1. مربای آلبالو خانگی با استفاده از آبلیمو
مربای آلبالو یکی از خوشمزهترین و محبوبترین مرباهای خانگی است که به راحتی با استفاده از آلبالو و آبلیمو در خانه تهیه میشود. این مربا همچنین دارای خواص بسیاری است، از جمله کاهش التهابات، کاهش فشار خون، افزایش انرژی، تسکین درد عضلانی و افزایش سیستم ایمنی بدن.
برای تهیهی مربای آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را شسته و خشک کرده و سپس گلدسته آن را جدا کرده و خرد کرده و به مواد تهیه مربا اضافه کنید. برای تهیه مربای آلبالو، میتوانید از آبلیمو استفاده کنید. آبلیمو به عنوان یکی از مواد افزودنی مربا، به بهبود طعم و ماندگاری مربا کمک میکند. همچنین آبلیمو به عنوان یک ماده اسیدی، میتواند عملکرد حفظ شیرینی و رقیق شدن مربا را افزایش دهد.
برای تهیه مربای آلبالو با استفاده از آبلیمو، همهی مواد را در قابلمهای ریخته و آنها را با یک حرارت ملایم مخلوط کنید تا مربا بجوشد. سپس آن را آهسته برای بیست دقیقه پخت کنید تا به خوبی قوام بگیرد. پس از آن، آن را از روی حرارت بردارید و به یک ظرف مناسب برای ریختن و حفظ مربا منتقل کنید.
مربای آلبالو با استفاده از آبلیمو، میتواند در یخچال تا چند هفته حفظ شود و به عنوان یک تنقلات خوشمزه و سالم برای فصل بهار و تابستان مصرف شود. این مربای خانگی شیرین و ترش، میتواند به عنوان یک پوشش برای ترتها و کیکها یا بهصورت تنقلات خودمایه خوشعطر و خوشمزه برای صبحانهها و به عنوان یک غذای در حال حاضر مصرف شود.
2. طرز تهیه ی مربای آلبالو خانگی با استفاده از نبات
تهیه مربای خانگی با استفاده از آلبالو و نبات، روشی ساده و موثر برای تهیه مربا با طعم و بوی خاص است. نبات باعث افزایش قدرت شیرین شدن مربا و پرکردن آن میشود. برای تهیه این مربا، ابتدا باید آلبالو ها را بشویید و مغز آن ها را خارج کنید. سپس آلبالو ها را در آب جوش قرار دهید تا شیرین شوند.
در مرحله بعدی، به هر کیلو آلبالو حدود 700 گرم قند و یک کیلو نبات اضافه کنید. سپس همه مواد را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که مرکبات شروع به جوشیدن میکنند، آتش را کم کنید و اجازه دهید مربا با آرامی بجوشد و طعم کامل خود را پیدا کند.
حین پخت مربا بهتر است آن را بطور مرتب به هم بزنید تا جلوی ایجاد کرست برجای بماند. پس از 50 دقیقه تقریباً، از روی حرارت تخمیری نبات و همچنین قند در شیرینی مربا کافی خواهد بود و می توان مربا را از روی حرارت برداشته و در بستهبندی شیشهای قرار داد. با توجه به اینکه این مربای خانگی نگهداری شده نیست، بهتر است بشکه یا جاهای دیگری قرار دهید که آفتاب به آن نخورد و در محیط خنک نگه دارید. بنابراین با تهیه ی مربای خانگی با طعم منحصر به فرد آلبالو و نبات می توانید از خوراکی لذیذی برای صبحانه یا دسر خود لذت ببرید.
3. مربای آلبالو خانگی با استفاده از شیرین کننده های طبیعی
مربای آلبالو خانگی با استفاده از شیرین کننده های طبیعی یکی از خوراکی های خانگی محبوب است که به صورت سنتی تولید می شود. مورد علاقه بسیاری از افراد بوده و طعم تلخ و شیرین آن حس خاصی به ذائقه می دهد. برای تهیه این محصول فوق العاده، شیرین کننده های طبیعی مانند قند طبیعی، عسل و شیرینی نبات طبیعی به کار می رود.
برای شروع فرآیند تهیه مربای آلبالو خانگی با استفاده از شیرین کننده های طبیعی، آلبالوها را خرد کرده و با کمی شکر در قابلمه ریخته و برای مدتی بجوشانید. سپس شیرین کننده های طبیعی را به آن اضافه کنید و تا زمانی که مربا غلیظ شود و همه مواد در کنار هم مخلوط شوند، همه را با هم مخلوط کنید.
استفاده از شیرین کننده های طبیعی در تهیه مربای آلبالو خانگی به عنوان جایگزین سرشار از شکر سفید به عنوان شیرین کننده، به خوراکی نه تنها طعم لطیف و مطلوبی می بخشد بلکه نگرانی های را مربوط به دیابت را نیز کاهش می دهد. پژوهش های اخیر نشان می دهد که مصرف بیش از حد شیرینی مصنوعی باعث افزایش میزان قند خون و احتمال ابتلا به دیابت می شود. به خاطر همین، استفاده از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل، شیرینی نبات و چربی های سالم مانند روغن زیتون نیز برای تولید مرباهای خانگی و سایر تولیدات غذایی، بسیار مفید است. در نتیجه، تهیه مربای آلبالو با شیرین کننده های طبیعی، انتخاب هوشمندانه ای برای سلامتی و سلامت قلبی است.
