۱. آماده کردن مواد لازم
آماده کردن مواد لازم برای پخت و آماده سازی غذا، بخش مهمی از فرآیند پخت و پز است. در ابتدا باید لیستی از مواد لازم تهیه کرد. در این لیست باید نوع و تعداد مواد، وزن مواد و همچنین شیوه آماده سازی آنها مشخص شود. سپس باید مواد را تهیه کرد. مواد لازم میتواند شامل مواد خشک و تر باشد که باید از بازار یا فروشگاه تهیه شود.
پس از تهیه مواد، بایستی آنها را برای استفاده درست آماده کنیم. برای آماده کردن مواد میتوان از دستگاههای مخصوص و یا ابزارهای دستی مانند کارد، چاقو، قیف و ... استفاده کرد. در این مرحله باید مواد را شسته، پوست و برش داده و یا خرد کرد، به صورتی که بتوان از آنها برای پخت و پز استفاده کرد.
در نهایت باید مواد لازم را به دستور غذایی و به ترتیب سلسله مراتبی که در دستور غذایی ذکر شده است، آماده کنیم. این شامل اندازه گیری میزان مواد به دقت، رقم زدن مواد با هم، نوع پخت، مدت زمان پخت و روش مورد استفاده میباشد.
به طور خلاصه، آماده کردن مواد لازم برای پخت و پز غذا یک فرآیند مهم و حیاتی است که نیازمند دقت و خرد کردن مواد به درستی میباشد. انجام این کار به صورت دقیق و مرتبط با دستور غذایی، باعث میشود تا غذا با کیفیتی بیشتر و با طعمی لذیذ طبخ شود.
۲. پخت مرغ و تهیه سس ژورمه
پخت مرغ و تهیه سس ژورمه از فرآیندهای متداول و محبوب در قراردادن طعمی خوشمزه و شیرین به غذای ماشینی است. روش های متفاوتی برای پخت مرغ و تهیه سس ژورمه وجود دارد، اما یکی از بهترین و نسبتا ساده ترین راه ها، ابتدا مرغ را برش داده و به همراه حبه های پیاز و سیر در روغن تفت داده و سپس به عوض تفت مجدد، درون فر بزرگ قرار داده و بعد از ۲۰-۳۰ دقیقه پخته می شود.
با این حال، پخت مرغ به تنهایی هم خودش در حد خوبی قابل توجه است، اما دلیل اصلی انتخاب این پخت، برای تهیه کنندگان سس ژورمه است. سس ژورمه یکی از انواع سس های فرانسوی است که در اصل برای سرو شیرینی به کار می رود، اما امروزه در آشپزخانه های دنیا به عنوان یک سس تند و شیرین برای گوشت، مرغ و همچنین برای پیتزا، ساندویج، و البته ماشینی های دیگر استفاده می شود. در نظر داشته باشید که در مرحله تهیه سس ژورمه، بیشتر افراد از برنج، نودل، سس تماتو و کالباس برای تزیین و تکمیل این دستور غذایی استفاده می کنند.
برای تهیه سس ژورمه، ابتدا مقادیر درست را از هر مواد تشکیل دهنده آن به دقت اندازه گیری کرده و آن ها را در قوری خود بریزید. سپس قوری را روی یک شعله ملایم قرار داده و مواد را به مدت حدود ۲۰ دقیقه با هم قاطی کنید. هنگامی که سس ژورمه آماده شد، می توانید آن را روی مرغ تازه آماده شده و یا هر دستور غذایی دیگری که دوست دارید، ریخته و سرو کنید.
۳. تهیه خمیر رولت
تهیه خمیر رولت یکی از مهمترین مراحل در تولید دسرهای ویژه و تزئینی است. برای تهیه این خمیر، مواد اولیه شامل آرد، قند، تخم مرغ، پودر کاکائو، وانیل، روغن گیاهی و شیر استفاده میشود. این مواد با دقت و منظم با هم مخلوط میشوند تا ماده اولیه خمیر رولت تولید شود.
ابتدا تخم مرغها را با قند و وانیل بهم میزنیم تا حداکثر حجم ممکن بگیرند. در ادامه، به تخم مرغهای خمیر روغن گیاهی را اضافه کرده و مواد را با هم ورز داده تا تمامی اجزای مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس برای حالت دهی، آرد و پودر کاکائو به ترتیب اضافه میشوند و تمامی مواد با هم استحکام میگیرند.
حالا خمیر را باید به شکل رولت بریم. برای این کار، یک قابلمه را آماده کرده و سطح آن را با سرمه کوچکی آماده میکنیم. سپس خمیر را بر روی سرمه ریخته و از بالا با کاغذ روغنی و بارگیری تغطیه کرده و به مدت 15 دقیقه درون قفسه یخچال قرار میدهیم تا خمیر خود را تثبیت کند.
پس از گذراندن مدت زمان مقرر در قفسه یخچال، خمیر رولت ما آماده است. حال میتوانیم آن را به عنوان پایه در تولید دسرهای ویژه به کار ببریم. با تزئین مناسب، دسرهایی با عملکرد بالا و چشم نواز تولید میکنیم که هرگز فراموش نخواهند شد.
۴. پخت رولت در فر
برای پخت رولت در فر ابتدا باید به دنبال یک رولت ساز باشیم. با توجه به سلیقه و نیاز خود یک رولت ساز با اندازه دلخواه خریداری کنید. برای تهیه تست رولت، بهتر است از دستورالعملی استفاده کنید که در بسته نوشته شده است. بعد از نتیجه قابل قبول در تست، میتوانید با استفاده از مواد لذیذ دلخواه خود رولت را پخته و لذت ببرید.
