طرز تهیه ی سس جوجه چینی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی سس جوجه چینی

در طرز تهیه‌ی سس جوجه چینی نیاز به ترکیبی از اجزای مختلف است تا برای شما طعمی شیرین، تند و عطری ایجاد کند. این سس دارای طعمی شیرین نیمه‌ی اسیدی و تند است و برای خوشمزه کردن غذاهایی مانند نودل، خاصیت داشته و بیشتر با غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. در ادامه به نحوه‌ی تهیه‌ی این سس پرداخته خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه‌ی سس جوجه چینی شامل سس سویا، زردچوبه، نمک، فلفل، سر کره، سیر، سبزیجات، شکر، ادویه خرد شده و روغن مایع می‌باشد. ابتدا روغن مایع را در تابه‌ای قرار دهید و پس از داغ شدن آن، سیر خرد شده و سرکره را اضافه کنید و در حرارت ملایم بگذارید تا سیر رنگ بگیرد. سپس سبزیجاتی مانند فلفل، زردچوبه و نمک را نیز به مواد تابه‌ای که در آن به سیر و سرکره اضافه کرده‌اید، اضافه کنید و کمی بگذارید تا روایح آن‌ها بیشتر شود.

سپس به این مواد شکر، فلفل، ادویه‌ی خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. با استفاده از وسیله‌ای مانند چنگال، تمام اجزای سس را به خوبی برهم زنید تا مواد بهم بریزند تا سس همگونی بیشتری به خود بدهد. در نهایت می‌توانید این سس را برای پایین آوردن حرارت، روی آتشی خیلی کم قرارت داده و به مدت حدود 5 تا 8 دقیقه به تهیه‌ی آن ادامه دهید.

برای سرو کردن بهتر، این سس را در عین حال گرم به نودل یا ماهی و یا دیگر غذاهای آسیایی سرو کنید تا در طعم و مزه‌ی مناسبی برای شما القا شود. این سس باعث می‌شود که غذا شما شیرین و تند و عطری شود و برای چند روز در یخچال می‌توانید زنده نگه دارید.



1- طرز تهیه ی سس جوجه چینی با مرغ

سس جوجه چینی با مرغ جزو غذاهایی است که علاوه بر خوشمزه بودن، ساختار آن نیز بسیار متنوع می باشد. برای تهیه این سس، در ابتدا مرغ را برش داده و به همراه بخش های دیگری مانند فلفل قرمز، سیر، زنجبیل و اسفناج در ماهیتابه تفت داده و سپس آن را از روی حرارت برمیداریم.

سپس به ماهیتابه کمی روغن بیشتر اضافه کرده و بعد از چند دقیقه، آرد را که قبلا در کمی آب حل کرده اید به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس با استفاده از شیرینی سنگین، بیش‌ترین تعداد آن را وارد قابلمه می کنیم، و سپس بعد از حدود ۴ دقیقه تهیه یک سس یکپارچه و غلیظ شروع می شود.

سرکه، چیلی‌، سس سویا، شکر و کنجد به شرایط گوشه‌کناری قابلمه اضافه می‌شود و حرارت به حداقل می‌رود و دورقم شده تا سس نیمه مایع شود. اگر جا داشتید، می‌توانید چند قطعه شیرینی‌ داغ برای ارائه اضافه کنید. در نهایت غذا آماده خوردن است و شما می‌توانید آن را با برنج و یا خودکار شوی برای تحویل سرد مصرف کنید.



2- طرز تهیه ی سس جوجه چینی با گوشت قرمز

سس جوجه چینی، یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی است که با گوشت قرمز اغلب سرو می‌شود. این سس، یک ترکیبی از چند ماده خوراکی اساسی مانند سویا، کرچم و شیره انگور است که در کنار مواد خاص دیگری همچون زنجبیل و سیر، توانسته است یکی از محبوب‌ترین سس‌های جهان شود.

