طرز تهیه ی سس گریوی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی سس گریوی

سس گریوی یکی از معروف‌ترین سس‌های اسپانیایی است که با نان پیتا یا ترتیلا خورده می‌شود. این سس به دلیل فواید غذایی بالا و طعم بسیار خوشمزه‌ای که دارد، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. در این مقاله قصد داریم تا به شما نحوه تهیه یک سس گریوی بسیار خوشمزه‌ای را به طور کامل آموزش دهیم.

ابتدا برای تهیه این سس، پیاز و سیر را خرد کرده و در ماهیتابه ای که پیشتر روغن داغ کرده ایم، تفت می‌دهیم تا رنگ آنها طلایی شود. در ادامه رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

بعد از اینکه تمام مواد درون ماهیتابه چرخید، به آن شیر خامه ریخته و با هم مخلوط کردیم. سپس نیمی از مقدار خرد شده ی بادام‌زمینی روی آن ریخته شده و به آرامی هم زدیم. با اضافه کردن دیگری از بادام ‌زمینی‌های خرد شده و بعضی از مواد خشک آن را برای ده دقیقه پخت کرده و زمانی که آن آماده شد، از آتش تخم کرده و سس را در بشقابی می‌ریزیم.

این سس گریوی می‌تواند به عنوان یک همراه بسیار خوشمزه برای نان پیتا، ترتیلا یا حتی برای غذاهای پرچرب خورده شود. با طعم بسیار نفرت‌انگیزی که دارد، حتماً شما نیز معشوق آن خواهید شد.



1- طرز تهیه ی سس گریوی با گردو

سس گریوی یکی از سس‌های محبوب و خوشمزه است که معمولاً با پیاز، سیر، فلفل قرمز و سبز، گردو و سایر ادویه‌ها و مواد مختلف تهیه می‌شود. اما در این مقاله، ما بر روی تهیه سس گریوی با گردو تمرکز می‌کنیم.

برای تهیه سس گریوی با گردو، ابتدا باید گردو را خرد کنید و در یک تابه به همراه پیاز و سیر که خرد شده‌اند، سرخ کنید. این ترکیب نباید به رنگ قهوه‌ای تاریک تبدیل شود، بهتر است این مواد را به حد سرخی قابل قبول و سبکی مناسبی سرخ کنید.

سپس باید چند قاشق غذاخوری از سس گریوی را درون تابه اضافه کنید و به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید و بعد از آن کره، فلفل سیاه و شور را به طور ملایم به ترکیب خود بیفزایید. یکی از مزایای استفاده از سس گریوی با گردو این است که این سس با غذاهای مختلف، از جمله غذاهای دارای ماهی و مرغ، و همچنین سبزیجات ست می شود و می تواند برای طیف وسیعی از غذاها استفاده شود.

سس گریوی با گردو دارای مزه خام، غنی و تلخی آرامی می باشد، که برای غذاهای گرم و سرد مناسب است. این سس می تواند به عنوان پر کننده و تزیین کننده روی آنوازی، سوپ، سالاد، ساندویچ ها و مخلوط کننده در غذاهای مختلف استفاده شود. با توجه به ویژگی های خوشمزه و خوشبویی سس گریوی با گردو، لازم است این سس را در فضای سرد و خشک انبار کنید.



2- طرز تهیه ی سس گریوی با آووکادو

سس گریوی با آووکادو یکی از سس های خوشمزه و منحصر به فردی است که می توان به راحتی در خانه تهیه کرد. این سس از ترکیب موادی مانند آووکادو، سیر، لیمو ترش و سبزیجات تازه تهیه می شود و طعم و مزه خود را به گوشه و کنار غذا ها می بخشد.

برای تهیه این سس باید یک آووکادو را با یک قاشق بزرگ سس مایونز، نصف یک لیمو ترش، یک حبه سیر، سه قاشق کنجد، یک قاشق کوچک عصاره لیمو و نصف فلفل سبز در پودر را مخلوط کرد تا تبدیل به پوره یکدستی شود. برای تنوع در طعم و مزه شما می توانید به این مخلوط یکمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

اگر می خواهید سس گریوی با آووکادو را برای سرو با سالاد ها به کار ببرید، شما می توانید به طور جداگانه با استفاده از ذرت، فلفل دلمه ای، ریحان، نعناع، نیشکر، سوخاری، پیازچه و غیره استفاده کنید.

