقال کامکوات

مربای پرتقال کامکوات یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین مرباهایی است که در میان انواع مرباها وجود دارد. این مربا با استفاده از پرتقال‌های کامکوات و شکر تولید می‌شود. این روش تهیه باعث می‌شود که مربایی با طعم خوشمزه و بوی دل‌نشین تولید شود که مورد علاقه اکثر افراد قرار گرفته است.

برای تهیه این مربا ابتدا پرتقال‌های کامکوات را با آبکشی کردن و شستشوی دقیق، به شکل ریزرنگ خرد می‌کنیم. سپس این پرتقال‌ها را در دستگاه آسیاب پوست کن به تعداد کمی بندازیم تا همه پرتقال‌ها به درستی خرد شوند. پس از این مرحله، پرتقال‌های خردشده را در یک ظرف قرار می‌دهیم و برای شکرزدایی آن ها، شکر را به همراه آب به آن‌ها اضافه می‌کنیم و مدتی خوب آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً حل شود.

سپس، آن را روی حرارت قرار داده و بعد از جوشاندن آن با آهستگی مخلوط می‌کنیم و از مایع گرفته شده، میربایی با ماندگاری طولانی دوران می‌سازیم. پایان کار، مربای تازه ساخته شده را در یک ظرف شیشه‌ای که دهن آن کاملاً بسته شده، قرار می‌دهیم تا حداقل برای یک هفته در یخچال نگهداری شود. به دلیل وجود پرتقال کامکوات در این مربا، طعم و مزه بی‌نظیری خواهد داشت که شما و آشنایان شما را متعجب خواهد کرد.



مربای پرتقال کامکوات چگونه درست می‌شود؟

برای تهیه مربای پرتقال کامکوات، ابتدا مواد لازم را آماده می‌کنیم. برای این کار به برداشت پرتقال کامکوات نیاز داریم، درصورتی که پرتقال کامکوات در دسترس نباشد می‌توان از پرتقال های معمولی استفاده کرد. سپس به مقدار یک کیلوگرم پرتقال را میشوییم و به شکل نازک و دایره‌ای آن‌ها را برش می‌دهیم. پوست پرتقال را جدا می‌کنیم و خالص می‌کنیم.

در مرحله بعدی، پرتقال ها را در یک قابلمه مناسب انتخابی قرار میدهیم و قابلمه را به روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس ۱۵۰ میلی لیتر آب به خمیر پرتقال اضافه کرده و مدتی نیمه پوشانده بگذاریم. بعد از آن ۱.۵ کیلو قند به آن اضافه کرده و تازه کرده را با پرتقال ها مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت پایین قرار میدهیم. در این هنگام اگر به شکل لکه‌های شفاف شده بوده بهتر است با چوب آباییده یا با جگر که به روشن شدن کمک می‌کند، دور هم بزنید تا مربا بدون برفک شدن پخته شود.

ٌحینی که داریم مربای خودمان را پخته می‌کنیم، سایه‌های پرتقال داخل مربا باید خشک شوند و هرگاه این اتفاق افتاده، مربا را از روی آتش برداشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید قابلمه را به هوا خنک شود. بعد از این برای حفظ مربا چند قطره آب لیمویت را به خمیر تازه ریخته و قابلمه را درجای خشک و تاریک نگه میداریم.

حالا مربای پرتقال کامکوات خانگی شما آماده شده و میتوانید از آن در خانه لذت ببرید و یا به عنوان هدیه به دیگران هدیه دهید.



طرز تهیه ی مربای پرتقال کامکوات با استفاده از شیرین کننده طبیعی

تهیه مربای پرتقال کامکوات با استفاده از شیرین کننده طبیعی، یکی از بهترین روش‌ها برای ایجاد یک خوراک لذیذ و سالم است. برای شروع، تولید مربا به کمک شیرین کننده‌های طبیعی، می‌تواند نوعی گزینه سالمتر برای استفاده از شکر سفید باشد. در این روش، از شیرین کننده‌ها مثل عسل، شیرین کننده افزودنی دار و یا سرکه میوه استفاده می‌شود.

در ابتدا، برای تولید مربای پرتقال کامکوات با شیرین کننده طبیعی، مواد لازم شامل پرتقال کامکوات، شیرین کننده طبیعی و آب هستند. بهتر است از پرتقال‌های مرغوب و تازه استفاده شود. پس از شستشوی میوه‌ها، آن‌ها را به صورت تکه تکه یا تر شده به همراه شیرین کننده طبیعی و آب، در قاب یک قابلمه بریزید.

سپس، قابلمه را روی حرارت متوسط به یکباره آغاز کنید تا خلوص رنگ پرتقال حفظ شده و طعم طبیعی آن نیز حفظ شود. بعد از این مرحله، حرارت را کاهش داده و در مدت زمانی صحیح (به طور معمول حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت بسته به مقدار پرتقال) بگذارید تا مربا به صورت صاف و کرم درست شود.

