طرز تهیه ی ماکارونی با سس گوجه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی ماکارونی با سس گوجه

ماکارونی با سس گوجه یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با استفاده از مواد اولیه ساده و به راحتی تهیه می شود. برای تهیه این غذا بهتر است از ماکارونی های کوتاه مثل پنهه و شلیک استفاده کنید.

ابتدا باید ماکارونی ها را در آب جوش برای حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند و سپس آنها را به آبکش بریزید تا آب آنها خالی شود. حالا باید یک سس گوجه فرنگی تهیه کنید که برای تهیه آن به یک پیاز رنده شده، سیر خرد شده و گوجه فرنگی تازه نیاز دارید.

در تابه ای که دارای کمی روغن است، پیاز و سیر کمی سرخ شده و سپس گوجه فرنگی تازه را به آن اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سس تهیه شود. سپس به سس گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

حالا پنهه پخته شده را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا ماکارونی با سس گوجه کاملا آماده شود. برای تزئین و چشم‌پوشی، می توانید روی ماکارونی کناری گوشت گرد کنید و در ظرف سرو کنید. در نهایت، بهتر است این غذا داغ سرو شود و همراه با سالاد سبزیجات و نان تازه سرو کنید.



راهنمایی برای طرز تهیه ماکارونی با سس گوجه

چون ماکارونی یکی از غذاهای پرطرفدار در جهان است، طرز تهیه آن را اکثر خانواده‌ها در برنامه غذایی خود قرار می‌دهند. یکی از روش‌های شیرینی تهیه ماکارونی سس گوجه است که طعم و ترکیب خوبی با آن دارد. برای طرز تهیه آن موارد زیر را باید رعایت کنید:

مواد لازم:

• 400 گرم ماکارونی در قطرها (نیمه استوانه شکل)

• 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

• 400 گرم گوشت چرخ‌کرده

• 1 پیاز به اندازه متوسط، پوست کنده و رنده شده

• 2 حبه سیر، پوست کنده و رنده شده

• 1 پیمانه آب

• 1 پیمانه سس گوجه (می‌توانید داخل سوپرمارکت خریداری نمایید)

• نمک و فلفل سیاه طعم‌دهنده به میزان لازم

• ادویه‌های ایتالیایی (به‌طور دلخواه)

روش تهیه:

1- ابتدا ماکارونی را به مدت 10 الی 12 دقیقه در آب نمکی فوریت کنید تا پخته شود.

2- سپس با کمک بالن دو لایه، آب را از روی ماکارونی جدا کنید و آن را در کنار گذاشته و نوبت به تهیه سس می‌رسد.

3- در یک کاسه، سس گوجه‌فرنگی، آب، فلفل سیاه طعم دهنده و نمک را با هم ترکیب نمونه.

4- حالا در تابه، روغن زیتون، پیاز و سیر را به مدت 2 الی 3 دقیقه بطور ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

5- گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و با هم آن را به مدت 10 الی 12 دقیقه پخته شود تا کاملا باز شود.

6- سپس سس تهیه شده را به مواد تابه اضافه کرده و شامل ادویه‌های ایتالیایی، هم بخوبی مخلوط کنید.

7- همچنین، ماکارونی را به تابه اضافه کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید.

8- بعد از چند دقیقه، ماکارونی خاموش شده و آماده استفاده خواهد بود.

طرز تهیه ماکارونی با سس گوجه آماده است و می‌توانید آن را با رویکردی عالی به دوستان یا خانواده خود پیشنهاد کنید. همچنین، می‌توانید از ماکارونی تهیه شده در ماه رمضان برای شام استفاده کنید. به یاد داشته باشید که از مواد خام و پاک، طعم‌دهنده‌های متنوع و درکنار سس گوجه یک غذای شیرینی و خوشمزه تهیه کنید.



مواد لازم جهت تهیه ماکارونی با سس گوجه

برای تهیه ماکارونی با سس گوجه مواد لازم کنار هم قرار می‌گیرند تا غذایی لذیذ و ارزان باشد. برای شروع، لازم است که یک بسته ماکارونی را با پیش آمده روش آشپزی تهیه کنید. پس از آن، پایه این طبقه با اضافه کردن سس گوجه فرنی را بسط دهید.

