1. طرز تهیه رانی هلو خانگی
برای تهیه رانی هلو خانگی، ابتدا باید هلوها را شسته و خشک کنید. سپس هلوها را برش داده و هسته ها را از آنها جدا کنید. بهتر است از هلوهایی استفاده کنید که نرم هستند و به رنگ قرمزی تیره تمایل دارند.
سپس هلوهای را در قابلمه بریزید و روی آنها آب و شکر ریخته و حرارت را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از چند دقیقه، آب هلوها شروع به جوشیدن کرده و شکر تماماً محلول شده است.
حالا یک نصف لیوان آب خنک را به قابلمه اضافه کنید و به هلوها اجازه دهید تا دوباره جوش آنها به حالت متوسط برگردد. باید مطمئن شوید که هلوها کاملاً نرم شده اند و آبشان کمی غلیظ شده است.
سپس میتوانید هلوهای رانی شده را با کمی لیموعصاره و بستنی سرو کنید. این رانی میتواند به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و تازهکننده در روزهای گرم تابستان مصرف شود.
2. روش ساده تهیه رانی هلو در خانه
رانی هلو، یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب در فصل تابستان است که به دلیل خواص بی نظیرش، بسیار مورد پسند هستند. اگرچه خریدن این میوه از فروشگاه ها و مغازه ها امری راحت است، اما تهیه آن در خانه به صرفه تر و سالم تر است. در این مطلب، روش ساده تهیه رانی هلو در خانه را بررسی می کنیم.
اول از همه باید هلو ها را برای تهیه رانی، انتخاب کنیم. هلو هایی که انتخاب می کنیم باید تازه و بهترین کیفیت را داشته باشند. برای این کار باید به دنبال هلو هایی با پوست صاف و بدون نقص باشیم. پس از خریده شدن، هلو ها را بشویید و خشک کنید.
سپس هلو ها را به دو نیمه تقسیم کرده و هسته ها را کنار بگذارید. حالا باید هلو های را به وعده ریخته بپزیم. برای این کار، هلو های نیمه شده را در ظرفی بزرگ به همراه شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از این که شکر ذوب شده است، آرام آرام می توانید آب لیمو و آب میوه های مرغوب دیگر را به آن اضافه کنید تا به سلیقه خودتان میزان شیرینی را تعیین کنید. حالا فقط کافی است که هلو ها را به مدت حدود 15 دقیقه آرام آرام بپزید تا تمام رانی برای خیره کننده و لذیذ شدن آماده شود.
رانی هلو در صحنه آشپزخانه بسیار چند منظوره است. می توان آن را به عنوان نوشیدنی خود کلیسایی در طی روز خود یا به عنوان خلکتی با دیگر خوراکی ها مصرف کرد.این طرز تهیه رانی هلو در خانه بسیار ساده است و باعث می شود که همیشه از مزه و خواص خیره کننده این میوه بهرنگ و لذتبخش که علاوه بر مضرات کمحجم مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد، برخوردار شوید.
3. چگونه رانی هلو خانگی بسازیم؟
رانی هلو چند سالی است که در جامعه ی کانادا پر طرفدار شده است. رانی هلو از جمله ی دسرهایی است که با میوه های تازه و فصلی ساخته می شود و مخصوصاً در فصل تابستان بسیار گرم ارائه می شود. با این حال، در صورتی که به دنبال تجربه ی ساختن رانی هلو خانگی هستید، می توانید از طریق این مقاله به راحتی با نوشتن قدم به قدم برای تولید رانی هلو خانگی، از بدو شروع تا پایان تنها در چند مرحله ساده و راحت پیش بروید.
مواد لازم:
- یک یا دو عدد هلو، حسب تعداد مورد نیاز شما
- چند قاشق غذا خوری عسل
- آب
- کره یا روغن سبوس دار
- آب نبات یا شیره ی خرمالو
روش تهیه:
1. ابتدا، هلو ها را بشویید و از بین آنها دو عدد انتخاب کنید. پوست هلوها را با یک چاقو بردارید و مغز هلو را با یک قاشق کوچک بیرون کنید.
2. هلو ها را به تکه های کوچک خرد کنید و در ظرفی بریزید. به هلو ها، آب، عسل و کره یا روغن سبوس دار را اضافه کنید و آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا یک مایع همگن تشکیل شود.
3. مخلوط را در قالب های یخ ساز بریزید و آنها را به مدت حدود ۸ ساعت در یخچال نگه دارید تا بتوانند خوب بسته شوند.
4. پس از گذشت زمان، قالب های یخی را از یخچال بیرون آورید و همراه با ریختن شیره ی خرمالو یا آب نبات، سرو کنید.
5. در صورتی که مایلید، می توانید با نوشیدن این دسر از طعم شیرین و ترش آن لذت ببرید.
بنابراین، تهیه کردن رانی هلو خانگی نه تنها خیلی آسان است، بلکه می تواند یک انتخاب عالی جایگزین برای دسرهای سنتی و تندرست باشد. با استفاده از مواد و مراحل زیر، شما می توانید این دسر لذیذ را خانگی تولید کرده و از آن لذت ببرید.
