طرز تهیه سس سفید برای پاستا
تهیه سس سفید یکی از روشهای ابتدایی برای سرو نودل یا پاستا است. این سس با استفاده از شیر و کره سفید تهیه میشود که به نوعی از سس بشمله محسوب میشود. در ادامه به نحوه تهیه این سس پرداخته میشود.
مواد لازم برای تهیه سس سفید عبارتند از ۲ قاشق غذاخوری کره، ۲ قاشق غذاخوری آرد، پیمانه شیر، نمک، فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری پودر سیر. برای شروع، کره را در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس یک جفت قاشق آرد را به کره اضافه کنید و زیر هم بزنید تا ترکیب خود را به دست آورید.
حالا به آرامی شیر را به ترکیب کره و آرد اضافه کنید و آن را همزن کنید تا همگن شود. به آرامی به این مخلوط پودر سیر، پنیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس ترکیب خود را به دست آورده و آن را به یک نقطه غلیظ برسانید.
حالا بخار شدید کمی شیر را اضافه کنید و نسبت به کره و آرد، به آن نیمی از میزان فعلی پیمانه شیر را اضافه کنید. آن را بشوید تا سس به آرامی شروع به غلتان کردن شود. شیر را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و همزن یا چرخآلات را با استفاده از میکسر پودر بزنید تا همگن شود.
حالا باقیمانده شیر را به ترکیب کارآمد بیشتر اضافه کرده و به ترکیبهای پرکندگی اضافی رسید. سپس آن را با یک بشقاب جامد برای سروهای عالی پلاستیکی یا چوبی، سرو کنید. سس سفید آماده به سرو است. این سس را با نان سنگک، آرد، ماکارونی، فتوچینی، سپاگتی و موارد دیگر ترکیب کنید.
راه های تغییر طعم سس سفید برای پاستا
دهید:
سس سفید یکی از پرکاربردترین سسهای مورد استفاده در پاستاها است. با این حال، برخی افراد ممکن است برای تنوع در طعم وارد کردن تغییراتی به این سس پرطرفدار داشته باشند. در این مقاله راههایی برای اضافه کردن تنوع به طعم سس سفید برای پاستاها را بررسی خواهیم کرد.
راههایی برای اضافه کردن تغییر در طعم سس سفید برای پاستا:
1- استفاده از پنیر جدید
استفاده از پنیرهای جدیدی مثل پنیر پارمزان، پنیر رومانو، پنیر فتا و... میتواند به طعم سس سفید پاستا اضافه شود.
2- استفاده از مواد خشک شده
استفاده از تنوعی از مواد خشک شده مثل فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره، رزماری و دیگر مواد خشک شده، می تواند به طعم سس سفید پاستا اضافه شود.
3- استفاده از سبزیجات
سبزیجات مثل ریحان، شوید، تره فرنگی، مرزنجوش و سایر سبزیجات میتواند به سس سفید پاستا، که زیرساخت بسیار خوبی برای اضافه کردن نوعی از شوری است، اضافه شود.
4- استفاده از ماست
استفاده از ماست یا شیر لبنیات بدون چربی، میتواند به سس سفید پاستا طعم ملایمتری بدهد.
5- استفاده از آبلیمو
اضافه کردن چند قطره آبلیمو به سس سفید، میتواند به سس در طعم تندتری بدهد.
6- استفاده از روغن زیتون
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به سس سفید، میتواند به سس طعم خاصی دهد و آن را شیرینتر کند.
استفاده از این روشها برای اضافه کردن تنوع به طعم سس سفید، میتواند پاستای شما را تازه و تنوعپذیرتر کند.
کاربردهای سس سفید در انواع پاستاها
سس سفید یکی از پرکاربردترین سسها در سطح جهان است. این سس از شیر، کره، آرد و ادویههای مختلف تهیه میشود و در تهیه انواع پاستاها و سایر غذاها به کار میرود. کاربردهای فراوانی دارد و با توجه به ترکیب غذایی هر نوع پاستا، میتوان این سس را با طعمهای مختلف تزئین کرد.
در تهیه پاستاهای ساده مانند پنه آرابیاتا یا پنه الفردو، معمولا از سس سفید استفاده نمیشود، اما در تهیه پاستاهای با موادافزودنی، مانند پاستاهای با قارچ، مرغ و بروکلی، سس سفید از کاربردهای اصلی خود برخوردار است. مزیت استفاده از این سس وجود طعم و بوی شیرین و لطیفی است که به پاستا اضافه میشود.
علاوه بر پاستا، سس سفید میتواند در تهیه انواع غذاهای دیگر، مانند نان، خورشتها و تنقلات به کار رود. به طور کلی، انتخاب یک سس مناسب در تهیه هر نوع پاستا بسیار مهم است و باید با ترکیب مناسب غذایی همراه شود تا طعم بهتری برای غذا به دست آید.
