طرز تهیه ی رشته پلو با گوشت قلقلی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی رشته پلو با گوشت قلقلی

رشته پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در اکثر مناطق کشور به عنوان یکی از غذاهای اصیل محسوب می‌شود. مواد اصلی این غذا شامل برنج، گوشت قلقلی، پیاز، روغن، زرشک و انواع ادویه و همچنین آب می‌باشد. در ادامه این مقاله به طرز تهیه این غذای خوشمزه پرداخته خواهد شد.

مرحله اول در طرز تهیه ی رشته پلو با گوشت قلقلی، خلال کردن برنج است. برای این منظور، برنج را در آب خیسانده و با نمک به مدت نیم ساعت بگذارید. سپس برنج را در آب جوش به مدت پنج دقیقه پخته و آب آن را تخلیه کنید. سپس، برنج را دوباره با آب داغ می‌خورید تا یک سانتیمتر پایین تر از سطح آب قرار بگیرد و به مدت چند دقیقه پخته شود.

در مرحله بعد، پیاز را خرد کنید و به همراه گوشت قلقلی روی حرارت در روغن سرخ کنید. سپس به آن نمک، فلفل، زرشک و ادویه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. بعد از این که گوشت قلقلی آماده شد، آن را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس، روی مخلوط برنج و گوشت قلقلی، رشته پلو را بریزید و آن را با نمک، زرشک و دو قاشق روغن سرخ کرده مخلوط کنید. سپس، در بالای آن قرار دهید و آن را برای نیم ساعت درون فر درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا آماده شود. با روشن شدن نور محیط، رشته پلو با گوشت قلقلی شما آماده سرو شدن است. با زرشک و لیمو تازه مزه خوشمزه ای به غذای خود بدهید.



1. آماده سازی مواد لازم برای تهیه ی رشته پلو با گوشت قلقلی

تهیه یک غذای خوشمزه و سنتی مانند رشته پلو با گوشت قلقلی نیاز به آماده سازی مواد مناسب دارد. این غذا از کمترین ترکیبات و با استفاده از فنون ساده ای تهیه می شود که لازم است به دقت و با رعایت تمام جزئیات و اقدامات مربوط به هر قسمت از این غذا پیش بروید.

ابتدا باید پلو را به دقت و با آب و مقداری نمک بپزید. در این قسمت می توانید از انواع برنج های مختلفی استفاده کنید که هر کدام برای پلوی خود ویژگی های منحصر به فردی دارند. در این بخش لازم است توجه کنید که برنج به طور کامل نپزیده و کمی خمیری باقی بماند.

پس از حوصله و صبر برای پخته شدن برنج، نوبت به آماده کردن گوشت قلقلی می رسد. برای این کار نیاز به انتخاب گوشتی با کیفیت و نرم برای پخت این غذا دارید. به این منظور گوشت را خوب شسته و بعد از زدن مقداری نمک و فلفل، در قابلمه به همراه پیاز کاملا رنده شده قرار دهید و با آبی که برای پلو از پیش پخته اید بپزید.

بعد از پخته شدن گوشت، آماده کردن ادویه های لازم مانند زردچوبه، جوز هندی، زعفران، شیر تازه و داغ و … نیز در جایگاه مهمی از آماده سازی این غذا قرار می گیرد. با این ادویه ها، یک مزه خوشبو و شفاف برای رشته پلوی شما تحمیل می کنیم. در آخر نیز گوشت پخته شده و ادویه های لذیذ به برنج پخته آماده شده افزوده می شود و با یکی دو دقیقه تفت دادن مجدد، رشته پلویی شما را آماده می کنید.



2. آماده کردن گوشت قلقلی

آماده کردن گوشت قلقلی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ی مردم است. برای تهیه این غذا نیاز به گوشت چرخ کرده‌ی تازه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پیاز و روغن است.

ابتدا گوشت را به همراه پیاز سرخ شده و روغن در تابه‌ی نیمه‌ی عمقی تفت می‌دهیم. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از آن، یک لیوان آب را به گوشت اضافه کرده و با کمی حرارت، تا زمانی که آب جذب شود و گوشت بپزد، پخته می‌شود.

در این مرحله، شما می‌توانید به گوشت قلقلی خود بعضی از تنوع‌هایی را که دوست دارید اضافه کنید. مثلاً اگر دوست دارید خوشمزه باشد، می‌توانید نمکواره‌های سیر و آویشن را به گوشت خود اضافه کنید. همچنین چند برگ آویشن تر داشته باشید که بعداً برای تزیین روی گوشتتان استفاده کنید.