4. طرز تهیه رانی هلو با دستور پخت ساده
رانی هلو یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به سادگی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. برای تهیه رانی هلو ابتدا نیاز به هلو دارید که بعد از شستشو و خشککردن به دو نیمنگاه نصف میکنید و هستههای آن را خارج میکنید. سپس هلو را در قطعات کوچک قاطی کرده و در تابهای متوسط حرارتی چند قاشق غذاخوری شیرین کنید.
در مرحله بعد، برای تهیه سس هلو نیاز به شکر، آب، بافت خامه و نمک دارید. ابتدا شکر و آب را در تابه جداگانه به صورت مخلوط یکدست میکنید و روی حرارت قرار میدهید تا شکر کاملاً حل شود. سپس بافت خامه و نمک را به مخلوط شکر و آب اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنید. بعد از گذشت چند دقیقه توسط قاشق مخلوط کنید تا سس هلو به یکدیگر برسد.
در مرحله بعد، قطعات هلو را به سس هلو اضافه میکنید و به طور مرتب و همهجا به صورت یکدست اسکاچ کرده و برای حدود 10 دقیقه روی حرارت گذاشته تا هلو کاملاً پخته شود. پس از آن، آن را از روی حرارت بردارید و در مدتی کوتاه (حدود 10-15 دقیقه) خنک شود. رانی هلو را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. بعد از خنک شدن دسر، میتوانید آن را با کره خامه، پسته و دستههای آماده شده سرو کنید و از آن لذت ببرید.
5. رانی هلو خانگی با طعم خوشمزه
رانی هلو یک نوشیدنی خنککننده و خوشمزه است که برای مصرف در فصل تابستان بسیار مناسب است. این نوشیدنی با استفاده از طعمدهندهها، آب، قند و دیگر مواد افزودنی تهیه میشود و میتوانید بسیاری از انواع آن را در بازارهای محلی و فروشگاههای زنجیرهای پیدا کنید.
یکی از طعمهای محبوب رانی هلو، طعم هلو است. هلو یکی از میوههایی است که در فصل تابستان در دسترس هستند و علاوه بر خوشمزگی، خواص زیادی دارد. در تهیه رانی هلو با طعم هلو، با استفاده از آب، میوهی خشک شده هلو، قند و سایر مواد افزودنی، یک نوشیدنی خوشمزه ولی مفید تهیه میشود.
رانی هلو با طعم خوشمزه دیگری هم وجود دارد و آن نوعی است که با استفاده از هلو تازه تهیه میشود. در این نوع رانی هلو، هلو تازهی خرد شده، آب، قند و سایر مواد افزودنی با هم مخلوط میشوند و به دلیل استفاده از هلو تازه، طعم صد در صد طبیعی و خوشمزه را داراست.
به طور کلی، رانی هلو با طعم خوشمزه یک نوشیدنی خنک کننده و عالی برای فصلهای گرمای تابستان است که علاوه بر خوشمزگی، دارای خواصی نظیر افزایش انرژی، آرامش بخشی، پاککننده کلیهها و ... است.
6. راهنمای تهیه رانی هلو در خانه
تهیه رانی هلو در خانه یکی از خوشمزهترین و سالمترین طرق تمامی مادران و خانمهای خانه است که به نظر میرسد خیلی پیچیده نیست. برای تهیه رانی هلو مقداری هلو، شکر و آب لازم است. در ادامه به توضیح مراحل تهیه رانی هلو پرداخته خواهد شد تا شما نیز به راحتی بتوانید این شیرینی خانگی را درست کنید.
مرحله اول: پوست هلو را پوشش دهید. شما می توانید هلو را برای سه دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس آن را به سرعت به آب یخ خود آورید تا پوست آن لیز شود. حالا می توانید پوست هلو را پوشش دهید.
مرحله دوم: هلو را برش دهید. برای رانی هلو شما باید هلو را نیم کنید، هسته آن را بیرون کنید و بعد آن را در تکه های کوچک برش دهید.
مرحله سوم: مواد لازم را با هم مخلوط کنید. برای تهیه شوله شیرین شما می توانید مقداری شکر و آب در یک قابلمه به همراه کمی سرکه اضافه کنید و آن را به آب جوش نزدیک کنید. بعد از این کار مواد را با هم مخلوط کنید تا شکر به آرامی حل شود.
مرحله چهارم: هلو را با مواد مخلوط کنید. بعد از این که مواد به آرامی در یکدیگر حل شدند، هلو را به آن ها اضافه کنید. سپس تمام مواد را به هم مخلوط کنید تا به دست یافتن بهترین نتیجه کمک کند.
مرحله پنجم: شیره هلو را یخچال کنید. بعد از مخلوط کردن همه مواد، شیره را برای چند ساعت در یخچال میریزید تا به خوبی خنک شود. طعم رانی هلو و کیفیت آن به مقدار شیره و نحوه سرو آن وابسته است. رانی هلو شما حاضر شده است و می توانید آن را در بطریهای نگه داری کنید.