بهترین روش برای نگهداری سس گریوی با آووکادو در یخچال است، به روز شدن سس به کاهش طعم و مزه آن خواهد رفت، پس در نظر داشته باشید که این سس بهتر است همان روز تهیه و مصرف شود.



3- طرز تهیه ی سس گریوی با پنیر فتا

سس گریوی (Griovay sauce) یکی از پرمصرف‌ترین سس‌ها در کشورهای اروپایی است. این سس برای ارایش غذاهای گوشتی، مرغی، ماهی، سبزی‌جات و ... استفاده می‌شود و در هر خانه‌ای یافت می‌شود. اما چگونه می‌توانیم سس گریوی با پنیر فتا تهیه کنیم؟

ابتدا باید مواد تهیه کنیم که عبارتند از: پنیر فتا (۲۰۰ گرم)، سیر (یک حبه)، زعفران (نصف قاشق چایخوری)، روغن (دو قاشق غذاخوری)، آب (یک لیوان) و نمک و فلفل سیاه به میزان مورد نیاز.

سیر را رنده کرده و به همراه روغن در قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیر طلايی شود. از روی حرارت آن را برداشته و زعفران را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. پنیر فتا را رنده کرده و به قابلمه اضافه کرده و به همراه آب، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. روی حرارت ملایم 15 دقیقه با هم مخلوط و پخته می‌کنیم.

سس گریوی با پنیر فتا آماده است و می‌توان به عنوان ارایشی برای غذاهای مختلف به کار برد. این سس به دلیل سادگی تهیه و طعم خوشمزه‌ای که دارد، بسیار محبوب است و در اکثر رستوران‌ها به عنوان سس اصلی سرو می‌شود.



4- طرز تهیه ی سس گریوی با سیر

سس گریوی با سیر، یکی از معروف‌ترین سس‌های مکزیکی است که به دلیل طعم لذیذ و ترکیب خوبی که با بسیاری از غذاها دارد، محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. این سس با استفاده از مواد اولیه‌ی ساده‌ای مانند تکه‌ی هویج، پیاز، شکر، روغن زیتون، سیر، فلفل قرمز، گیاهان خشک (نعنا، تخم‌کشک، زعفران) و نارسی با یک دستگاه بلندر تهیه می‌شود.

برای آماده‌سازی سس گریوی با سیر، ابتدا باید چند حبه‌ی سیر را خرد کرده و درون قابلمه قرار داد، سپس مقداری روغن زیتون بر روی سیر بریزید و آن را بر روی حرارت ملایمی بگذارید تا سیر طلایی شود. سپس مواد دیگری مانند تکه‌ی هویج، پیاز و فلفل قرمز را به همراه سیر در قابلمه قرار داده و آن‌ها را سرخ کنید.

حالا باید تمام مواد (سیر، هویج، پیاز و فلفل قرمز) را به هم اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. سپس یک قاشق چایخوری شکر، یک قاشق چایخوری نارسی و یک قاشق چایخوری تخم‌کشک را به آن اضافه کنید و مجدداً با هم مخلوط کنید. در نهایت، با استفاده از دستگاه بلندر، مواد را آرام‌آرام خرد کنید تا یک سس همگن و صاف به دست آورید.

در نهایت، سس گریوی با سیر آماده است و می‌توانید آن را با تنوع غذایی‌‌های مختلف، مانند کره برگر، کباب، سوخاری مرغ یا ماهی، سالاد و ... مصرف کنید. همچنین می‌توانید سس را به عنوان تزئینی برای شکمبه‌ی تاکو، بوریتو، کوسه-خیار و ... نیز به کار ببرید.



5- طرز تهیه ی سس گریوی با ماست و سیب زمینی

سس گریوی یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین سس‌های جهان است که برای پخت بسیاری از غذاها مانند کباب، ماهی‌، مرغ و.. استفاده می‌شود. این سس به صورت سفید رنگ بوده و از مواد اصلی چون ماست و سیب زمینی ساخته می‌شود. در این راهنمای آشپزی، 5 طرز تهیه سس گریوی با ماست و سیب زمینی را به شما معرفی می‌کنیم.

