طرز تهیه ی شیرینی نخودچی خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی شیرینی نخودچی خانگی

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در هر سفره‌ای قرار می‌گیرد. تهیه این شیرینی ساده با مواد اولیه‌ای مانند نخودچی، شکر، روغن و نمک انجام می‌شود. در این مطلب به توضیحات کامل درباره طرز تهیه‌ی شیرینی نخودچی خانگی می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه‌ی شیرینی نخودچی خانگی شامل نخودچی خشک، شکر، نمک، روغن، آب و خمیر ترشی است. ابتدا نخودچی را در آب به مدت ۱۲ ساعت خیسانده و سپس آن را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش و نمک ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. سپس نخودچی را در ظرفی با نمک و روغن قرار داده و آن را درون فر گرم و پیش‌گرم شده (۱۸۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه پخته شود.

برای تهیه‌ی خمیر ترشی، دو لیوان آب را در قابلمه‌ای بزرگ قرار داده و آن را روی حرارت وسط قرار دهید. سپس دو قاشق غذاخوری سرکه، دو قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری بیکربنات سودا را به آن اضافه کنید و همزمان با هم آن را به صورت یکپارچه مخلوط کنید.

سپس بزرگترین تیکه نخودچی را از ظرف دربیاورید و آن را به صورت همگن با خمیر ترشی مخلوط کنید. سپس می‌توانید دارچین و زعفران به آن اضافه کنید و آن را به صورت کوچکترین شکل ممکن، مانند روغن تهیه کنید. سپس با استفاده از ماهیچه‌های دستتان محصول را شکل دهید و از آن پرسی برشی حاصل کنید. سپس شیرینی‌ها را روی برشی نهاده و آن‌ها را درون فر گرم و پیش‌گرم شده (۱۸۰ درجه سانتی گراد) برای ۲۵ دقیقه به مدت ۲۵ دقیقه پخت کنید. حال شیرینی نخودچی جا افتاده شما آماده‌ی سرو در جمع دوستان و خانواده می‌باشد.



مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده قابل تهیه است. برای تهیه این شیرینی، مواد زیر نیاز است:

- نخود چی: برای تهیه شیرینی نخودچی، باید از نخودچی که پیش از این خشک شده است، استفاده کرد. بسته به تعداد نخودچی هایی که قصد دارید تهیه کنید، مقدار آن را محاسبه کنید.

- شکر: شیرینی نخودچی به دلیل نبودن شیرینی طبیعی در نخودچی ها، با استفاده از شکر تهیه می شود. بسته به سلیقه شما و تعداد نخودچی هایی که قصد دارید تهیه کنید، می توانید مقدار شکر را تنظیم کنید.

- روغن: برای سرخ کردن نخودچی ها، از روغن استفاده می شود. بسته به میزان نخودچی هایی که قصد دارید تهیه کنید، مقدار روغن را تنظیم کنید.

- آب‌نبات: آب‌نبات به عنوان یکی از مواد اصلی شیرینی نخودچی استفاده می شود. این مواد به پایه قندی است و در تهیه شیرینی ها به شکل مایع استفاده می شود.

- آب: برای تهیه آب‌نبات می بایست از آب استفاده کرد. می توان آب را به میزانی تنظیم کرد که بتوان آب‌نبات با نرمی و جامد نشدن زیاد تهیه کرد.

- دارچین: برای تزیین و عطر دادن به شیرینی نخودچی، از دارچین استفاده می شود. دارچین را می توان در مراکز خرید خریداری کرد.

بهتر است این مواد را در دسترس داشته باشید زیرا برای تهیه شیرینی نخودچی کافیست تمام این مواد را داشته باشید و بتوانید به راحتی در خانه خود تهیه کنید.



طرز تهیه مخلوط نخود

طرز تهیه مخلوط نخود یکی از معروف‌ترین و بهترین غذاهایی است که در ایران سرو می‌شود. این غذا با استفاده از نخود، گوشت چرخ کرده و سبزیجات تهیه می‌شود و با مرغ مشوی و پیاز سرخ شده سرو می‌شود.

برای تهیه مخلوط نخود، در ابتدا نخود را به مدت حدود ۸ تا ۱۰ ساعت در آب خیس کنید تا طراوت خود را باز گرداند. سپس آن را در قابلمه به همراه پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل برای حدود ۴۵ دقیقه بپزید. در این مرحله گوشت چرخ‌کرده را با مقداری روغن در تابه سرخ کنید تا به صورت روغنی شود.