برای تهیه‌ی سس جوجه چینی با گوشت قرمز ابتدا باید گوشت را در بشقابی به شکل ریزخلق و یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس باید چند عدد فلفل قرمز را به پودر تبدیل کرده و به همراه یک قاشق غذاخوری از پودر سیر و زنجبیل خود ساخته با یک قاشق غذاخوری آب، در مخلوط‌کن خرد کنید.

سپس به مواد خرد شده روغن نباتی اضافه کنید. در یک تابه، داغ کنید و گوشت را بهمراه سس درون آن بریزید. بعد از نرم شدن گوشت، به سبک چینی آن را سرو کنید، بهتر است از با تست داخلی زیر آن مطمئن شوید که گوشت به خوبی پخته شده باشد.

انتخاب سیخ کوچک هم برای شما مهم است، سیخ کوچک تر نرم تر و خوشمزه تر می باشد، از دو نوع یخچالی و یا دارای مخلوط بودن هم استفاده می‌شود. سس جوجه چینی با گوشت قرمز را می‌توان با سبزیجات، برنج یا حتی نان خامه‌ای سرو کرد.



3- طرز تهیه ی سس جوجه چینی با ماهی

تهیه سس جوجه چینی با ماهی می‌تواند یک گزینه خوشمزه و لذیذ برای سرو کردن در میان غذاهای مختلف باشد و می‌تواند ظاهر غذای شما را بهبود بخشد. برای رسیدن به ظاهری مناسب و خوشمزه، لازم است از ترکیب مناسب انواع ادویه و مواد تشکیل‌دهنده استفاده کنید.

برای تهیه این سس، می‌توانید از چند مواد اساسی مانند سس از نوع سویا، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، ادویه کاری و نمک استفاده کنید. برای افزایش طعم و مزه، می‌توانید از مواد تازه مانند سیر، زنجبیل و پیاز رنده شده استفاده کنید. همچنین می‌توانید از مواد دیگری مانند عسل، شیرین کننده و روغن سمسم استفاده کنید.

برای تهیه سس، ابتدا باید سه قاشق سوپی از سس سویا، سه قاشق سوپی رب گوجه فرنگی، یک قاشق زردچوبه و دو قاشق ادویه کاری را در یک کاسه مخلوط کنید و به دقت مخلوط کنید. سپس با استفاده از تابه، پیاز و سیر رنده شده را روی شعله متوسط نرم کنید. پس از کامل شدن پیاز و سیر، می‌توانید ماهی را به آن اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل تفت دهید.

بعد از تفت دادن ماهی، می‌توانید خلال سبزیجات تازه به آن اضافه کنید و جوش بخورید. سپس مواد مخلوط شده را به تابه اضافه کنید و با دقت همه‌ی مواد را مخلوط کنید. برای داشتن یک سس با لذت عالی و طعم بیشتر، می‌توانید به مدت چند دقیقه روی حرارت کم در حالتی که پوشیده شده است بپزید.

پس از پختن سس، می‌توانید آن را به همراه جوجه چینی و ماهی سرو کنید. سس جوجه چینی با ماهی یکی از غذاهایی است که می‌تواند قابلیت‌های عالی و فراوانی در جمع غذاهایی داشته باشد که می‌خواهید بهترین ظاهر و سلیقه را در ایجاد کنید.



4- طرز تهیه ی سس جوجه چینی با میگو

برای تهیه ی سس جوجه چینی با میگو ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور می توانید از سس تریاکی، مرغ گوشت کدو، آب، چاشنی، فلفل سیاه، پیاز، سیر و روغن استفاده کنید. ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شوند. سپس پس از اضافه کردن مرغ به آنها، آنها را تفت می دهیم تا کاملاً پخته شوند.

