طرز تهیه ی عرق نعنا خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی عرق نعنا خانگی

برای تهیه ی عرق نعنا خانگی ابتدا باید نعنا را با آب بشویید تا کلیه ی آلودگی های آن کاملاً از بین برود. سپس نعنا را به صورت خشک کرده و برش های کوچکی از آن استخراج کنید.

سپس باید حدود 4 تا 5 فنجان آب را به جوش بیاورید و برش های نعنا را به آن اضافه کنید. سپس شعله را کم کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه آن را بجوشانید تا بوی نعنا به طور کامل در آب تبلور کند. سپس می توانید آن را از روی شعله بردارید و به خنک شدن بگذارید.

پس از خنک شدن، می توانید عرق نعنای خانگی خود را با استفاده از کمی زعفران و سرکه مخلوط کنید تا طعم و عطر آن را بیشتر کنید. در پایان می توانید عرق نعنای خود را در بطری های شیشه ای قرار داده و در یخچال نگهداری کنید تا به مدت چند هفته ماندگاری داشته باشد.



طرز تهیه عرق نعنا خانگی

برای تهیه عرق نعنا خانگی، ابتدا باید نعنا را با آب بشویید و سپس برگ‌های آن را از ساقه جدا کنید. سپس برگ‌های نعنا را با یک کیسه دهکده یا پارچه بزرگی درون قابلمه‌ای با آب داغ بریزید.

بعد از قرار دادن برگ‌های نعنا درون ظرف، ظرف را با دربی که دارای یک شیشه (بهتر است شیشه ضد حرارت باشد) بازویی می‌باشد، بپوشانید. سپس درجه حرارت ظرف را بشکنید و آن را همراه با شیشه روی حرارت متوسط یا بالا بگذارید.

بعد از حدود یک ساعت، شما می‌توانید برگ‌های نعنا را از داخل قابلمه خارج کنید و کسری شود. پس از سرد شدن، بهتر است عرق نعنا را ریخته و ظرف مخصوصی را برای نگهداری آن داشته باشید.

عرق نعنا خانگی دارای خواصی مانند تسکین درد مفاصل، رفع سرفه و تسکین تنفس نیز می‌باشد. همچنین، این عرق می‌تواند برای رفع سردرد، خشکی دهان و گلوی خشک، حالت تهوع و استرس، به عنوان دوچرخه و ریلکسانت استفاده شود.

در نهایت، عرق نعنا خانگی می‌تواند با یک قاشق شکر، با تقطیر برگ صمغ‌دار یا آب لیموتون بهبود یافته و با شکلی زیبا و خوشمزه سرو شود.



گرفتن نعنا از باغچه

گرفتن نعنا از باغچه همیشه یکی از آسان‌ترین و محبوب‌ترین کارهایی بوده که افرادی که دوست دارند طبیعت را فرا بگیرند یا به دنبال به دست آوردن مواد غذایی طبیعی هستند، انجام می دهند. نعنا، گیاهی خوش عطر با خواص دارویی بسیار زیاد است و در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های مختلف به کار می رود. در این مطلب، روش راهنمایی برای گرفتن نعنا از باغچه را شرح می دهیم.

ابتدا برای گرفتن نعنا انتخاب مکان مناسب از مهمترین مراحل است. برای رشد نعنا، مکانی با نور آفتاب کافی و خاک مرطوب بهترین شرایط را فراهم می کند. بهترین زمان برای برداشت نعنا در هر ساعتی از روزی است که خاک مرطوب است. بهتر است خاک را قبل از برداشت به خوبی آبیاری کنید. در واقع، برداشت نعنا در زمانی از روزی که شدت حرارت کمتر است، مانند صبح زود یا شام، بهترین گزینه است.

برای گرفتن نعنا بهتر است از یک قیچی تیز استفاده کنید. برش برگ های بیرونی وانمود کنید که برگ های نزدیک به خاک و کاملا سبز را حفظ کنید تا به رشد نعنا کمک کنید. از برداشت بیش از حد نعنا خودداری کنید، زیرا این می تواند رشد آن را وخیم تحت تاثیر قرار دهد. معمولا برگ های جوان تر و همچنین نزدیک به خاک، خوش عطرتر و طراوت بیشتری دارند.

بعد از برداشت نعنا، برگ های آن را به داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید و در یخچال قرار دهید تا تازگی بیشتری حفظ شوند. همچنین می توانید برگ های نعنا را سیخ کنید و در سایر غذاها و نوشیدنی ها به کار ببرید.

به عنوان نتیجه‌ی کلی، گرفتن نعنا از باغچه یک کار آسان و سرگرم‌کننده است که باعث آرامش و خوش بو شدن فضای اطراف می شود. با مراعات توصیه های گفته شده در بالا، می توانید به راحتی نعنا های خود را برداشت و از آنها در غذاهای مختلف خود بهره بردارید.



شستشوی نعنا

شستشوی نعنا روشی موثر و ضروری برای پاک کردن برگ ها و حفظ سلامتی گیاه است. نعنا گیاهی مفید است که در کشت و کار و مصارف آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه به طور معمول در آب و هوای گرم و مرطوب رشد می کند و برای برداشت برگ های نعنا، بهتر است در زمان صبح یا اوایل بعدازظهر انجام شود.

برای شستشوی نعنا، در ابتدا برگ های بیشتری را از گلدان یا باغچه جدا کنید و برگ هایی که به هر دلیلی خراب یا ناسالم هستند را حذف کنید. سپس برگ های نعنا را درون یک ظرف پر از آب خنک و تمیز قرار دهید و به آرامی حرکت دهید تا آلودگی ها و گرد و خاک از روی برگ ها جدا شود.