سبزیجات مورد نیاز برای تهیه مخلوط نخود شامل رب انار، خیار شور، لیموترش، ریحان، جعفری و ترشی‌های مختلف است. می‌توانید این سبزیجات را با هم ترکیب کرده و در کنار نخود و گوشت تابه‌ای برای حدود ۲۰ دقیقه پخته شوند.

در پایان، برای سرو کردن مخلوط نخود، می‌توانید آن را در بشقاب‌های فردی با مرغ مشوی و پیاز سرخ شده روی آن سرو کنید. همچنین می‌توانید از نان تازه و خامه به عنوان نوعی نوشیدنی در کنار آن استفاده کنید. با پختن مخلوط نخود با همه این مواد، شما می‌توانید یک غذای سالم و خوش‌مزه را برای خانواده و مهمانان خود آماده کنید.



طرز تهیه خمیر شیرینی نخودچی

تهیه خمیر شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که در سراسر ایران محبوبیت دارد. خمیر شیرینی نخودچی با ترکیبی از آرد، نخودچی، روغن، شکر و اسانس وانیل درست می‌شود. در ادامه به توضیح مراحل تهیه خمیر شیرینی نخودچی پرداخته می‌شود.

مرحله اول: نخودچی را به مدت شب انبار کنید تا نرم شود. سپس آن را با یک پارچه مرطوب پوشانده و به مدت یک روز دیگر نگهداری کنید تا مواد مضر از آن خارج شود.

مرحله دوم: نخودچی را در یک قابلمه بریزید و با آب‌سرد بپوشانید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و همراه با یک فنجان آب روی حرارت ارمغان بیاورید. دسته‌های نخودچی را بارها برای شل شدن بهم بزنید. پس از گذشت یک ساعت، آنها را در برابر چشم عدسی بررسی کنید. اگر عدسی در آنها خالی بود، نخودچی آماده است.

مرحله سوم: نخودچی شده را در یک مخلوط‌کن قرار دهید و تا رسیدن به یک مرطوبیت مناسب، پردازش کنید. حداقل پنج دقیقه برای پردازش استفاده کنید. یک صفحه مقوای برش نیز نیاز است تا حداقل 150 گرم نخودچی داشته باشد.

مرحله چهارم: آرد را با پودر سرخ کردن و پودر قند در یک میخانه دهید. سپس به آرد افزوده و به آهستگی مخلوط کنید. در این مرحله شکر، وانیل و روغن را نیز به مواد دیگر اضافه کنید. این مخلوط را به مرور به نخودچی اضافه کنید. حرکت دهید تا تمام مواد ترکیب شوند.

مرحله پنجم: به خمیر گوشتها که در قطر 2 سانتی متر قرار گرفته‌اند، فشار و فشرده‌سازی کنید تا قسمت های خمیر بر روی یکدیگر قرار گیرند. حداقل یک ساعت در یخچال به خمیر خود راحتی داشته باشید و به خودتان بگویید که زودتر از کارتان خسته نشوید.

مرحله ششم: غذا را درون فر درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد پخته و برای نصف ساعت در فر باقی بمانید. اگر اینطور نبود، قید خمیر روی شیشه همچنین می‌توانید آن را درون فروشگاه برای دکان داران پخته کنید. در نهایت، خمیر شیرینی نخودچی آماده است. می‌توانید آنها را با تنوعی از چیدن بر روی سفره، شیرین‌کننده در یک لیوان قهوه در کنار یک تست جدید خوردید.



راه اندازی دمای فر برای پخت شیرینی نخودچی

با سلام خدمت شما،

پخت شیرینی نخودچی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ایران محسوب می‌شود. برای پخت آن بهتر است از فر استفاده کنیم تا نتواند دمای پایین و باعث تخمیر شدن شیرینی شود. اما برای راه اندازی دمای مناسب باید مراحل زیر را دنبال کنیم.

اولین مرحله در پخت شیرینی نخودچی روشن کردن فر است. برای روشن کردن فر، از دکمه روشن-خاموش آن استفاده کنید و آن را به دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

در مرحله بعد، باید حدود یک تیم‌چه شیرینی نخودچی را روی سینی فلزی پخت و آن را داخل فر قرار دهید. در این مرحله باید فر را به مدت 20 تا 25 دقیقه باقی گذاشت تا شیرینی نخودچی آماده پخت شود.

