آموزش تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی به روشی ساده
برای تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی به روشی ساده، نیاز به چند مواد اصلی است که می توان آنها را با سهولت در بازار تهیه کرد. این مواد شامل برنج، مرغ، زرشک، پیاز، روغن مایع و ادویه جات است. برای تهیه این دستور غذایی ابتدا با بخار پختن برنج شروع می شود. برای این منظور، برنج را به مدت حدود ۳۰ دقیقه درون جوش آمده گذاشته و سپس آن را با چند
لیوان آب به نرمی کامل پخته می کنیم.
سپس مرغ را با چند قاشق روغن مایع و یک پیاز رنده شده با حرارت بالا سرخ کرده و به داخل برنج اضافه می کنیم. همچنین به این مواد، چند قاشق قیمه زرشک رادستکاری می کنیم تا زرشک در حین پخت به همراه برنج و مرغ آماده شود. در نهایت، به این دستور پلو ادویه جات مخصوص نیز اضافه می کنیم، مانند زرشک، زعفران، فلفل سیاه و کمی نمک و فلفل به دلخواه، تا خوشمزه تر شود.
زگیل زرشک به جای مصرف زرشک نیز در این دستور کاربرد دارد. در اینصورت با داشتن دو عدد پیاز و افزودن ضعیف روغن متوسطه زگیل روغنی را به داخل ظرف Legrande که پیشتر به مدت چند دقیقه در کبابپز به دمای بالا گرم شده است، اضافه می کنیم و سپس چند قاشق غذایی ترشی زرشک را نیز به داخل ظرف اضافه می کنیم. سپس با گذاشتن مرغ که باید پیشتر سرخ کرده شده، و با توجه به سلیقه کمی نمک و فلفل به داخل ظرف اضافه می کنیم. بهتر است به دلیل درستی پخت و درجه حرارت متفاوت هر کاسه مخصوص دستور پلوی زرشک با مرغ رستورانی کار کنیم و فواید و مزایایی هم دارد و در قسمت بعدی به آنها اشاره خواهیم کرد.
نکات مهم در تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی
تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی یکی از غذاهای پرمصرف و محبوب در ایران است. برای سرپرستی بر روی صفحه می توانید به نکات مهمی توجه کنید که در تهیه این غذا اهمیت دارند.
نکات اولیه در تهیه زرشک پلو با مرغ، انتخاب مواد اولیه مناسب است. برای خرید مرغ بهتر است که مرغ سالم و از مزرعه های معتبر خریداری شود. انتخاب گردو نیز می تواند برای حضور در برگرداندن طعم بهتر و زیبایی به غذا بسیار مفید باشد. از زرشک طبیعی نیز برای ایجاد طعم خوب استفاده شود.
نکته دوم در تهیه این غذا، سرخ کردن مرغ و زرشک است. برای سرخ کردن بهتر مرغ، توصیه می شود که قبل از سرخ کردن، مرغ در آب نمک زده شده قرار داده شود تا از خود آب تر و رطوبت بیشتری بگیرد. همچنین برای سرخ کردن زرشک پلو، بهتر است که زرشک را به مدت ۱۰ دقیقه در آب نمک با کمی آب لیمو ترش بجوشانید و سپس برای برداشتن ترشی آن، آبکش کرده و سرخ کنید.
نکته سوم در تهیه زرشک پلو با مرغ، رعایت نسبت آب و برنج است. برای ایجاد غذایی با خوشمزه باید به ترتیب یک لیوان آب برای هر دو لیوان برنج استفاده کنید و با کمی زعفران و سپس جوش دادن برای ۲۵ دقیقه به روش پلو پخته شود.
با توجه به این نکات، زرشک پلو با مرغ رستورانی کاملاً آماده است. این غذا را با یک لیوان دوغ یا شیر خامه ای سرو کنید.
راهکارهایی برای بهبود طعم زرشک پلو با مرغ رستورانی
طعم زرشک پلو با مرغ رستورانی در بسیاری از رستورانهای ایرانی یکی از فرسوده ترین غذاها است که به دلیل کیفیت نا مناسب ترکیبات و روغنزدایی نامناسب اغلب به چاشنی های پُرت محصولات مصنوعی روی می آید. در اینجا چند راه حل برای بهبود نمونه زرشک پلو با مرغ رستورانی ارایه می شود.