در نهایت، پرتقال‌ها را با استفاده از یک سرنگ نگهداری کرده و آن را به ظرف‌های تمیزی که در پیشینه نگین شسته شده‌اند ریخته و ۱۵ دقیقه روی میز قرار دهید تا سرد شوند. در نهایت، ظروف را با مهارت و دقت بسته و در محیط خشک و سرد نگهداری کنید و از مربای خود لذت ببرید!



آموزش ساخت مربای پرتقال کامکوات با مواد ارگانیک

پرتقال، یکی از میوه‌هایی است که اغلب در فصل زمستان در بازارها قابل دسترسی است و مربای آن همواره جزو خوراکی‌های محبوب و سالم برای بسیاری از افراد محسوب می‌شود. با استفاده از مواد ارگانیک، می‌توان به ساخت مربای سالم تری رسید که برای سلامت بدن بهتر است.

برای ساخت مربای پرتقال کامکوات کمترین تعداد مواد لازم استفاده شده است و از آن جمله می‌توان به پرتقال، برگه‌ی زعفران، شکر و آب اشاره کرد. برگه‌ی زعفران باعث تغییر رنگ مربا به سمت زرد شده و در کنار طعم دلپذیر، با استفاده از آن، مربای پرتقال را به یک محصول درجه یک نگه می‌دارد.

در این مربا، از شکر قند سفید استفاده نشده است و به جای آن از شیرین‌کننده‌ ی طبیعی یعنی سیروپ خرما و آب مرجان استفاده شده است که باعث شده سطح قند در محصول پایین تر از حد معمول باشد. در ضمن، اگر شما دوست دارید آب مرجان را آماده نکنید، می‌توانید به‌جای آن، از شکر قند قهوه‌ای استفاده کنید.

برای شروع، پرتقال را بشویید و آن‌ها را خرد کنید. سپس آن‌ها را به ظرف مناسبی اضافه کرده و با برگه‌ی زعفران خوبی به‌هم مخلوط کنید. در ادامه، آب را به آن‌ها اضافه کنید و همراه با شکر برای ٣٠ تا ٤٠ دقیقه اجازه بدهید تا پرتقال کاملا نرم شود و شیرینی از آن جذب شود. سپس مخلوط را به‌راحتی در قابلمه گذاشته و بذارید نصف ساعت دیگر دم کند.

منتظر باشید تا برخی از آب‌ها به صورت بخار بالا برود و سپس آن را از حرارت بکشید. یک بار دیگر، مخلوط را بیش از ٢٠ دقیقه دیم کنید تا مربای پرتقال به‌درستی ضخیم شده و همهٔ مواد متراکم شده باشند. در دمای اتاق، خنک و در یخچال نگهداری کنید. این مربا بهتر است در بطری‌های درشت تر نگهداری شود، برای مدت کوتاهی در دمای اتاق و آن­ها را برای مقرون به صرفه مناسب کنید.



مربای پرتقال کامکوات خانگی با دستور پخت استثنایی

مربای پرتقال کامکوات یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که در فصل زمستان می‌توانید تهیه کنید. این نوشیدنی بسیار ملایم، عطری و خوشبو درست مانند پرتقال طعم‌دار می‌باشد. اگر شما هم به دنبال یک دسر سالم و خوشمزه هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا مربای پرتقال کامکوات را درست کنید. در ادامه با روش‌ پخت مربای پرتقال کامکوات خانگی آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

- گوشت پرتقال کامکوات ۳۰۰ گرم

- شکر ۳۰۰ گرم

- آب لیمو ترش (نصف لیوان)

- آب یک لیوان

- دسته بندی بنفشهای تازه

روش تهیه:

۱. مربای پرتقال کامکوات را با ابتدا شستن پرتقال ها و پوست گرفتن آن ها شروع کنید.

۲. پوست پرتقال ها را ریز کرده و درون دسته بندی بنفشهای تازه قرار دهید.

۳. آب لیمو ترش، آب و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر تازه شده و محلول شود.

۴. مربای پرتقال کامکوات را همراه با پوست های پرتقال معطوف به مخلوط شکری کنید.

۵. تکیه یک خنجر به گوشه قابلمه و محتویات را تاجیکستان و یا همانی ۲-۳ ساعت بپزید تا وقتی آب پرتقال کامکوات بمیرد.

۶. پس از شکستن همه پرتقال ها، به همراه محتویات اضافی، مانند پوست، به کاهگل تبدیل شود.

۷. بعد از استخراج محتویات، سریعا آن را به جای خنثی میکشیم و به صورت مربای نام کامکوات در یخچال نگه داریم.

