طرز تهیه ی خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده

خورشت فسنجان یکی از شاید معروفترین و پر مصرف ترین غذاهای ایرانی است که با انواع گوشت ها مزه ای بی نظیری به آن می بخشند. در ادامه به طرز تهیه ی خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده پرداخته می شود.

مواد لازم:

- یک پیمانه دانه به چندر (از پیش خرد شده)

- پنجصد گرم گوشت چرخ کرده

- یک عدد پیاز متوسط

- پیازچه و نعناع خشک به میزان دلخواه

- دو بسته خارشته

- روغن مایع به میزان لازم

- نمک و فلفل به دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده و در پودر کن یا رنده‌ی کوچک بریزید و سپس در قابلمه با روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی برسد. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با تفت دادن آن دو تا سه دقیقه حرارت بدهید.

سپس دانه به چندر را با حدود یک لیوان آب درون قابلمه بریزید و به پیاز و گوشت اضافه کنید و برای حدود نیمی ساعت، با حرارت بالا، همراه با ریختن آب به آن ها بپزید.

وقتی دانه به چندر یکم فرفری خودش را از دست داد و آبی شده، دو بسته خارشته را داخل یک لیوان آب گرم حل کرده و آن را اضافه کرده و حدوداً برای نیم ساعت دیگر، با حرارت کم در قابلمه ببپزید که خورشت شما آماده است.

قبل از اینکه خورشت را بریزید، نمک و فلفل به دلخواه خودتان را اضافه کنید. در آخر، پیازچه و نعناع خشک ریز‌ریز ریخته و مخلوط کرده و برای مدت پنج دقیقه فقط با حرارت کم، چرخانده و بعد سرو کنید.

از این خورشت با برنج سفید دمیده شده و ترشی لوبیا استفاده کرده و لذت ببرید.



1. آماده کردن مواد لازم برای خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده

برای پختن خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده، اولین قدم برای ما آماده کردن مواد لازم است. برای این منظور، اولین مرحله آماده سازی گوشت است. بهتر است از گوشت چرخ کرده استفاده کنید که برای این منظور می توانید به انواع مختلفی از گوشت مانند گوشت چرخ کرده گاو، گوسفند و مرغ دسترسی داشته باشید. برای آماده سازی گوشت، بهتر است گوشت را به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده و پس از آن با نمک، فلفل، زعفران و دارچین ترکیب کرده و مخلوط کنید تا مزه و طعم خوبی به گوشت ببخشد.

در مرحله بعدی، آماده سازی نیشکر و آلو است. برای آماده سازی آلو، آلوهای خود را خشک کرده و با آب سرد شسته و سپس یک ساعت در آب نمک قرار دهید. همچنین، برای آماده سازی نیشکر، نیشکر را با آب خیس کنید و سپس نیشکر را خرد کنید.

در مرحله بعدی، سبزیجاتی که برای خورشت لازم است را قطع کنید. برای این منظور، پیاز را خرد کرده و در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود. سپس کره و سبزیجات را به پیاز اضافه کنید و برای حدود 15 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

در مرحله بعدی، به پختن گوشت و سپس اضافه کردن سبزیجات به آن بپردازید. با استفاده از روغن، گوشت را به مدت چند دقیقه به تفت دهید تا رنگش به رنگ طلایی دلخواه شما تغییر کند. سپس آن را به همراه سبزیجاتی که قبلاً خیسانده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و برای حدود 30 تا 40 دقیقه بپزید تا گوشت نرم شود و خورشت آماده شود. پس از اینکه خورشت آماده شد، می توانید آن را با برنج یا نان سفید سرو کنید.



2. درست کردن قسمت گوشتی خورشت

برای درست کردن قسمت گوشتی خورشت ابتدا باید گوشت را به صورت قطعات کوچک تری برش دهید. سپس آن را در دیگی با روغن داغ تفت دهید تا رنگی طلایی بگیرد. در این مرحله می‌توانید به گوشت چند مشخصه و طعم دلخواه خود اضافه کنید. به عنوان مثال، زعفران یا زیره سبز را به آن اضافه کنید تا پخته شدن آن را بهبود ببخشد.