یکی از راهکارهایی که می تواند بهبود طعم زرشک پلو با مرغ رستورانی را بهبود بخشد، استفاده از مواد طبیعی به جای مواد شیمیایی است. در مواد شیمیایی، بسیاری از رستوران ها برای دهانمالی به جای پودر زرشک مرغوب و نمک، پودر زرشک فرعی، خاک قارچ و غیره استفاده می کنند. اگر رستورانی می خواهید که علاوه بر طعم لذیذ دراز مدت به مشتریان خود فشار نیاورید، باید از مواد طبیعی مانند پودر زرشک مرغوب یا خشک، نمک، فلفل و گلپر به جای مواد شیمیایی استفاده کنید.
در ادامه، می توان تنوع در روغن زدایی استفاده شده در طبخ زرشک پلو با مرغ را به طور قابل ملاحظه افزایش داد. آلودگی نوع روغن زدهی و کیفیت آن می تواند تاثیر عمیقی بر روی طعم پلو داشته باشد. اگر روغن را با کیفیت مناسب و درست زدهید، می توان طعم پلو را بهبود بخشید. برای بهبود طعم زرشک پلو با مرغ٬ روغن زیتون مکانیکال و ارگانیک به جای روغن بدون اهمیت استفاده کنید.
در نهایت، باید به بهبود کیفیت مرغ در این غذا پرداخت. مرغی که برای پلو استفاده می شود، باید استرس صنعتی را نداشته باشد و از پوست الکل و غیر برخوردار باشد. همچنین٬ می توان در مرحله طبخ مرغ٬ از افزودن ادویه های طبیعی نظیر مرزه٬ زنجبیل٬ زردچوبه٬ پیاز و سایر ادویه های ناب استفاده کرد و از روش های طبیعی و پایدار در تهیه آن استفاده نمود.
با استفاده از این راهکارها و نکات بسیار تاثیرگذار، رستوران ها می توانند طعم زرشک پلو با مرغ رستورانی را به طور چشمگیری بهبود بخشند و مشتریان خود را با غذای خوشمزه و سالم سختگیرانه ترضیح دهند.
ترفندهای کاربردی در تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی
زرشک پلو یک غذای اصیل و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است که در حال حاضر در رستورانها و خانههای ایرانیها به صورت فراوان مصرف میشود. این غذا که با استفاده از مرغ، برنج و زرشک تهیه میشود، دارای طعمی خوشایند، عطری دلنشین و رنگی جذاب است.
برای تهیه بهترین و لذتبخشترین نوع زرشک پلو ، چند ترفند کاربردی وجود دارد. اولین ترفند انتخاب برنج خوب و درجه یک است. باید به دنبال برنج با دانههایی صاف و یکدست باشید تا در نتیجه، برنج پخته نرم و خوشمزهای داشته باشیم. در ادامه، باید به یاد داشته باشیم که برای پختن برنج، حتما از آب کمتری استفاده کنیم تا برنج دچار پف نشود.
ترفند دیگر در تهیه زرشک پلو، استفاده از زرشک خوب و مرغ تازه است. باید حتما مرغ را یک شب قبل از پخت زرشک پلو، در یخچال جای داد تا صاف و پروتئینی مانند شود. همچنین، زرشک را باید پیش از استفاده به خوبی شستشو داد تا مقداری از تلخی آن کاهش یابد.
در نهایت، برای سرو زرشک پلو میتوان از تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زعفران و روغن کشی از پوست مرغ برای افزایش عطر و طعم بهره برد. به همین دلیل در یک ظرف غذا، موادی از قبیل برنج، مرغ و زرشک را به ترتیب قرار داده و در نهایت آن را با تنوعی از دکوریشنهای گیاهی و نارنجی تزیین کنید.
در نتیجه جلوهی زیبایی به غذای شما اضافه خواهد شد و طعم و عطر فوق العاده فرصتشما را برای استفاده از ترفندهای کاربردی در تهیه زرشک پلو با مرغ را چند برابر میکند.