4. طرز تهیه ی مربای آلبالو خانگی با استفاده از سرکه
مربای آلبالو یکی از خوشمزهترین ترشی دارای خواص بسیاری است که میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این مربا به روش خانگی بدون استفاده از مواد نگهدارنده و مصنوعی، با استفاده از مواد معمولی شامل آلبالو، سرکه، آب، برگ بو درخت و شکر درست میشود. در زیر روش تهیه مربای آلبالو خانگی با استفاده از سرکه آورده شده است.
مواد لازم:
- دو کیلو آلبالو تازه، انبه و بدون پوست
- یک لیتر سرکه سفید
- سه لیتر آب
- سه تا چهار برگ بو درخت
- شکر به میزان دلخواه
روش تهیه:
1- آلبالوها را شسته و خشک کرده و پوست آنها را بردارید.
2- آلبالوها را به همراه آب، سرکه و برگ بو در تابهای بزرگ قرار دهید، روی حرارت بالا قرار دهید و به جوش آمدن برسانید.
3- حرارت را پایین ببرید و تا زمانی که آلبالوها نرم شده و شیرین شدهاند، حدود یک تا دو ساعت بپزید.
4- برگهای بو را از تابه بیرون بیاندازید و خمیری کنید تا مرکبات آنها در مربا جا بیفتد.
5- مربا را از حرارت بردارید و به خنک شدن بگذارید، سپس شکر را اضافه کنید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا آب و مربا با هم ترکیب شوند.
6- فردا صبح، مربای آلبالو خانگی شما آماده طعمدار شدن و لذیذ شدن است.
با دستورالعمل ساده و تمام خانگی برای تهیه مربای آلبالو، میتوانید در کوتاهترین زمان ممکن یک خورشید خانهای را ذائقه کنید. استفاده از سرکه برای فرآیند اسیدی کردن مربا باعث می شود که مربای شما در طولانی مدت به سرعت فاسد نشود و طعم آن روشن باقی بماند.
5. مربای آلبالو خانگی با روش ابریشمی
مربای آلبالو یکی از محبوب ترین مربا های خانگی است که با استفاده از آلبالو تازه و انواع شیرین کننده های طبیعی مثل قند، عسل و شکر درست میشود. اما روش ابریشمی جزو روشهایی است که به وسیله آنها میتوان به بالاترین کیفیت ممکن در تهیه مربای آلبالو دست یافت.
در روش ابریشمی، برای پخت مربا از قاب داری ابریشمی استفاده میشود. قاب داری ابریشمی فضای داخلش را با آب پر میکنند و به شلوغی ترمز داده و دمای آب را به یک درجه خاص تنظیم میکنند. این فرآیند باعث شده که مواد خام در داخل قاب، تماماً همگن بشوند و مزیت این روش این است که نیروی فشاری که به مواد خام وارد میشود، باعث رنگ برابر و شفافیت در محصول نهایی میشود. به علاوه، با عدم استفاده از شیرین کننده های صنعتی، مربای تهیه شده از روش ابریشمی، طبیعیتر و بدون هرگونه مواد شیمیایی است.
برای تهیه مربای ابریشمی آلبالو، باید آلبالو ها را با آب برای چند ساعت خیس کرده و سپس آنها را به همراه شیرین کننده های طبیعی، مثل عسل، قند و شکر، در قاب ابریشمی قرار داد و بر حرارت قرار داد تا به مربایی شفاف تبدیل شود. پس از گرفتن مربای دلخواه، به صورت پخته فله ای در محیط هوایی یا در یخچال قرار داده و به مدت زمانی مشخصی انتظار میکشید تا به مرحله مناسبی از ترشی یا شیرینی برسد.
در نهایت، مربای آلبالو ابریشمی، یکی از خوشمزه ترین و خوش تهیه ترین مرباهای خانگی است که به دلیل استفاده از مواد خام طبیعی و فرآیند پخت منحصر به فرد، خیلی مورد پسند علاقه داران مربا قرار میگیرد.
6. طرز تهیه ی مربای آلبالو خانگی با استفاده از عسل
تهیه مربای آلبالو با استفاده از عسل، یکی از روشهای سالم و طبیعی برای تهیه مربای آلبالو در منزل است. این مربا غنی از ویتامینهای مورد نیاز بدن مانند ویتامین C و منبع عالی فیبر است. همچنین، عسل به عنوان جایگزین شیرینکننده کامل میتواند مربای شما را بهبود دهد، بدون نیاز به استفاده از شکر.
برای تهیه این مربا، ابتدا باید آلبالوها را بشویید، کُندههای آن را جدا کنید و آنها را به همراه عسل در قابلمه ریخته و بر روی حرارت بالا بگذارید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کاهش دهید و آن را برای 25 تا 30 دقیقه بجوشانید، تا آلبالوها نرم شوند و مربا به طعم مورد نظر شما برسد.
در ادامه، میتوانید مربایی را تدارک دهید که به آن عصاره ریحان اضافه شده است. برای تهیه این مربا خاص، به مواد اصلی (آلبالو و عسل) چند برگ ریحان تازه ریخته میشود. این عصاره تازه و خوشرنگ، مربای شما را ویژگیهای بیشتری بخشیده و آن را کاملاً شاداب میکند.
بعد از تهیه مربای خانگی آلبالو با عسل، میتوانید آن را در بطریهای پلاستیکی یا شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. میتوانید این مربا را به عنوان پخش کننده برای تست و یا مهمانیهای خود به کار ببرید. همچنین، این مربا برای تزئین معجنات و یا قلیان نیز به کار میرود. امیدواریم که مربای خانگی آلبالو با عسل و عصاره ریحان، برای شما لذت بخش باشد!