طرز تهیه ی مربای سیب ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی مربای سیب ساده

برای تهیه مربای سیب ساده، نیاز به چند مواد اولیه دارید. این مواد شامل سیب تازه، آب، شکر، نمک، پودر دارچین و عصاره لیمو ترش می‌شود. برای شروع، سیب‌ها را بشویید و آن‌ها را با چاقو یا پوک کنید. سپس، سیب‌ها را به قطعات کوچک تری برش دهید.

در فرمول تهیه مربای سیب، کمی شکر و آب را در قابلمه بریزید و آن را بجوشانید. بعد از اینکه محلول شیرین شد، سیب‌های مقطع شده را به مخلوط شیرینی اضافه کنید و آن‌ها را به مدت حدود 15 دقیقه تهیه کنید. در این مرحله، می‌توانید عصاره لیمو ترش را به مخلوط اضافه کنید. این کار به خوبی به عنوان حفظ رنگ و طعم میوه ها انجام می شود.

در نهایت، اگر مایل به داشتن یک مربای سیب خنک و خوشمزه هستید، آن را در یخچال قرار دهید. می‌توانید از این مربای لذیذ به عنوان تزئینی برای تست، دسر، یا صبحانه استفاده کنید. بهتر است این مربا را در ظروف قابل حمل و هوا بندی شده نگهداری کنید تا پس از لذت بردن از آن به عنوان یک منبع ویتامین، با قابلیت مصرف کامل آن هرگز رها نشوید!



1. طرز تهیه ی مربای سیب ساده با استفاده از سیب تازه

برای طرز تهیه‌ی مربای سیب ساده با استفاده از سیب تازه، اولین گام برای شروع کار، تهیه‌ی سیب‌های تازه است. در این روش، بهتر است سیب‌های نسبتاً ترش و نرم را برای تهیه‌ی مربا انتخاب کنیم. برای شروع کار، سیب‌ها را باید پوست کنیم و به قطعات کوچک تقطیع کنیم.

سپس، قطعات سیب‌ها را به همراه شکر در قابلمه‌ای بزرگ قرار داده و با حرارت ملایم، آنها را تفت می‌دهیم. در این مرحله، باید دقت کنیم که آتش را خیلی بلند نکنیم، زیرا این می‌تواند باعث سوختن شکر و سیب‌ها شود.

پس از تفت دادن سیب‌ها، به آنها آب اضافه می‌کنیم و شاملرمزه كردن آن‌ها را شروع می‌کنیم. در این مرحله، می‌توان به دلخواه از ادویه‌هایی مثل دارچین و کارداموم استفاده کرد تا به مربای سیب عطر و طعمی خوشبو و خوش‌مزه بدهیم. مربای سیب را به مدت حداقل ۴۰-۵۰ دقیقه، به آرامی و با تخلیه‌ی بخار، در حرارت ملایم پخت می‌کنیم.

سرانجام، می‌توانیم مربای سیب را در بطری‌هایی بسته و با نگهداری در یخچال، برای مصرف در طول هفته نگهداری کنیم.مربای سیب با دارا بودن فیبر بالا، جذب چربی را کاهش می‌دهد و یکی از تنقلات سالم و خوش‌مزه است که می‌توان از آن در صبحانه و کاهش تمایل به خوردن شیرینی، استفاده کرد.



2. طرز تهیه ی مربای سیب ساده با استفاده از سیب خشک

مربای سیب از جمله خوراکی‌هایی است که با شیرین کردن سیب‌های فراسوده و خشک به دست می‌آید. این دسر سنتی در بسیاری از کشورها محبوب است و با چای یا نوشیدنی سرد همراه شده است. طرز تهیه‌ی مربای سیب ساده با استفاده از سیب خشک بسیار آسان و سریع است و می‌توان آن را در خانه با استفاده از چند مواد ساده تهیه کرد.

ابتدا برای تهیه‌ی مربای سیب ساده با استفاده از سیب خشک، سیب‌های خشک شده را به‌مدت حدود یک ساعت در آب گرم خیسانده، سپس با توجه به تعداد سیب‌هایی که قصد تهیه مربا دارید، آن‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید.

سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نصفی از سیب‌های خیس شده را درونش قرار دهید. بعد از آن شکر به میزانی که برای شیرین کردن سیب‌ها لازم است، روی سیب‌ها بریزید و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. سپس مواد را مخلوط کنید و قابلمه را بر روی حرارت بگذارید.

حالا باید مواد را تا زمانی که سیب‌ها کاملا طری شده و مربای سیب درست شده، بر روی آتش بگذارید. پس از آن نیز با دو قاشق شیرین‌کننده‌ی تان و خامه، مربا را مخلوط کنید تا به‌شکل مایل به سفت در بیاید. در نهایت مربای سیب ساده را به دلخواه، در ظروف مناسب پخش کرده و در یخچال قرار دهید تا ماندگاری آن افزایش یابد.



3. مرحله به مرحله تهیه ی مربای سیب ساده

تهیه‌ی مربای سیب یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین نوع مرباهاست. برای تهیه‌ی این مربا نیاز به چند مواد پایه داریم که در فروشگاه‌های محلی می‌توان آن‌ها را تهیه کرد. مواد اصلی برای تهیه‌ی مربای سیب شامل سیب، آب، قند، نمک، بادام زمینی و پودر دارچین می‌باشد.

مرحله‌ی اول در تهیه‌ی مربای سیب پوست کندن سیب‌ها و خرد کردن آن‌هاست. برای پوست کردن سیب باید آن‌ها را با یک چاقوی تیز پوست کنیم و سپس آن‌ها را به صورت نیمکره به صورت خرد کنیم. به طور معمول پیشنهاد می‌شود که سیب‌ها به صورت تکه‌های کوچک درآییند تا در تهیه‌ی مربا بهتر به کار روند.

مرحله‌ی بعدی در تهیه‌ی مربای سیب پختن آن‌ها با روشی خاص است. نیاز است قند و آب را در یک قابلمه به صورت آرام و ریخته‌وری آماده کنیم. سپس به مواد خردشده اضافه می‌کنیم و آن‌ها را با حرارت کم به مدت حدود یک ساعت می‌پزیم. برخی از مواد دیگری از جمله نمک و بادام زمینی نیز در این مرحله به مواد اضافه می‌شود.

در نهایت، پودر دارچین را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر مخلوط کرده و از روی حرارت برداشته می‌شود. مربای سیب بهتر است در شیشه‌های ضد گاز نگهداری شود تا بوته‌ی زودرس نکند. مربای سیب آماده‌ی مصرف می‌باشد و می‌تواند به همراه نان و پنیر صبحانه شما باشد.



4. برگزیدن بهترین سیب برای تهیه ی مربا

تهیه ی مربای خوشمزه و با کیفیت، نیازمند انتخاب بهترین و متناسب ترین سیب هاست. از آن جا که سیب در باغات متفاوتی کشت می شود، نوع و کیفیت سیب ها نیز متفاوت است. برای انتخاب بهترین سیب برای تهیه ی مربا باید به چندین عامل توجه کرد.

یکی از مهمترین عواملی که در انتخاب سیب برای تهیه ی مربا باید مد نظر قرار گیرد، اسیدیته ی سیب هاست. برای تهیه ی مربای خوشمزه، سیب هایی با اسیدیته ی بالا و قوام مناسب باید انتخاب شوند. با توجه به این معیار، انتخاب سیب هایی مانند جوناگلد، کریمسون کریسپ، هوبی، جانا سولد، و سیمیتاری خیلی مناسب هستند.

عامل دومی که در انتخاب سیب باید در نظر گرفته شود، قدرت محافظتی سیب هست. برای اینکه مربایی با طعم خوب و باکیفیت تهیه شود، نیازمند انتخاب سیب هایی با قدرت محافظتی بالا در برابر عفونت ها و بیماری های مختلف هستیم. سیب های رزالی، وودلنتم، چوبی اسمیت، و ایوا رد مناسب هستند.