برای تولید سس گوجه، لازم است که چند مواد از قبیل گوجه فرنگی، پیاز، روغن زیتون، نمک، فلفل، ورمیشلی و بوسیله آن، مایه‌های خود را ایجاد کنید. برای شروع، گوجه‌ها را خشک کنید و پوست آن‌ها را از بین ببرید. نیز پیاز را کوچک برش کرده و به سس اضافه کنید، پس از آن، تمام آن را به هم بزنید تا یک سس خوشمزه بسازید.

همچنین، شما می‌توانید ماکارونی با انواع حبوبات (مانند نخود فرنگی یا لوبیا) یا برش های سبزیجات تزئین کنید. پس از جمع آوری همه مواد، از جمله ماکارونی پخته، سس گوجه، حبوبات و سبزیجات، تمام آن‌ها را در یک کاسه مخلوط کنید. در نهایت، غذای خوشمزه و سالم ماکارونی با سس گوجه آماده شده‌است.



مراحل آماده‌سازی ماکارونی با سس گوجه

ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در جهان است که به راحتی در همه خانه‌ها قابل تهیه و تازه سرو می‌شود. برای تهیه این غذا با سس گوجه و لحظاتی که به دقت و احساس تازه و خوشمزه تخصصی شده است، مورد نیاز است تا پارامترهای خاصی را دنبال کرده و در مراحل آماده سازی دقت کنید.

مرحله نخست این است که باید ماکارونی را در آب جوش بریزیم. در این مرحله باید معین گردد که آب برای درست شدن ماکارونی کافی و نه بیشتر از حد مورد نیاز باشد. توجه به این نکته موجب می‌شود که دمای آب صحیح باشد و طولانی‌ترین زمان مورد نیاز برای آماده شدن ماکارونی مشخص شود. در این مرحله، فراموش نکنید که تمام آب را از ماکارونی خود لیت کنید تا به شکل درستی آماده شود.

در مرحله بعد، سس گوجه را آماده می‌کنیم. برای این کار، گوجه‌فرنگی را خرد کرده و به همراه فلفل سیاه، نمک، زیره و روغن در دیگی داغ می‌پزیم. زمان پخت سس گوجه باید این گوشته‌ها نرم شده و سس به رنگ قرمز و خوشمزه باشد. در مرحله بعد، ماکارونی آماده شده به سس اضافه شده و همگی مخلوط می‌شوند تا ماکارونی به خوبی و با طعمی خوشمزه در همراه با سس گوجه به سروی خود برسد.

در مرحله آخر، تکمیل کننده تطبیق غذای انتخابی‌تان، به علاوه نوشابه و نان خامه‌ای، غذایی خوشمزه و مغذی را برای خانواده و دوستانتان به روی میز بگذارید. البته در اینجا باید به این نکته عزیز دقت کنید که مصرف نان و نوشابه در مواقعی که نیاز است باشد بوده و به سلامتی همراهان شما آسیبی وارد نکند. به این ترتیب ماکارونی با سس گوجه در کنار صحبت‌های خوب و دوستانه از غذای خوشمزه و شادکننده سرو شده و حال خوب شما و همراهانتان را افزایش می‌دهد.



طرز تهیه سس گوجه برای ماکارونی

سس گوجه یکی از پرمصرف ترین سس‌های پخت و پز است که خیلی از آشپزها به طور مرتب از آن در حضور مهمانان استفاده می کنند. این سس معمولاً به عنوان همراه ماکارونی سرو می شود و امروزه در اکثر رستوران های ایرانی یافت می شود.

برای تهیه سس گوجه برای ماکارونی، ابتدا باید چندین گوجه را با آب برای چند دقیقه جوش بدهید تا پوست آن ها به راحتی جدا شود. بعد از جدا شدن پوست گوجه، آن ها را خرد کنید و زیر شعله ملایم قرار دهید تا آب گوجه به همراه مقدار کوچکی نمک و فلفل به مدت حدود نیم ساعت جوش بخورد.