در نهایت، شما یک مربای پرتقال کامکوات بسیار خوشمزه و بدون مواد شیمیایی خواهید داشت. مربای پرتقال کامکوات را می‌توانید به همراه تست سنتی تورت یا پخت کیک، خوردن با نان و کره لذیذ و حتی قبل از خوردن صبحانه استفاده کنید.



راهنمای تهیه ی مربای پرتقال کامکوات با استفاده از شکر قهوه ای

مربای پرتقال کامکوات با شکر قهوه ای یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین مرباهای سنتی ایرانی است. تهیه این مربا به سادگی و با استفاده از مواد ارزان قیمتی همچون پرتقال‌ها، شکر قهوه ای و آب ممکن است. در اینجا نحوه‌ی تهیه‌ی مربای پرتقال کامکوات با شکر قهوه ای را شرح می‌دهیم.

برای شروع، پرتقال‌هایی که انتخاب می‌کنید باید بهبودیافته و نرسیده به نیمه‌ی رسیدگی باشند. پس ابتدا پرتقال‌ها را خوب شسته و سپس خرد کنید. می‌توانید پوست آن‌ها را هم خرد کنید ولی در صورت نیاز می‌توانید آن‌ها را تمیز کنید.

بعد از خرد کردن پرتقال‌ها، آن‌ها را در حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در آب بگذارید تا نفوذ کنند. پس از آن، آن‌ها را به همراه آب آن‌ها در قدری بریزید و به مدت چند دقیقه بجوشانید. سپس آن‌ها را از روی حرارت بکشید و به آرامی شکر قهوه ای را به آن‌ها اضافه کنید. میزان شکر قهوه ای را باید به خواست خودتان تعیین کنید، بهتر است از مقدار کمتری شروع کنید تا بعداً با طعم آن آشنا شوید.

برای افزایش طعم و عطر مربا، می‌توانید برگهایی از نعناع تازه یا دم کرده به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن شکر، می‌توانید مربای پرتقال کامکوات با شکر قهوه ای را به مدت یک ساعت در دمای کم نگه دارید تا تمام طعم‌ها و عطرهای برجسته شود. بهترین روش برای نگه داشتن مربا در ظرف هواضدّه است، اما می‌توانید آن را در قوطی‌های پلاستیکی نیز نگهداری کنید.

مربای پرتقال کامکوات با شکر قهوه ای آماده خوردن است و همچنین می توان آن را در کنار پنیر و نان تازه نیز سرو کرد. پرتقال‌های تازه در این مربا عطر دل‌چسبی به آن اضافه می‌کنند و طعم آن را تلخ نمی‌کنند.

بعنوان نکته‌ای کلیدی، برای تهیه‌ی بهتر مربای پرتقال کامکوات با شکر قهوه ای، اگر پرتقال‌ها را به خوبی پختید حتماً چند ساعت زمان باید بگذرد تا بهبودیافته و به دستگاه گوارش شما نیز متناسب شود.



طرز تهیه ی مربای پرتقال کامکوات بدون شکر

مربای پرتقال کامکوات یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوبی است که در فصل پاییز و زمستان بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگرچه معمولاً مربای پرتقال با شکر تهیه می‌شود، اما می‌توان آن را بدون استفاده از شکر نیز درست کرد.

برای تهیه مربای پرتقال کامکوات بدون شکر، باید ابتدا مواد لازم را آماده کرد. شما به یک کیلوگرم پرتقال کامکوات، دو فنجان آب، نصف فنجان شیره خرما، دو قاشق غذایی عصاره نعناع و دو عدد بادام زمینی نیاز خواهید داشت.

ابتدا پرتقال‌های کامکوات را با آب شسته و خشک کنید و آن‌ها را سپس به قطعات کوچکی خرد کنید. سپس پرتقال‌ها را در قابلمه‌ای با آب روی حرارت بالا به جوش آورده و به مدت بیست دقیقه بپزید.

پس از گذشت زمان مذکور، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پرتقال‌های پخته شده را در مخلوط‌گری قرار دهید و تا چند بار خرد کنید تا موادی همچون پوست مرکبات به روغن پرتقال‌ها جذب شوند.

سپس عصاره نعناع و شیره خرما را به مخلوط پرتقال اضافه کنید و همه مواد را تا زمانی که مربا غلیظ شود، به مدت چهار ساعت و روی حرارت خفیف بپزید. در این مرحله، اگر می‌بینید مربا خیلی غلیظ شده است، می‌توانید با اضافه کردن آب آن را تقریباً به ویسکوزیته مورد نظر تانزمانی داده و بکشید.

در نهایت، پس از پخته شدن، مربای پرتقال کامکوات را در بطری‌های مناسب برای نگهداری ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این مربا علاوه بر اینکه خوشمزه و مفید است، بدون شکر بودن، مناسب برای افرادی است که به دنبال یک غذای سالم هستند.