طرز تهیه ی ساندویچ مرغ با سس مخصوص در خانه
برای تهیه ساندویج مرغ با سس مخصوص در خانه، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای ساندویچ مرغ، شما به گوشت مرغ، نان تست، سبزیجات فریش، یک عدد پیاز، چند حبه سیر و چند قاشق روغن نیاز دارید. همچنین برای سس مخصوص، شما به مایونز، کچاپ، یک عدد پیاز کوچک، چند قاشق رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به میزان دلخواه نیاز دارید.
ابتدا باید گوشت مرغ را داخل قابلمه آب پز کرده و نیم ساعت بعد آن را برداشته و خنک کنید. سپس گوشت مرغ را برش داده و به همراه سبزیجات فریش، پیاز و سیر در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید.
در مرحله بعد، باید سس مخصوص را آماده کنید. برای تهیه سس، پیاز کوچک را رنده کرده و به همراه مایونز، کچاپ، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت کاملا یکدست همزن کنید.
حالا باید نان تست را توست کنید و محتویات ساندویچ را داخل آن بریزید. بعد از آن، سس مخصوص را به ساندویچ اضافه کنید و دوباره نان را روی ساندویچ قرار دهید. ساندویچ مرغ با سس مخصوص شما الان آماده است. نوش جان!
مواد لازم برای ساخت ساندویچ مرغ با سس مخصوص
برای ساخت ساندویچ مرغ با سس مخصوص، اولین موادی که نیاز دارید، نان برشته است. بهتر است از نان ترد و تازه استفاده کنید. در صورتی که نان شما خشک است، می توانید آن را با یک مقدار روغن مواد شفاف کنید تا نرم تر شود.
در مرحله بعد، باید مرغ را پخت کنید. برای این کار، قطعات مرغ را با کمی روغن و نمک و فلفل به مدت چند دقیقه بپزید. بعد از پخت مرغ، بهتر است قطعات را در یک ظرف کنار بگذارید تا خنک شوند.
حال باید سس مخصوص مانند مایونز، سس گرلیکی، سس تند و... را تهیه کنید. در این مرحله، شما می توانید از سس دلخواه خود استفاده کنید. برای تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص، سس را روی نان برشته بریزید و به هر دو طرف نان، پخته شده را روی آن بگذارید. سپس، قطعات مرغ را روی یک طرف نان قرار دهید و به همان طرف نان، فلفل دلخواه خود را اضافه کنید.
در نهایت، نان دیگر را روی ساندویچ بگذارید و با دستان خود، ساندویچ را فشار دهید تا اجزای آن به هم بچسبند. ساندویچ مرغ با سس مخصوص آماده برای سرو شدن است. به بهترین شکل ممکن سرو کنید و از آن لذت ببرید.
روش های آماده کردن مواد ساندویچ مرغ
مواد لازم برای ساندویچ مرغ شامل نان تست، مرغ پخته شده، سس مایونز، خیار شور، پیاز، ریحان و آویشن خشک میشود. برای آماده کردن مرغ، میتوان از انواع مرغ ترشی و گردویی استفاده کرد. پس از پخت و خنک شدن مرغ، آن را برای استفاده در ساندویچ خرد میکنیم.
برای تهیه سس مایونز، مقداری مایونز به ترکیبی از ترشی جات خرد شده، پیاز رنده شده، آبلیمو و فلفل سیاه اضافه میکنیم. پس از مخلوط کردن، خیار شور را نیز خرد میکنیم و به سس اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
نان تست را به دو نیمه تقسیم کرده و برای طعم دهی آن، میتوان از خامه و کره بهره برد. سپس با استفاده از سس مایونز، مرغ خرد شده و بقیه مواد، ساندویچ را تکمیل میکنیم. همچنین میتوان برای ظاهر زیباتر ساندویچ، ریحان و آویشن خشک نیز به ساندویچ اضافه کرد.
روش دیگر آماده کردن مرغ برای ساندویچ، استفاده از مرغ رویال است. برای آماده کردن مرغ رویال، ابتدا مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه و سیر رنده شده درون یک بسته فویل قرار میدهیم و آن را درون فر قرار میدهیم و پخت میکنیم. پس از پخت و خنک شدن مرغ، آن را به همراه سس مایونز و سایر مواد به ساندویچ اضافه میکنیم.
در نهایت، هنگام سرو ساندویچ مرغ، میتوان آن را به همراه سالاد و چیپس سیبزمینی سرو کرد.
روش های گرم کردن مرغ قبل از استفاده در ساندویچ
مرغ یکی از محبوب ترین گوشت های مورد استفاده در ساندویچ ها در سراسر جهان است. برای استفاده از مرغ در ساندویچ ها، معمولا به دو روش باربی کیو و روش گرم کردن درون مایکروفر یا روی اجاق گاز استفاده می شود. در این مطلب به بررسی روش های گرم کردن مرغ قبل از استفاده در ساندویچ می پردازیم.