در نهایت، شما می‌توانید شیرینی نخودچی پخته شده را از داخل فر خارج کنید و آن را به مدت حدود 5 دقیقه در داخل فر با گرمای پایین همراه با درب آن رها کنید تا کاملاً سرد شود.

در این پایانه، باید به این نکته توجه داشت که دمای پخت شیرینی نخودچی ممکن است با توجه به نوع فر متفاوت باشد و برای دستیابی به نتیجه بهینه، بهتر است ابتدا با آزمایش‌های مختلف برای پخت شیرینی نخودچی تا دما و زمان مناسب برای پخت آن را بیابید.



طرز تهیه شیرینی نخودچی با مربای خانگی

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که در تمامی مناطق کشور به شکل مختلف تهیه و مصرف می‌شود. این شیرینی با استفاده از نخودچی، شیر و طعم دهنده‌های مختلفی مانند کره، روغن و زعفران تهیه می‌شود. در این رسپی، مربای خانگی به عنوان تزئین و افزودن طعم به شیرینی نخودچی استفاده می‌شود.

برای تهیه شیرینی نخودچی، ابتدا باید نخودچی را از شب قبل خیس کرده و پس از آبکشی، آن را درون یک قابلمه حرارت داده و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را درون یک ظرف مخصوص نخودچی یا در یک قابلمه برای خنک شدن آن بگذارید.

پس از خنک شدن نخود، آن را به همراه شکر، کره، زعفران، وانیل و شیر به مخلوط کن بریزید و تا زمانی که مواد به صورت یکدست تبدیل شود، مخلوط کن را روشن کنید. بعد از تبدیل شدن مواد به صورت یکدست، تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید تا تخم مرغ در مخلوط جا بگیرد.

بعد از آماده شدن مواد، قالب شیرینی ترجیحاً با روغن چربی شده پوشیده شده و مواد داخل آن ریخته شود. سپس قالب شیرینی را درون فر قرار داده و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه پخته و سپس از فر خارج کنید و در حالت داغ یا سرد سرو کنید.

برای تزئین شیرینی، مربای خانگی را روی شیرینی بریزید و با دانه‌های پسته و خرما تزئین کنید. این شیرینی را می‌توانید با چای سبز یا چای شیرین سرو کنید. با ترکیب این دو، یک صبحانه خوشمزه و فوق العاده درست کرده‌اید!



طرز تهیه شیرینی نخودچی با شکلات استفاده از مواد افزودنی

شیرینی نخودچی با شکلات یک تنقلاتی پرطرفدار است که در ایران و کشورهای امتیاز دارای طرفداران زیادی می‌باشد. برای تهیه این شیرینی، از مواد اصلی نظیر نخودچی (یا کلوچه پاشم)، شکلات، آرد، بیکینگ پودر، کره، شکر و وانیل استفاده می‌شود. به دلیل عدم کافی بودناین مواد در بعضی از مواقع، از مواد افزودنی مانند روغن، شوینده، عصاره و افزودنی‌های مصنوعی استفاده می‌شود.

در ابتدا باید نخودچی را به اندازه کافی خرد کرده و در مخلوط‌کن یا آسیاب تکه‌های ناهموار آنان را به هم آمیزی پایدار برسانیم. سپس با اضافه کردن کره روی آن کار کنیم تا یک مایع نرم و بادوام حاصل شود. سپس با افزودن شکر، وانیل و بیکینگ پودر به مواد تهیه شده، از آن‌ها در ظرف پخت و پز استفاده کنیم.

برای تزئین این شیرینی می‌توانیم از شکلات به صورت ترکیبی، میرزایی یا فوریه استفاده کنیم که باعث می‌شود شیرینی ما ظاهری شیک و برازنده داشته باشد. همچنین در برخی از نسخه‌های این شیرینی از مغزه خراطی با طعم‌های مختلف، روغن پسته و بادام، خشکبار و انواع پودرهای طعم‌دهنده استفاده می‌شود که در نهایت باعث افزایش کیفیت طعم و عطر این شیرینی می‌شود.

لازم به ذکر است که مصرف زیاد مواد افزودنی در تهیه شیرینی نخودچی ممکن است در برخی موارد مضر باشد، به همین دلیل قبل از استفاده حتما به کیفیت مواد و عوارض آنان بررسی دقیقی انجام دهیم.