طریقه ساخت خمیر پیتزا خانگی بدون نیاز به فر
ساخت پیتزا در خانه، یکی از بهترین راه های روشن شدن روز های با مزه است. خوشتیپ، سلیقه ای که برای ساخت یک پیتزا استفاده کنید، به طور مستقیم تأثیر بر روی طعم و شکل آن دارد. در این راهنمایی، یاد خواهید گرفت که چگونه یک خمیر پیتزا را در خانه با استفاده از سه مواد پایه بسیار ساده تهیه کنید.
اولین موردی که باید به آن توجه کنید، انتخاب آرد مناسب است. آرد گندم سفید نوعی کامل است که برای خمیر پیتزا مناسب نیست. برای ساخت خمیر پیتزا، آرد گندم سخت یا آرد گندم سرخ کامل را انتخاب کنید. شما می توانید از آرد گندم سفید نیز استفاده کنید، اما نتیجه آن کمی شبیه به صمغ خواهد بود.
پарدازی و بلاندینگ نیز حیاتی برای ساخت یک خمیر پیتزا است. برای ساخت یک خمیر ریز، شما باید آرد را با حداکثر سرعت از هر دو طرف روی مخلوط کنید تا آرد کشیده نشود و برای ساخت یک خمیر چرب، مواد خمیر در هم ترکیب شوند تا به سرعت درست شود.
در پایان، مهم است که تنظیم درست روی ظاهر پیتزا را رعایت کنید. برای جلوگیری از سوزش پیتزا، بهتر است آن را با الکل ریخته و به مدت حداقل سه دقیقه پخت کنید. هدف اصلی در تهیه یک پیتزا خانگی، به دست آوردن یک مزه عالی و ظاهر زیبایی است.
خواص نان سفید ساده برای پختن خمیر پیتزا
نان سفید یکی از مهمترین مواد غذایی است که برای پختن پیتزا به کار میرود. این نان دارای خواص بسیاری است که میتواند ما را در پختن پیتزا کمک کند. نان سفید به دلیل رنگ سفید پوششی که دارد، باعث میشود که پیتزا در داخل قدرتی خوبی برای انتقال حرارت داشته باشد. این خاصیت باعث میشود که برای پختن پیتزا نان سفید به عنوان یک ماده ی مهم به کار گرفته شود.
به علاوه، نان سفید در مرحله پخت به خوبی سفت میشود و قابلیت داشتن یک پایه محکم را برای پیتزا ارائه میدهد. با داشتن یک پایه سفت و بیضی شکل، پیتزا شما بهترین شکل دهی میشود و عملیات برش پیتزا نیز با سهولت بیشتری انجام میشود.
همچنین، نان سفید غنی از کربوهیدرات و مواد مغذی است. این مواد مغذی به بدن انرژی لازم را میدهد و سبب حفظ سلامت جسمی و روحی میشود. به طور کلی، نان سفید به عنوان ماده ی اساسی پیتزا، به دلیل خواصی که دارد، میتواند در پخت این خوراکی بسیار محبوب و خوشمزه به ما کمک شایانی کند.
مواد لازم برای ساخت خمیر پیتزا خانگی بدون فر
خمیر پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای خانگی است که میتوان به راحتی در اینستاگرام، رستورانهای محلی و کافی شاپ ها پیدا کرد. با این حال، خمیر پیتزا خانگی سالم تر و ارزان تر از آن هاست، به خصوص در نظر گرفتن اینکه ما میتوانیم از مواد غذایی سالم تر و تازهتر برای ساخت آن استفاده کنیم. در این مقاله، مواد لازم برای ساخت خمیر پیتزا بدون استفاده از فر را بهتر بررسی خواهیم کرد.
مواد لازم برای ساخت خمیر پیتزا عبارتند از: آرد، خمیر خمیر، شکر، آب و نمک. برای شروع، یک لیوان آرد و نصف لیوان خمیر خمیر را در ظرفی بزرگ به همراه یک قاشق چایخوری نمک و قاشق چایخوری شکر قرار دهید و سراسر آن ها را با هم مخلوط کنید.
سپس آب را به آرد و مواد خشک اضافه کرده و با استفاده از میکسر قابل حمل (دستگاه همزن برقی) مخلوط کنید تا خمیر به صورت یک توده ریز و منعطف ترش کند. این خمیر را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خمیر خنک شود.
وقتی خمیر قابل استفاده شد، آن را بیرون از یخچال در بیاورید و روی سطح عمل آورید. با استفاده از آرد، دست خود را پوشش دهید و خمیر را به شکل دایره ای با قطر حدود 35 سانتیمتر باز کنید. با استفاده از این روش، خمیر پیتزایی خوشمزه و خانگی را به سادگی و با استفاده از مواد سالم و خوش طعم تهیه کنید.
نکاتی که باید در هنگام آماده سازی خمیر پیتزا مراعات کنید
آماده سازی خمیر پیتزا یکی از مهمترین مراحل در تهیه پیتزا می باشد. بهترین نوع خمیر پیتزا، خمیری است که نازک و کرکی باشد، اما در عین حال از هم گسیخته نشود و شیرینی و طعم خوبی داشته باشد. در ادامه، نکاتی را برای شما ذکر می کنیم که باید در هنگام آماده سازی خمیر پیتزا مراعات کنید:
1- تندی خمیر پیتزا: خمیر پیتزا باید به خوبی تند شود، تنها به این شرط می توان آن را به راحتی باز و بسته کرد.
