طرز تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده
برای تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده، ابتدا باید مواد شیرین را آماده کنید. برای این منظور، با چکیدن دو پیاز و سرخ کردن آنها در روغن ماش پلو را شروع کنید. پس از سرخ شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه کنید و خوب بپزید تا رنگی طلایی به خود بگیرد.
سپس، با افزودن فلفل دلمهای، رنگ و طعم بهتری به ماش پلو ببخشید. پس از مخلوط شدن فلفل با گوشت، با اضافه کردن ماش، آنها را نرم و خامهای کنید. پیازهای سرخ شده، شویده و روغنهای ماش پلو همچنین باید مخلوط شوند تا یکپارچه شوند.
با اضافه کردن نمک و آب به ماش پلو، به آن تعدادی ادویه دلخواه اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا مواد به هم مخلوط شوند. سپس با اضافه کردن برنج شسته شده، باید آن را به همراه ماش و گوشت مخلوط کنید و همزمان باید آن را روی حرارت قرار دهید.
همچنین، با اضافه کردن آب به آن و ایجاد حرارت، ماش پلو را خوبی بپزید و سپس با خوراک لذیذ کردن آن، طعمی بینظیر به دست بیاورید. با اضافه کردن برنجی سرخ شده با زعفران به ماش پلو، محصول نهایی خود را زیبا و خوشرنگ کنید.
در نهایت، میتوانید از گوجهفرنگی و خیارشور، به عنوان نوشیدنی مناسب به همراه ماش پلو استفاده کنید. به این ترتیب، طعمی فوقالعاده از این خوراک به دست میآیند و همه افراد دوستدار ماش پلو از این خوراک لذیذ لذت خواهند برد.
مرحله به مرحله تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده
تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده از جمله غذاهای سنتی ایرانی است که با ترکیب ماش و گوشت چرخ کرده و به همراه چند ماده اولیه دیگر ، طعم و مزهی بسیار خوبی را به غذا میبخشد. در این رسمیت فرآیند تهیه این غذا را به شما توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده عبارتند از ماش (سبز یا شکری)، برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن، نمک، فلفل سیاه و زعفران.
در قدم اول ماش را شسته و در آب جوش حدود 40 دقیقه آبکشی کرده و پس از این مرحله آن را به همراه برنج در ظرف مناسب مانند قابلمه بریزید و آن را با آب گرم پوشیده و روی حرارت زیاد قرار دهید. سپس آب آن را به مقدار لازمی که برای پخته شدن برنج لازم است به آن اضافه کرده و یک ساعت دیگر بگذارید تا برنج پخته شود.
در مرحله بعد، پیاز را رنده کرده و در روغن داغ سرخ کنید و به همراه گوشت چرخ کرده اضافه کرده و بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس زعفران را در کمی آب گرم حل کرده و به آن اضافه کنید.
در مرحله آخر، آماده شده گوشت و پیاز را به ته برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس قابلمه را پوشیده و به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی حرارت کم قرار دهید تا عطر و طعم غذا به خوبی به هم مخلوط شوند و ماش پلو با گوشت چرخ کرده آماده سرو شدن میباشد. این غذا را میتوان با یک سالاد ساده سرو کرد.
راهنمای خوب تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده
برای تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده ابتدا باید برنج را با آب و نمک یک ساعت خیس کنید و سپس درون قابلمه ای با حدود ۴ برابر حجم آب جوش بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا آب بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برنج را بپزید یا تا زمانی که برنج آماده شود.
در همین حین بهتر است گوشت چرخ کرده را درون یک ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن گوشت، پیاز را کوچک کوچک خرد کرده و آن را به گوشت اضافه کنید و همراه با گوشت به خوبی سرخ کنید. سپس لوبیا چیتی و نخودچی را به گوشت اضافه کرده و همراه با آن به خوبی مخلوط کنید.
بعد از چند دقیقه مخلوط کردن، ادویه های مورد علاقه مان را به آن اضافه کنید. بهتر است برای این منظور از ادویه هایی مانند زنجبیل، فلفل سیاه، کرفس و یا دارچین استفاده کنید. پس از این کار، سه بار میتوانید ترکیب گوشت با لوبیا و نخودچی را به مخلوط برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
در نهایت، میتوانید ماش پلو خود را با فلفل دلمه، خردل یا تخم مرغ تزئین کنید. از آنجایی که ماش پلو یک غذای سنتی است، اغلب با شیرینی جات و یا هندوانه همراه میشود. بنابراین، در صورتی که میخواهید ماش پلو خود را شیرین کنید، میتوانید از ادویه هایی مانند زعفران، شکر و یا عسل استفاده کنید.
طرز تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده در قابل توجه مبتدیان
ماش پلو یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که با ماش و برنج به همراه گوشت چرخ کرده تهیه میشود. در این طرز تهیه، برنج با ماش همراه میپزد و گوشت چرخ کرده که به آن افزوده میشود، به غذا نرمی و طعم خاصی میبخشد. در ادامه به توضیحات کامل و آسان برای تهیه این غذا میپردازیم.