بعد از پخته شدن گوشت، باید آن را از دیگ درب روشن کنید و به آن آب یا سس مورد نظر اضافه کنید. معمولاً این آب گوشت، سبزیجات و نوشیدنی‌هایی مانند نبات، آبلیمو و ترشیجات است. برای افزایش مزه خورشت می‌توانید به آن موادی مانند زرشک، پیاز و گیاهان خشکی مانند نعنا، شوید و یا نمک و فلفل سیاه بریزید.

بعد از اضافه کردن آب یا سس مورد نظر، باید خورشت را به مدت زمانی بالایی بلعیده و به آرامی آن را تفت دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و خورشت عالی و یکنواخت باشد. در این مرحله می‌توانید پس از درست کردن خورشت، گوشت و سبزیجات را در آن با هم ترکیب و با روش‌های متنوعی مانند سرو کردن در بشقاب دکوراتیو، سرو کردن روی قارچ و یا سرو کردن روی نان به عنوان غذا اصلی سرو کنید.

اگر قصد دارید قسمت گوشتی خورشتی را برای غذای شما تهیه کنید، به این نکته توجه داشته باشید که میزان مواد خوراکی باید بر اساس تعداد نفرات در جمع باشد و همچنین می‌توانید گوشت گاو، مرغ، بوقلمون و یا گوسفند را به عنوان قسمت گوشتی خورشت استفاده کنید.



3. پختن سس فسنجان

سس فسنجان یکی از پر مصرف‌ترین انواع سس در کشور ایران است و به صورت خانگی هم می‌توان آن را تهیه کرد. پختن سس فسنجان به دلیل دارا بودن ترکیبات متفاوتی از جمله زرشک، پلوار، گردو و ادویه‌های خاص، می‌تواند امری کمی زمان‌بر باشد ولی نتیجه آن بسیار شیرین و خوشمزه خواهد بود.

در شروع آماده سازی سس فسنجان، باید مقداری گرده از تخم گردو را برداشته و در قابلمه‌ای کوچک با روغن سرخ شده تفت داد. سپس پس از جمع کردن گردها، آن‌ها را در ظرف دیگری بریزید تا برای مواد دیگر آماده شوند.

برای ادامه‌ی پخت سس فسنجان، زرشک و پلوار را بشویید و به همراه تخم گردو‌های خرد شده و ادویه‌ها در دیگی بریزید. پس از پخت مواد سبزه‌ای، پسماند آن را با استفاده از یک زنجیر، برداشته و گذاشته و مخلوط شده را روی حرارت کم بگذارید تا به مرحله‌ی جوشیدن برسد.

هنگامی که سس فسنجان به مرحله‌ی جوشیدن رسید، می‌توانید مقداری شکر و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از تقلیل حجم آن، داخل دیگ سرو کنید. سس فسنجان را آماده مصرف می‌کنیم، اما باید به آن نیز فضای لازم برای خلوص دادن و همچنین نگهداری در دمای مناسب را برای نگهداری از طعم و بوی خوب آن به همراه داشته باشیم.

درنتیجه، پختن سس فسنجان به‌عنوان یکی از معرف‌های خ داخلی غذایی ایرانیان، بالاخره مأموریت متشکر به خوبی به پایان می‌رسد و لذت خوردن از غذایی شیرین و خوشمزه فوق‌العاده را فراهم می‌آورد.



4. ترکیب قسمت گوشتی با سس فسنجان

ترکیب قسمت گوشتی با سس فسنجان یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین انواع غذاهای ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا با استفاده از ترکیب موادی همچون گوشت چرخ کرده و سس فسنجان تهیه می‌شود و معمولا با برنج سفید سرو می‌شود.

برای تهیه قسمت گوشتی این غذا می‌توان از گوشت چرخ کرده استفاده کرده و همراه با پیاز و روغن در ظرفی مناسب سرخ شده و سپس به آن ادویه‌هایی همچون فلفل و زنجبیل اضافه شود تا طعم و مزه جذابی به آن داده شود.

سس فسنجان که اصلی‌ترین عنصر این غذا محسوب می‌شود، از بادام و سیب زمینی پخته شده و پس از ریختن سس در ظرف قابل اطمینان، قسمت گوشتی به آن اضافه می‌شود. همچنین می‌توان به سس فسنجان، ذرت و خامه نیز اضافه کرد تا مزه این غذا بهتر بیاید.