2- انتخاب گندم: برای تهیه خمیر پیتزا باید گندم با کیفیت و درسته استفاده کنید. همچنین، برای حفظ نرمی و پفی بودن خمیر، باید گندم را زمان کافی آبگیری کنید.
3- مقدار آب: برای خوب شدن خمیر پیتزا، باید مقدار آب را دقیقا محاسبه کرده و به طور کامل به خمیر اضافه کنید.
4- انواع آرد: برای تهیه خمیر پیتزا، می توان از آرد سفید یا گندمی استفاده کرد. اما برای تهیه یک خمیر پیتزای کامل، می توانید از آرد سفید و آرد گندمی استفاده کنید.
5- مقدار خمیر: برای تهیه یک پیتزای نازک و کرکی، باید مقدار خمیری که برای هر نوع پیتزا لازم است، دقیقا محاسبه شود.
6- زمان آماده سازی: برای بهتر شدن خمیر پیتزا، باید آن را حداقل یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا بتواند به رختی خود برسد.
7- استفاده از خمیر نان: اگر خمیر پیتزای خوبی ندارید، می توانید از خمیر نان استفاده کنید. این خمیر به خوبی برای پیتزا مناسب است.
مراحل پخت خمیر پیتزا خانگی بدون استفاده از فر
پخت پیتزا با استفاده از خمیر خانگی یک روش ساده و مقرون به صرفه برای تهیه این غذای محبوب است. در اینجا مراحل پخت خمیر پیتزا خانگی بدون استفاده از فر شرح داده شده است:
مرحله ۱: تهیه خمیر
برای تهیه خمیر پیتزا خانگی، نیاز به ۲/۳ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۴ پیمانه آرد نوع ۰۰ و ۱ بسته خمیر مخصوص پیتزا است. همه این مواد را در میکسر ریخته و مخلوط کرده و سپس با استفاده از دست خودتان از خمیر نرم و الاستیکی بسازید.
مرحله ۲: آمادهسازی تابه
در زمرهی جایگزینهای فر در پخت پیتزا، تابه بسیار عالی است. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری از روغن زیتون به آن اضافه کنید.
مرحله ۳: فرآیند پخت پیتزا
خمیر را روی سطح کار ریخته و آن را به اندازهی تاج زیاد یک دایره کوچک تر از اندازهی تابع کنید. سپس آن را روی تابه قرار داده و چند دقیقه تا سطح آن طلایی شود، بپزید. بعد از این، پیتزا را برگردانید و سوخاری آن را قرار دهید تا سطح پیتزا رنگین شود.
مرحله ۴: جوشاندن پیتزا
نیم ساعت پس از پخت پیتزا، آن را برداشته و آن را روی حرارت بالا در تابه قرار دهید تا آن باقیمانده آبگیرد. سپس پیتزا را برداشته و با سهمیگر و نون مخصوص پیتزا سرو کنید.
در نهایت، شما میتوانید با خلاقیت و خردل، گوجه فرنگی، قارچ، فلفل دلمه و سایر مواد مورد علاقهتان روی پیتزا قرار دهید و آن را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
تزیین و تخمیر پیتزا با مواد دلخواه
تزیین و تخمیر پیتزا با مواد دلخواه یکی از پرطرفدارترین روشها برای تهیه پیتزا در خانه است. برای تزیین پیتزا با مواد دلخواه، فرد میتواند از مواد مختلفی مانند گوجه فرنگی، پنیر، زیتون، فلفل دلمه، قارچ و … استفاده کند.
اولین مرحله در تزیین پیتزا با مواد دلخواه، برش دادن مواد به قطعات مناسب است. برای اینکار، گوجهفرنگی و فلفل دلمه را به خرده کوچک و قارچ را به شکل برشهای نازک خرد کنید. سپس زیتون را به دو نیمه تقسیم کنید و پنیر را به شکل رنده کوچک پودر کنید.
پس از برش دادن و آماده کردن مواد، پیتزا را به روش معمول تخمیر کنید. سپس، کف پیتزا را با مقداری کچاپ یا سس تمام شده، مناسب تزیین پیتزا را که در دلبخش هستند، بپاشید. سپس به صورت شلیکی، پنیر رنده شده را روی پیتزا بپاشید و مواد را به صورت دلخواه روی پیتزا قرار دهید.
پس از قرار دادن مواد روی پیتزا، آن را درون فر قرار دهید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. پس از گرم شدن پیتزا، آن را از فر دربیاورید و آماده سرو و تزیین باشید.
در نهایت، پیتزای شیرین را میتوان با ۱۰۰ گرم شکر، ۲۵ گرم کلرمید، ۷۰ گرم آب گرم و ۳۰ گرم خمیر مایه لواش تهیه کرد و بعد از تهیه، پیتزای شیرین را با مواد دلخواه تزئین کنید.