پس از آماده شدن گوجه، باید آن ها را از روی حرارت بردارید و به آن یک قاشق سس نخودی، یک قاشق عسل، یک قاشق کوچک روغن زیتون، یک قاشق کوچک خلال سیب، یک قاشق سوپ گوشت و گلابی، یک قاشق علائقی، یک قاشق عصاره لیمو و دو سیر رنده شده را اضافه کنید.

سپس تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک سس یکپارچه شود و به تهیه ماکارونی های پخته شده اضافه کنید. تهیه سس گوجه برای ماکارونی باعث می شود که ماکارونی خود بوی خوشبویی از به هم ریختن سس و مزه خوشمزه ای به خود بگیرد که نظر همه را جلب کند.



شرح روند پخت ماکارونی

ماکارونی غذایی بسیار محبوب و مشترک است که در بسیاری از شهرها و کشورها سرو می‌شود. برای پخت ماکارونی ابتدا باید آب را به جوش درآورید. سپس نودل های ماکارونی را به داخل آب جوش بیفکد و به مدت ۷-۸ دقیقه بپزید تا نودل ها کاملا پخته شوند.

برای جلوگیری از چسبیدن نودل ها به هم، باید در حین آشپزی با کمک چنگال، آن ها را مخلوط کنید. در هنگام پخت ماکارونی، باید مواظب باشید که آب نیمه پخته را از داخل قابلمه خارج نکنید، زیرا این آب می‌تواند در زمان ساخت سس مورد استفاده قرار گیرد.

بعد از پخت نودل ها، آن ها را در آب سرد بیفکت و به گونه ای مخلوط کنید که از یکدیگر جدا شوند. سپس می‌توانید ماکارونی را با سس خود دلخواه مخلوط کرده و سرو کنید. سس ماکارونی می‌تواند به شکل الفردو یا سس قرمز ساده یا سس ریحان ساخته شود. همچنین می‌توانید از موادی مثل گوجه فرنگی، پیاز، حبوبات و مرغ برای تهیه سس استفاده کنید تا طعم آن را تغییر دهید.

در نهایت، ماکارونی سفید یا سیاه، بسته به نوع نودل ها استفاده شده، شاداب و خوشمزه می‌شود. با افزودن سبزیجات و پنیرالی به آن، غذایی مغذی و سالم برای خانواده یا مهمانی شما فراهم می‌شود.



نکاتی که حتما باید در طی تهیه ماکارونی با سس گوجه رعایت شود

تهیه ماکارونی با سس گوجه یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین دستورات پخت در سطح جهان است. اگرچه این غذا در کلیت خود بسیار ساده است، اما برای رسیدن به نتیجه عالی و طعمی شیرین می‌توانید از چند نکته مهم استفاده کنید.

اولین نکته اهم، استفاده از ماکارونی بهترین کیفیت است. به دلیل اینکه ماکارونی مایعات را به خوبی جذب می‌کند، لازم است برای آشپزی از ماکارونی با کیفیت بالا استفاده کنید.

دومین نکته مهم، میزان آب به کار رفته در هنگام جوشاندن ماکارونی است. بهتر است در هنگام جوشاندن ماکارونی، آب بسیار زیاد به کار رفته و ماکارونی را با آب تمیز برای خنک کردن روشن کنید، تا پخته شدن ماکارونی را کامل بررسی کنید.

سومین نکته مهم، استفاده از مواد مختلف برای مرغوب کردن طعم سس است. برای بهتر شدن طعم سس گوجه، می‌توانید از سیر و پیاز سرخ شده، سبزیجات، روغن زیتون، شیرینی از جمله قهوه وارد شده استفاده کنید.

چهارمین نکته، زمان پخت ماکارونی در داخل سس است. بعد از جوشاندن ماکارونی در آب نمکی در یک قابلمه بزرگ، می‌توانید آن را به سس گوجه اضافه کنید و آن را در حدود ۵ تا ۷ دقیقه در هم بزنید. در انتها می‌توانید ماکارونی خود را با پیشنهادات شخصی خود تزیین کنید.