برای خشک کردن برگ های نعنا، از روش سوزن طرفی استفاده کنید. برای این منظور، نخ بینی را در داخل برگ ریخته و آن را به دقت جدا کنید. پس از جدا کردن برگ ها، آنها را با حجم کمی از دستشویی خشک کنید تا اضافه رطوبت از روی سطح آنها حذف شود.

همچنین بهتر است که پس از شستشو، برگ های نعنا را پیچیده در داخل حوله یا کاغذ توالت قرار دهید و سپس آنها را درون یک برگه کاغذ مخصوص بسته بندی گیاهان قرار دهید. با این روش، برگ های نعنا برای مصرف در آشپزی و دم کردن بهترین شکل ممکن را خواهند داشت.



خشک کردن نعنا

خشک کردن نعنا یک روش بسیار مفید برای ذخیره کردن این گیاه خوشبویی است. با خشک کردن نعنا، می‌توان آن را برای استفاده در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها ذخیره کرد. در اینجا می‌توانید چندین روش برای خشک کردن نعنا را بیاموزید.

یکی از روش‌های ساده برای خشک کردن نعنا، این است که بخش‌های بریده شده نعنا را بر روی یک توری ریخته و آن را در آفتاب خشک کنید. اما برای این که نعنا به درستی خشک شود، بهتر است از یک دستگاه خشک کن استفاده کنید.

برای خشک کردن نعنا با استفاده از دستگاه خشک کن، شاخه‌های نعنا را بریده و به صورت پخش شده روی سینی دستگاه قرار دهید. حداکثر دمای مدت زمان خشک کردن نباید از ۵۰ درجه سانتیگراد بیشتر شود. مدت زمانی که برای خشک کردن نیاز است، به میزان رطوبت هوای محیط، دما و ضخامت نعنا بستگی دارد. بعد از اینکه نعنا کاملاً خشک شد، آن را از دستگاه خشک کن خارج کرده و به شکل خرد شده در بطری یا جعبه‌ی ذخیره‌سازی قرار دهید.

با استفاده از این روش‌های ساده و آسان، می‌توانید نعنا را به درستی خشک کنید و آن را برای استفاده در طول سال ذخیره کنید. علاوه بر این، با خشک کردن نعنا، می‌توانید از خواص آن بهره‌مند شوید و از آن برای تهیه بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌های خوشبو استفاده کنید.



باز کردن عصاره نعنا

عصاره نعنا یا اسانس نعنا، یک ماده اسانسی است که از گیاه نعنا به دست می‌آید. به دلیل دارا بودن خواص دارویی وسیع، عصاره نعنا در صنایع پزشکی، آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای به دست آوردن عصاره نعنا، می‌توان از دو روش استفاده کرد: ذوب لیمونن موجود در برگهای نعنا و استفاده از بخار. در روش اول، برگهای تازه نعنا به داخل دستگاهی که شامل لیمونن و آب است قرار می‌گیرند و سپس با حرارت و فشار مناسب عصاره نعنا به دست می‌آید. در روش دوم، برگهای تازه نعنا به داخل دستگاه بخاری قرار می‌گیرند و این بخارها به کمک آب سرد از بخار گرفته می‌شود. سپس با عبور بخار از دستگاهی که شامل یک لوله فلزی و ماسه هست، عصاره نعنا به دست می‌آید.

استفاده از عصاره نعنا در آرایشی و بهداشتی ها به دلیل دارا بودن خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی‌کننده‌ی آن است. همچنین، در صنایع غذایی، عصاره نعنا به دلیل خواص مطهر و ضد باکتری بودن، در تولید محصولات غذایی به کار می‌رود. عصاره نعنا همچنین می‌تواند در تسکین دردهای سر و گردن و همچنین درمان علائم عفونت دستگاه گوارشی مفید باشد.

در نتیجه، باز کردن عصاره نعنا یکی از روش‌های حیاتی در به دست آوردن این ماده اسانسی ضروری است. به دلیل خواص دارویی و سلامتی آن، افراد بسیاری در سراسر جهان این ماده را مورد استفاده قرار می‌دهند.



افزودن شکر و آب به عصاره نعنا

عصاره‌ی نعنا به عنوان یکی از انواع عرقیات متعدد، به خصوص برای استفاده در داروسازی، طهارت نفسی، سر درد، تسکین تب و تسکین دردهای گوارشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از روش‌های مفید برای تقویت خواص دارویی این عصاره، افزودن شکر و آب به آن می‌باشد.

افزودن شکر به عصاره‌ی نعنا باعث می‌شود که میزان طعم شیرین و قابل قبول تر شود و همچنین موثرتر در تسکین درد و درمان سرماخوردگی شود. با این کار، در مقایسه با مصرف عصاره بدون شکر، خواص دارویی آن نیز تقویت می‌شود و مصرف توصیه می‌شود.

آب نیز برای افزایش خواص دارویی عصاره نعنا استفاده می‌شود. با افزودن آب به عصاره نعنا، میزان استاندارد آن اصلاح می‌شود و باعث می‌شود که عصاره یکنواخت‌تر شود، همچنین مزیت دیگر اضافه کردن آب به عصاره نعنا، این است که آن را قابلیت ذخیره سازی و استفاده طولانی‌مدت را افزایش می‌دهد.

در نتیجه با افزودن شکر و آب به عصاره نعنا، تا حدی خواص عصاره نعنا تقویت می‌شود که بخشی از نیازهای دیگر شخص را برطرف می کند. به همین منظور پیشنهاد می‌شود که عصاره نعنا همیشه با افزودن آب و شکر مصرف شود و مفید تر شود.