عامل سومی که برای انتخاب سیب باید در نظر گرفته شود، نرمی یا سفتی سیب هست. در صورتی که سیب برای تهیه ی مربا بسیار نرم باشد، می تواند باعث شود که مربا شدت طعم خود را از دست دهد. از طرفی، سیب های بسیار سفت نیز باعث می شوند که خود در هنگام رند کردن به دسته های کوچکتر شکسته شوند و باعث تلخی مربای تولیدی شوند. بهترین سیب های مناسب برای تهیه ی مربا، سیب هایی مانند گولدن دلیشیوس، فوجی، جونی گالا، گالا، هولندی و هاته برنتچ مناسب هستند.

در نهایت باید گفت که انتخاب بهترین سیب برای تهیه ی مربا، نیازمند دانش و تجربه ی کافی است. بهتر است در طول زمان با بررسی قیمت، کیفیت و خصوصیات سیب های مختلف، یک جدول حاوی اطلاعات کافی از تمامی سیب هایی که در بازار عرضه می شوند تهیه کرده و با توجه به نیازمندی های تولیدی خود، بهترین سیب را انتخاب کنید.



5. طرز تهیه ی مربای سیب ساده با استفاده از شکر سفید

مربای سیب یکی از محبوب‌ترین مرباهایی است که در بهار و تابستان در سراسر جهان تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد. مواد اولیه برای تهیه این مربا شامل سیب، شکر سفید و آب است.

برای شروع تهیه مربای سیب، بهتر است سیب‌ها را خرد کرده و قلب آنها را بدون بذر و پوست با چاقو یا قاشق جدا کنید. سپس سیب‌ها را با آب درون دیگ بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در دمای متوسط بپزید تا سیب‌ها نرم شوند.

پس از پخت سیب‌ها، آب آنها را با استفاده از سیب‌ها به دیگی دیگر منتقل کنید و به آن شکر سفید اضافه کنید. سپس تا زمانی که شکر کاملاً حل شود، مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.

در مرحله بعد، سیب‌های پخته شده را به مخلوط شکری اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در حرارت ملایم و تقریباً درجه حرارت ۶۵ درجه سانتی‌گراد بپزید. اگر مایل هستید مربایی روان تر، می‌توانید کمی آب کمتری به مخلوط اضافه کنید.

نهایتاً پس از پخت مخلوط، مربای سیب را به صورت گرم در بطری‌های ضدعفونی شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید. با طعم و مزه‌ای مطلوب، شما می‌توانید به راحتی مربای سیب خود را در منزل تهیه کنید و از این خوراکی خانگی لذت ببرید.



6. طرز تهیه ی مربای سیب ساده با استفاده از شکر قهوه ای

تهیه مربای سیب با شکر قهوه ای یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین روش های تهیه مربا در جهان است. در این روش برای استفاده از شکر قهوه ای و بدون استفاده از شکر سفید، از مزایای زیادی برخوردار هستیم. این شکر ترکیبی از کرم رنگ قهوه ای و شکر قند معمولی است و دارای خواصی مانند طعم شیرین و نرمی می باشد.

برای تهیه مربای سیب با شکر قهوه ای، نسبت به شیوه های دیگر نیازی به استفاده از حداقل مقدار شکر است. ابتدا پوست سیب ها را بگیرید و از آنها خارج کنید، سپس آنها را خرد کرده و در یک قابلمه به همراه شکر قهوه ای و یک لیوان آب، به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

می توانید به این مخلوط چند عدد نوار پرتغالی اضافه کنید تا به طعم بیشتری رسیده و مطمئن شوید که سطح مربا آلودگی نکند. بعد از ده دقیقه، بر روی حرارت کم قرار دهید و تا زمانی که مواد تقریباً بدون آب شدن، همراه با هم مخلوط شود، آنها را هم بزنید.

مربا را به مدت 4 تا 5 دقیقه دیگر بجوشانید تا مطمئن شوید که تمام ژله درون مربای سیب رسیده به مرزهای خود و همه جا یکسان است. سپس، مربای سیب را در ظرف های گلی و گلدانی خود قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا خنک شود. با توجه به این که این نوع مربا خنک یا گرم میتواند استفاده شود، مناسب برای خوردن در هر فصلیست.