زمان مناسب برای سرو زرشک پلو با مرغ رستورانی
برای سرو غذاهای مختلف در رستوران، زمان مناسب به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور کلی، امکان سرو زرشک پلو با مرغ در رستوران در هر زمانی وجود دارد، اما در صورتی که میخواهید غذای خود را از نظر طعم و عطربازی و نرمی پلو کامل تر تجربه کنید، بهتر است از زمان مناسب برای سرو آن پیروی کنید.
یکی از مواردی که در زمان سرو غذا مؤثر است، حرارت محیط و فصل سال است. در فصل های گرم سال، بهتر است زرشک پلو با مرغ را با یک نوشیدنی خنک سرو کنید، زیرا در این شرایط خوراک های گرم و سنگین جذب شدن آن را کمتر میکنند. همچنین، در فصول سرد سال و هوای نسبتا سرد و بارانی، این غذا بهترین و مناسب ترین گزینه برای تغذیه با گرمای دلخواه است. در این شرایط، یک نوشیدنی گرمی مانند چای گل یاس یا نعناع به همراه غذا، تجربه غذایی شما را بهبود خواهد بخشید.
اما یکی از مهمترین عواملی که برای سرو زرشک پلو با مرغ رستورانی بسیار مهم است، زمان پخت مرغ و پخت پلو است. برای این غذا، بهتر است مرغ را قبل از پخت پلو تهیه کرده و تا زمان سرو در دمای گرم نگه دارید. در مورد پلو هم با توجه به تعداد سفره های رستوران و میزان سفارشات، بهتر است آن را در آخرین لحظه به دمای کامل پخت داده و سریعاً سرو کنید. در نتیجه، پلو نرم و شیرین، و مرغ نرم و آرام طبخ میشود.
در کل، اگر میخواهید تجربه یک غذای ایرانی سنتی و خوشمزه را در رستورانی داشته باشید، بهتر است در زمان های سرد سال، زرشک پلو با مرغ را سفارش دهید و با چای گل یاس یا نعناع خنک سرو کنید تا تجربه خوبی از غذا داشته باشید.
بهترین روش تزیین و بارگذاری زرشک پلو با مرغ رستورانی
برای تهیه غذایی خوشمزه و لذیذ، زرشک پلو با مرغ رستورانی یک گزینه عالی است. اما بهترین روش برای تزیین و بارگذاری این غذا، ممکن است برای بعضی افراد پیچیده به نظر برسد. در این مطلب، بهترین روش برای تزیین زرشک پلو با مرغ رستورانی را به شما معرفی خواهیم کرد.
اولین قدم برای تزیین این غذا، بارگذاری زرشک بر روی بالای پلو است. برای این کار، میتوانید زرشکهای خشک را با مقداری روغن و زعفران سرخ کرده و در نهایت بر روی پلو بارگذاری کنید. از آنجایی که زرشکهای خشک معمولاً تلخ هستند، میتوانید آنها را با قلیان به خوبی طعم دهید.
در مرحله بعدی، مشتی خرما و پیاز رنده شده را روی پلو بریزید. این دو مواد به عنوان تزیینات اصلی برای این غذا استفاده میشوند. همچنین، اضافه کردن چند قطعه گوجه فرنگی تازه نیز میتواند به زیبایی و طعم بیشتری به غذا کمک کند.
در پایان، با استفاده از قرمزیهای سیبزمینی سرخ شده، بر روی پلو تزیین کنید. میتوانید قرمزی سیبزمینی را به شکل مستطیلی برش داده و سپس روی شیرینی پلو قرار دهید.
در نهایت، برای تکمیل تزیینات، میتوانید از میخک و نعناع تازه استفاده کنید. به عنوان مثال، میتوانید مشتی از این گیاهان را به عنوان تزیینات نهایی روی پلو قرار دهید.
در کل، تزیین زرشک پلو با مرغ رستورانی، یکی از زیباترین و خوشمزهترین پلوهای ایرانی است که میتوانید در یک جشن خانوادگی یا جشن تولد سرو کنید و خانواده و دوستان خود را شگفتزده کنید.