مواد لازم:
- برنج: ۲ پیمانه
- ماش سفید: ۱ پیمانه
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- روغن مایع: به میزان لازم
- زعفران: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا باید ماش را برای ۲۰ دقیقهی خودرو کردن در آب خیساند. سپس ماش را در قابلمه با حجم کافی اب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. به آرامی ماش را میپزیم تا نرم شود. بهتر است خمیرهایی که در این فرآیند تولید میشوند را با چنگال جدا کنیم.
سپس باید پیاز را خرد کرده و در حدود ۵ دقیقه با گوشت چرخ کرده روی حرارت قرار دهیم تا پیاز به رنگ طلایی تغییر رنگ دهد. پس از آن، نمک و فلفل را به میزان دلخواه با گوشت مخلوط کرده و همه را با هم میزنیم.
در مرحله بعد، برنج را درون یک قابلمه با اب کاملاً تمیز شسته و سپس آن را با آب در حد دو برابر به همراه زعفران و نمک میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
پس از برخورداری از جوش آماده میشود و ماش به آن اضافه میشود. سپس با حرکات دست، ماش را در برنج مخلوط میکنیم و همه را با هم میزنیم. پس از آن روغن را به حداقل میزان مورد نیاز، در یک قابلمه داغ کرده و به آرامی گرم میکنیم. سپس مخلوط برنج، ماش و گوشت را به قابلمه ما منتقل میکنیم و روی آن روغن کمی بیشتر به آرامی میریزیم.
در این مرحله باید غذا را با حرارت بالا به مدت چند دقیقه تفت دهیم تا کمی خشک شود و شبیه یک کوفته شود. سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و روی در و تاب آهسته میگذاریم تا برنج بپزد و در آخر ماش پلو آمادهی سرو شدن میشود.
لذت بخش ترین طرز تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده
ماش پلو یکی از غذاهای بسیار محبوب در فرهنگ ایرانی است، که با طعم و مزه خوشایندی سرو میشود. تهیه آن به دو روش با گوشت و بدون گوشت انجام میشود. در اینجا نحوه تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده، یک لیوان ماش، یک و نیم لیوان برنج، یک پیمانه گوشت چرخ کرده، نصف پیمانه روغن، یک عدد پیاز، نمک و فلفل به میزان لازم است.
ابتدا پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید، تا گوشت سفت شود. بعد از آن ماش را به گوشت و پیاز اضافه کنید و دوباره همه را با هم تفت دهید.
سپس برنج را با آب سرد شسته و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آن را به آب پلو اضافه کنید. از دیگ دو شیشهای با مقداری روغن به عنوان زیرین استفاده کنید و ماش پلو را روی آن قرار دهید. در اینجا باید دقت کنید که آب پلو به مقداری بیشتر از حجم برنج باشد.
سپس دیگ را روی حرارت قرار دهید و ماش پلو را در دیگ به مدت پنج دقیقه بجوشانید. پس از آن نارنج های خشک شده را به ماش پلو اضافه کنید و دیگ را پوشانده و حرارت را کم کنید. به مدت یک ساعت دیگ را روی حرارت قرار دهید.
پس از گذشت مدت زمان، دیگ را از حرارت بردارید و ماش پلو را با یک قاشق چوبی به آرامی مخلوط کنید. سپس آن را روی سفره قرار دهید و با سبزیجات و ترشی خورشتی سرو کنید. بهترین روش برای سرو کردن آن، قرار دادن یک تکه نارنج روی سطح آن است. با این روش میتوانید یک ماش پلو بسیار خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از مزهی بینظیرش لذت ببرید.
طرز تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده برای شادی و سلامتی
ماش پلو با گوشت چرخ کرده در آشپزی ایرانی یکی از غذاهای سنتی و خوردنی پرطرفدار است که با توجه به مختلفیت ترکیبات آن در تهیه، یک غذای بسیار متنوع و خوشمزه به شمار میرود. این غذا غنی از پروتئین و کربوهیدرات بوده و در تقویت سلامت بدن کمک میکند.
برای تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده، در ابتدا باید ماش را برای حداقل دو تا سه ساعت خیساند تا در روند پخت آن سریعتر جوش بخورد. سپس بهتر است ماش خیس شده را در قابلمه با آب، نمک و دو قاشق غذاخوری روغن به مدت نیم ساعت بپزید تا کاملا نرم شود.
در مرحله بعد، بهتر است گوشت چرخ کرده را با سبزیجات همچون پیاز، روغن، سیر و فلفل داغ سرخ کنید و به ماش پیوند دهید. در این مرحله، بهتر است روی ماش پلاستیک بگذارید و ظرف را با یک قاشق یا سیخ به خوبی مخلوط کنید. سپس به منظور توزیع روغن به بهترین شکل، آن را به مدت ۲۰ دقیقه درون قابلمه قرار دهید.
تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده برای غذایی سرشار از مواد مغذی و تأمین سلامتی است. همچنین ترکیب سبزیجات، گوشت و ماش در این غذا باعث میشود که این غذا باطراوت و شادابی حضور موجود در بدن شما مرتبط باشد.