پس از پخته شدن مرغ، به آن آب و سس تریاکی را اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط می کنیم. در این مرحله اگر مایلید، می توانید سس را به طعم و مزه خود تنظیم کنید. برای این منظور، می توانید فلفل سیاه، چاشنی چینی و سایر ادویه جات را به آن اضافه کنید. با اضافه کردن این مواد، سس بهتری خواهد داشت و غذا شما بسیار خوشمزه تر خواهد بود.

در انتها، پس از ریختن میگوها در سس، آنها را تفت می دهیم تا کاملاً پخته شوند. این سس در کنار برنج سفید و سبزیجات فرکه خوبی برای سرو سریع و آسان مناسب است و می تواند یک نشاط بخش برای همه باشد.



5- طرز تهیه ی سس جوجه چینی با تخم مرغ

سس جوجه چینی با تخم مرغ یکی از خوشمزه ترین سس هایی است که می‌توان به همراه نودل، برنج یا کتلت مصرف کرد. برای تهیه این سس باید چند مواد اولیه آماده شود که شامل نمک، فلفل سیاه، چاشنی چینی، سرکه بالزامیک، روغن کنجد و تخم مرغ می‌شود.

برای شروع، آماده کردن مواد اولیه بسیار مهم است. اولین قدم تهیه سس، شکستن تخم مرغ است. پس از شکستن تخم مرغ، محتویات آن در ظرف مخصوص شکستن تخم مرغ قرار داده شده و با چنگال، تخم مرغ را به خوبی مخلوط کرده و مقداری فلفل سیاه و نمک به آن اضافه می‌شود.

در مرحله بعدی سرکه بالزامیک، چاشنی چینی و روغن کنجد به تخم مرغ اضافه می‌شود. این مواد با هم قاطی شده و به یکدیگر مخلوط می‌شوند. برای بهتر شدن طعم سس، می‌توانید مقداری از آن را در یخچال قرار داده و به مدت چند ساعت بگذارید تا حداقل یک ساعت در یخچال استراحت کند.

بعد از گذراندن زمان مورد نیاز در یخچال، سس آماده به مصرف است و می‌توانید آن را با نودل، برنج یا کتلت مصرف کنید. در ضمن، برای بهبود طعم و عطر سس، می‌توانید مقداری از آن را به هنگام سرو غذا، بر روی غذایتان بریزید و از این طریق همچنین، شکل ظاهری غذایتان را تزئین کنید.

در نهایت، سس جوجه چینی با تخم مرغ یک دسر مناسب برای هر گروه سنی است و با توجه به موادی که در آن وجود دارد، حق تاسف ندارد که به میان دسرهای مورد علاقه شما جا خواهد داشت.



6- طرز تهیه ی سس جوجه چینی با سبزیجات

جوجه چینی با سبزیجات یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. یکی از مهمترین عناصر این غذا، سس آن است به طوری که با ساختن سس مناسب، طعم خوشایندتری به غذای جوجه چینی با سبزیجات می‌دهد. برای تهیه این سس ابتدا باید سبزیجات را خرد کرده و آن‌ها را در دیگری به همراه نمک، فلفل، نمک زنجبیل و کمی روغن روی حرارت بگذارید. این کار را به مدت چند دقیقه انجام دهید تا سبزیجات کاملا مات شوند.

حال باید به سبزیجات دوغ را اضافه کرده و به خواست خودتان، انواع مختلفی از ادویه‌ها (مثل هل، هویج سرخ شده زعفران، کیکیا، گلریزه و...) را به آن اضافه کنید. سپس، به همراه برگ جوانی از گیاهی مثل کنگور و شنبلیله را تهیه کرده و آن را با خامه و شیر ترکیب کنید.

سپس لکه‌های خوانده شده را با دستگاه بدون شعله بلند کنید و آن‌ها را پاک کنید. پس از خنک شدن، آن را با دستگاه مخلوط کن، و به عنوان سس برای جوجه چینی با سبزیجات بکار ببرید. از این روش ساخت سس، مطمئن باشید غذای شما بسیار خوشمزه خواهد بود.