در نتیجه، میتوان گفت که سس سفید بهعنوان یکی از اصلیترین اجزای پاستاها، تاثیر بسزایی در طعم و ارزش غذایی آنها دارد. به همین دلیل است که این سس به سرعت در محبوبیت جوامع جهانی رشد کرده است و امروزه در اکثر فست فودها و رستورانهای سراسر جهان تهیه و به مشتریان سرو میشود.
نکات مهم در تهیه سس سفید برای پاستا
تهیه یک سس سفید برای پاستا از مهمترین و ساده ترین راه ها برای سرو کردن پاستا است. سس سفید یک سس ساده با مواد کمی و زمان طولانی است. در این روش ترجیحا از یک قابلمه بزرگ برای تهیه سس استفاده می شود تا مواد به آسانی هم رشته شوند.
اولین گام در تهیه سس سفید، روغن را در قابلمه در حرارت بالا قرار دهید. سپس پیاز را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید تا پخته شود. در ادامه، پودر گل پرچمی (فلفل سیاه) و نمک را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد از چند دقیقه این مخلوط را از حرارت بردارید.
حال با افزودن آرد به قابلمه، همراه با باقی مواد مخلوط کنید. می توانید سبزیجات یا مرغ یا ماهی را در این مرحله به سس اضافه کنید. سپس نوعی شیر گرم به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا سس سفید آماده شود. بعضی از افراد نیز از پنیر پارمزان و یک عدد دندان سیر و دارچین جهت پخت سس سفید دورنمی نمایند.
در نهایت، سس سفید را با پاستای تازه و یا پخته سرو کنید. ولی باید به این نکته دقت کنید که سس سفید اگر زیاد آبکی خورد روی پاستای زیره نمایید، در این حالت سریع تر یخ نمایید. بهتر است به نصف پاستای انتخاب شده سس سفید ریخته شود. منتظر خشک شدن پاستا و سپس دیگر نیازی به اضافه کردن سس نیست.
چگونگی تهیه سس سفید بدون استفاده از قارچ
سس سفید یکی از اصلیترین سسهای استفاده شده در غذاهای ایرانی و خارجی است. با این حال، در بعضی از مواقع افراد میتوانند برای سلامتی شخصی خود قارچ را از منوی غذاهای خود حذف کنند. در این مقاله، به شما نحوهی تهیه سس سفید بدون استفاده از قارچ را آموزش خواهیم داد.
ابتدا برای تهیه سس سفید بدون استفاده از قارچ، باید مقداری آرد را در یک قابلمهی کوچک بریزید و به آرامی مقداری شیر را به آن اضافه کنید و همزمان با استفاده از یک قاشق آن را هم بزنید. سپس مقداری شیر دیگر را به آن اضافه کنید و همچنین همزمان با استفاده از قاشق آن را هم بزنید.
پس از این کار، باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزدن مستمر ترکیب را به جوش بیاورید. زمانی که شروع به جوشیدن کرد، باید حدود چند دقیقه آن را روی حرارت کم نگه دارید تا سس زمینهای روانی بدست آورید.
پس از آن که سسی با ظاهری هموار و روان بدست آمد، باید مقداری نمک و فلفل به آن اضافه شود و آن را به مدت چند دقیقه دیگر، روی حرارت کم نگه دارید تا عطر و طعم بیشتری بگیرد. در انتها، مقداری کره را به آن اضافه کنید و با دست آرد یا قلم مخصوص سس، آن را به خوبی هم بزنید تا به صورت یکپارچه و همگن شود.
در نهایت، سس سفید بدون استفاده از قارچ شما آمادهی سرو در کنار غذای مورد نظر شماست. این سس را میتوانید در کنار مرغ، ماهی، سبزیجات و انواع پلوها و سوپها سرو کنید.
سریع ترین روش تهیه سس سفید برای پاستا
برای تهیه سریع ترین سس سفید برای پاستا، می توان از چند روش استفاده کرد. با این حال، یکی از بهترین راه ها استفاده از روش ساده و آسان است که در زیر توضیح داده شده است.
ابتدا برای تهیه سس سفید، باید یک قاشق روغن را در تابه داغ کرده و پس از آماده شدن روغن، دو قاشق آرد را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا آرد به صورت طلایی روشن شود.
پس از آماده شدن آرد، یک لیوان شیر را به آرد اضافه کرده و به مدت چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا سس ترکیب شونده و آن را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
برای تهیه این سس، می توانید از سبزیجاتی مانند پیاز و سیر استفاده کنید که آن را در لحظه های مختلف تهیه سس به آن اضافه کنید و همچنین می توانید از نمک و فلفل سیاه برای افزودن طعم استفاده کنید.
در نهایت، می توانید این سس را به همراه نودل مورد نظر خود سرو کنید و از یک وعده دلچسب و لذیذ بهره مند شوید. با این روش ساده و سریع، می توانید در خانه یک سس سفید لذیذ و خوشمزه برای پاستا تهیه کنید که مطمئنا شما و خانواده تان را راضی خواهد کرد.