طرز تهیه ی سس مرغ برای زرشک پلو
سس مرغ یکی از سسهایی است که با انواع غذاها سرو میشود و یکی از مهمترین استفادههای آن در سرو با پلو است. در اینجا طرز تهیه سس مرغ برای زرشک پلو توضیح داده شده است.
ابتدا باید یک عدد سینه مرغ را پخته و خرد کنید و نصف فنجان پیاز را نیز خرد کرده و تفت دهید. سپس دو قاشق غذاخوری روغن سبزیجات را با هم مخلوط کرده و به تفت پیاز و مرغ اضافه کنید تا کمی کهربایی شود.
حالا باید یک و نیم فنجان عرق زرشک و یک قاشق غذاخوری از پودر زرشک را به مواد پخته شده اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه بماند. سپس یک فنجان شیر خامه را به مواد پخته اضافه کنید و به مدت ده دقیقه بماند. در نهایت تنها کافیست یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و فلفل به طعم دلخواه را به سس اضافه کنید و تمام.
از این سس میتوانید برای زرشک پلو و حتی پلوی سفید و مرغ استفاده کنید. سس مرغ حاوی ویتامین C و کاربردیهای زیادی در سلامتی دارد و همچنین طعم بسیار خوشمزهای دارد. با این طرز تهیه یک سس مرغ عالی برای زرشک پلو خود را درست کنید و این غذای لذیذ و خوشمزه را تجربه کنید.
راهنمایی برای تهیه ی سس مرغ مناسب برای زرشک پلو
سس مرغ یکی از سس هایی است که به همراه زرشک پلو بسیار خوشمزه و مورد علاقه قرار میگیرد. اما برای تهیه یک سس مرغ با طعمی خوشایند میتوانید از چند مرحله پیروی کنید.
اولین گام در تهیه سس مرغ، پختن مرغ است. برای این منظور میتوانید یک سینه مرغ را در دو قسمت تقسیم کرده و درون تابهای با روغن و پیاز کوبیده سرخ کنید. سپس به آن نمک و فلفل اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه بپزید.
در مرحله دوم، سس را تهیه کنید. برای سس مرغ مناسب برای زرشک پلو، میتوانید از شیر، یک قاشق سوپ خوری کره، دو قاشق سوپ خوری آرد و سرکه سفید استفاده کنید. در ابتدا، کره را در تابه ذوب کنید و آرد را با آن مخلوط کنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و همه چیز را به هم بزنید. در نهایت، سرکه را به سس اضافه کرده و همه چیز را خوبی آمیخته و به جا بزارید.
در مرحله سوم، به مرغ سرخ شده پیاز و سیر تفلین شده را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه بپزید. سپس سس تهیه شده را به مرغ اضافه کرده و همه چیز را به مدت یک دقیقه با هم مخلوط کنید. سس مرغ آماده است و میتوانید آن را با زرشک پلو سرو کنید.
سه روش تهیه ی سس مرغ برای زرشک پلو
سس مرغ یکی از سس هایی است که به راحتی می توانید با آن غذاهایی را تزیین کنید و به آنها طعمی دلپسند ببخشید. در این مقاله به سه روش تهیه سس مرغ برای زرشک پلو می پردازیم.
روش اول: تهیه سس مرغ با شیر تازه
برای تهیه سس مرغ با شیر تازه، ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و در یک تابه با روغن تفت دهید. سپس یک عدد سینه مرغ را به ریزی خرد کرده و با پیاز تفت داده و در ادامه آن را با شیر تازه یک لیوان و نمک، فلفل سیاه و زعفران به مدت 10 دقیقه به روی حرارت نرم تفت دهید. سس آماده شده را بر زرشک پلو بریزید و آن را تزیین کنید.
روش دوم: تهیه سس مرغ با ترشی
برای تهیه سس مرغ با ترشی، یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز به رنگ طلایی تغییر رنگ داد مرغ را به ریزی خرد کرده و با پیاز تفت دهید. سپس آن را با نمک، فلفل سیاه و ترشی به مدت 10 دقیقه به روی حرارت نرم تفت دهید. سس آماده را بر روی زرشک پلو ریخته و آن را تزیین کنید.
روش سوم: تهیه سس مرغ با پنیر
برای تهیه سس مرغ با پنیر، ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز به رنگ طلایی تغییر رنگ داد مرغ را به ریزی خرد کرده و با پیاز تفت دهید. سپس آن را با پنیر رنده شده، شیر تازه، سیر، سبزیجات تازه و نمک به مدت 10 دقیقه به روی حرارت نرم تفت دهید. سس آماده را بر روی زرشک پلو ریخته و آن را تزیین کنید.
با این سه روش تهیه سس مرغ، می توانید زرشک پلو خود را برای سفره خانواده بسیار شیک و خاص کنید.