دادن شکل به رولت بسیار ساده است. با استفاده از رولت ساز، خمیر را بر روی سطح کار بریزید و سپس محتوای مورد علاقه خود را به طور مساوی بر روی خمیر قرار دهید. سپس با کمک رولت ساز، این محتوا را درون خمیر محکم نمایید. پس از نوشتن رولت باید آن را درون فر قرار دهید و به مدت 25 دقیقه درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد پخته شود.
اگر به دنبال یک پیشنهاد عالی هستید، رولت پنیر و سبزیجات همیشه خوب است. برای تهیه این نوع رولت، از پنیر و سبزیجات خود راه میاندازیم و آنها را در رولت قرار دهیم. پس از پخت، میتوانید رولت پنیر و سبزیجات خود را با سس مورد علاقه خود سرو کنید. با این روش، رولت خامهای خود را میتوانید به تنهایی یا در یک مهمانی خاص برای دوستان و خانواده تهیه کنید.
۵. سرو کردن و نوش جان کردن از رولت مرغ در فر
دوست دارید غذاهایی را با بستنی دست ساز خود تزیین کنید؟ میخواهید میهمانان خود را با غذاهای لذیذ و حرفهای خود مسواک کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، حتما برای سرو کردن و نوش جان کردن از رولت مرغ به رولت فر سر بزنید.
برای شروع، باید با مواد لازم برای تهیه رولت مرغ شروع کنید. مرغ، خمیر سفید یا سیاه و سبزیجاتی هستند که نیاز دارید تا یک رولت مرغ شیرین یا تند تهیه کنید.سپس مرغ را پوست زده و با چاقو تکه تکه کنید و به همراه سبزیجات به دلخواهتان که خیلی چوبی نباشند، در میکسر بریزید و به همراه مواد دیگری مانند فلفل سیاه، پودر سیر و نمک به صورت پوره ریخته و ۱۵ دقیقه قبل از طهی در یخچال بگذارید.
سپس، خمیر رولت را به سه طریق قرمز، سفید یا سیاه رنگ کنید و به ارتفاع حدود ۵ میلیمتر درآورید و بعد از گذشت ۱۵ دقیقه از همراهی با مرغ و سبزیاجتان در میکسر، بر روی خمیر قرار دهید. حال مرغ و سبزیجات را در قسمت وسط خمیر ریخته و از یکی از اطراف خمیر را بسته و به شکل یک رولت زیبا و کامل درآورید. حال رولت را در حالت دو نیم قطری فر گذاشته و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته و نرم کنید.
وقتی رولت مرغ شما آماده شد، میتوانید آن را با روشهای مختلف سرو کنید. میتوانید آن را به شکل برشهایی راس کرده و آن را به صورت دندان خوری روی میز مجلس قرار دهید و همچنین میتوانید آن را با سسهای مختلفی مانند سس پنیر، سویا یا ربگوجهفرنگی تزیین و سرو کنید.
با توجه به اینکه در تهیه رولت مرغ میتوانید از انواع مختلفی از سبزیجات استفاده کنید، میتوانید ذائقه میهمانان خود را در نظر بگیرید و سرو کردن رولت در میز مجلس را به شکلی شخصی و کاملا خلاقانه ترتیب دهید.
در نهایت، همانطور که مشاهده کردید، سرو کردن و نوش جان کردن از رولت مرغ در فر بسیار ساده و لذیذ است. آن را با سسهای مختلف و تزییناتی مثل نعناع کوبیده یا پیاز رنده شده تزیین کنید و لذت ببرید.
۶. روش متفاوت طرز تهیه رولت مرغ در فر
روش متفاوتی برای تهیه رولت مرغ در فر وجود دارد که آن را از دیگر روشها متمایز میکند. برای شروع، مرغ را به شکل صاف و مسطح از بین بیاورید و سپس آن را با ادویههای مورد علاقهتان تند کنید. سپس، یک ورق فویل را بازکرده و مرغ را روی آن قرار دهید، سپس آن را بهطور کامل در فویل بپوشانید.
حالا، مرغ را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر به دمای 180 درجه کانستانت به آنتیفویل در طبقه وسط فر بگذارید. بعد از گذراندن این مدت زمان، مرغ را از فر بیرون بیاورید و آن را به دمای اتاق خنک شدن دهید.
حالا، یک قابلمه کوچک و مسطح را داغ کنید و به روکش آن یک لایه نازک دیگر از فویل قرار دهید. برش دادن مرغ را با یک تیغه تیز انجام دهید و سپس هر رول را روی فویل قرار دهید. با استفاده از فویل، هر رولت را برای چند دقیقه دیگر در قابلمه داغ بگذارید تا روی کمی سرخ شود. بعد از گذراندن این مدت زمان، مرغ را از قابلمه خارج کنید و آن را بر روی بشقاب سرو کنید.
در نهایت، رولت مرغ را با گارنیش دلخواه مزین کرده و آن را به همراه سالاد و یا برنج سرو نمایید. این روش به شما امکان میدهد که ذائقهتان را با ادویههای متفاوت و سلیقههای خود باز کنید و از تجربهی یک رولت مرغ بسیار لذت ببرید.