بعد از پخت شدن گوشت، آن را با کمی دستور دادن ریخته و برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا بتواند خوب خنک شود. پس از خنک شدن، می‌توانید آن را به همراه نان تازه، سس گوجه فرنگی، سبزیجات و خیارشور سرو کنید.

در ضمن، برای آماده کردن گوشت قلقلی می‌توانید از مرغ و گوشت قرمز هم استفاده کنید و برای شادابی رنگ، از نمکواره‌ی لیمو نیز استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای پختن گوشت، از قابلمه‌ی فلزی به جای تابه استفاده کنید. در این صورت دقت کنید تا حرارت را به حداقل تنظیم کنید و بدون اضافه کردن آب، گوشت را بپزید.

نتیجه‌ی نوازشی که به دلیل افزودن ادویه‌ی خاصی انتظار دارید، تنها شما را تسخیر خواهد کرد و دیگر همه تماشاگر آن خواهند بود. قلقلی یکی از لذت‌های خوب آشپزی است، درست همان طور که همیشه اما با این نکته که بهتر است تنها برای غذای سریع و مفید استفاده شود، نه هزاران کیلوچری از غذایی که به زودی به کاهش سلامتی شما می‌انجامد.



3. سرخ کردن گوشت قلقلی

سرخ کردن گوشت قلقلی یکی از خوراکی‌هایی است که در بسیاری از کشورها مورد علاقه قرار دارد. در این روش، گوشت قطعات ریز و نازکی را مانند سینه مرغ یا گوشت قرمز به همراه تخم مرغ و پنیر پیاز رنده شده و نان تست رنده شده، مخلوط کرده و در روغن سرخ کرده می‌شود.

برای سرخ کردن گوشت قلقلی، ابتدا گوشت مورد نظر را به نازکی برش داده و سپس با پنیر پیاز رنده شده، تخم مرغ و نان تست رنده شده مخلوط می‌کنیم. می‌توانید از انواع نان تست مختلفی استفاده کنید و یا به جای نان تست از آرد و نان خشک رنده شده استفاده کنید.

حالا بهترین قسمت طبخ این خوراکی به مرحله سرخ کردن می‌رسد. برای سرخ کردن، روغن را در قابلمه‌ای داغ کنید و سپس قطعات گوشت را به آرامی و با دقت در آن قرار دهید. همچنین می‌توانید از روش سرخ کردن در ماکروویو هم استفاده کنید.

بعد از سرخ کردن گوشت قلقلی، آن‌ها را روی کاغذ نفتی گذاشته تا اضافه روغن جذب شود و سپس می‌توانید آن‌ها را با سس مخصوص یا سینی فرنی گرم کرده و در میان دو برگ نان تست سرو کنید.

مزیت سرخ کردن گوشت قلقلی این است که طعم آن خوشمزه و عالی است و می‌توان به راحتی در همه وعده‌های غذایی به کار رفت. علاوه بر این، آن را می‌توان به سادگی در جمع دوستان قرار داد و لذت برد.



4. پخت رشته و تهیه ی ادویه جات

موضوع پخت رشته و تهیه ادویه‌ها به عنوان یکی از موضوعات مهم در آشپزی و پخت‌و‌پز محسوب می‌شود. رشته‌ها در اکثر فرهنگ‌ها به‌عنوان یکی از اصلی ترین مواد پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرند و در نوع غذایی مختلف نقش متفاوتی ایفا می‌کنند.

برای پخت رشته‌ها، در ابتدا باید آنها را در آب جوش قرار داد تا کاملا نرم شوند. سپس باید آب را از آنها جدا کنید و آنها را با ادویه‌های دلخواه توسط روغن تفت دهید. ادویه‌هایی که معمولا برای پخت رشته‌ها استفاده می‌شوند عبارتند از فلفل، زردچوبه، زیره، دارچین و …

از دیگر ادویه‌هایی که به‌عنوان تزئین بر روی رشته‌ها استفاده می‌شوند می‌توان به نعناع خشک، دوغابیزه، شوید، تخم گشنیز و … اشاره کرد. همچنین در برخی از غذاها از موادی مانند نمک، روغن، پودر سیر و پیاز نیز برای افزایش عطر و طعم استفاده می‌شود.