روش اول: گرم کردن مرغ درون مایکروفر
برای گرم کردن مرغ درون مایکروفر شما باید مرغ را در بشقابی گذاشته و سپس آن را با یک فویل پوشش دهید و در مایکروفر برای 2 تا 3 دقیقه ضربه بزنید. باز کردن فویل، سبب می شود که مرغ گرم شود و آماده استفاده در ساندویچ شود. اما در این روش مرغ شاید نهایتا خشک شود.
روش دوم: گرم کردن مرغ درون تابه
جهت گرم کردن مرغ درون پاره های مجزا، شما می توانید مرغ را با فرآیند سرخ کردن در تابه گرم کنید. از قبل مرغ را پخته و بعد از سرخ کردن آن روی تنور بذارید و مدتی درون تنور گرم کنید. این روش باعث می شود که مرغ خوشمزه و طراوت داشته باشد.
روش سوم: گرم کردن مرغ در دمای کمتر
برای این روش در ابتدا مرغ را به صورت پخته و سپس آن را در درجه حرارت کمتری در مایکروفر قرار دهید، این روش باعث می شود تا مرغ خشک نشده و عالی باشد تا مرغ را بارمی کیو کنید.
در کل، انتخاب روش صحیح بستگی به نوع ساندویچی که شما ترجیح می دهید دارد. با توجه به محتوای ساندویچ و نوع مرغ، بهترین روش گرم کردن را می توانید انتخاب کنید.
روش های تهیه ی سس مخصوص برای ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای سریع و ساده برای صبحانه یا ناهار است. ولی برای تهیه ی یک ساندویچ مرغ خوشمزه و لذیذ، نیاز به یک سس خوب داریم. در این مقاله به بررسی چند روش متفاوت برای تهیه ی سس مخصوص ساندویچ مرغ می پردازیم.
روش اول برای تهیه ی سس مخصوص ساندویچ مرغ، استفاده از سس مایونز و چند مواد اضافی است. برای تهیه ی این سس به یک پیمانه ی مایونز، یک قاشق کوچک خرد شده دارچین، یک قاشق کوچک فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری آنی پودر سیر و یک قاشق کوچک عصاره ی آبلیمو مخلوط کرده تا یک سس آماده بگیریم.
روش دیگری که می توانیم برای تهیه ی سس مخصوص ساندویچ مرغ استفاده کنیم، استفاده از سس روغنی و ادویه های خاص است. برای تهیه ی این سس، به یک قاشق غذاخوری سس روغنی، نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز، نصف قاشق چایخوری آویشن، نصف قاشق چایخوری تخم مرغ خرد شده، نصف قاشق چایخوری جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری عصاره ی آبلیمو مخلوط کرده و یک سس پر طراوت و خوشمزه تهیه می کنیم.
روش سومی که می توانیم برای تهیه ی سس مخصوص ساندویچ مرغ استفاده کنیم، استفاده از سس خامه ای و ادویه های مخصوص است. برای تهیه ی این سس، به یک پیمانه ی خامه، یک قاشق کوچک خرد شده دارچین، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری آنی پودر سیر و دو قاشق غذاخوری عصاره ی آبلیمو مخلوط کرده و یک سس خامه ای با طعم بسیار خوشمزه تهیه می کنیم.
به طور کلی، برای تهیه ی سس مخصوص ساندویچ مرغ می توان از روش های متعددی استفاده کرد و سلیقه ی خود را دنبال کرد. اما توصیه ما استفاده از مواد تازه و ارگانیک است تا یک سس خوشمزه، پرطراوت و شگفت انگیز برای ساندویچ مرغ خودتان تهیه کنید.
آماده سازی نان برای ساندویچ مرغ
آماده سازی نان برای ساندویچ مرغ یکی از محبوبترین و سریعترین روشها برای تهیه ساندویچهای خوشمزه و سیر کننده است. این غذای سریع و ساده در همه جای دنیا پرطرفدار است. در ادامه به روش آماده سازی نان برای ساندویچ مرغ پرداخته خواهد شد.
نان تازه و تخمیر شده بهترین گزینه برای ساندویچ مرغ است. برای آماده سازی نان ساندویچ، ابتدا نان را با یک تیغه نازک بریده و برش داده شده را با مواد محبوب خود پر کنید. بهترین گزینه برای اولین لایه، مرغ از قبل پخته شده، سلاد و خیار شور است.
پس از درمان درشت شدن مرغ با تنظیم نمک و فلفل، آن را با مایونز، نمک، فلفل، خیار شور و یک قاشق سر کره مخلوط کنید. سپس به ترتیب برای آماده سازی ساندویچ، یک لایه خیار شور، مرغ و سلاد را بر روی نان بچینید. با لبه نان خود را جمع کرده و به عنوان ساندویچ سرو کنید.
برای تزئین، می توانید ساندویچ خود را با سس مایونز، گلچینی از سبزیجات و یا انواع پنیر تزئین کنید. از این ساندویچ ها به عنوان یک صبحانه سریع، میان وعده، یا در هنگامی که شما عجله دارید نیز استفاده کنید. به عنوان یک روش سریع برای غذایی خوشمزه و سیر کننده، ساندویچ مرغ همیشه یک گزینه بسیار خوب است!