سس مرغ برای زرشک پلو به سبک ایرانی
سس مرغ یکی از معروفترین سسهای استفاده شده در سفرههای ایرانی میباشد که به دلیل طعم و مزه خوبی که دارد برای پلوهای مختلف از جمله پلوی زرشکی به عنوان انتخابی مناسب شناخته شده است. جهت تهیه این سس، نیاز به موادی همچون گوشت مرغ، پیاز، روغن و ادویههای خاص مانند زردچوبه و زعفران میباشد.
ابتدا مرغ را با قدر کافی آب بپزید تا کاملا پخته شود و سپس آن را از آب بیرون بیاورید تا خنک شود. پس از آن، مرغ را با دستهای خود بریزید و به صورت ریز ریز خرد کنید. پیاز را هم به صورت خیلی ریزی خرد کرده و با روغن در دیگ مقوایی تفت دهید تا رنگش طلایی شود.
حالا ادویههای خاصی مانند زردچوبه، زعفران، فلفل سیاه و نمک به پیاز اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس مرغ و یک لیوان آب را به مواد اضافه کرده و آنها را در حرارت ملایمی پخته و مخلوط کنید. در آخر برای ایجاد غلظت لازم، کمی سرکه و شیر خامه را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا غلظت سس بیشتر شود.
و در نهایت، سس را با نظر ترجیحی به زرشک پلو اضافه نمایید و خوشبو و شیرینی عطر این سس به پلوتان ببخشید. سس مرغ برای زرشک پلو، نکته مهمی است که اگر خواستید میتوانید برای تزیین آن ترکیبی از زعفران و خلال پسته روی آن بپاشید و از زیبایی ظاهری آن نیز برخوردار شوید.
سس مرغ برای زرشک پلو با طعم شهرزاد
سس مرغ یکی از پرطرفدارترین سسهاست که به عنوان یک اصلی به همراه زیرهدار، کباب، مرغ و ماهی سرو میشود. اما سس مرغ با طعم شهرزاد با یک خود زرشک پلو کاملاً متفاوت است. این سس با ترکیبی از مواد غذایی لذیذ و ترکیبی خاص از ادویه و چاشنیها به سادگی قابل تهیه است که طعم خاصی به زرشک پلو میبخشد.
این سس با صفر و نیم پیمانه شیر، دو قاشق غذاخوری کره، دو عدد سیر، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ، پیاز، زعفران، نمک و فلفل سفید ترکیب میشود. در ابتدا، سیر و پیاز را همراه با کره تفت داده میشود و پس از آن شیر، زعفران و سایر ادویهها بهترین حالت مخلوط میشود. سپس در یک قابلمه از پیش خالی شده و با زرشک پلو به عنوان گارنیش فوق سرو میشود.
این سس گزینهی مناسبی برای افرادی است که علاقهمند به طعمهای تند و خوش عطر هستند و برای خوردن زرشک پلو به دنبال شیوههای جدید میگردند. این سس سبب میشود که زرشک پلو شما یک روحیهی جدید و طعمهای متفاوت را به خود بگیرد. اگر به دنبال روشهای جدیدی هستید تا طعم زرشک پلو را شادابتر کنید، این سس را باید به دست آورید و با آن خود را شگفتانگیز کنید!
راهکارهایی برای تهیه ی سس مرغ بسیار خوش مزه برای زرشک پلو
سس مرغ یکی از محبوب ترین سس هایی است که با پلو سرو می شود. این سس به دلیل طعم خوشمزه و ترکیبی از ادویه و چندین سبزیجات معطر، نوعی طعمی خاص و عالی به پلو می دهد. اما برخی از افراد ممکن است سراغ داشته باشند که سس مرغ به خوبی درست نشده است یا بارها تلاش کرده باشند همان طعم خوشمزه را بر حسب تصویر که در ذهنشان هست به دست آورند، اما موفق نشده اند. در ادامه به برخی از راهکار های تهیه ی سس مرغ بسیار خوشمزه برای پلو پرداخته می شود.
یکی از اصلیترین راهکارهای تهیه موفق سس مرغ، استفاده از مرغ طازه و با کیفیت است. بهترین همراه سس مرغ، مرغ تازه تر و گوشت کم بافت تر است. در ضمن، برای تهیه این سس به ظاهر ساده، نیاز به مواد خاصی مانند خامه، پنیر، روغن زیتون، سیر و زرشک است. این مواد با هم مخلوط و در مقدار مناسب به آتش رفته و بعد از حدود 10 دقیقه، سس آماده بهمراه نان تازه پخته و پلو سرو می شود.
این راهکارهای تهیه ی سس مرغ، علاوه بر طعم خوشمزه، می توانند به شما امکان دهند که به راحتی و بدون نیاز به افزودنی های شیمیایی، یک سس عالی و همراهی بسیار خوب برای زرشک پلو بدست آورید. با عمل به این راهکارها و تجربه به دست آمده از تهیه سس مرغ درست، می توانید همیشه سسی با طعم خوشمزه و مناسب برای پلوتان داشته باشید.