همچنین پخت رشته‌ها به‌صورت ساده و تکی نیز با تهیه انواع سس‌های مختلف می‌تواند بسیار خوشمزه باشد. سرخ کردن پیاز و اضافه کردن گوجه‌فرنگی به‌عنوان سس، یکی از معروف‌ترین روش‌ها برای سرو کردن رشته‌ها است.

تهیه ادویه‌ها نیز در آشپزی بسیار اهمیت دارد. در این راستا معمولا از ادویه‌های خرد و خشک شده استفاده می‌شود که مثلاً فلفل، زردچوبه، زیره، شوید و … را می‌توان داشت. برای تهیه ادویه‌های خانگی به‌صورت مخلوط، کافی است مواد مورد نیاز را به مرحله خشک کردن برسانید و سپس آنها را به‌یکدیگر مخلوط کنید.

همچنین در برخی از ادویه‌های خانگی مانند خردل، پودر سیر، پودر زنجبیل، پیاز خشک و … نیز می‌توان خودمان به‌صورت ساده و سریع آنها را تهیه کرد و برای استفاده در غذاهای خود به‌کار برد.



5. ترکیب کردن رشته، گوشت قلقلی و ادویه جات

ترکیب کردن رشته، گوشت قلقلی و ادویه جات، یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در سراسر جهان است. این غذا به راحتی در خانه با استفاده از چند مواد ساده و ارزان قابل آماده سازی می باشد. برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت قلقلی را دوباره خرد کرده و سپس درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار داد. سپس باید رشته ها را به آن اضافه کنید و به مدت حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید.

پس از پخت رشته ها، باید آنها را با گوشت مخلوط کنید تا یکی شوند. سپس باید به آن ادویه ها را اضافه کرد تا به غذا مزه و طعم دلخواهی ببخشند. می توانید از مجموعه ای از ادویه های مختلف مانند زرد چوبه، فلفل سیاه، دارچین، زعفران، زیره، کمون، شوید و ... استفاده کنید.

بعد از افزودن ادویه های مختلف، باید غذا را برای چند دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا ادویه ها به غذا جذب شوند و مزه خوبی به آن ببخشند. در نهایت، ترکیب کردن رشته، گوشت قلقلی و ادویه جات آماده است و می توانید آن را با تنوعی از نان ها، پلو ها و سبزیجات سرو کنید. این غذا را می توانید بعد از مدت کوتاهی آماده کنید و به عنوان یک غذای خوشمزه و سریع از آن لذت ببرید.



6. ریختن آب و پخت نهایی رشته پلو

رشته پلو، یکی از پرطرفدارترین غذاهای مازندرانی است که در آن از رشته‌های یونجه‌ای استفاده می‌شود. هنگام پخت این غذا، به دلیل آنکه رشته‌ها باید بوسیله آب جوش، پخته شوند، برای ریختن آب می‌توان از دو روش استفاده کرد.

روش اول، روش سنتی است که در آن پس از پخت رشته‌ها به‌طور کامل و آماده سرویس کردن هستند، اما ابتدا می‌توانید از مقداری آب برای جذب رنگ رشته‌ها استفاده کنید. با این کار، رشته‌ها به رنگ قرمزۀ قشنگی می‌رسند و به حالتی زیبا و دلچسب تبدیل می‌شوند که به شما امکان می‌دهد، از ظاهر جذاب غذای خود لذت ببرید.

روش دوم برای ریختن آب، استفاده از هرنوع سینی کریستالی روی آن جایابست که رشته‌ها بعد از پخت به‌طور کامل و نهایی ریخته می‌شوند. سینی‌های مخصوص، باعث حفظ شکل زیبای رشته‌ها در هنگام پخت نهایی و ریختن آب می‌شوند و به همراه رِوَی مازی، پلوی مازندرانی شما ظاهر شگفت انگیزی دارد.

همچنین به‌طور کلی، برای پخت غذاهایی که استفاده از آب در آن‌ها ضروری است، بهتر است از دیگ‌های سنتی ویژه استفاده کنید تا رطوبت و طعم غذایتان حفظ شود. پخت غذا در دیگ‌های سنتی، یکی از عادات خانوادگی مردمان مازندرانی است که ریختن آب آن‌ها، به مانند دیگر غذاها، با نحوه‌ی خاصی صورت می‌گیرد.