این غذا به دلیل مزه خوشمزه و فواید بالایی که دارد، بسیار محبوب بین خانواده‌های ایرانی است و بسیاری از رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها این غذا را در فهرست غذاهای خود دارند. علاوه بر این، این غذا از خصوصیات این است که در فضای مجلل و رسمی نیز قابلیت سرو دادن دارد.



5. طعم دهی نهایی و رویاندن خورشت

طعم دهی نهایی و رویاندن خورشت، یکی از مهمترین مراحل در پخت و طعم دهی غذاها می باشد. این مرحله برای بسیاری از غذاها بسیار حیاتی است و می تواند تفاوت زیادی در طعم و مزه نهایی آن ها به وجود آورد.

یکی از روش های مهم در طعم دهی نهایی، استفاده از ادویه های مختلف است، به خصوص ادویه هایی که در هنگام پخت آن ها افزوده شده اند. مثلا شوربه دارچینی با استفاده از دارچین، زرد چوبه، زنجبیل، سیر و فلفل سیاه میتواند بسیار خوشمزه و کاملا معطوف به سلیقه مشتریان باشد.

استفاده از منابع تازه می تواند باعث بهتر شدن طعم خوراکی شود. مثلا استفاده از نعناع تازه درپخت خورش ترش به عنوان تزئینی و همچنین برای قرار دادن در بشقاب های غذا ، می تواند غذایی خوشمزه و عطر دار تر بسازد.

روش دیگر در رویاندن خورشت، افزودن یک نوع مایع به آن می باشد. به عنوان مثال، اضافه کردن یک کمی آب لیمو یا غوره به خورشتی مانند خورشت گوجه فرنگی باعث می شود که طعم و مزه غذا شناور و خوشمزه تر شود.

بسیاری از سفره های ایرانی از لیمو عمانی نیز برای رویاندن خورشت استفاده می کنند. علاوه بر لیمو عمانی، اسید سفید هم یکی دیگر از منابع اسیدی است که می تواند در رویاندن خورشت به کار رود. استفاده از ادویه های تازه و مایعات برای رویاندن خورشت ها، می تواند به شما کمک کند تا طعم خورشت های خود را به بهترین شکل ممکن به دست آورید.



6. سرو کردن خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده

خورشت فسنجان یکی از غذاهای محلی و پرطرفدار ایرانی است که با استفاده از پسته و انواع مختلفی از گوشت، مرغ و حتی قارچ تهیه می‌شود. در اینجا ما به روش سرو کردن خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده می‌پردازیم.

برای تهیه این غذا مواد لازم شامل گوشت چرخ کرده، لوبیا چیتی، پسته، روغن زیتون، انواع ادویه‌جات و آب‌گوشت هستند. نخستین مرحله در تهیه این غذا، پختن لوبیا چیتی است. پس از آماده شدن لوبیا، بهتر است به آن روغن زیتون و ادویه‌های لازم را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت در حرارت کم می‌پزانیم.

حالا نوبت به پخت گوشت نیز رسیده است. برای پخت گوشت، روغن زیتون را در تابه یا قابلمه‌ای بسیار داغ کرده و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم و آن را برای مدت چند دقیقه به مدتی که رنگ آن تغییر کند می‌پزیم.

حال نوبت به اضافه کردن لوبیا پخته، پسته و آب‌گوشت آماده شده است. ابتدا لوبیا پخته را به تابه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس تعدادی از پسته‌های کوبیده شده را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا همه مواد در هم ترکیب شوند. بعد از این مرحله، آب‌گوشت را هم به تابه اضافه کرده و همه مواد را در کنار هم عمیقاً مخلوط کنید. بعد از اینکه خورشت به حالتی دلخواه شما پخته شد، از روی حرارت بردارید و آن را با گوشت چرخ کرده سرو کنید.

در نهایت شما می‌توانید خورشت فسنجان با گوشت چرخ کرده را با برنج سفید یا خیار شور سرو کرده و با دوستان و خانواده خود به این صورت بسیار لذت بخش از آشپزی لذت ببرید.