طرز تهیه ی اول سس گریوی با ماست و سیب زمینی این است که در ابتدا سیب زمینی را پوست کرده و رنده کنید. سپس آن را درون کتری بریزید و به همراه آب‌، پیاز، زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل همه را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه سیب زمینی کاملاً پخت، آن را از روی حرارت بردارید و با استفاده از یک میکسر، آن را به صورت یک خمیر آرام زده و به ماست خام اضافه کنید.

طرز تهیه ی دوم سس گریوی، ابتدا سیب زمینی را پوست کرده و آن را رنده کنید. به همراه شیر، نمک، فلفل، زردچوبه و سیر را به قرار داده و همه‌ی موارد را به هم بریزید. سپس تمام آن را در یک قابلمه برای حرارت دادن بگذارید و روی آن قرار دهید و همزمان آن را به هم بزنید و همه‌ی ترکیبات را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه ی سوم سس گریوی با ماست و سیب زمینی مشابه تهیه ی دوم است، با این تفاوت که پیاز را نیز به مواد تهیه شده اضافه می‌کنیم. پیاز را خرد کرده، درون یک قابلمه بریزید و نسبت به مواد قبلی همه‌ی موارد را درون آن بریزید. بعد از آن، تلاش کنید تا با همزمان زدن همه‌ی مواد و تقلیب کردن آن، سیب زمینی کاملاً پخته شود و از مواد حرکت کند.

طرز تهیه ی چهارم سس گریوی، به گونه ای است که سیب زمینی‌ها را پوست کرده و درون یک قابلمه قرار دهید. به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر و پیاز را بریزید و تمام موارد موجود را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و همزمان تمام مواد را با هم تقلیب کنید تا سیب زمینی کاملاً پخته شود.

طرز تهیه ی پنجم سس گریوی را به گونه ای انجام دهید که سیب زمینی‌ها را برش دهید و درون یک چنجال خرد کرده و به همراه ماست، نمک، فلفل، سیر، روغن زیتون و آب‌، تمام مواد را درون یک قابلمه بریزید و تمام موارد را تقلیب کنید تا سیب زمینی کاملاً پخته شود. بعد از آن، سس گریوی سفید رنگ خود را تحویل، آماده سرو و نوشیدن می‌کند.



6- طرز تهیه ی سس گریوی با ماهی تن

سس گریوی (Gribiche) یک سس فرانسوی است که برای سرو کردن با ماهی تن پیشنهاد می‌شود. این سس با ترکیبی از مواد اساسی مانند تخم مرغ، سیب‌زمینی، هویج، خردل و خیارشور تهیه می‌شود. سس گریوی در واقع یکی از سس‌هایی است که در تهیه غذاهای دریایی بسیار محبوب است و مزه‌ای خاص و شیرین دارد.

برای تهیه سس گریوی با ماهی تن ابتدا باید یک تخم مرغ را با دقت از سفیده آن جدا کرده و سپس سیب‌زمینی و هویج را در حجم یکی دیگر رنده کرده و به آن‌ها بعد از پختن به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند. سپس با استفاده از مخلوط کردنگر خردل، خیارشور، روغن زیتون، سرکه سفید و نمک، مواد رنده شده را اضافه کرده و بعد از غذایی در هم زده شده به هویج و سیب‌زمینی اضافه کنید.

در نهایت، بازهم مواد را با هم مخلوط کنید تا یک سس نرم و قابلمه‌به‌دست آورید و آن‌ را در یخچال نگه دارید تا خنک شود. برای سرو کردن سس گریوی با ماهی تن، ابتدا ماهی را درون ماهی‌گیر پخته و سپس بر روی صفحه پخت کرده و با سس گریوی سرو کنید. می‌توانید همچنین با اضافه کردن سس گریوی به سبزیجات و سالاد‌های خود، به آنان طعم خاصی بدهید و سرو کردن غذای خود را با این سس تنوع بخش کنید.